Kariyer icin Tarot en dogrusu o yuzden sirf Katina bakan falcilara kariyer sormamak lazim. Onlar bazen hissederlerse isle ilgili seyler soyluyorlar ama Katina sadece ask ve iliski fali oldugu icin sadece ask ve bir insanla ask disi arkadaslik iliskisi hakkında ayorum alinabilir en fazla.Ya bu falcılardan hiç işle, kariyerle ilgili bakanı yok mu? Kimin profile girsem yok iş sormayın, onu sormayın genel sormayın sadece aşk sorun. Aşkla sıkıntım yok yani illa bilmem kim beni seviyor mu, eski sevgilim bana döner mi diye mi sormam lazım? Varsa şöyle kariyerle ilgili nokta atışı yapan birileri nolur bana isim verin. "Bayraklı bir yerde çok üst düzeyde çalışacaksın" tarzı babaanne stili bakan falcı istemiyorum. :/
Çok teşekkür ederim:)Merhaba, ben kendisinden aralik ayinda yorum almistim acikcasi yakin gelecek icin soyledikleri cikti diyebilirim cunku mesela bi tatile cikma durumu var gibi bi sey demisti yorumdan iki gun sonra karsi tarafin tatile cikacagini ogrendim vs. fakat sonuc kismi maalesef patladi bende. Subat sonunda bir sey olacagini soylemisti sonuc olarak mayis ayina geldik hala dedigi sey olmadi ve tabii ki olmayacak da cunku araliktan beri cok sey degisti. Yani kisacasi bende her dedigi cikmadi ama bos bir falci oldugunu da dusunmuyorum
Ares’in zamanı tutmadı bende de 1,5 ay gecikmeli olarak dediği sey olmustu, bir uye de yazmıstı ona da Kasım demişti sanırım Şubat’da olmuştu dediği, bir kaç ay oynayabiliyor galiba.Sitede çok güvenilen Ares'te patladı an itibariyle bana Mayıs'tan önce sana yazacak demişti yazmadı.1000 kredi olsada 49 kredi olsada farketmiyor.
Mezun olacak memleketine giderse ne konuşuruz ne buluşabiliriz bana çok uzak yazsada bir şey olmaz istediğim kişi. Özelden konuştuğumuzda da sarkar demiştin bakalım eğer sarkarsa bana yazarsa buraya yazarım gecikme süresiyle ama inancım yokAres’in zamanı tutmadı bende de 1,5 ay gecikmeli olarak dediği sey olmustu, bir uye de yazmıstı ona da Kasım demişti sanırım Şubat’da olmuştu dediği, bir kaç ay oynayabiliyor galiba.
Ares ben de anı bile bilemedi.Sitede çok güvenilen Ares'te patladı an itibariyle bana Mayıs'tan önce sana yazacak demişti yazmadı.1000 kredi olsada 49 kredi olsada farketmiyor.
Belki vadesi tutmamıştır belki ilerde tutar insallahSitede çok güvenilen Ares'te patladı an itibariyle bana Mayıs'tan önce sana yazacak demişti yazmadı.1000 kredi olsada 49 kredi olsada farketmiyor.
Sitede çok güvenilen Ares'te patladı an itibariyle bana Mayıs'tan önce sana yazacak demişti yazmadı.1000 kredi olsada 49 kredi olsada farketmiyor.
sezgi nin mail adresi nedir acaba bi sezgi kaldı denemedigim hatri kalmasın onunda bariAres ,doğa hep patladi olumsuz olan durumlari söylemiyorlar buraya yazmayacaktim ama bu kadar insanin vicdani duygulariyla oynanmasini kabul edemiyorum
En net konuşan sezgi (mailden bakiyor) ve cok eski fallarimdan nakta diyebilirim
Biri daha var ama o kisi telefonla fal bakan bi sitede .tekrar girmek istemiyorum burayla vedalaşma zamani sanirim herkese fallari biraktigi mutlu hayati oldugu gunler diliyorum
Tatlim vadeler patladi mi hep :).Evet maalsef binnaz hep olumlu konusuyor.Ares ,Doga,Zümra yuzde doksana olumlu zaten banada olumlu gidisat maalsef hic oyle degil.Gelen kimse olmadi gecmisten :).Ares ,doğa hep patladi olumsuz olan durumlari söylemiyorlar buraya yazmayacaktim ama bu kadar insanin vicdani duygulariyla oynanmasini kabul edemiyorum
En net konuşan sezgi (mailden bakiyor) ve cok eski fallarimdan nakta diyebilirim
Biri daha var ama o kisi telefonla fal bakan bi sitede .tekrar girmek istemiyorum burayla vedalaşma zamani sanirim herkese fallari biraktigi mutlu hayati oldugu gunler diliyorum
Olumsuz demek puan kaygı, müşteri kaybı... Böyle düşünüyorlar binnazdakiler.. Ha böyle düşünmeleri ne kadar etik ve insani? Yasak aşk için atan falları hangi vicdan kabul ediyor? Kimin eşini, kimin ile evlendiriyorlar ya da kimin sevgilisini " zaten onu sevmiyor. Çıkar ilişkisi" diyebiliyorlar. Zaten adam sevmediği biriyle hala beraber ise ben şizofren zannederdim. Bir dönem yorumları okuyordum hep böyleleri methiyeler düzmüş. Bir dönem Elfin'in sayfasında böyle yazıyordu..." ilk falında onun kokusuyla uyanacaksın diyen elfin şimdi eşinin koynunda teselli buluyor " demişti. Ki ben Elfini severdim. Şimdi bunlara olumlu konuşan falcı bana olumlu konuşmasın. Bunu idrak ettikten sonra ve dalga geçtiklerini kendimi inandırdıktan sonra Binnaz ile ilişkimi kestim. Tüm iyi falcı diye lanse edilenlere fal yolladım, hiçbirinin bir dediği olmadı. Sınırları olan kişilere fal atarım bundan sonra,kredimi biriktirir yenileri denerim. Artık gelecek odaklı yorum istemiyorum. Ama anlık için tutkuya fal atacam. Eğer mantıklı ise devam ederim ama saçmalıyorsa ve hiçbir şey bilemezse. Son falım olup, fal defterini kaparım.
Ben de kadınların yıprandığına inanıyorum. Erkeğe bi şey olmuyor ve çok da güzel ikili oynuyorlar. Benim arkadaşım güya boşanma aşamasında olan bir erkek ile görüşüyordu. Hep eşi için "şirret biri yok ayrıldım dilekçeyi verdim kurtulacam. Sana öyle ölüyorum böyle bayılıyorum" diye diye oyaladı. Sonuç ; devam eden bir evlilik, ortada dilekçe milekçe yokmuş. Evler hiçbir zaman ayrı olmamış. Ve çekirdek ailelerine bu görüşmeler sırasında bir çocuk eklendi :)))Ahlak bekcisi degilim ama evli insanlar icin fal baktiranlari ben de anlamiyorum.Kimseyi yargilamak ve buyuk konusmak haddime degil ama yuva yikanin yuvasi olmaz a cok inanan biri olarak,cogu erkeginde cok iyi ikili oynadigini bildigimden,bu tarz iliskilerde iki kadinda yipraniyor.Yazik gunah esini baskasina tercih eden adam gun gelir diger kadinida baska birine tercih eder guvenmemen gerek insan listeleri number 1.
Arkadaşınız, gerçekleri öğrenince ne tepki verdi?Ben de kadınların yıprandığına inanıyorum. Erkeğe bi şey olmuyor ve çok da güzel ikili oynuyorlar. Benim arkadaşım güya boşanma aşamasında olan bir erkek ile görüşüyordu. Hep eşi için "şirret biri yok ayrıldım dilekçeyi verdim kurtulacam. Sana öyle ölüyorum böyle bayılıyorum" diye diye oyaladı. Sonuç ; devam eden bir evlilik, ortada dilekçe milekçe yokmuş. Evler hiçbir zaman ayrı olmamış. Ve çekirdek ailelerine bu görüşmeler sırasında bir çocuk eklendi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?