Binnaz Abla

Aynı şekilde benzerini kuzenim yaşadı. Ve durumun vehametini ne kadar söylesekte görmedi. Sanırım o sıra büyük parça görülemiyor, kadınlar kör bakıp, inat ediyor. Tabi bu çevremde gördüğüm kadarıyla fikrim. Sonrasında artık nasıl olduysa kendiliğinden ne olduğunu anlayıp vazgeçti. Kendi yolunu çizdi. Şimdi kuzenim evli, bebeğini seviyoruz.

Arkadaşınız, gerçekleri öğrenince ne tepki verdi?
Bir sürü hakaret, küfür vs ama adam hiç tınlamadı hala yalana devam etti. En son eşim zaten sana inanmaz derim ki beni baştan çıkarmaya çalışıyor filan . Sonra eşi ile konuşacaktı ama biz engel olduk sonuçta masum bir eş ve yavru vardı. Üzüldü,antidepresanlar...ve yeni 5 aydır kendine geldi. Ama kimseye güvenemiyor. Bu süreçte ailesiyle problemler oldu ve işinden oldu.
Ne güzel şimdi mutlu olması. Bazen gerçekten kangren olan eli kesmek lazım. Önce insan kendine dürüst olması lazım. Maalesef tek bildiğim erkeğe bi şey olmuyor.

Çok fazla ilişkim olmadı ama genel tavsiyem şudur bu konuda; bir erkeğe hayatıyla ilgili herhangi bir soru sorduğunuzda ya o kısım biraz karışık diyorsa bilin ki evlidir, boşanma aşamasındayım diyorsa öyle bir dava asla açılmamıştır, bir süredir ayrı yaşıyoruz diyorsa eğer hemen kaçın.

Arkadaşınız, gerçekleri öğrenince ne tepki verdi?

Persilvanya
Arkadaşınız için üzüldüm gerçekten. Ama hani verilmiş sadakası varmış denir ya, ben de öyle diyorum. Adamın eşi, dediğiniz gibi masum elbette. Ama bir de şu yok mu; öyle bir kocayla evliliğine devam etmesi, o kadın için er veya geç kötü olacaktır. Böyle bir adam huyundan vazgeçmez ve bir gün kadın kocasının neler yaptığını öğrenecek ve o da yıkılacaktır. Demem o ki, belki o kadının da durumdan haberdar olmasını sağlamak, yine o kadın için iyi olabilirdi. Arkadaşınıza çok çok geçmiş olsun.

Kızlar mert Göktürk ya da Hazar erbaba fal atan var mı sizce hangisi daha iyi

Kızlar ocak ayından beri bakılan fallarim ares,şah sultan,pelin bilge bunların dışında düşük fiyatlı olanlarda var fallari patladı baktirdim kişiyle ayrıldık kimse bunu öngörmedi bakılan fallar olumlu hatta evlilik konularının konuşulması gerekiyordu:) engin gümüş biraz tutturmuş hakkını yemeyim birde bu fallari indirimi hediye kredi biriktirip baktiriyorum 150 tl versem üzülürdüm

merhaba falcının adı nedir

merhaba sezgi candan mı ? mail adresi nedir ben onu binnazdayken çok beklemiştim de

Belki donus olur, kesin mi bitti? Gerci gecici bir ayrilik da olsa bunu gormeleri lazimdi. Elfin ve Zumra'ya baktirmis miydin bu konuyla alakali?

merhaba sezgi candan mı ? mail adresi nedir ben onu binnazdayken çok beklemiştim de
Merhaba, falci sitede yer almiyor artik. Isim mi degistirdi acaba diye de arattirdim ama o tarihlerde sitede kayitli olup ta halen kahve bakan bir uyeye rastlamadim.

Belki donus olur, kesin mi bitti? Gerci gecici bir ayrilik da olsa bunu gormeleri lazimdi. Elfin ve Zumra'ya baktirmis miydin bu konuyla alakali?
Bu konu ile elfine ve zumraya baktirmadim. Kesin ayrılık olmayabilir zaman gösterecek ama şuan ayrıyız bunu göremediler.

Bu konu ile elfine ve zumraya baktirmadim. Kesin ayrılık olmayabilir zaman gösterecek ama şuan ayrıyız bunu göremediler.
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle inşallah hakkınızda hayırlısı olsun neticede gaybı Allahtan başkası bilemez ve bu insanlar uzaktan telefonla/online fal baktırdıgımız kişiler. Yaşadığım bi deneyimden bahsedeyim. ben sevgilimle ilk ayrılığımızda fal baktırmaya başlamıştım. O dönemde falcılar sonraki barışma döneminden bahsetmişlerdi hep. Oysa onların dediği gibi öyle pat diye barışmadık arada kopuk kopuk iletişimler karşılaşmalar tartışmalar vs bi sürü olay oldu ve bunların sonunda barışmıştık. Falcılar aradaki o kadar olayı hiç söylememişlerdi. İyi anlatamadım sanırım ama:) yani falcılar az buçuk bişeyleri görüyolar gördüklerini söylüyolar arada kaçırdıkları olaylar da oluyo bence.. belki bu ayrılık da gelip geçici bi süreçtir belli olmaz, içini ferah tut. İnşallah hayırlısı olsun

Buda benden örnek olsun o zaman 2017 yılında ayrıldığım sevgilimle ilgili sayısız fal baktırmıştım hayatında biri vardı ama hiç bir falcı bunu demiyordu ancak ben söylersem soru içinde o kızdan bahsediyorlardı herkes unut bu iş bitmiş şuan yoluna bakıyor deyip durdu sadece fama sanırım o kızla olmayacak ama ne kadar sürer onu da ben göremiyorum tarzı bir şey demişti. Artık dönüş yok karşılaşma bile olmayacak denildi ...ama geçtiğimiz şubat ayında yazdı bana yani diyeceğim şu ki zaman sadece birazcık zaman

Falalemde 12 ayda toprak diye birine baktirdigim fal baya baya cikmis. Tekrar deneyim dedim dedim hic online olmuyor. Bir de site cok kotu. Cok gec cevap veriyolar. Iletisim numaralari bile cevap vermiyor
Bir yolun var’da da Toprak var aynı kişiler mi

Falalemde 12 ayda toprak diye birine baktirdigim fal baya baya cikmis. Tekrar deneyim dedim dedim hic online olmuyor. Bir de site cok kotu. Cok gec cevap veriyolar. Iletisim numaralari bile cevap vermiyor
Falalem sitesi bir garip, salmislar orayi son zamanlarda onceden hemen cevap veriyorlardi gecen gun bana da iki mailime donus yapmadi kimse. Kapanabilir bile yakinda orasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…