Ben de ilkokul arkadaşlarımı gördüm canım lisedekiler felanda vardı karışıksonra babamla bir yere girdim orada da bir kaç adam vardı tanımadığım kişiler çoğunlukta bu gece yapıcam yalnız sabaha kadar uyuyamıyorum bir ağırlık gibi bişi oluyor sizde de öyle mi oldu ?
Yok ,ağırlık falan hiç olmadı bende.Abdest almışmıydın?Abdestsiz okuma ağırlık yapabilir.
aldım ama 2 gündür şu görmek istiyorum diye kendimi sıktım ondan uykum gelmiyor sanırım görene kadar devam edicem..net görende bir kaç kişi..sanırım sorun bende
Yok ,ağırlık falan hiç olmadı bende.Abdest almışmıydın?Abdestsiz okuma ağırlık yapabilir.
Ben de ilkokul arkadaşlarımı gördüm canım lisedekiler felanda vardı karışıksonra babamla bir yere girdim orada da bir kaç adam vardı tanımadığım kişiler çoğunlukta bu gece yapıcam yalnız sabaha kadar uyuyamıyorum bir ağırlık gibi bişi oluyor sizde de öyle mi oldu ?
Hayir olsun insallah canim hepimiz genel olarak eski arkadadlarimizi gördük. ..
Bu arada aynen bende oyle oldum iki gündür isrihare icin yattigimda uyuyamiyorum. Uykum gidiyor adeta anlamadim.ki asla abdestsiz okumam...acaba kocalarimizii goreces diye heyecan mi yapiyorus :)))))
Marple cim çok iyi oldu adını verdiğin,Seda Diker i bilmiyodum,araştırıyim netten.Reenkarnasyona bende inanmıyorum,zaten islamda ikinci kez dünyaya gelmek diye bişey sözkonusu değil.Beki nin bazı bilgileri çok hoş insanı gerçekten hayata bağlayıp motive ediyo ama saçmaladığı yerlerde var,mesela başmeleklerle Mikail,Cebrailvs konuştuğunu söylüyo ki bu mümkün değil.Sıradan varlıkların biz insanların Meleklerin zerresini görsek bu boyutta şu anki normal hayatımıza devam edemeyeceğimizi malesef bilmiyor Beki.
Kesinlikle öyle :)) normalde uyurum çünkü yoruluyorum gündüzleri..2 gündür uykum gelmiyor umarım bu gece de aynısı olmaz..Birden fazla rüya görüp hatırlamamaya başlıyor insan..
Bu gece yapmayacagim. Yarin yaparim....insallah bugün kocami bile gormek istemiyorum o kadar moralim bozuk:))))
Bence beki agir bir rahatsizlik musallat gibi bisey geciriyor hem kendine hemde ona inana zavallilara yazik ediyor acil bi hocaya falan gitmeli... Allah askina kizcagizlar. Peygamber efendimiz bile Cebrail a.s ilk görüşmesinde sıkıntı yasamistir . Bu ismi gecen melekler bas melekler bizim onlarla iletisime gecmemiz imkansiz Rabbim izin vermedikce. Yok birde röportaj vermis ben 12 yasinda ruh cagirdim diye. Dinimizde hangi ayette var ahirete goc etmis insanlarla kabir ziyareti dışında gorusebilmek....keske beki burayi okuyor olsa nacizane fikrim kendisini biz alinin ruhuyuz ahmetin ruhuyuz yok biz cebrail 'iz diye bizim üç harfliler kandirmis...agir bir musallat gecirmekte benzeri petek dincoz vakasi Allahtan o kiz bilincli musallatin farkinda.
Aynen canım,yani meleklere bu derece inanması tabiki çok güzel,zaten islamın şartlarından biri bu.Melekleri hep hissetmek yanımızda olduğunu bilmek hissi insana huzur verir.Ama Beki başmelekler şunu bunu dedi diyerek işin ucunu kaçırmıs.O yüzden benim bu alandaki favorim Tuğçe ışınsu.Çünkü işin bu boyutuna ,yani meleklerle normal bi insanın iletişim kurabileceģine katılmıyo ama meleklere inancıda sonsuz.Bide Beki nin iki günlük eğitimden 800tl alması ve melekleri bu işe bulaştırması yanlış.Madem daha çok insana melekler aracılığıyla ulaşmaksa amaç neden 800 tl ?Yap 200 tl daha çok insana ulaş.800 tl yi ülkemiz şartlarında kaç kişi meleklere yakın olmak için verebilir,bu ülke insanı için çok ama çok lüks.Tuğçe nin mesela ,ben aradım sordum 200 tl alıyo ,o anlaşılır hadi ama 800 yuh yani.Taş atıyoda kolumu yoruluyo?
Hayir olsun insallah canim hepimiz genel olarak eski arkadadlarimizi gördük. ..
Bu arada aynen bende oyle oldum iki gündür isrihare icin yattigimda uyuyamiyorum. Uykum gidiyor adeta anlamadim.ki asla abdestsiz okumam...acaba kocalarimizii goreces diye heyecan mi yapiyorus :)))))
İşte gòrücez diye şartlanıyoruz belkide Özgecimin dediği gibi heyecan yapıyoruz.Ama heyecan yapmaktada haklıyız,gerçekte göremediğimizi anca ruyada görüyoruz işte.:)Vay halimize..Kesinlikle öyle :)) normalde uyurum çünkü yoruluyorum gündüzleri..2 gündür uykum gelmiyor umarım bu gece de aynısı olmaz..Birden fazla rüya görüp hatırlamamaya başlıyor insan..
rabbimize ulasan herseye ulasir bence onemli olan onunla olan iletisim,ibadet,,beki bir yahudi zaten onun anlayisinda bu normal ve her zamanki gibi ticari
Bide facede bunu açıklamış,bu miktarı hakettiklerini düşünüyolarmış.Bu sebeple gelemeyen insanlarada herşeyin bi zamanı olduğunu,zaten kitaplarıyla meleklerle iletişim kurulabileceği vs şeyler söylemiş.Derler ya özrü kabahatinden büyük.Ya topu topu iki gün eğitim veriyosun,iki ay mı uğraşıyosun?Neyin hakkı ya?Edeceğin iki çift lafınmı?Bi yanında melekler bi yanda gelsin paralar.Nasıl insanlara yardım ettiğini söyleyebilirsin?Ay çok sinirleniyorum böyle insanları aptal yerine koyanlara.Kendisini seviyodum ama geçen gün bu açıklama beni çok soğuttu.
neyin var melegim ses yokmu
Aynen canım,yani meleklere bu derece inanması tabiki çok güzel,zaten islamın şartlarından biri bu.Melekleri hep hissetmek yanımızda olduğunu bilmek hissi insana huzur verir.Ama Beki başmelekler şunu bunu dedi diyerek işin ucunu kaçırmıs.O yüzden benim bu alandaki favorim Tuğçe ışınsu.Çünkü işin bu boyutuna ,yani meleklerle normal bi insanın iletişim kurabileceģine katılmıyo ama meleklere inancıda sonsuz.Bide Beki nin iki günlük eğitimden 800tl alması ve melekleri bu işe bulaştırması yanlış.Madem daha çok insana melekler aracılığıyla ulaşmaksa amaç neden 800 tl ?Yap 200 tl daha çok insana ulaş.800 tl yi ülkemiz şartlarında kaç kişi meleklere yakın olmak için verebilir,bu ülke insanı için çok ama çok lüks.Tuğçe nin mesela ,ben aradım sordum 200 tl alıyo ,o anlaşılır hadi ama 800 yuh yani.Taş atıyoda kolumu yoruluyo?
rabbimize ulasan herseye ulasir bence onemli olan onunla olan iletisim,ibadet,,beki bir yahudi zaten onun anlayisinda bu normal ve her zamanki gibi ticari
Bide facede bunu açıklamış,bu miktarı hakettiklerini düşünüyolarmış.Bu sebeple gelemeyen insanlarada herşeyin bi zamanı olduğunu,zaten kitaplarıyla meleklerle iletişim kurulabileceği vs şeyler söylemiş.Derler ya özrü kabahatinden büyük.Ya topu topu iki gün eğitim veriyosun,iki ay mı uğraşıyosun?Neyin hakkı ya?Edeceğin iki çift lafınmı?Bi yanında melekler bi yanda gelsin paralar.Nasıl insanlara yardım ettiğini söyleyebilirsin?Ay çok sinirleniyorum böyle insanları aptal yerine koyanlara.Kendisini seviyodum ama geçen gün bu açıklama beni çok soğuttu.
valla kendine akli olmayan birinden akil almak icin uzerine birde para veremem..Benim kitabimda hersey yaziyor okurum duami ederim hakkiyla namazima devam etsem bana yeter..
İşte gòrücez diye şartlanıyoruz belkide Özgecimin dediği gibi heyecan yapıyoruz.Ama heyecan yapmaktada haklıyız,gerçekte göremediğimizi anca ruyada görüyoruz işte.:)Vay halimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?