Binnaz Abla

Kariyer icin Tarot en dogrusu o yuzden sirf Katina bakan falcilara kariyer sormamak lazim. Onlar bazen hissederlerse isle ilgili seyler soyluyorlar ama Katina sadece ask ve iliski fali oldugu icin sadece ask ve bir insanla ask disi arkadaslik iliskisi hakkında ayorum alinabilir en fazla.

Çok teşekkür ederim:)

Sitede çok güvenilen Ares'te patladı an itibariyle bana Mayıs'tan önce sana yazacak demişti yazmadı.1000 kredi olsada 49 kredi olsada farketmiyor.
Ares’in zamanı tutmadı bende de 1,5 ay gecikmeli olarak dediği sey olmustu, bir uye de yazmıstı ona da Kasım demişti sanırım Şubat’da olmuştu dediği, bir kaç ay oynayabiliyor galiba.

Ares’in zamanı tutmadı bende de 1,5 ay gecikmeli olarak dediği sey olmustu, bir uye de yazmıstı ona da Kasım demişti sanırım Şubat’da olmuştu dediği, bir kaç ay oynayabiliyor galiba.
Mezun olacak memleketine giderse ne konuşuruz ne buluşabiliriz bana çok uzak yazsada bir şey olmaz istediğim kişi. Özelden konuştuğumuzda da sarkar demiştin bakalım eğer sarkarsa bana yazarsa buraya yazarım gecikme süresiyle ama inancım yok

iyi günler arkadaslar ben ocak ayında binnaz da taylan şahin e kahve falı baktirmistim şimdi okudum bana üç ay içinde yaşayacağım epey bi durumu bilmiş. baska var mı kendisine merak ettim

Çok verilen vadelere takılmamak lazım özellikle katina'da,katina zaten zaman gösteren bir fal değil, tarot ve iskambil zamanla ilgili daha net bilgi veriyor ama onuda iyi yorumlamasını bilen biri olursa,ben çok tutulmuyorum bu zamanlamaya ama iddialı bir şekilde 10 gün sonra arayacak,2 hafta sonra gelecek gibi üstüne basa basa söylendiğinde ve olmadığında çok sinirleniyorum.bu konuda tecrübelerime dayanarak iyi bir kahve falı yorumu en güzeli onuda bulmak zor,komple bu fal işinden midem bulanıyor bazen,ben kendi açtığım falda başka kadın görüyorum görmekle kalmıyorum fb sayfasında paylaşıyor adam ,inatla diyorlar ki başka kadın yok,varsa da ciddi birşey değil ağız birliği yapmış gibi,ama hata onlarda değil ki,kaşınan biziz,giden gelmiyorsa bitmiş işte,hep aynı saçmalıklar,2 gün sonra giderim yine

Onlar ‘ a baktırdığım falın vadesi geçti. Önümüzdeki ay haberleşme olacak dedi baktıralı iki ay olmuş.

Sitede çok güvenilen Ares'te patladı an itibariyle bana Mayıs'tan önce sana yazacak demişti yazmadı.1000 kredi olsada 49 kredi olsada farketmiyor.

Ares tarotta bende de tutmadi ocak subat dönemi gibi biriyle taniscagimi ask yasayip bi muddet sonrada evlenecegimi falan söylemişti. Tabiji oyle bisey olmadi. Sonra sordugum kisisyel yuzlesecegimi konustuktan sinrada hayatima yeni bi yolla devam edecegimi soylemisti ama onla konusmadan bu kararialip devam ettim hayatima yeni bi kararla. Yani yuzlesme dedigi seyin yerine baska sey ogrendim uzaktan o yuzden yari cikti oldu o da diyoeum. Ares biraz karisik anlatamiyorum tam ama ne cikti diyebiliyorum ne de cikmadi. Bi bakiyorum sureci biliyor. Bi bakiyorum hic cikmiyor. Oluyor ama onun dedigi sekilde olmuyor garip yani

Ares ,doğa hep patladi olumsuz olan durumlari söylemiyorlar buraya yazmayacaktim ama bu kadar insanin vicdani duygulariyla oynanmasini kabul edemiyorum
En net konuşan sezgi (mailden bakiyor) ve cok eski fallarimdan nakta diyebilirim
Biri daha var ama o kisi telefonla fal bakan bi sitede .tekrar girmek istemiyorum burayla vedalaşma zamani sanirim herkese fallari biraktigi mutlu hayati oldugu gunler diliyorum

sezgi nin mail adresi nedir acaba bi sezgi kaldı denemedigim hatri kalmasın onunda bari

Tatlim vadeler patladi mi hep :).Evet maalsef binnaz hep olumlu konusuyor.Ares ,Doga,Zümra yuzde doksana olumlu zaten banada olumlu gidisat maalsef hic oyle degil.Gelen kimse olmadi gecmisten :).

Olumsuz demek puan kaygı, müşteri kaybı... Böyle düşünüyorlar binnazdakiler.. Ha böyle düşünmeleri ne kadar etik ve insani? Yasak aşk için atan falları hangi vicdan kabul ediyor? Kimin eşini, kimin ile evlendiriyorlar ya da kimin sevgilisini " zaten onu sevmiyor. Çıkar ilişkisi" diyebiliyorlar. Zaten adam sevmediği biriyle hala beraber ise ben şizofren zannederdim. Bir dönem yorumları okuyordum hep böyleleri methiyeler düzmüş. Bir dönem Elfin'in sayfasında böyle yazıyordu..." ilk falında onun kokusuyla uyanacaksın diyen elfin şimdi eşinin koynunda teselli buluyor " demişti. Ki ben Elfini severdim. Şimdi bunlara olumlu konuşan falcı bana olumlu konuşmasın. Bunu idrak ettikten sonra ve dalga geçtiklerini kendimi inandırdıktan sonra Binnaz ile ilişkimi kestim. Tüm iyi falcı diye lanse edilenlere fal yolladım, hiçbirinin bir dediği olmadı. Sınırları olan kişilere fal atarım bundan sonra,kredimi biriktirir yenileri denerim. Artık gelecek odaklı yorum istemiyorum. Ama anlık için tutkuya fal atacam. Eğer mantıklı ise devam ederim ama saçmalıyorsa ve hiçbir şey bilemezse. Son falım olup, fal defterini kaparım.

Ahlak bekcisi degilim ama evli insanlar icin fal baktiranlari ben de anlamiyorum.Kimseyi yargilamak ve buyuk konusmak haddime degil ama yuva yikanin yuvasi olmaz a cok inanan biri olarak,cogu erkeginde cok iyi ikili oynadigini bildigimden,bu tarz iliskilerde iki kadinda yipraniyor.Yazik gunah esini baskasina tercih eden adam gun gelir diger kadinida baska birine tercih eder guvenmemen gerek insan listeleri number 1.

Ben de kadınların yıprandığına inanıyorum. Erkeğe bi şey olmuyor ve çok da güzel ikili oynuyorlar. Benim arkadaşım güya boşanma aşamasında olan bir erkek ile görüşüyordu. Hep eşi için "şirret biri yok ayrıldım dilekçeyi verdim kurtulacam. Sana öyle ölüyorum böyle bayılıyorum" diye diye oyaladı. Sonuç ; devam eden bir evlilik, ortada dilekçe milekçe yokmuş. Evler hiçbir zaman ayrı olmamış. Ve çekirdek ailelerine bu görüşmeler sırasında bir çocuk eklendi :)))

Arkadaşınız, gerçekleri öğrenince ne tepki verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…