Binnaz Abla

alcanzarcım dolu halinde kapısında bekledim yakaladım çıkıyor mu halehin dedikleri?

Palamutum bana verdiği zaman henüz gelmedi.Ama bana su an tarotta en iyi isimleri sorsan biri Haleh 'tir.Ya ben falda nötr yorumu seviyorum.Tarafsız iyiyi kötüyü uslübunuda bilerek söyleyen falcı seviyorum.Haleh yorum anlamında çok düzgün bi falcı.Hanımefendi bir yorumcu,çok seviyeli lafı dolandırmadan tıkır tıkır anlatıyo kadın.Yok şu yaparsan şöyle olur gibi saçma akıl verme halleri yok.Şu an itibariyle Taha,Haleh,Hale,Barış ,Zeus tarotu bende en iyi yorumlayanlardandı.Halehten umarım benim kadar memnun kalırsın.Reklamsız falcıdır kendisi,adı hiçbi zaman boş yere Nesibe ve Rezzan kadar da geçmedi.

Son düzenleme:
Tugce isinsuyu sevmiyorum bu konularda uzman degil ayrica.basmelekler vardir meleklere iman islamin sartidir ancak hersey Allahtan istenir o yuzden isimlerini saymayi dogru bulmuyorum bu tabi benim fikrim canim

saydıklarından halehi ve haleyi bekliyorum. tahaya kahve attım güzel yorumlamış olumlu konuşmuş.beğendim onu.zeus ise esince gibi tek olumsuz konuşan.ama çok tutarlı geldi yorumu yani benim son zamanlarda sık kullandığım cümleye kadar bilmişti. olumsuz ama dönmeyecek dememiş. dönecek ama sen istemeyeceksin.başkasıyla başlayacaksın demiş.esince de benzerini söylemişti. barışa da atmadım. ama aklımda o da. tavsiye ettiklerini beğeniyorum ben.

haleh ve haleye de baktırdıktan sonra yiğite de baktırıp baya bir baktırmamayı düşünüyorum.10 gün iyi durdum da defne muhabbetiyle coştum yine

oh be binnazda aylar sonra halehi yakaladım:) falsepetinde de nesibeyi bekleyeyim diyorum canım girebilirim yazmış

Girebilirim mi?İnsanlar beklesin,girebilirimde girmeyebilirimde açılımı bu.

Girebilirim mi?İnsanlar beklesin,girebilirimde girmeyebilirimde açılımı bu.

öyle gibi..

Canlar halsiz gibiyim kendime gelirsem online olacağım... Sizleri burdan haberdar ederim. Sevgimle

demiş.

aslında pek baktırasım yok ona ama hale giriyor fal almadan meşgul yapıp çıkıyor 2 gündür.kredi ziyan olacak bu gidişle.

Tugce isinsuyu sevmiyorum bu konularda uzman degil ayrica.basmelekler vardir meleklere iman islamin sartidir ancak hersey Allahtan istenir o yuzden isimlerini saymayi dogru bulmuyorum bu tabi benim fikrim canim
Canım o zaten Meleklerden isteyin demiyo,tövbe yok öyle bişey.Meleklerin yüzü hürmetine tabiki Allah 'tan istiyoruz.Mesela türbeye gitmiyomuyuz,dua ediyoruz,ama tabiki orda yatan zattan istemiyoruz,Onun hürmetine Allah'tan istiyoruz.Zaten melekçiklerin özgür iradeleri yok ki,Allah izin vermese onlar hiçbi faaliyette bulunamazlar.T.İşınsu hakkında ilk bende öyle düşünmüştüm.Ama kitabını okudum,bu konudaki eğitimleri ve şu ana kadar olan tüm katıldığı programdaki yorumlarını dinledim ve önyargılı olduğumu farkettim.Tam tersi bu konuda öyle bilgiliki,Arif aslan kadına bildiği şeylerin doğruluğu için Bravo dedi.Bilgisiz ve yetersiz birini büyük bi kanalın yayınında Ömer Çelakıl ve Arif Aslan ın karşısına oturtmazlar.Beki Ikala ve Şebnem Özkan dan çok daha dolu dolu bir bilgiye sahip.Ama tabiki Marplecim hoşlanmamışta olabilirsin,sen nasılsın canım.Dün senin yazdığın falcının profil fotosunu gördüm sen yazınca baktım,Aren di galiba.Gece gece ne güldüm, hakikaten ne o öyle ya.

Meşgul olup fal almadan çıktıklarında önceki falların sorularını yanıtlıyolar sadece.Ayın 20 sine var be daha.Yarını bekle istersen.

Cnim ben moda olan su melekler vb onlari sevmiyorum bunu ortata cikaran beki diye yahudi bir kadin sonra bilincsizce yazildi cizildi.yok meleginle konus su bu o yuzden sicak bakmiyorum tatlim ,tugce cok hos konusan biri ancak seda diker cok daha derin bakisi olan profesyonel bir iliski terapisti bence,gerci o da reeankarnasyona inaniyor ben onada inanmiyorum ama katildigi sohbetleri izlersen cok yapici fikirleri var

Anlaşılan Binnaz abla ekibi olarak hepimiz kısa zaman sonra Yiğit'teyiz.

Marple cim çok iyi oldu adını verdiğin,Seda Diker i bilmiyodum,araştırıyim netten.Reenkarnasyona bende inanmıyorum,zaten islamda ikinci kez dünyaya gelmek diye bişey sözkonusu değil.Beki nin bazı bilgileri çok hoş insanı gerçekten hayata bağlayıp motive ediyo ama saçmaladığı yerlerde var,mesela başmeleklerle Mikail,Cebrailvs konuştuğunu söylüyo ki bu mümkün değil.Sıradan varlıkların biz insanların Meleklerin zerresini görsek bu boyutta şu anki normal hayatımıza devam edemeyeceğimizi malesef bilmiyor Beki.

Anlaşılan Binnaz abla ekibi olarak hepimiz kısa zaman sonra Yiğit'teyiz.

yığitteyız ama sunu unutmayın kızlar burdan 10 kısı baktırsak bıle en fazla 3 4 umuze cıkıcak soyledıklerı hepımızle uyusabılecegıne ınanmıyorum ben

Evet canim haklisin seda dikeri dinlemeni oneriyorum

yığitteyız ama sunu unutmayın kızlar burdan 10 kısı baktırsak bıle en fazla 3 4 umuze cıkıcak soyledıklerı hepımızle uyusabılecegıne ınanmıyorum ben

Öyle tabi canım,3-4 kisiye çıksa yine iyi bile.Ben beklentimi çok yüksek tutmak istemiyorum sonra kolay kolay tatmin olmuyorum,fena hayâl kırıklığı yaratıyo bende.

Ben de ilkokul arkadaşlarımı gördüm canım lisedekiler felanda vardı karışık sonra babamla bir yere girdim orada da bir kaç adam vardı tanımadığım kişiler çoğunlukta bu gece yapıcam yalnız sabaha kadar uyuyamıyorum bir ağırlık gibi bişi oluyor sizde de öyle mi oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…