- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Sagol Lizyacim,aslinda hizli yazdim gibi gorundu ama bir onceki geceden ve o gun sabahin köründen itibaren ugrasmistim ve aldigim cevaplar hic ic acici degildi ondan belki aksam uzeri artik iyice baymıştım..Birde ben işim geregi sabah 6 da başladığımdan herkes icin erken olan saatler bana gec gelebiliyor@selena80 sana gecen gun falsepeti ile yasadigin polemikle ilgili biraz fazla tepki verdim sanirim kusura bakma. Nedense sinirlendim burada oyle tepki verince iste neden yazmiyorsunuz bir daha da burada yazarsam falan yazinca ama simdi dusununce fazla tepki vermisim. Aslinda oyle sitemli yazmasaydin insanlar falaepetine bir sekilde mesaj atardi ben de atardim ama biraz hizli davrandigini dusundum yardimci olmamamiz konusunda. Neyse dusununce uzuldum, burada gerekirse destek olmaliyiz fal sitelerine karsi yoksa iyice kontrolu ele alacaklar musteri memnuniyeti binnaz’da bile ilk baslardaki gibi degil simariyorlar iyice.
Kredimi harcadim sah sultan gelmis, zalim hayat :)))))Şah sultan dönmüş kızlar binnazda adi var
Aynen valla olaylar olaylar. :))).Şu sohbette dönen olaylar kısmetse olur ve game of trones dan fazla bir girdim ss ler uçuyor noluyor yahu :)
Şu sohbette dönen olaylar kısmetse olur ve game of trones dan fazla bir girdim ss ler uçuyor noluyor yahu :)
Hahah sorma ya belgelerle geliyorlar. Aman alt tarafi fal diyesim geliyor ama insanlarin umutlariyla da oynanıyor o yuzden neler donuyor neler demekle yetiniyorum. Herşey binnaz’in kredileri bu kadar yuksek fiyatla yapmasıyla başladı doğal olarak para yani oldukça yüksek paralar dönüyor ve iş masum bir eğlenceden çıktı. Mafya karışacak diye korkuyorum işin sonunda :)) bazı falcılar karaborsaa düşmese iyi. Şaka bir yana, ben kendimce protesto ediyorum artık Binnazda birikmiş kredilerim harici baktırmıyorum indirim olmadıkça asla kredi almıyorum. İndirimde de limit belirledim en fazla 30 tllim kredi alıyorum zaten.Şu sohbette dönen olaylar kısmetse olur ve game of trones dan fazla bir girdim ss ler uçuyor noluyor yahu :)
Belgelerle gelıyorlar.....O sana bınaendı "anlardım" lafına bınaen. Bunları anlamısmıydın dıye sormak ıcındı? "Alt trafı fal" lafına da denecek cok sey var....Eger ınsanlar bu fal ısını "amannnn alt tarafı fal" dıye gorse bunca falcı-bunca fal sıtesı-aramızda dolanan bunya falcı uye nıye var? Pıyasa karlı-rekabet fazla oldugu ıcın olabılır mı? Bu ıse alt tarafı fal demk ıcın sohbet arası,arkadas sohbetınde bakılıp-gecıldıgnde denır....Bu kadar buyuk bır PASTA SOZ KONUSU IKEN denmez. Fala baktıran,burada yazan onca uye, sen de dahıl kacımız "aman fal ıste" deyıp gectk,dıyebıldysek burada ckıtı mı-cıkmadımı-nasıldı dıye sormazdık degıl mı Lızya, kac zamandır yazyorsun demekkı "amannn fal ıste" degıl senın ıcın de olay, bılmem anlatabıldımmı? Olayı baska mecraya cekme lutfen.Hahah sorma ya belgelerle geliyorlar. Aman alt tarafi fal diyesim geliyor ama insanlarin umutlariyla da oynanıyor o yuzden neler donuyor neler demekle yetiniyorum. Herşey binnaz’in kredileri bu kadar yuksek fiyatla yapmasıyla başladı doğal olarak para yani oldukça yüksek paralar dönüyor ve iş masum bir eğlenceden çıktı. Mafya karışacak diye korkuyorum işin sonunda :)) bazı falcılar karaborsaa düşmese iyi. Şaka bir yana, ben kendimce protesto ediyorum artık Binnazda birikmiş kredilerim harici baktırmıyorum indirim olmadıkça asla kredi almıyorum. İndirimde de limit belirledim en fazla 30 tllim kredi alıyorum zaten.
Ben baktirdim ona bugün dayanamadim yine baktirabildin mi ve ne dusunuyorsun onun hakkindaLiya costantayı deniyeceğim bende merak ettim
Ama ben dedimya gitmemis mail attim ara vermistir dediler diyeKredimi harcadim sah sultan gelmis, zalim hayat :)))))
Zümra Lal’miş bahsedilen falcı
Aman fal dediğiniz olaya milyarları giden var. Birileri ifşa olacaksa olsun ki o koydukları gereksiz rakamların arkasında neler var herkes görsün. Hepsi aynı sitelerin önemli olanBelgelerle gelıyorlar.....O sana bınaendı "anlardım" lafına bınaen. Bunları anlamısmıydın dıye sormak ıcındı? "Alt trafı fal" lafına da denecek cok sey var....Eger ınsanlar bu fal ısını "amannnn alt tarafı fal" dıye gorse bunca falcı-bunca fal sıtesı-aramızda dolanan bunya falcı uye nıye var? Pıyasa karlı-rekabet fazla oldugu ıcın olabılır mı? Bu ıse alt tarafı fal demk ıcın sohbet arası,arkadas sohbetınde bakılıp-gecıldıgnde denır....Bu kadar buyuk bır PASTA SOZ KONUSU IKEN denmez. Fala baktıran,burada yazan onca uye, sen de dahıl kacımız "aman fal ıste" deyıp gectk,dıyebıldysek burada ckıtı mı-cıkmadımı-nasıldı dıye sormazdık degıl mı Lızya, kac zamandır yazyorsun demekkı "amannn fal ıste" degıl senın ıcın de olay, bılmem anlatabıldımmı? Olayı baska mecraya cekme lutfen.
Senden sonra bende mail attim banada ara verdi dediler ama bu kadar cabuk gelecegini bilemedim.dun aksam harcadimAma ben dedimya gitmemis mail attim ara vermistir dediler diye
Öyle abartı bi fal değil, 5 dk bakmış 2 dk sı örnek vermek üzerine:)) çıkarsa yazarım. Sende çıkan bişey oldu mu?Ben baktirdim ona bugün dayanamadim yine baktirabildin mi ve ne dusunuyorsun onun hakkinda
Benimde ayni 5 dk ama olan olaylarda özetlemesi mantikli geldi verdigi tarih birkac yorumcu ile ayni bekleyip gorecegim yaniÖyle abartı bi fal değil, 5 dk bakmış 2 dk sı örnek vermek üzerine:)) çıkarsa yazarım. Sende çıkan bişey oldu mu?
Anladım bazen gidişatı biz değiştiriyoruz. Düşünceler, davranışlar değişiyor haliyle ama ısrarla sorunuzu yazın demelerinin sebebi de bu sanırım bide bazı falcılarda ilk falda iyi oluyor sadeceIlk fal anda iyiydi.Kişi hakkında ve ilişki hakkında olumlu süreç görmustu ama faldan sonra anlık bir gelişme yaşadım o yüzden attım ama bu sefer tersi şeyler söyledi kısa sürede nasıl değişir anlamıyorum benim sorduğum sorudan yürüdü
Aynen ben de ozellikle bilgi vermiyorum burada mumkun oldugunca genelliyorum durumumu. Ama forum kismindan degil de ozelden yakinlasip sohbeti ilerletebilirler. Falcilar bu kadar ugrasirlar mi bilmiyorum tabi, cok para dondugu icin ugrasadabilirler. Falcilik sonucta en Karli islerden biri hic bir gderin kaybin yok, hobi gibi yorum yaparak para kazaniyorsun. O yuzden ozelden yazarken dikkatli olmak lazim. Az cok anlasilir gibi geliyor bana ama dedigim gibi emin de olamam insanlarin para icin yapmayacagi yok.günaydın arkadaşlar merak ettiğim birşey var şimdi ben arada baktirdigim binnaz yada yada baska site de falciya fal diyelim o falci bu siteye üye benim nerden anlayacak fal baktirdigimi kendisine. ben özel durumumu da buraya yazmıyorum anlatmıyorum da sadece baktirdigim falcilardan begendigim varsa iyi diyorum yada bana çıkmadı diye yorum yapıyorum bu siteye üye olup yazılanları okumaları bu kadar etkili oluyor mu falcilar için
Kimin kim oldugunu da soyle anlayabilirler, o gun baktirip ben bugun atiyorum Zumra'ya baktirdim yaziorum mesela oradan az cok kim oldugunu anlayabilirler. Ben bu yuzden bugun yaziyorum ama aslinda ondan onceki gun baktirmis oluyorum genelde.günaydın arkadaşlar merak ettiğim birşey var şimdi ben arada baktirdigim binnaz yada yada baska site de falciya fal diyelim o falci bu siteye üye benim nerden anlayacak fal baktirdigimi kendisine. ben özel durumumu da buraya yazmıyorum anlatmıyorum da sadece baktirdigim falcilardan begendigim varsa iyi diyorum yada bana çıkmadı diye yorum yapıyorum bu siteye üye olup yazılanları okumaları bu kadar etkili oluyor mu falcilar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?