Binnaz Abla

Ben whatsap iletisim hattindan sordum cevap bile vermediler. Bir de orda rezzana gondermistim. Cevaplamadi. Oyle kaldi. Ne olacak bakilacak mi diye yazdim. Ona da donmediler. Sorunlu bi site

Ikisininde olumlu dedigi de oldu. Olumsuz da. Biri eski sevgilinle yeniden dedi biri yeni biri dedi. Ama yeni derken de au detayi bilerek dedi. Yeni basladigin iste tanisacaksin dedi. Yeni is degistirdigim dogru.

Binnaz gercekten fiyat konusunda uctu ama. En kotu 300 krediye deneyim diye atsan bir seye benzemiyor ki 30 tl o bile

Ikisininde olumlu dedigi de oldu. Olumsuz da. Biri eski sevgilinle yeniden dedi biri yeni biri dedi. Ama yeni derken de au detayi bilerek dedi. Yeni basladigin iste tanisacaksin dedi. Yeni is degistirdigim dogru.
Birikmis kredim var 600 kadar nil nasil dediniz atsam mi acaba ona biliyor mu iyimi

Birikmis kredim var 600 kadar nil nasil dediniz atsam mi acaba ona biliyor mu iyimi
Bilene iyi biliyor sanırım bende de anda fena degildi begendim, gelecek icin de yaz ayları verdi vade olarak daha var o yuzden. yorumlarda dikkatimi çeken, daha once soyledikleriniz oldu yazmışlar cok. Bence ona kahve at sanki kahvesi daha iyiymiş, ben katina atmıştım.

Bende okudum.onlarida sahte yorumlarda olabiliyorya pek artik emin olamiyorum birde olumsuz yorumlarda var baya bir kararsiz kaldim. Aslinda elfin e baktiramadim bir turlu onu istiyorumda dayanamiyorum onu aktif denk getiremeyince

Bende okudum.onlarida sahte yorumlarda olabiliyorya pek artik emin olamiyorum birde olumsuz yorumlarda var baya bir kararsiz kaldim. Aslinda elfin e baktiramadim bir turlu onu istiyorumda dayanamiyorum onu aktif denk getiremeyince
Şu an online bir de 50 krediye indirmis denenebilir boş bir yorumcu degil bence

Lizya kahvemi katina mi diyorsun hemen cevap yazarsan ona gore kahve iceyim
katina at o zaman, hisleri olan hepsini bakmalı aslında ben sadece kahvesini denemek istemiştim onun o yuzden soyledim. Şimdi hazır yoksa içmekle ugrasma bence

Falalemde rezaan var daha once binnazdaymis. Onu biliyormusunuz

katina at o zaman, hisleri olan hepsini bakmalı aslında ben sadece kahvesini denemek istemiştim onun o yuzden soyledim. Şimdi hazır yoksa içmekle ugrasma bence
Ictim kapattim bakalim cevrim ici olursa kahve atarim.kart fali cok attim mi hep kotu geliyor kartlar

Ben ona atmistim sabah. Simdi yorumlamis ve durumumu resmen anlatmis. Cikiyor mu diye heycanlanmistim
Belki sana uyar tabi ki, ben sonra dinlediğimde kendi kendime gulmustum hatta oradan hatırlıyorum, hikaye yazmıstı bana, hiç tutan bir sey yoktu bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…