alcanzarcım dolu halinde kapısında bekledim yakaladımçıkıyor mu halehin dedikleri?
Ben karar verene kadar haleh 5 kişi olmuş fal almıyo dahabi daha da zor yakalarım artık
Tugce isinsuyu sevmiyorum bu konularda uzman degil ayrica.basmelekler vardir meleklere iman islamin sartidir ancak hersey Allahtan istenir o yuzden isimlerini saymayi dogru bulmuyorum bu tabi benim fikrim canimBir işin hayırlı olup olmadığını öğrenmek sonuca dair bilgi veya hisse kavuşmak isterseniz bu çalışma sizin için:İki rekât namaz kılın.İlk rekatta fatihadan sonra kâfirun okuyun.İkinci rekatta fatifa dan sonra ihlas okuyun.Namaz sonrası ,aşağıda özel istihare duasını okuyun:
"Allah ım senin ilminden hayır istemek için bu gece niyete girdim.Büyük ihsanını benden esirgeme.Sen büyük ve herşeye kâdir olansın.Ben bilmem sen bilirsin.Bu dilediğim konu bana hayırlı ise bana bu konuda yol aç ve işaret gönder.Meleklerin ile bana ışık yolla.Beni güçlü kıl,yolumu kolaylaştır.Bu konuyu bana mübarek hale getir.Hayrıma değil ise bu gece ruyamda bunu anlamama izin ver.Senden gelecek herşeye razıyım,hayırlısı olsun bana yeter.Sana ve meleklerine sonsuz teşekkürler."Abdestli yüzünüz kıbleye dönük tabiki konuşmadan uyuyun.Ruyada kırmızı siyah şer,yeşil beyaz renkler ve bunlarla ilgili semboller hayırdır.Bu çalışmadan önce başmelek isimleride söylenebilir.Mikail,Cebrail,israfil,Azrail.Bu Peygamber efendimizin tavsiye ettiği istihareye büyük ölçüde benziyor.Dua bölümünde farklılıklar var.Herkese kolay gelsin.
Palamutum bana verdiği zaman henüz gelmedi.Ama bana su an tarotta en iyi isimleri sorsan biri Haleh 'tir.Ya ben falda nötr yorumu seviyorum.Tarafsız iyiyi kötüyü uslübunuda bilerek söyleyen falcı seviyorum.Haleh yorum anlamında çok düzgün bi falcı.Hanımefendi bir yorumcu,çok seviyeli lafı dolandırmadan tıkır tıkır anlatıyo kadın.Yok şu yaparsan şöyle olur gibi saçma akıl verme halleri yok.Şu an itibariyle Taha,Haleh,Hale,Barış ,Zeus tarotu bende en iyi yorumlayanlardandı.Halehten umarım benim kadar memnun kalırsın.Reklamsız falcıdır kendisi,adı hiçbi zaman boş yere Nesibe ve Rezzan kadar da geçmedi.
oh be binnazda aylar sonra halehi yakaladım:) falsepetinde de nesibeyi bekleyeyim diyorum canım girebilirim yazmış
Girebilirim mi?İnsanlar beklesin,girebilirimde girmeyebilirimde açılımı bu.
Sezen cok kotu.
Baris Can Yuzel i begenenler var, neden olmasin dene derim kuzum ama Sezen denene gitme.
Canım o zaten Meleklerden isteyin demiyo,tövbe yok öyle bişey.Meleklerin yüzü hürmetine tabiki Allah 'tan istiyoruz.Mesela türbeye gitmiyomuyuz,dua ediyoruz,ama tabiki orda yatan zattan istemiyoruz,Onun hürmetine Allah'tan istiyoruz.Zaten melekçiklerin özgür iradeleri yok ki,Allah izin vermese onlar hiçbi faaliyette bulunamazlar.T.İşınsu hakkında ilk bende öyle düşünmüştüm.Ama kitabını okudum,bu konudaki eğitimleri ve şu ana kadar olan tüm katıldığı programdaki yorumlarını dinledim ve önyargılı olduğumu farkettim.Tam tersi bu konuda öyle bilgiliki,Arif aslan kadına bildiği şeylerin doğruluğu için Bravo dedi.Bilgisiz ve yetersiz birini büyük bi kanalın yayınında Ömer Çelakıl ve Arif Aslan ın karşısına oturtmazlar.Beki Ikala ve Şebnem Özkan dan çok daha dolu dolu bir bilgiye sahip.Ama tabiki Marplecim hoşlanmamışta olabilirsin,sen nasılsın canım.Dün senin yazdığın falcının profil fotosunu gördüm sen yazınca baktım,Aren di galiba.Gece gece ne güldüm, hakikaten ne o öyle ya.Tugce isinsuyu sevmiyorum bu konularda uzman degil ayrica.basmelekler vardir meleklere iman islamin sartidir ancak hersey Allahtan istenir o yuzden isimlerini saymayi dogru bulmuyorum bu tabi benim fikrim canim
öyle gibi..
Canlar halsiz gibiyim kendime gelirsem online olacağım... Sizleri burdan haberdar ederim. Sevgimle
demiş.
aslında pek baktırasım yok ona ama hale giriyor fal almadan meşgul yapıp çıkıyor 2 gündür.kredi ziyan olacak bu gidişle.
Canım o zaten Meleklerden isteyin demiyo,tövbe yok öyle bişey.Meleklerin yüzü hürmetine tabiki Allah 'tan istiyoruz.Mesela türbeye gitmiyomuyuz,dua ediyoruz,ama tabiki orda yatan zattan istemiyoruz,Onun hürmetine Allah'tan istiyoruz.Zaten melekçiklerin özgür iradeleri yok ki,Allah izin vermese onlar hiçbi faaliyette bulunamazlar.T.İşınsu hakkında ilk bende öyle düşünmüştüm.Ama kitabını okudum,bu konudaki eğitimleri ve şu ana kadar olan tüm katıldığı programdaki yorumlarını dinledim ve önyargılı olduğumu farkettim.Tam tersi bu konuda öyle bilgiliki,Arif aslan kadına bildiği şeylerin doğruluğu için Bravo dedi.Bilgisiz ve yetersiz birini büyük bi kanalın yayınında Ömer Çelakıl ve Arif Aslan ın karşısına oturtmazlar.Beki Ikala ve Şebnem Özkan dan çok daha dolu dolu bir bilgiye sahip.Ama tabiki Marplecim hoşlanmamışta olabilirsin,sen nasılsın canım.Dün senin yazdığın falcının profil fotosunu gördüm sen yazınca baktım,Aren di galiba.Gece gece ne güldüm, hakikaten ne o öyle ya.
saydıklarından halehi ve haleyi bekliyorum. tahaya kahve attım güzel yorumlamış olumlu konuşmuş.beğendim onu.zeus ise esince gibi tek olumsuz konuşan.ama çok tutarlı geldi yorumu yani benim son zamanlarda sık kullandığım cümleye kadar bilmişti. olumsuz ama dönmeyecek dememiş. dönecek ama sen istemeyeceksin.başkasıyla başlayacaksın demiş.esince de benzerini söylemişti. barışa da atmadım. ama aklımda o da. tavsiye ettiklerini beğeniyorum ben.
haleh ve haleye de baktırdıktan sonra yiğite de baktırıp baya bir baktırmamayı düşünüyorum.10 gün iyi durdum da defne muhabbetiyle coştum yine
Marple cim çok iyi oldu adını verdiğin,Seda Diker i bilmiyodum,araştırıyim netten.Reenkarnasyona bende inanmıyorum,zaten islamda ikinci kez dünyaya gelmek diye bişey sözkonusu değil.Beki nin bazı bilgileri çok hoş insanı gerçekten hayata bağlayıp motive ediyo ama saçmaladığı yerlerde var,mesela başmeleklerle Mikail,Cebrailvs konuştuğunu söylüyo ki bu mümkün değil.Sıradan varlıkların biz insanların Meleklerin zerresini görsek bu boyutta şu anki normal hayatımıza devam edemeyeceğimizi malesef bilmiyor Beki.Cnim ben moda olan su melekler vb onlari sevmiyorum bunu ortata cikaran beki diye yahudi bir kadin sonra bilincsizce yazildi cizildi.yok meleginle konus su bu o yuzden sicak bakmiyorum tatlim ,tugce cok hos konusan biri ancak seda diker cok daha derin bakisi olan profesyonel bir iliski terapisti bence,gerci o da reeankarnasyona inaniyor ben onada inanmiyorum ama katildigi sohbetleri izlersen cok yapici fikirleri var
Anlaşılan Binnaz abla ekibi olarak hepimiz kısa zaman sonra Yiğit'teyiz.
Marple cim çok iyi oldu adını verdiğin,Seda Diker i bilmiyodum,araştırıyim netten.Reenkarnasyona bende inanmıyorum,zaten islamda ikinci kez dünyaya gelmek diye bişey sözkonusu değil.Beki nin bazı bilgileri çok hoş insanı gerçekten hayata bağlayıp motive ediyo ama saçmaladığı yerlerde var,mesela başmeleklerle Mikail,Cebrailvs konuştuğunu söylüyo ki bu mümkün değil.Sıradan varlıkların biz insanların Meleklerin zerresini görsek bu boyutta şu anki normal hayatımıza devam edemeyeceğimizi malesef bilmiyor Beki.
yığitteyız ama sunu unutmayın kızlar burdan 10 kısı baktırsak bıle en fazla 3 4 umuze cıkıcak soyledıklerı hepımızle uyusabılecegıne ınanmıyorum ben
Evet canim haklisin seda dikeri dinlemeni oneriyorum
Haleh açmış koooooşşş
[SUB][/SUB]
Yine kaçırdım canım yarezzana kahve attım bende onu bekliyorum şimdi
canlarım günaydın....
dün geceki istihare çalışmalarım sonucunda rüyamda lisedeki arkadaşlarımı gördüm ( lise biteli benim 7-8 yıl oldu hiç biriyle iletişimim kalmadı) ayy 2 gündür üstüste eski arkadaşlarımı görüyorum ...birde yanında Basbakanımızı ve Mustafa Kemal Atatürk'ü gördüm :)))
birde yeşil bir örtü üzerinde arapça seyler yazıyordu sanırım kurandan aytelerdi...ay çok etkilendim ama yine bişey anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?