Binnaz Abla

Falalemde 12 ayda toprak diye birine baktirdigim fal baya baya cikmis. Tekrar deneyim dedim dedim hic online olmuyor. Bir de site cok kotu. Cok gec cevap veriyolar. Iletisim numaralari bile cevap vermiyor
Bir tane erkek var o mu ben o sitede sadece fatima baktirdim onun hakkinda bilgisi olan var mi

arese baktırdığım falı tekrar dinledim de aslında anı iyi bilmiş ama 10 dakika hiç yetmedi sorumu soramadım birikmiş kredi ile baktırmıştım başka kim var sizce binnazda iş konusunda baktırabileceğim bugün indirimde kredi alayım ya da yeşilçingene veya naktayı mı önerirsiniz?

Kızlar mert Göktürk ya da Hazar erbaba fal atan var mı sizce hangisi daha iyi
Merhabalar ben gecen sene yorum almistim hazardan. Agzi guzel laf yapan binnaz yorumcularindan ama ne yazik ki cok emin konusmus olmasina ragmen bir dedigi bile cikmadi. Bu aralar burda hep bir sure once yorum aldigim, falin sonucunu bildigim falcilar soruluyor, net konusabiliyorum seviniyorum az ucundan

Merhaba arkadaslar,

2015 yilinda fal baktirmaya basladim, bir sene boyunca nerdeyse tüm sitelerdeki en iyi falcilari denedim. O Döner cok kötü bir dönemden geciyordum ve Buna cok ihtiyacim vardi. Sanki bir bagimli gibiydim , fal baltirmadan bir haftam gecmiyordu. Sonra namaz kilmaya basladim , ve hayatimda güzel seyler olmaya basladi...

Ve 4 sene sonra, yani bugün telefonuma kaydetdigim, fallar karsima cikti (eski birseyi ararken) ve sunu farkettim, hicbir falci geleceye dair kücük bir seyde olsa tuturamamis.
Ama aralarinda bir tane vardo, oda Venüs Amber. Söyledigi herseyin yüzde 80 ni yasadim.
Kendisinin gercekten yetenekli bir insan oldugunu düsünüyorum.

Size sorum, Venüs Hn. eskiden falsepetindeydi , simdi nerde bakiyor bilen varmi?

Venus Amber galiba kayıp. Eskiden cok söz edilirdi ondan.

Falalem sitesi bir garip, salmislar orayi son zamanlarda onceden hemen cevap veriyorlardi gecen gun bana da iki mailime donus yapmadi kimse. Kapanabilir bile yakinda orasi.
Cok sacma. Zaten hep ayni kisiler online. Ve cevap vermeye tenezzul etmiyorlar

Ayni kisiler degil galiba ama topraki bulmak isterdim. Ocakta olacak dedigi olmus. 3 4 ay sonra isle ilgili olacak dedigi olmus. Ben unutmusum bile fali. Maillerimde buldum gecenlerde
Falalemde toprak diye erkek bir yorumcu var o mu dediginiz kişi

Patlayan fal haberleri ile geldim
1-) Çağrı bilgin ongoruleride verdiği vadede çıkmadı

2-)Armina Türkay öngörüleride vadeside çıkmadı çok pembe gelmişti zaten dinlerkende

3-)Misirli talia Anlık durumda iyi gibi gelmişti verdiği vade geceli çok oldu çıkmadı

Şimdilik bunlar benim gibi boşuna para verip bide üzerine hayal kırıklığı yaşamayın diye paylaştım ama yinede enerji meselesi tabi ki

Kızlar mert Göktürk ya da Hazar erbaba fal atan var mı sizce hangisi daha iyi
Ikisinede zamanında baktirdim mert göktürk iyi durum analizi yapıyor gibi geliyor ama maalesef çıkmadı hazar erbabinda hisleri olduğunu yada kartlara hakim olduğunu dusunmuyorum ki zaten baktığı falda cikmadi

Nil gunes mi emre inal mi kizlar. Ikisi cok farkli seyler soyledi.
Nil olumlu muydu sana? Nil bende basta olumsuz gibi baslamisti yoruma sonunda diger butun sevdigim ve anda iyi buldugum falcilarin soyledigi vadeyi Verdi, yani olma ihtimali olan bir sey, vadesine daha var Yaz aylari dedi. Sanki Nil Gunes'in hisleri var cok bos degil, yorularda seven de var sevmeyen de ama cok kisi soyledikleriniz cikti yazmis yani demek ki gelecek tahminleri cikiyor.

Iyiydi aslinda. Sureci falan baya soyledi. Ama emre de fena degildi. Sonunu ikisi de farkli soyledi.

Iyiydi aslinda. Sureci falan baya soyledi. Ama emre de fena degildi. Sonunu ikisi de farkli soyledi.
Uzun vadeler mi verdiler? Emre Inal bana nedense ilk zamanlardan beri soguk geliyor bilmiyorum tabi baktirmadim ama bir anda kredisini yukseltince gozumden dustu, atmam ona o yuzden. Nil en azindan hep makul kredide, cok uzun zamandir Binnaz'da olmasina ragmen 60-70 tl'yi gecirmiyor ucretini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…