Binnaz Abla

Sagol Lizyacim,aslinda hizli yazdim gibi gorundu ama bir onceki geceden ve o gun sabahin köründen itibaren ugrasmistim ve aldigim cevaplar hic ic acici degildi ondan belki aksam uzeri artik iyice baymıştım..Birde ben işim geregi sabah 6 da başladığımdan herkes icin erken olan saatler bana gec gelebiliyor

arkadaşlar 49 krediliklerden deniz talaz'a baktırmıştım iki hafta önce. mutlaka deneyin diyorum. sağlam nokta atışları vardı. vadesini verdiği şeylerden ikisini yaşadım. şimdiki durumu çok aktarmamıştı o yüzden çok üzerinde durmadım açıkçası ama o dediği iki şeyi yaşayınca dikkatimi çekti.

Şu sohbette dönen olaylar kısmetse olur ve game of trones dan fazla bir girdim ss ler uçuyor noluyor yahu :)

Kız dur Allah askına tam da dodude konu ıle ılgılı ısım vermeden, ustun koru Bınnazdakı, unlu katınacılardan bırı tarzı seklınde yazıp da, çoktandır yazmayan B bjkbjk06 "kım bu,acıkça yazın" deyınce, yemın edıyorum kahkahayı bastım "Kız sus Doğadan sen de. Söz konusu sen degılsın, otur oturdugun yerde" dıye yazsam iş gırgıra dönecek konuyu sulandıracagım vaz gectım.

Bu arada o ekran göruntulerı burada yazan yazılar,hepınızın gordugu,okudugu yazılar...Gızlı,saklı seyler degıl kı. O tarıhlerdekı sayfa sayılarına gıdıp okuyabılırsınız rahatca ve daha anlasılır olur. Yolsa alıntılınan kısımlar aslında kumas örnegı mısalı,çok anlamlı degıl

Şu sohbette dönen olaylar kısmetse olur ve game of trones dan fazla bir girdim ss ler uçuyor noluyor yahu :)
Hahah sorma ya belgelerle geliyorlar. Aman alt tarafi fal diyesim geliyor ama insanlarin umutlariyla da oynanıyor o yuzden neler donuyor neler demekle yetiniyorum. Herşey binnaz’in kredileri bu kadar yuksek fiyatla yapmasıyla başladı doğal olarak para yani oldukça yüksek paralar dönüyor ve iş masum bir eğlenceden çıktı. Mafya karışacak diye korkuyorum işin sonunda :)) bazı falcılar karaborsaa düşmese iyi. Şaka bir yana, ben kendimce protesto ediyorum artık Binnazda birikmiş kredilerim harici baktırmıyorum indirim olmadıkça asla kredi almıyorum. İndirimde de limit belirledim en fazla 30 tllim kredi alıyorum zaten.

Belgelerle gelıyorlar.....O sana bınaendı "anlardım" lafına bınaen. Bunları anlamısmıydın dıye sormak ıcındı? "Alt trafı fal" lafına da denecek cok sey var....Eger ınsanlar bu fal ısını "amannnn alt tarafı fal" dıye gorse bunca falcı-bunca fal sıtesı-aramızda dolanan bunya falcı uye nıye var? Pıyasa karlı-rekabet fazla oldugu ıcın olabılır mı? Bu ıse alt tarafı fal demk ıcın sohbet arası,arkadas sohbetınde bakılıp-gecıldıgnde denır....Bu kadar buyuk bır PASTA SOZ KONUSU IKEN denmez. Fala baktıran,burada yazan onca uye, sen de dahıl kacımız "aman fal ıste" deyıp gectk,dıyebıldysek burada ckıtı mı-cıkmadımı-nasıldı dıye sormazdık degıl mı Lızya, kac zamandır yazyorsun demekkı "amannn fal ıste" degıl senın ıcın de olay, bılmem anlatabıldımmı? Olayı baska mecraya cekme lutfen.

Binnaz bence önemli günlerde kredi indirimi yapacağına falları yarı fiyatına düşürsün mesela aresler falan 500 olunca 50 lira bakiye alır baktırır kredi satış indirimi yerine fal ücreti indirimi olmalı ve telwedeki duvar mantığı bu sitedede olmalı

Zümra Lal’miş bahsedilen falcı

Kızlar ben de yeni sayildigim icin burada yazilanlarin hepsini okusam da olaylari hic anlamiyorum o yuzden bisey yazmıyorum bahsedilen kisileri vs taniamdigim icin. Simdi zumra lal napmis ben orasini anlamadim? Ozelden burda birileriyle mi konusuomus bilgi alip.

Aman fal dediğiniz olaya milyarları giden var. Birileri ifşa olacaksa olsun ki o koydukları gereksiz rakamların arkasında neler var herkes görsün. Hepsi aynı sitelerin önemli olan
yorumcu diyoruz ama burada hesap açıp takipçi gibi davranmaları sahtekarlık. Kimse parayı kolay kazanmıyor. Kimse körü körüne de her söylenene inanmamalı. Sonuç çıkmazsa topu patladı diyebilmeli. Zümra 'ya artık baktırmam. Bir çoğu o rakamları zaten hak etmiyor.

Öyle abartı bi fal değil, 5 dk bakmış 2 dk sı örnek vermek üzerine:)) çıkarsa yazarım. Sende çıkan bişey oldu mu?
Benimde ayni 5 dk ama olan olaylarda özetlemesi mantikli geldi verdigi tarih birkac yorumcu ile ayni bekleyip gorecegim yani

Anladım bazen gidişatı biz değiştiriyoruz. Düşünceler, davranışlar değişiyor haliyle ama ısrarla sorunuzu yazın demelerinin sebebi de bu sanırım bide bazı falcılarda ilk falda iyi oluyor sadece

günaydın arkadaşlar merak ettiğim birşey var şimdi ben arada baktirdigim binnaz yada yada baska site de falciya fal diyelim o falci bu siteye üye benim nerden anlayacak fal baktirdigimi kendisine. ben özel durumumu da buraya yazmıyorum anlatmıyorum da sadece baktirdigim falcilardan begendigim varsa iyi diyorum yada bana çıkmadı diye yorum yapıyorum bu siteye üye olup yazılanları okumaları bu kadar etkili oluyor mu falcilar için

Aynen ben de ozellikle bilgi vermiyorum burada mumkun oldugunca genelliyorum durumumu. Ama forum kismindan degil de ozelden yakinlasip sohbeti ilerletebilirler. Falcilar bu kadar ugrasirlar mi bilmiyorum tabi, cok para dondugu icin ugrasadabilirler. Falcilik sonucta en Karli islerden biri hic bir gderin kaybin yok, hobi gibi yorum yaparak para kazaniyorsun. O yuzden ozelden yazarken dikkatli olmak lazim. Az cok anlasilir gibi geliyor bana ama dedigim gibi emin de olamam insanlarin para icin yapmayacagi yok.

Kimin kim oldugunu da soyle anlayabilirler, o gun baktirip ben bugun atiyorum Zumra'ya baktirdim yaziorum mesela oradan az cok kim oldugunu anlayabilirler. Ben bu yuzden bugun yaziyorum ama aslinda ondan onceki gun baktirmis oluyorum genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…