Hahaha aynen alcanzarcim ne yapalim ...ruyalar da buluşuruz belki
Merhaba arkadaşlar,
Sitede fal konusu ile açılan bir konuyu rastgele Google'da bulup, yazılanlara biraz göz attım. Açıkcası bahsi geçen sitelerden birinde yorumcu olduğum için, bazı konulara açıklık getirmek isterim. Ama bundan önce bu sitede reklam ya da başka bir amaçla olmadığımı ve hiçbir şekilde herhangi bir site ya da yorumcu hakkında yorumda bulunmayacağımı belirtmek istiyorum. Bunun için lütfen önyargısız bir şekilde takip etmenizi rica ediyorum.
Fak baktıran insanlar genellikle kahve falı ile ilgili yanılsamalarda bulunmakta. Bir fincan, merak edilen her şeyi içermeyebilir ve kesinlikle kalıcı değil, değişkenlik gösterir. İnsanlar gerçekten bir fincan üzerinden tüm hayatlarını ve uzak geleceği sorabiliyor. Saatten saate değişkenlik gösteren bir fincandan çok fazla beklentiye girmemek lazım. İnsanlar evlilik tarihlerini bile sorabilmekte. Merak, kesinlikle bunu anlıyorum. Ama biraz gerçekci olalım, kim kimin evlilik tarihini bir fincandan görebilmiş? Bu fincan bir de haftalık değişebiliyorken? Evet, kahve fincanı gerçekten güzel ipuçları içermekte ve şaşırtıcı bir şekilde karşı tarafla ilgili bilgileri de verebilmekte. Ama şu bir gerçek ki sadece ihtimaller üzerine kurulan bir yorumda bulunabilirsiniz. Bunun dışında yaptığınız Tanrıcılık oynamaktır. Burada sayılan onca iyi olduğu söylenen falcı da aksini iddaa etmiyordur. Eğer öyle olsaydı, yüzde otuz ya da kırk fiyatına baktıkları fallarla uğraşmazlardı. Yani inanılmaz bir yeteneğiniz var ve bunu saatlerce hiç tanımadığınız insanların fincan resimlerine bakarak kullanıyorsunuz, öyle mi? İnanın değmez. Bugün bir yorumcu, sadece durum analizi yapar ve ihtimalleri sıralar. Siz o ihtmali ya yaşarsınız ya da hayatınıza yaklaşımınızla farklı bir ihtimali doğurursunuz. Bunu anlamak çok önemli. İşte tutmayan yorumlar bundan dolayı. Bu ayırımı yapamayan insanlar falı ciddiyete alan insanlar. Fal eğlence ve bazen sıkıntılı anlarınızda sizi rahatlatan bir şey. Hepsi bu arkadaşlar, ötesi değil inanın.
Ben yabancı ülkelerde de bu işi yapan kişilerle tanıştım ve arkadaşlık ettim. İnanın hepsi bizim fal baktıran yorumcu profiline şaşırıyor ve inanılmaz paraların harcandığını görünce de şaşkınlıklarını dile getirmekten geri alamıyorlar kendilerini. Lütfen çok sık fal baktırmayın, bu hem enerjinizi etkiler hem de cebinizi yakar. Düşünün, güzel ve size özel bir rüya gördünüz. Bunu önünüze gelen herkese anlatmamaya tercih edersiniz değil mi? Nedeni çünkü anlattıkça olma ihtimalinin düşeceğini inanırsınız. Bu yüzden aynı konu ile ilgili önünüze çıkan yorumcudan bilgi almayın. Kendinize yakın duyduğunuz bir yorumcudan alın ve olayı kapatın. Ve kesinlikle yorumcuları birbiri ile karşılaştırmayın.
Siz önerim ayda 1 yorum almanız. Aynı konu ile ilgili üst üste yorumlar almayın. Ve lütfen faldan medet ummayın. Vaktinize yazık. Ve en önemlisi isminin başına medyum ekleyen ve gerçekten medyum olan kişilerden yorum almak yerine gerçekten hisleri ve gönül gözüyle yorum yapan kişilere yönelin. Medyumlar, farklı varlıklardan bilgi aldığı için, içinde bulunduğunuz anla ilgili nokta atışları yapabilirler, ama gelecekle ilgili söyledikleri yüzde doksan yalandır. Bunun nedeni o haber taşıyan varlıkların, yalancı olmasından kaynaklı. Bu varlıklar, insanlarla eğlenen ve onları olmadık şeylere inanmayı sağlayan sonra da olmayınca, üzüldüklerini görüp eğlenen varlıklar. Bu tecrübeyle sabittir. O yüzden hisleri olan kişilere yönelmeniz daha mantıklı. En azından olabilme ihtimali daha yüksek.
Kısacası çok fazla takmayın şu fal olaylarını. Çünkü hayat durağan değil ve durmadan değişiyor.
haklisiniz gercekten. Ben de bu yüzden kesin yorum yapan yorumculari begenmiyorum. Her zaman ihtimalleri siralayan yorumculari begendim..o yüzden baktirdigim o kadar yorumcu icinde sadece biri bana cok samimi geldi...: tum kalbimle katılıyorum size..
Ah canım ah ,o zaman diyorum ki kocamı görmem imkânsız ruyalarım olmasa..
Bunu düşünmeniz gerçekten çok güzel, ben de bunun için teşekkür ederim. Fal baktırmayın demiyorum kesinlikle, tam tersi fal baktırmanın yararları da var. Çok iyi dostluklar edinebiliyorsunuz ya da çevrenizdekiler sizi hiç anlamazken yorumcunuz yargılamadan sizle dertleşebiliyor. Çok iyi ilişkileri olan müşteri-yorumcular var. Birbirlerini belki hiç görmediler ama yine de candan hissediyorlar. Olay bu zaten. Fal işin ikinci kısmı. Çünkü zaten baktıranın belli bir fal geçmişi var ve çoğunun tutmayacağını biliyor :) Amaç fikir alışverisi zaten. Ama yine de çok fazla para harcamamak lazım. Her şeyin fazlası zarar.
İyi güzelde ihtimallerden bahsetmişsiniz.Ben tam 10 yıldır fal baktırıyorum.Hiçbir falcı buna yüzyüze falda ,onlinede dahildir ,bana"ben bu yorumları yapıyorum ama bunlar sadece ihtimaller" asla demedi.Tam tersi iddialı bi şekilde yaşayacaklarımı söylediler.Ayrıca bi falda atıyorum "Nisan ayında büyük aşk yaşayacaksın "diyorsa ihtimal bunun neresinde?Bu düpedüz kehanet ve benim her falımda bu tip yorum var.Bide şimdi şu moda olmuş; bi falcıya falın çıkmadı dediğin zaman" kaderimiz değişebilir,seçenekler doğrultusunda farklı şeyler yaşayabiliriz" gibi saçma sapan ,çocuk kandırır cinsinden bahanelerin bulunması dahada komik.Yok öyle bişey,kader konusuyla ilgili her türlü bilgiyi edinmiş biriyim.Kader ne yazık ki sizlerin söylediği gibi zırt pırt değişmez.Mutlak kader vardır,asla ve asla kimsenin ne seçenekle ne ihtimalle değiştirebileceği kadar basit değil.Falım çıkmadı diye kabullunmek en güzeli,bu şekilde çırpınmakla falcı kendini batırır.Bizde kimseden Nostradamus performansı beklemiyoruz zaten.Üzgünüm ama söylediklerinizden sadece çok fal baktırılmaması gerektiğine katılıyorum.Oda olabilecekleri değiştirir " söylentisi yüzünden değil,benim Rabbimin alnıma yazdığı kaderi ne kahve telvesi nede bi kart öteler nede söker alır.Sadece paramızı sokağa atıyoruz bu yüzden sık baktırmak doğru değil.Merhaba arkadaşlar,
Sitede fal konusu ile açılan bir konuyu rastgele Google'da bulup, yazılanlara biraz göz attım. Açıkcası bahsi geçen sitelerden birinde yorumcu olduğum için, bazı konulara açıklık getirmek isterim. Ama bundan önce bu sitede reklam ya da başka bir amaçla olmadığımı ve hiçbir şekilde herhangi bir site ya da yorumcu hakkında yorumda bulunmayacağımı belirtmek istiyorum. Bunun için lütfen önyargısız bir şekilde takip etmenizi rica ediyorum.
Fak baktıran insanlar genellikle kahve falı ile ilgili yanılsamalarda bulunmakta. Bir fincan, merak edilen her şeyi içermeyebilir ve kesinlikle kalıcı değil, değişkenlik gösterir. İnsanlar gerçekten bir fincan üzerinden tüm hayatlarını ve uzak geleceği sorabiliyor. Saatten saate değişkenlik gösteren bir fincandan çok fazla beklentiye girmemek lazım. İnsanlar evlilik tarihlerini bile sorabilmekte. Merak, kesinlikle bunu anlıyorum. Ama biraz gerçekci olalım, kim kimin evlilik tarihini bir fincandan görebilmiş? Bu fincan bir de haftalık değişebiliyorken? Evet, kahve fincanı gerçekten güzel ipuçları içermekte ve şaşırtıcı bir şekilde karşı tarafla ilgili bilgileri de verebilmekte. Ama şu bir gerçek ki sadece ihtimaller üzerine kurulan bir yorumda bulunabilirsiniz. Bunun dışında yaptığınız Tanrıcılık oynamaktır. Burada sayılan onca iyi olduğu söylenen falcı da aksini iddaa etmiyordur. Eğer öyle olsaydı, yüzde otuz ya da kırk fiyatına baktıkları fallarla uğraşmazlardı. Yani inanılmaz bir yeteneğiniz var ve bunu saatlerce hiç tanımadığınız insanların fincan resimlerine bakarak kullanıyorsunuz, öyle mi? İnanın değmez. Bugün bir yorumcu, sadece durum analizi yapar ve ihtimalleri sıralar. Siz o ihtmali ya yaşarsınız ya da hayatınıza yaklaşımınızla farklı bir ihtimali doğurursunuz. Bunu anlamak çok önemli. İşte tutmayan yorumlar bundan dolayı. Bu ayırımı yapamayan insanlar falı ciddiyete alan insanlar. Fal eğlence ve bazen sıkıntılı anlarınızda sizi rahatlatan bir şey. Hepsi bu arkadaşlar, ötesi değil inanın.
Ben yabancı ülkelerde de bu işi yapan kişilerle tanıştım ve arkadaşlık ettim. İnanın hepsi bizim fal baktıran yorumcu profiline şaşırıyor ve inanılmaz paraların harcandığını görünce de şaşkınlıklarını dile getirmekten geri alamıyorlar kendilerini. Lütfen çok sık fal baktırmayın, bu hem enerjinizi etkiler hem de cebinizi yakar. Düşünün, güzel ve size özel bir rüya gördünüz. Bunu önünüze gelen herkese anlatmamaya tercih edersiniz değil mi? Nedeni çünkü anlattıkça olma ihtimalinin düşeceğini inanırsınız. Bu yüzden aynı konu ile ilgili önünüze çıkan yorumcudan bilgi almayın. Kendinize yakın duyduğunuz bir yorumcudan alın ve olayı kapatın. Ve kesinlikle yorumcuları birbiri ile karşılaştırmayın.
Siz önerim ayda 1 yorum almanız. Aynı konu ile ilgili üst üste yorumlar almayın. Ve lütfen faldan medet ummayın. Vaktinize yazık. Ve en önemlisi isminin başına medyum ekleyen ve gerçekten medyum olan kişilerden yorum almak yerine gerçekten hisleri ve gönül gözüyle yorum yapan kişilere yönelin. Medyumlar, farklı varlıklardan bilgi aldığı için, içinde bulunduğunuz anla ilgili nokta atışları yapabilirler, ama gelecekle ilgili söyledikleri yüzde doksan yalandır. Bunun nedeni o haber taşıyan varlıkların, yalancı olmasından kaynaklı. Bu varlıklar, insanlarla eğlenen ve onları olmadık şeylere inanmayı sağlayan sonra da olmayınca, üzüldüklerini görüp eğlenen varlıklar. Bu tecrübeyle sabittir. O yüzden hisleri olan kişilere yönelmeniz daha mantıklı. En azından olabilme ihtimali daha yüksek.
Kısacası çok fazla takmayın şu fal olaylarını. Çünkü hayat durağan değil ve durmadan değişiyor.
AhahahhahahKocaaaaaaam nerde...Allah'im kocami gönder))))) meleklerim ben uyumaya Allah rahatlik versin
İyi güzelde ihtimallerden bahsetmişsiniz.Ben tam 10 yıldır fal baktırıyorum.Hiçbir falcı buna yüzyüze falda ,onlinede dahildir ,bana"ben bu yorumları yapıyorum ama bunlar sadece ihtimaller" asla demedi.Tam tersi iddialı bi şekilde yaşayacaklarımı söylediler.Ayrıca bi falda atıyorum "Nisan ayında büyük aşk yaşayacaksın "diyorsa ihtimal bunun neresinde?Bu düpedüz kehanet ve benim her falımda bu tip yorum var.Bide şimdi şu moda olmuş; bi falcıya falın çıkmadı dediğin zaman" kaderimiz değişebilir,seçenekler doğrultusunda farklı şeyler yaşayabiliriz" gibi saçma sapan ,çocuk kandırır cinsinden bahanelerin bulunması dahada komik.Yok öyle bişey,kader konusuyla ilgili her türlü bilgiyi edinmiş biriyim.Kader ne yazık ki sizlerin söylediği gibi zırt pırt değişmez.Mutlak kader vardır,asla ve asla kimsenin ne seçenekle ne ihtimalle değiştirebileceği kadar basit değil.Falım çıkmadı diye kabullunmek en güzeli,bu şekilde çırpınmakla falcı kendini batırır.Bizde kimseden Nostradamus performansı beklemiyoruz zaten.Üzgünüm ama söylediklerinizden sadece çok fal baktırılmaması gerektiğine katılıyorum.Oda olabilecekleri değiştirir " söylentisi yüzünden değil,benim Rabbimin alnıma yazdığı kaderi ne kahve telvesi nede bi kart öteler nede söker alır.Sadece paramızı sokağa atıyoruz bu yüzden sık baktırmak doğru değil.
Sevgili alcanzar, işte o zaman fal baktırmanız çok anlamsız, baktırmamanız lazım. Yani kader anladığınız gibi işlemez. Allah insana özgür irade vermiştir. Kader dediğimiz şey Yaradanın sizin yapacaklarınızı bilen kudretidir, ama yapacaklarınıza müdahale etmez. O sizin hakkınızda ne olacağını bilir, ama size de özgür irade vermiştir. Kaderim mutlak demek, inanın yanılgadan başka bir şey değildir. Yani bir insan fakir doğuyorsa ya da ezliyorsa, bu benim kaderimdir deyip boyun mu eğecek? Hayır. Kader, Allah'ın sizin hakkınızda olacakları bilmesi, ama eylemlerinize müdahele etmemesi. Her sene kaderinizin yenilendiğini biliyor muydunuz? Eğer inanan biri iseniz, size sahih kaynak paylaşımda bulunabilirim. Lütfen kaderi yanlış anlamayın.
Benim dediğim de zaten herşeyi ben bilirim diyen falcıdan uzak durmanız, ama merakınıza yenilip baktırıyorsunuz, değil mi? İşte herşey iradede. Bunların farkındasınız, ama hiç fal baktırmadım diyebiliyor musunuz? Falcının çırpınması meselesinde değilim ben. Falcı herşeyi bilse, zaten üç beş liraya fal bakmaz, gider lotodan köşeye döner. Hepsi bu. Ne kadar ararsanız arayın, istediğiniz gibi bir yorumcu bulamayacaksınız, çünkü öyle biri yok. Ben bunu diyorum ve çok fazla aldığınız yorumlara göre hayatınızı şekillendirmeyin diye de ekliyorum.
Keşke 15 ya da 20 liraya tüm meraklarımız giderilseydi...
Ben de her zaman yazdığım ve sorduğum bir şeyi yazayım o zaman.
Şimdi, benim karşıma kimse çıkmıyor aşk anlamında. Ben elimden geleni yaptım, ülke değiştirdim,burda davetlere,değişik ortamlara gidiyorum.Güzel kadınım,vücudumu formda tutmaya çalışırım;maddi gücüm var,giyinirim,değişik mücevherler takarım,parfümümü her mevsim değiştiririm.Okurum,yazarım,tartışırım,boşbeyinli değilim.
Gelin görün ki 4 yıldır yapayalnızım.Elimden geleni yapıyorum,benden çok hayatı için çabalayan yok.Bu durumda karşıma kimse çıkmaması kader değil mi,değilse nedir?
Sevgili alcanzar, işte o zaman fal baktırmanız çok anlamsız, baktırmamanız lazım. Yani kader anladığınız gibi işlemez. Allah insana özgür irade vermiştir. Kader dediğimiz şey Yaradanın sizin yapacaklarını bile kudretidir, ama yapacaklarınıza müdahale etmez. O sizin hakkınızda ne olacağını bilir, ama size de özgür irade vermiştir. Kaderim mutlak demek, inanın yanılgadan başka bir şey değildir. Yani bir insan fakir doğuyorsa ya da ezliyorsa, bu beim kaderimdir deyip boyun mu eğecek? Hayır. Kader, Allah'ın sizin hakkınızda olacakları bilmesi, ama eylemlerinize müdahele etmemesi. Her sene kaderinizin yenilendiğini biliyor muydunuz? Eğer inanan biri iseniz, size sahih kaynak paylaşımda bulunabilirim. Lütfen kaderi yanlış anlamayın.
Benim dediğim de zaten herşeyi ben bilirim diyen falcıdan uzak durmanız, ama merakınıza yenilip baktırıyorsunuz, değil mi? Hiçte herşey iradede. Bunların farkındasınız, ama hiç fal baktırmadım diyebiliyor musunuz? Falcının çırpınması meselesinde değilim ben. Falcı herşeyi bilse, zaten üç beş liraya fal bakmaz, gider lotodan köşeye döner. Hepsi bu. Ne kadar ararsanız arayın, istediğiniz gibi bir yorumcu bulamayacaksınız, çünkü öyle biri yok. Ben bunu diyorum ve çok fazla aldığınız yorumlara göre hayatınızı şekillendirmeyin diye de ekliyorum.
Keşke 15 ya da 20 liraya tüm meraklarımız giderilseydi...
Hiçbi zaman hayatımı fala göre şekillendirmedim,falcı tavsiyelerine asla kulak asmadım.Sadece dinledim ve bekledim.Ben kaderden bahsederken bu bizim kaderimiz yapacak bişey yok demek istemediğimi farketmişsinizdir.Bakın doğüm ,ölüm,evlilik,hangi ailede ve nerde dünyaya geleceğimiz mutlak kaderdir.Bizim çabamızla,seçeneğimizle kendimizide yırtsak değiştiremeyeceğimiz kaderimizdir.Sizin bahsettiğiniz muallak kader.Öğrencisindir önünde sınavın var,çalısırsın yada çalışmazsın,Allah bize irade,akıl fikir vermiş,bu seçenek bizim elimizde evet,işte bu muallak kader,evet bunu ben yönetebilirim.Ancak evleneceğim insanı kaderime almak için seçenekleri yönlendirme gibi bi durum sòz konusu olamaz.Mutlak kaderime müdahale etme şansım yok çünkü.Ha ne yaparım dua ederim,elimden gelen budur.Yenilenen kader de bizim ölüm tarihimiz değil,evlilik yılımız değil.Böyle bişey yookk.Kadir gecesinde her yıl Rabbim bir yıl boyunca her insanın bir yıllık rîzkını,kısmetini vs.belirler.Her sene ölümünü,evliliğini,doğacak çocuğun yılını yenileeemeezzz.Falcının herşeyi bilmesini beklememizkısmına gelince kimseden Nostradamus performansı beklemediğimizi az önce yazdım.Bende sizin aracılığınızla diyorum ki madem falları eğlencelik olarak görmeliyiz,lütfen profilinize "gerçekleri duymak istiyorsanız","şu ana kadar hislerim beni hiç yanıltmadı ",tarotta net cevap için tek soru"gibi cümleler kurulmasın.E tarottada tek soru alınmasın ,üç beş soru alınsın nasıl olsa ciddiye almıyoruz ya .15-20 tl demişsiniz.Ben 200tl tek bi falcıyada verdim zamanında oda soruma cevap olmadı.Zaten sizlerin 15liklerinide biriktirdigimizde faturalarımız 400-500 leri buluyo.Eğlencelik olarak görmeye gelince;inanın hicbirimizin bir aşkın peşinde 6-8ay falcıdan falcıya koşarak eğlenmemiz mümkün değil,umut kapısı sadece,yoksa eğlenmek için gerçekten çok daha güzel faaliyetler var.Iyi geceler dilerim.
Öyle tabiki canım ama bana kimse ihtimal demedi,olur yada olmaz hep kehanet yorumlar aldım ben.Allahaşkına bugüne kadar hangi falcı ihtimal olarak "tüm yorumlarım ihtimaldir"dedi.Ben kime baktırdıysam en iddiasızım diyen bile içten içe alttan alttan iddialı.Canım benim,ben falı hep kehanet,gelecekten haber alma olarak gördüm.Eğer iş ihtimallere,olasılıklara,seçeneklere dönecekse,gidiyim bi psikoloğa falcılara yazdığım gibi yaş,çalışıp çalışmama,evli,bekar,ve ona gidiş nedenimi söyliyim,terapi içinde eminimki oda bana karşılaşabileceğim tüm olasılıkları yapabileceklerimi,nasıl bi yolda ilerlemem gerektiğini söyler.Ay vallahi istiharem kaldı özgecim,neyse iyi uykular canım sanada.Alcanzarcim mutlak kader olayina cani gönül den katiliyorum. Çünkü sabit olan seyler vardır dogum ölüm evlilik ve evlecegimiz kisi ve kisiler bunlar degismez saati de degismez..
Simdi ben fal olayinda ihtimal veren yorumcuyu severim ancak kesin yorum yapan kisiler var
-siz kesin bariscaksiniz canim. Birlesmeme gibi bir ihtimali düşünmeyin bile
Gibi yorumlari hemen hemen her falci yapti bana. Sonra ne oluyor fsllar cikmayinca kader değişti.yok annem öyle bisey ihtimal vererek yorumla...kesin yorum yapıp sen uc bes kurus kazanacaksin karsindaki zavalliyi uzeceksin . Sen kesin konustukca baktirdikca baktiracak. Olmaz yaziktir.
Öyle tabiki canım ama bana kimse ihtimal demedi,olur yada olmaz hep kehanet yorumlar aldım ben.Allahaşkına bugüne kadar hangi falcı ihtimal olarak "tüm yorumlarım ihtimaldir"dedi.Ben kime baktırdıysam en iddiasızım diyen bile içten içe alttan alttan iddialı.Canım benim,ben falı hep kehanet,gelecekten haber alma olarak gördüm.Eğer iş ihtimallere,olasılıklara,seçeneklere dönecekse,gidiyim bi psikoloğa falcılara yazdığım gibi yaş,çalışıp çalışmama,evli,bekar,ve ona gidiş nedenimi söyliyim,terapi içinde eminimki oda bana karşılaşabileceğim tüm olasılıkları yapabileceklerimi,nasıl bi yolda ilerlemem gerektiğini söyler.Ay vallahi istiharem kaldı özgecim,neyse iyi uykular canım sanada.
Òzgecan ne yaptın canım yatabildinmi istihareye?Ya ben dün netten bişey denedim,yine evleneceğin kişiyi görmek içindi birini görmedim,yalnız ilginç bişey gördüm.Bi nüfus cüzdanı ve rengi maviydi,belliki erkek cüzdanı ve üzerinde yabancı dilde hatırladığım kadarıyla ingilizce yazılar vardı.Ihtimal derken bitanem biliyorsun ben rezzan ablanin tarzini seviyorum o genelde biraz ihtimal vererek yorum yapar kendiside söyler. O yuzden öyle dedim biliyorum cunku bana kesin diynlerin hic biri cikmadi..iyi geceler canim
Binnaz ablanın güzeli hakeden kızları hepinize can-ı gönülden günaydınnn.
Òzgecan ne yaptın canım yatabildinmi istihareye?Ya ben dün netten bişey denedim,yine evleneceğin kişiyi görmek içindi birini görmedim,yalnız ilginç bişey gördüm.Bi nüfus cüzdanı ve rengi maviydi,belliki erkek cüzdanı ve üzerinde yabancı dilde hatırladığım kadarıyla ingilizce yazılar vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?