Binnaz Abla

Yok ,ağırlık falan hiç olmadı bende.Abdest almışmıydın?Abdestsiz okuma ağırlık yapabilir.

Yok ,ağırlık falan hiç olmadı bende.Abdest almışmıydın?Abdestsiz okuma ağırlık yapabilir.

aldım ama 2 gündür şu görmek istiyorum diye kendimi sıktım ondan uykum gelmiyor sanırım görene kadar devam edicem..net görende bir kaç kişi..sanırım sorun bende

aldım ama 2 gündür şu görmek istiyorum diye kendimi sıktım ondan uykum gelmiyor sanırım görene kadar devam edicem..net görende bir kaç kişi..sanırım sorun bende

Hayir olsun insallah canim hepimiz genel olarak eski arkadadlarimizi gördük. ..

Bu arada aynen bende oyle oldum iki gündür isrihare icin yattigimda uyuyamiyorum. Uykum gidiyor adeta anlamadim.ki asla abdestsiz okumam...acaba kocalarimizii goreces diye heyecan mi yapiyorus :)))))

Kesinlikle öyle :)) normalde uyurum çünkü yoruluyorum gündüzleri..2 gündür uykum gelmiyor umarım bu gece de aynısı olmaz..Birden fazla rüya görüp hatırlamamaya başlıyor insan..

Kızlar rezzan ablanın yorumu geldi. Benimkinin adındaki harfleri fln bilmiş yorumunu çok beğendim çok sıcak bir sesi var. İnşallah dedikleri çıkar. Binnazdaki ayçaya tarot attım bakalım o nasıl çıkacak falkolik oldum çıktım bu adamın derdinden

Son düzenleme:

Bence beki agir bir rahatsizlik musallat gibi bisey geciriyor hem kendine hemde ona inana zavallilara yazik ediyor acil bi hocaya falan gitmeli... Allah askina kizcagizlar. Peygamber efendimiz bile Cebrail a.s ilk görüşmesinde sıkıntı yasamistir . Bu ismi gecen melekler bas melekler bizim onlarla iletisime gecmemiz imkansiz Rabbim izin vermedikce. Yok birde röportaj vermis ben 12 yasinda ruh cagirdim diye. Dinimizde hangi ayette var ahirete goc etmis insanlarla kabir ziyareti dışında gorusebilmek....keske beki burayi okuyor olsa nacizane fikrim kendisini biz alinin ruhuyuz ahmetin ruhuyuz yok biz cebrail 'iz diye bizim üç harfliler kandirmis...agir bir musallat gecirmekte benzeri petek dincoz vakasi Allahtan o kiz bilincli musallatin farkinda.

Kizlar yigit kim ??? Kime baktiriyoruz daha da önemlisi alcanzarcim begendi mi bu yiğit i

hale çok olumlu kounuşmuş. defne gbi kısa vade vermiş ama fal tat vermedi.anda pek iyi diyemem kötü de diyemem.orta.ayrılık sebebini falan biraz sallamış gibiydi.halehte saatlerdir atmadı falı.

Kesinlikle öyle :)) normalde uyurum çünkü yoruluyorum gündüzleri..2 gündür uykum gelmiyor umarım bu gece de aynısı olmaz..Birden fazla rüya görüp hatırlamamaya başlıyor insan..

Bu gece yapmayacagim. Yarin yaparim....insallah bugün kocami bile gormek istemiyorum o kadar moralim bozuk:))))

Aynen canım,yani meleklere bu derece inanması tabiki çok güzel,zaten islamın şartlarından biri bu.Melekleri hep hissetmek yanımızda olduğunu bilmek hissi insana huzur verir.Ama Beki başmelekler şunu bunu dedi diyerek işin ucunu kaçırmıs.O yüzden benim bu alandaki favorim Tuğçe ışınsu.Çünkü işin bu boyutuna ,yani meleklerle normal bi insanın iletişim kurabileceģine katılmıyo ama meleklere inancıda sonsuz.Bide Beki nin iki günlük eğitimden 800tl alması ve melekleri bu işe bulaştırması yanlış.Madem daha çok insana melekler aracılığıyla ulaşmaksa amaç neden 800 tl ?Yap 200 tl daha çok insana ulaş.800 tl yi ülkemiz şartlarında kaç kişi meleklere yakın olmak için verebilir,bu ülke insanı için çok ama çok lüks.Tuğçe nin mesela ,ben aradım sordum 200 tl alıyo ,o anlaşılır hadi ama 800 yuh yani.Taş atıyoda kolumu yoruluyo?

rabbimize ulasan herseye ulasir bence onemli olan onunla olan iletisim,ibadet,,beki bir yahudi zaten onun anlayisinda bu normal ve her zamanki gibi ticari

İşte gòrücez diye şartlanıyoruz belkide Özgecimin dediği gibi heyecan yapıyoruz.Ama heyecan yapmaktada haklıyız,gerçekte göremediğimizi anca ruyada görüyoruz işte.:)Vay halimize..

rabbimize ulasan herseye ulasir bence onemli olan onunla olan iletisim,ibadet,,beki bir yahudi zaten onun anlayisinda bu normal ve her zamanki gibi ticari

Bide facede bunu açıklamış,bu miktarı hakettiklerini düşünüyolarmış.Bu sebeple gelemeyen insanlarada herşeyin bi zamanı olduğunu,zaten kitaplarıyla meleklerle iletişim kurulabileceği vs şeyler söylemiş.Derler ya özrü kabahatinden büyük.Ya topu topu iki gün eğitim veriyosun,iki ay mı uğraşıyosun?Neyin hakkı ya?Edeceğin iki çift lafınmı?Bi yanında melekler bi yanda gelsin paralar.Nasıl insanlara yardım ettiğini söyleyebilirsin?Ay çok sinirleniyorum böyle insanları aptal yerine koyanlara.Kendisini seviyodum ama geçen gün bu açıklama beni çok soğuttu.

valla kendine akli olmayan birinden akil almak icin uzerine birde para veremem..Benim kitabimda hersey yaziyor okurum duami ederim hakkiyla namazima devam etsem bana yeter..

o kadar bekledim haleh çevrimdışı oldu falı yorumlamadan bu ne garip iş ya:s

heyecanlandım kızlar yarın yiğite baktırıcam telefon açıp acaba neler diyecek:):)

valla kendine akli olmayan birinden akil almak icin uzerine birde para veremem..Benim kitabimda hersey yaziyor okurum duami ederim hakkiyla namazima devam etsem bana yeter..

Yaaa allah askina kimmis ki o. Meleklerle benim aramda iletişim kuracakmis.kizlar ayetlerimizde hepsi yazıyor. Aynen marplecim katiliyotum ben kendimi maneviyata veririm okurum. Dua mi ederim abdestli de gezmeye özen gösteririm kalbimi de arindirrim melekler zaten hep benim yanimda olur. Birde buna fiyat yazmid. Ne diyeyim Allah akil fikir versin. Uc harfiler beki'yi kandirmis. Beki'de bizi kandiracak:) oldu birde para vereyim banada musallat olsunlar diye:)

İşte gòrücez diye şartlanıyoruz belkide Özgecimin dediği gibi heyecan yapıyoruz.Ama heyecan yapmaktada haklıyız,gerçekte göremediğimizi anca ruyada görüyoruz işte.:)Vay halimize..

Hahaha aynen alcanzarcim ne yapalim ...ruyalar da buluşuruz belki

Merhaba arkadaşlar,

Sitede fal konusu ile açılan bir konuyu rastgele Google'da bulup, yazılanlara biraz göz attım. Açıkcası bahsi geçen sitelerden birinde yorumcu olduğum için, bazı konulara açıklık getirmek isterim. Ama bundan önce bu sitede reklam ya da başka bir amaçla olmadığımı ve hiçbir şekilde herhangi bir site ya da yorumcu hakkında yorumda bulunmayacağımı belirtmek istiyorum. Bunun için lütfen önyargısız bir şekilde takip etmenizi rica ediyorum.

Fak baktıran insanlar genellikle kahve falı ile ilgili yanılsamalarda bulunmakta. Bir fincan, merak edilen her şeyi içermeyebilir ve kesinlikle kalıcı değil, değişkenlik gösterir. İnsanlar gerçekten bir fincan üzerinden tüm hayatlarını ve uzak geleceği sorabiliyor. Saatten saate değişkenlik gösteren bir fincandan çok fazla beklentiye girmemek lazım. İnsanlar evlilik tarihlerini bile sorabilmekte. Merak, kesinlikle bunu anlıyorum. Ama biraz gerçekci olalım, kim kimin evlilik tarihini bir fincandan görebilmiş? Bu fincan bir de haftalık değişebiliyorken? Evet, kahve fincanı gerçekten güzel ipuçları içermekte ve şaşırtıcı bir şekilde karşı tarafla ilgili bilgileri de verebilmekte. Ama şu bir gerçek ki sadece ihtimaller üzerine kurulan bir yorumda bulunabilirsiniz. Bunun dışında yaptığınız Tanrıcılık oynamaktır. Burada sayılan onca iyi olduğu söylenen falcı da aksini iddaa etmiyordur. Eğer öyle olsaydı, yüzde otuz ya da kırk fiyatına baktıkları fallarla uğraşmazlardı. Yani inanılmaz bir yeteneğiniz var ve bunu saatlerce hiç tanımadığınız insanların fincan resimlerine bakarak kullanıyorsunuz, öyle mi? İnanın değmez. Bugün bir yorumcu, sadece durum analizi yapar ve ihtimalleri sıralar. Siz o ihtmali ya yaşarsınız ya da hayatınıza yaklaşımınızla farklı bir ihtimali doğurursunuz. Bunu anlamak çok önemli. İşte tutmayan yorumlar bundan dolayı. Bu ayırımı yapamayan insanlar falı ciddiyete alan insanlar. Fal eğlence ve bazen sıkıntılı anlarınızda sizi rahatlatan bir şey. Hepsi bu arkadaşlar, ötesi değil inanın.

Ben yabancı ülkelerde de bu işi yapan kişilerle tanıştım ve arkadaşlık ettim. İnanın hepsi bizim fal baktıran yorumcu profiline şaşırıyor ve inanılmaz paraların harcandığını görünce de şaşkınlıklarını dile getirmekten geri alamıyorlar kendilerini. Lütfen çok sık fal baktırmayın, bu hem enerjinizi etkiler hem de cebinizi yakar. Düşünün, güzel ve size özel bir rüya gördünüz. Bunu önünüze gelen herkese anlatmamaya tercih edersiniz değil mi? Nedeni çünkü anlattıkça olma ihtimalinin düşeceğini inanırsınız. Bu yüzden aynı konu ile ilgili önünüze çıkan yorumcudan bilgi almayın. Kendinize yakın duyduğunuz bir yorumcudan alın ve olayı kapatın. Ve kesinlikle yorumcuları birbiri ile karşılaştırmayın.

Siz önerim ayda 1 yorum almanız. Aynı konu ile ilgili üst üste yorumlar almayın. Ve lütfen faldan medet ummayın. Vaktinize yazık. Ve en önemlisi isminin başına medyum ekleyen ve gerçekten medyum olan kişilerden yorum almak yerine gerçekten hisleri ve gönül gözüyle yorum yapan kişilere yönelin. Medyumlar, farklı varlıklardan bilgi aldığı için, içinde bulunduğunuz anla ilgili nokta atışları yapabilirler, ama gelecekle ilgili söyledikleri yüzde doksan yalandır. Bunun nedeni o haber taşıyan varlıkların, yalancı olmasından kaynaklı. Bu varlıklar, insanlarla eğlenen ve onları olmadık şeylere inanmayı sağlayan sonra da olmayınca, üzüldüklerini görüp eğlenen varlıklar. Bu tecrübeyle sabittir. O yüzden hisleri olan kişilere yönelmeniz daha mantıklı. En azından olabilme ihtimali daha yüksek.

Kısacası çok fazla takmayın şu fal olaylarını. Çünkü hayat durağan değil ve durmadan değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…