Bir tane erkek var o mu ben o sitede sadece fatima baktirdim onun hakkinda bilgisi olan var miFalalemde 12 ayda toprak diye birine baktirdigim fal baya baya cikmis. Tekrar deneyim dedim dedim hic online olmuyor. Bir de site cok kotu. Cok gec cevap veriyolar. Iletisim numaralari bile cevap vermiyor
Merhabalar ben gecen sene yorum almistim hazardan. Agzi guzel laf yapan binnaz yorumcularindan ama ne yazik ki cok emin konusmus olmasina ragmen bir dedigi bile cikmadi. Bu aralar burda hep bir sure once yorum aldigim, falin sonucunu bildigim falcilar soruluyor, net konusabiliyorum seviniyorum az ucundanKızlar mert Göktürk ya da Hazar erbaba fal atan var mı sizce hangisi daha iyi
Venus Amber galiba kayıp. Eskiden cok söz edilirdi ondan.Merhaba arkadaslar,
2015 yilinda fal baktirmaya basladim, bir sene boyunca nerdeyse tüm sitelerdeki en iyi falcilari denedim. O Döner cok kötü bir dönemden geciyordum ve Buna cok ihtiyacim vardi. Sanki bir bagimli gibiydim , fal baltirmadan bir haftam gecmiyordu. Sonra namaz kilmaya basladim , ve hayatimda güzel seyler olmaya basladi...
Ve 4 sene sonra, yani bugün telefonuma kaydetdigim, fallar karsima cikti (eski birseyi ararken) ve sunu farkettim, hicbir falci geleceye dair kücük bir seyde olsa tuturamamis.
Ama aralarinda bir tane vardo, oda Venüs Amber. Söyledigi herseyin yüzde 80 ni yasadim.
Kendisinin gercekten yetenekli bir insan oldugunu düsünüyorum.
Size sorum, Venüs Hn. eskiden falsepetindeydi , simdi nerde bakiyor bilen varmi?
Bilmiyorum ki siteyi ilk defa duydumBir yolun var’da da Toprak var aynı kişiler mi
Cok sacma. Zaten hep ayni kisiler online. Ve cevap vermeye tenezzul etmiyorlarFalalem sitesi bir garip, salmislar orayi son zamanlarda onceden hemen cevap veriyorlardi gecen gun bana da iki mailime donus yapmadi kimse. Kapanabilir bile yakinda orasi.
Ayni kisiler degil galiba ama topraki bulmak isterdim. Ocakta olacak dedigi olmus. 3 4 ay sonra isle ilgili olacak dedigi olmus. Ben unutmusum bile fali. Maillerimde buldum gecenlerdeBir yolun var’da da Toprak var aynı kişiler mi
Falalemde toprak diye erkek bir yorumcu var o mu dediginiz kişiAyni kisiler degil galiba ama topraki bulmak isterdim. Ocakta olacak dedigi olmus. 3 4 ay sonra isle ilgili olacak dedigi olmus. Ben unutmusum bile fali. Maillerimde buldum gecenlerde
Ikisinede zamanında baktirdim mert göktürk iyi durum analizi yapıyor gibi geliyor ama maalesef çıkmadı hazar erbabinda hisleri olduğunu yada kartlara hakim olduğunu dusunmuyorum ki zaten baktığı falda cikmadiKızlar mert Göktürk ya da Hazar erbaba fal atan var mı sizce hangisi daha iyi
Evet ona baktirmisim 12. Ayda o da cok uygun fiyata oylesine baktirmisim muhtemelen. Ama baya baya cikmisFalalemde toprak diye erkek bir yorumcu var o mu dediginiz kişi
En sonda aralık ayında girmiş zaten. Girer belki daha sonraEvet ona baktirmisim 12. Ayda o da cok uygun fiyata oylesine baktirmisim muhtemelen. Ama baya baya cikmis
Nil olumlu muydu sana? Nil bende basta olumsuz gibi baslamisti yoruma sonunda diger butun sevdigim ve anda iyi buldugum falcilarin soyledigi vadeyi Verdi, yani olma ihtimali olan bir sey, vadesine daha var Yaz aylari dedi. Sanki Nil Gunes'in hisleri var cok bos degil, yorularda seven de var sevmeyen de ama cok kisi soyledikleriniz cikti yazmis yani demek ki gelecek tahminleri cikiyor.Nil gunes mi emre inal mi kizlar. Ikisi cok farkli seyler soyledi.
Iyiydi aslinda. Sureci falan baya soyledi. Ama emre de fena degildi. Sonunu ikisi de farkli soyledi.Nil olumlu muydu sana? Nil bende basta olumsuz gibi baslamisti yoruma sonunda diger butun sevdigim ve anda iyi buldugum falcilarin soyledigi vadeyi Verdi, yani olma ihtimali olan bir sey, vadesine daha var Yaz aylari dedi. Sanki Nil Gunes'in hisleri var cok bos degil, yorularda seven de var sevmeyen de ama cok kisi soyledikleriniz cikti yazmis yani demek ki gelecek tahminleri cikiyor.
Emre’nin söylediği bir şey çıkmadı. Çok kısa bir vade ve bir sonuç söylemişti, ikisi de olmadı. :)Nil gunes mi emre inal mi kizlar. Ikisi cok farkli seyler soyledi.
Uzun vadeler mi verdiler? Emre Inal bana nedense ilk zamanlardan beri soguk geliyor bilmiyorum tabi baktirmadim ama bir anda kredisini yukseltince gozumden dustu, atmam ona o yuzden. Nil en azindan hep makul kredide, cok uzun zamandir Binnaz'da olmasina ragmen 60-70 tl'yi gecirmiyor ucretini.Iyiydi aslinda. Sureci falan baya soyledi. Ama emre de fena degildi. Sonunu ikisi de farkli soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?