Aynı şekilde benzerini kuzenim yaşadı. Ve durumun vehametini ne kadar söylesekte görmedi. Sanırım o sıra büyük parça görülemiyor, kadınlar kör bakıp, inat ediyor. Tabi bu çevremde gördüğüm kadarıyla fikrim. Sonrasında artık nasıl olduysa kendiliğinden ne olduğunu anlayıp vazgeçti. Kendi yolunu çizdi. Şimdi kuzenim evli, bebeğini seviyoruz.Ben de kadınların yıprandığına inanıyorum. Erkeğe bi şey olmuyor ve çok da güzel ikili oynuyorlar. Benim arkadaşım güya boşanma aşamasında olan bir erkek ile görüşüyordu. Hep eşi için "şirret biri yok ayrıldım dilekçeyi verdim kurtulacam. Sana öyle ölüyorum böyle bayılıyorum" diye diye oyaladı. Sonuç ; devam eden bir evlilik, ortada dilekçe milekçe yokmuş. Evler hiçbir zaman ayrı olmamış. Ve çekirdek ailelerine bu görüşmeler sırasında bir çocuk eklendi :)))
Bir sürü hakaret, küfür vs ama adam hiç tınlamadı hala yalana devam etti. En son eşim zaten sana inanmaz derim ki beni baştan çıkarmaya çalışıyor filan . Sonra eşi ile konuşacaktı ama biz engel olduk sonuçta masum bir eş ve yavru vardı. Üzüldü,antidepresanlar...ve yeni 5 aydır kendine geldi. Ama kimseye güvenemiyor. Bu süreçte ailesiyle problemler oldu ve işinden oldu.Arkadaşınız, gerçekleri öğrenince ne tepki verdi?
Ne güzel şimdi mutlu olması. Bazen gerçekten kangren olan eli kesmek lazım. Önce insan kendine dürüst olması lazım. Maalesef tek bildiğim erkeğe bi şey olmuyor.Aynı şekilde benzerini kuzenim yaşadı. Ve durumun vehametini ne kadar söylesekte görmedi. Sanırım o sıra büyük parça görülemiyor, kadınlar kör bakıp, inat ediyor. Tabi bu çevremde gördüğüm kadarıyla fikrim. Sonrasında artık nasıl olduysa kendiliğinden ne olduğunu anlayıp vazgeçti. Kendi yolunu çizdi. Şimdi kuzenim evli, bebeğini seviyoruz.
Bir sürü hakaret, küfür vs ama adam hiç tınlamadı hala yalana devam etti. En son eşim zaten sana inanmaz derim ki beni baştan çıkarmaya çalışıyor filan . Sonra eşi ile konuşacaktı ama biz engel olduk sonuçta masum bir eş ve yavru vardı. Üzüldü,antidepresanlar...ve yeni 5 aydır kendine geldi. Ama kimseye güvenemiyor. Bu süreçte ailesiyle problemler oldu ve işinden oldu.
Ne güzel şimdi mutlu olması. Bazen gerçekten kangren olan eli kesmek lazım. Önce insan kendine dürüst olması lazım. Maalesef tek bildiğim erkeğe bi şey olmuyor.
Arkadaşınız, gerçekleri öğrenince ne tepki verdi?
merhaba falcının adı nedirGunaydin! Bugunlerde kahve fali krizim tuttugundan eski fallara da goz gezdirir oldum ve gecen yil yildiznamede bir falci gelecekte karsima cikacak kisinin ismindeki harfleri ve meslegini bilmis. Sadece verdigi vade 5 ay kadar sarkmis. Bu beni cok sasirtti. Gelecekle ilgili bu kadar detay bilen nadir oluyor cunku. Isin ilginci boyle bir kisiyle etkilesim olacak demis verdigi detaylarla birlikte; iliski olacak dememis. Ayni sekilde oyle bir kisiyle tanistim isminde o harfler bulunan ve o meslek dalinda ve uzunca bir sure konusmalarimiz oldu ama uzak mesafeden dolayi zorlu olacagini dusunup ben konusmayi kestim. Kotu habere gelirsek sozunu ettigim falci o sitede artik yok :/
merhaba sezgi candan mı ? mail adresi nedir ben onu binnazdayken çok beklemiştim deAres ,doğa hep patladi olumsuz olan durumlari söylemiyorlar buraya yazmayacaktim ama bu kadar insanin vicdani duygulariyla oynanmasini kabul edemiyorum
En net konuşan sezgi (mailden bakiyor) ve cok eski fallarimdan nakta diyebilirim
Biri daha var ama o kisi telefonla fal bakan bi sitede .tekrar girmek istemiyorum burayla vedalaşma zamani sanirim herkese fallari biraktigi mutlu hayati oldugu gunler diliyorum
Hazar Erbab bende kotuydu zaten genel bir yorum yapmis hicbir nokta atisi da yoktu, hersey guzel olacak falan demisti :))Kızlar mert Göktürk ya da Hazar erbaba fal atan var mı sizce hangisi daha iyi
Belki donus olur, kesin mi bitti? Gerci gecici bir ayrilik da olsa bunu gormeleri lazimdi. Elfin ve Zumra'ya baktirmis miydin bu konuyla alakali?Kızlar ocak ayından beri bakılan fallarim ares,şah sultan,pelin bilge bunların dışında düşük fiyatlı olanlarda var fallari patladı baktirdim kişiyle ayrıldık kimse bunu öngörmedi bakılan fallar olumlu hatta evlilik konularının konuşulması gerekiyordu:) engin gümüş biraz tutturmuş hakkını yemeyim birde bu fallari indirimi hediye kredi biriktirip baktiriyorum 150 tl versem üzülürdüm
Merhaba, falci sitede yer almiyor artik. Isim mi degistirdi acaba diye de arattirdim ama o tarihlerde sitede kayitli olup ta halen kahve bakan bir uyeye rastlamadim.merhaba sezgi candan mı ? mail adresi nedir ben onu binnazdayken çok beklemiştim de
Bu konu ile elfine ve zumraya baktirmadim. Kesin ayrılık olmayabilir zaman gösterecek ama şuan ayrıyız bunu göremediler.Belki donus olur, kesin mi bitti? Gerci gecici bir ayrilik da olsa bunu gormeleri lazimdi. Elfin ve Zumra'ya baktirmis miydin bu konuyla alakali?
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle inşallah hakkınızda hayırlısı olsunBu konu ile elfine ve zumraya baktirmadim. Kesin ayrılık olmayabilir zaman gösterecek ama şuan ayrıyız bunu göremediler.
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle inşallah hakkınızda hayırlısı olsunneticede gaybı Allahtan başkası bilemez ve bu insanlar uzaktan telefonla/online fal baktırdıgımız kişiler. Yaşadığım bi deneyimden bahsedeyim. ben sevgilimle ilk ayrılığımızda fal baktırmaya başlamıştım. O dönemde falcılar sonraki barışma döneminden bahsetmişlerdi hep. Oysa onların dediği gibi öyle pat diye barışmadık arada kopuk kopuk iletişimler karşılaşmalar tartışmalar vs bi sürü olay oldu ve bunların sonunda barışmıştık. Falcılar aradaki o kadar olayı hiç söylememişlerdi. İyi anlatamadım sanırım ama:) yani falcılar az buçuk bişeyleri görüyolar gördüklerini söylüyolar arada kaçırdıkları olaylar da oluyo bence.. belki bu ayrılık da gelip geçici bi süreçtir belli olmaz, içini ferah tut. İnşallah hayırlısı olsun
Teşekkür ederim lizyacığımHazar Erbab bende kotuydu zaten genel bir yorum yapmis hicbir nokta atisi da yoktu, hersey guzel olacak falan demisti :))
Bir yolun var’da da Toprak var aynı kişiler miFalalemde 12 ayda toprak diye birine baktirdigim fal baya baya cikmis. Tekrar deneyim dedim dedim hic online olmuyor. Bir de site cok kotu. Cok gec cevap veriyolar. Iletisim numaralari bile cevap vermiyor
Falalem sitesi bir garip, salmislar orayi son zamanlarda onceden hemen cevap veriyorlardi gecen gun bana da iki mailime donus yapmadi kimse. Kapanabilir bile yakinda orasi.Falalemde 12 ayda toprak diye birine baktirdigim fal baya baya cikmis. Tekrar deneyim dedim dedim hic online olmuyor. Bir de site cok kotu. Cok gec cevap veriyolar. Iletisim numaralari bile cevap vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?