Binnaz Abla

Ya kızlar bu ayça daha yorum yapmadı falıma bekle bekle ağaç oldum resmen:26:

haklisiniz gercekten. Ben de bu yüzden kesin yorum yapan yorumculari begenmiyorum. Her zaman ihtimalleri siralayan yorumculari begendim..o yüzden baktirdigim o kadar yorumcu icinde sadece biri bana cok samimi geldi...: tum kalbimle katılıyorum size..

Son düzenleme:

Bunu düşünmeniz gerçekten çok güzel, ben de bunun için teşekkür ederim. Fal baktırmayın demiyorum kesinlikle, tam tersi fal baktırmanın yararları da var. Çok iyi dostluklar edinebiliyorsunuz ya da çevrenizdekiler sizi hiç anlamazken yorumcunuz yargılamadan sizle dertleşebiliyor. Çok iyi ilişkileri olan müşteri-yorumcular var. Birbirlerini belki hiç görmediler ama yine de candan hissediyorlar. Olay bu zaten. Fal işin ikinci kısmı. Çünkü zaten baktıranın belli bir fal geçmişi var ve çoğunun tutmayacağını biliyor :) Amaç fikir alışverisi zaten. Ama yine de çok fazla para harcamamak lazım. Her şeyin fazlası zarar.

Evet mesela ben sanırım fal gecmisim cok fazla ki kendi hislerimde güçlüdür. Geleceği Allah'tan baska kimse bilemez ben buna inanirim sadece yorum yapan kisiler bizim görmediğimiz olmasi yüksek ihtimalleri sunuyorlar. Aaa kesin ozgecigim siz evlenirsiniz v.s diyen falci yalan söyler bence evet birde sevgi bagi olusuyor enerjimizin uyustugu yorumcuyla. Bende öyleyim fal baktirmak istemiyorum bazen sirf yorumcuyu ozledigim icin gönderiyorum bir çeşit arkadaşlık gibi bisey.

İyi güzelde ihtimallerden bahsetmişsiniz.Ben tam 10 yıldır fal baktırıyorum.Hiçbir falcı buna yüzyüze falda ,onlinede dahildir ,bana"ben bu yorumları yapıyorum ama bunlar sadece ihtimaller" asla demedi.Tam tersi iddialı bi şekilde yaşayacaklarımı söylediler.Ayrıca bi falda atıyorum "Nisan ayında büyük aşk yaşayacaksın "diyorsa ihtimal bunun neresinde?Bu düpedüz kehanet ve benim her falımda bu tip yorum var.Bide şimdi şu moda olmuş; bi falcıya falın çıkmadı dediğin zaman" kaderimiz değişebilir,seçenekler doğrultusunda farklı şeyler yaşayabiliriz" gibi saçma sapan ,çocuk kandırır cinsinden bahanelerin bulunması dahada komik.Yok öyle bişey,kader konusuyla ilgili her türlü bilgiyi edinmiş biriyim.Kader ne yazık ki sizlerin söylediği gibi zırt pırt değişmez.Mutlak kader vardır,asla ve asla kimsenin ne seçenekle ne ihtimalle değiştirebileceği kadar basit değil.Falım çıkmadı diye kabullunmek en güzeli,bu şekilde çırpınmakla falcı kendini batırır.Bizde kimseden Nostradamus performansı beklemiyoruz zaten.Üzgünüm ama söylediklerinizden sadece çok fal baktırılmaması gerektiğine katılıyorum.Oda olabilecekleri değiştirir " söylentisi yüzünden değil,benim Rabbimin alnıma yazdığı kaderi ne kahve telvesi nede bi kart öteler nede söker alır.Sadece paramızı sokağa atıyoruz bu yüzden sık baktırmak doğru değil.

Sevgili alcanzar, işte o zaman fal baktırmanız çok anlamsız, baktırmamanız lazım. Yani kader anladığınız gibi işlemez. Allah insana özgür irade vermiştir. Kader dediğimiz şey Yaradanın sizin yapacaklarınızı bilen kudretidir, ama yapacaklarınıza müdahale etmez. O sizin hakkınızda ne olacağını bilir, ama size de özgür irade vermiştir. Kaderim mutlak demek, inanın yanılgadan başka bir şey değildir. Yani bir insan fakir doğuyorsa ya da ezliyorsa, bu benim kaderimdir deyip boyun mu eğecek? Hayır. Kader, Allah'ın sizin hakkınızda olacakları bilmesi, ama eylemlerinize müdahele etmemesi. Her sene kaderinizin yenilendiğini biliyor muydunuz? Eğer inanan biri iseniz, size sahih kaynak paylaşımda bulunabilirim. Lütfen kaderi yanlış anlamayın.

Benim dediğim de zaten herşeyi ben bilirim diyen falcıdan uzak durmanız, ama merakınıza yenilip baktırıyorsunuz, değil mi? İşte herşey iradede. Bunların farkındasınız, ama hiç fal baktırmadım diyebiliyor musunuz? Falcının çırpınması meselesinde değilim ben. Falcı herşeyi bilse, zaten üç beş liraya fal bakmaz, gider lotodan köşeye döner. Hepsi bu. Ne kadar ararsanız arayın, istediğiniz gibi bir yorumcu bulamayacaksınız, çünkü öyle biri yok. Ben bunu diyorum ve çok fazla aldığınız yorumlara göre hayatınızı şekillendirmeyin diye de ekliyorum.

Keşke 15 ya da 20 liraya tüm meraklarımız giderilseydi...

Son düzenleme:

Ben de her zaman yazdığım ve sorduğum bir şeyi yazayım o zaman.

Şimdi, benim karşıma kimse çıkmıyor aşk anlamında. Ben elimden geleni yaptım, ülke değiştirdim,burda davetlere,değişik ortamlara gidiyorum.Güzel kadınım,vücudumu formda tutmaya çalışırım;maddi gücüm var,giyinirim,değişik mücevherler takarım,parfümümü her mevsim değiştiririm.Okurum,yazarım,tartışırım,boşbeyinli değilim.

Gelin görün ki 4 yıldır yapayalnızım.Elimden geleni yapıyorum,benden çok hayatı için çabalayan yok.Bu durumda karşıma kimse çıkmaması kader değil mi,değilse nedir?

Ben alcanzar a katılıyorum kader konusunda.Tabi ki karşımıza çıkan adamı seçmek ya da seçmemek bize bağlı,ama adamın ortaya çıkması kader değil mi?

Son düzenleme:

Eğer bu kaderse, ölene dek yalnız kalacaksınız demektir. Bu ihtimali hiç düşündünüz mü? O zaman hayatta hiçbir şey için çabaya girmemek lazım. Önemli olan sıradan bir ilişki yaşamak değildir ki. Saydığınız özellikler bir ilişki için oldukça uygun, yani çok rahat birini bulabilirsiniz. Karşınıza istediğiniz gibi birinin çıkmaması, net bir şekilde doğru zaman ve mekanda olmadığınızla alakalı bir durum. Eğer benim kaderim bu mottosuyla yaşarsanız, zaten istediğiniz anlamda bir geleceğe sahip olamayacaksınızdır.

Belkide çok fazla ilişki konularına takılıp kaldığınız için olmuyordur, bunu hiç düşündünüz mü? İnsanlara bakıp, ne güzel ilişkileri var, keşke benim de olsa diyebilirsiniz. Ama şu var ki karşınıza biri çıksa ve durduk yere hayatınızı mahvetse, o zaman da kaderim böyle imiş der misiniz? Denilmemeli.

Çünkü Kader kavramı bunla alakalı bir şey değil. Çünkü sizin yaşamınız, erkek arkadaşınız temelli değil, siz temellidir. Karşınıza biri çıkacaktır ve sizi anlayıp, daha sonra belki evleneceksinizdir. Karşıma biri çıkmayacak ve yalnız öleceğim diye düşünüyor musunuz hiç? Sanmıyorum, elbette biri ile hayatımı birleştireceğim diyorsunuzdur. Çünkü er ya da geç karşınıza biri çıkacaktır.

Size tavsiyem, ilişki konularına takılmamanız. Toplumdaki bireylerin büyük çoğunluğu duygusal ilişkiler yüzünden sorunlu zamanlar geçiriyor. Önemli olan karşınıza hayırlı birinin çıkması. Yani hayatta beklentilerin her zaman zamanında karşılanılmaması kader ile irintili değildir kanımca.

Son düzenleme:

Hiçbi zaman hayatımı fala göre şekillendirmedim,falcı tavsiyelerine asla kulak asmadım.Sadece dinledim ve bekledim.Ben kaderden bahsederken bu bizim kaderimiz yapacak bişey yok demek istemediğimi farketmişsinizdir.Bakın doğüm ,ölüm,evlilik,hangi ailede ve nerde dünyaya geleceğimiz mutlak kaderdir.Bizim çabamızla,seçeneğimizle kendimizide yırtsak değiştiremeyeceğimiz kaderimizdir.Sizin bahsettiğiniz muallak kader.Öğrencisindir önünde sınavın var,çalısırsın yada çalışmazsın,Allah bize irade,akıl fikir vermiş,bu seçenek bizim elimizde evet,işte bu muallak kader,evet bunu ben yönetebilirim.Ancak evleneceğim insanı kaderime almak için seçenekleri yönlendirme gibi bi durum sòz konusu olamaz.Mutlak kaderime müdahale etme şansım yok çünkü.Ha ne yaparım dua ederim,elimden gelen budur.Yenilenen kader de bizim ölüm tarihimiz değil,evlilik yılımız değil.Böyle bişey yookk.Kadir gecesinde her yıl Rabbim bir yıl boyunca her insanın bir yıllık rîzkını,kısmetini vs.belirler.Her sene ölümünü,evliliğini,doğacak çocuğun yılını yenileeemeezzz.Falcının herşeyi bilmesini beklememizkısmına gelince kimseden Nostradamus performansı beklemediğimizi az önce yazdım.Bende sizin aracılığınızla diyorum ki madem falları eğlencelik olarak görmeliyiz,lütfen profilinize "gerçekleri duymak istiyorsanız","şu ana kadar hislerim beni hiç yanıltmadı ",tarotta net cevap için tek soru"gibi cümleler kurulmasın.E tarottada tek soru alınmasın ,üç beş soru alınsın nasıl olsa ciddiye almıyoruz ya .15-20 tl demişsiniz.Ben 200tl tek bi falcıyada verdim zamanında oda soruma cevap olmadı.Zaten sizlerin 15liklerinide biriktirdigimizde faturalarımız 400-500 leri buluyo.Eğlencelik olarak görmeye gelince;inanın hicbirimizin bir aşkın peşinde 6-8ay falcıdan falcıya koşarak eğlenmemiz mümkün değil,umut kapısı sadece,yoksa eğlenmek için gerçekten çok daha güzel faaliyetler var.Iyi geceler dilerim.

Alcanzarcim mutlak kader olayina cani gönül den katiliyorum. Çünkü sabit olan seyler vardır dogum ölüm evlilik ve evlecegimiz kisi ve kisiler bunlar degismez saati de degismez..
Simdi ben fal olayinda ihtimal veren yorumcuyu severim ancak kesin yorum yapan kisiler var
-siz kesin bariscaksiniz canim. Birlesmeme gibi bir ihtimali düşünmeyin bile
Gibi yorumlari hemen hemen her falci yapti bana. Sonra ne oluyor fsllar cikmayinca kader değişti.yok annem öyle bisey ihtimal vererek yorumla...kesin yorum yapıp sen uc bes kurus kazanacaksin karsindaki zavalliyi uzeceksin . Sen kesin konustukca baktirdikca baktiracak. Olmaz yaziktir.

Sevgili alcanzer, insanın sadece doğumunu ve ölümünü değiştirilemez olduğunu düşünürüm. Bunun arasındaki her şey insanın kendisi ve çevresi tarafından etkilenen durumlardan ibaret. Kişinin evliliği kader olsaydı, sanmıyorum ki bir insan dört beş kere evlenme ihtiyacı duysun. Bunun da kader olduğunu savunabilirsiniz, ancak iradenin getirilerinden başka bir şey değildir. Benim demek istediğim, karşınızda kendisinin yarın ne olacağını bilemeyen insandan kendi hayatınızla ilgili mutlak yanıtlar beklemeniz. Şunu irdelemek lazım; sizin evleneceğiniz tarih ya da kişi ile ilgili net yanıtlar veren yorumcular, bugün kendi evliliklerini bilebilmiş mi? Eğer kader, yıldızharitasından okunsaydı, bugün çocukken bize verilen kendimize ait kitap ile yaşardık, ki bunun hiçbir anlamı olmazdı. Dünyada olma nedeniniz, iradenizdir sadece. Yoksa zaten Yaradan kimin ne olduğunu ve olacağını bilir. Aksi halde, boşuna dünyaya gelmiş ve gidiyor olurduk. Bu anlamda, sadece doğum ve ölümün mutlak olduğunu, arasında kalanların ise her an değişmek üzere kurulu olduğunu tekrar belirtmek isterim.

Bugün onikisinde evlendirilen, onüçünde hamile kalan, ondördünde ikinci hamileliğinde canından olan bir genç kızın evlenmesi kader midir? Ülkemizde insanlar bu benim kaderim, bunu yaşamak zorundayım modunda hayatlarını heba etmiyor mu? O insanın gerçekten bu kaderi olabilir mi? Yoksa çevresinin kendi hayatı üzerindeki etkisi midir bu? Şahsen ikincisi daha makul.

Benim burada olmam, diğer yorumcuları savunmak adına değil. Tam tersi, bu tür yorumculardan uzak durmanız için. O yüzden diğer yorumcuları referans göstermenize gerek yok. Çünkü onlar beni ilgilendirmiyor. Benim söylemek istediğim, fal alışkanlığını sınırlamak gerektiği. Savunduklarım doğrudur ya da yanlıştır. Herkesin fikrine saygım var ve ben bilirim modunda da kesinlikle değilim. Sadece amacım, tecrübelerimden yola çıkarak, varını yoğunu fala veren insanlara başka bir bakış açısı sağlamak. Hepsi bundan ibaret.

İyi geceler dilerim ben de.

Öyle tabiki canım ama bana kimse ihtimal demedi,olur yada olmaz hep kehanet yorumlar aldım ben.Allahaşkına bugüne kadar hangi falcı ihtimal olarak "tüm yorumlarım ihtimaldir"dedi.Ben kime baktırdıysam en iddiasızım diyen bile içten içe alttan alttan iddialı.Canım benim,ben falı hep kehanet,gelecekten haber alma olarak gördüm.Eğer iş ihtimallere,olasılıklara,seçeneklere dönecekse,gidiyim bi psikoloğa falcılara yazdığım gibi yaş,çalışıp çalışmama,evli,bekar,ve ona gidiş nedenimi söyliyim,terapi içinde eminimki oda bana karşılaşabileceğim tüm olasılıkları yapabileceklerimi,nasıl bi yolda ilerlemem gerektiğini söyler.Ay vallahi istiharem kaldı özgecim,neyse iyi uykular canım sanada.

Ihtimal derken bitanem biliyorsun ben rezzan ablanin tarzini seviyorum o genelde biraz ihtimal vererek yorum yapar kendiside söyler. O yuzden öyle dedim biliyorum cunku bana kesin diynlerin hic biri cikmadi..iyi geceler canim

Son düzenleme:
Binnaz ablanın güzeli hakeden kızları hepinize can-ı gönülden günaydınnn.

Ihtimal derken bitanem biliyorsun ben rezzan ablanin tarzini seviyorum o genelde biraz ihtimal vererek yorum yapar kendiside söyler. O yuzden öyle dedim biliyorum cunku bana kesin diynlerin hic biri cikmadi..iyi geceler canim
Òzgecan ne yaptın canım yatabildinmi istihareye?Ya ben dün netten bişey denedim,yine evleneceğin kişiyi görmek içindi birini görmedim,yalnız ilginç bişey gördüm.Bi nüfus cüzdanı ve rengi maviydi,belliki erkek cüzdanı ve üzerinde yabancı dilde hatırladığım kadarıyla ingilizce yazılar vardı.

Yabanci bir herifin pasaportunu gormussun

Ben yine hicbir sey gormedim. yani hic ruya gormedim?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…