Hmm bir mail atayip şu siteye sorayim bende o zaman. Cevap alana kadar yazarim benEvet ona baktirmisim 12. Ayda o da cok uygun fiyata oylesine baktirmisim muhtemelen. Ama baya baya cikmis
2:30 saat sonra aktif olacakmis telefonda da fal bakiyormus bana oyle cevap vermisler halen aktifmis yaniEvet ona baktirmisim 12. Ayda o da cok uygun fiyata oylesine baktirmisim muhtemelen. Ama baya baya cikmis
Ben whatsap iletisim hattindan sordum cevap bile vermediler. Bir de orda rezzana gondermistim. Cevaplamadi. Oyle kaldi. Ne olacak bakilacak mi diye yazdim. Ona da donmediler. Sorunlu bi siteUzun vadeler mi verdiler? Emre Inal bana nedense ilk zamanlardan beri soguk geliyor bilmiyorum tabi baktirmadim ama bir anda kredisini yukseltince gozumden dustu, atmam ona o yuzden. Nil en azindan hep makul kredide, cok uzun zamandir Binnaz'da olmasina ragmen 60-70 tl'yi gecirmiyor ucretini.
Ama denerim atarim topraka da merak ettim cunku2:30 saat sonra aktif olacakmis telefonda da fal bakiyormus bana oyle cevap vermisler halen aktifmis yani
Ikisininde olumlu dedigi de oldu. Olumsuz da. Biri eski sevgilinle yeniden dedi biri yeni biri dedi. Ama yeni derken de au detayi bilerek dedi. Yeni basladigin iste tanisacaksin dedi. Yeni is degistirdigim dogru.Uzun vadeler mi verdiler? Emre Inal bana nedense ilk zamanlardan beri soguk geliyor bilmiyorum tabi baktirmadim ama bir anda kredisini yukseltince gozumden dustu, atmam ona o yuzden. Nil en azindan hep makul kredide, cok uzun zamandir Binnaz'da olmasina ragmen 60-70 tl'yi gecirmiyor ucretini.
Birikmis kredim var 600 kadar nil nasil dediniz atsam mi acaba ona biliyor mu iyimiIkisininde olumlu dedigi de oldu. Olumsuz da. Biri eski sevgilinle yeniden dedi biri yeni biri dedi. Ama yeni derken de au detayi bilerek dedi. Yeni basladigin iste tanisacaksin dedi. Yeni is degistirdigim dogru.
Bilene iyi biliyor sanırım bende de anda fena degildi begendim, gelecek icin de yaz ayları verdi vade olarak daha var o yuzden. yorumlarda dikkatimi çeken, daha once soyledikleriniz oldu yazmışlar cok. Bence ona kahve at sanki kahvesi daha iyiymiş, ben katina atmıştım.Birikmis kredim var 600 kadar nil nasil dediniz atsam mi acaba ona biliyor mu iyimi
Bende okudum.onlarida sahte yorumlarda olabiliyorya pek artik emin olamiyorum birde olumsuz yorumlarda var baya bir kararsiz kaldim. Aslinda elfin e baktiramadim bir turlu onu istiyorumda dayanamiyorum onu aktif denk getiremeyinceBilene iyi biliyor sanırım bende de anda fena degildi begendim, gelecek icin de yaz ayları verdi vade olarak daha var o yuzden. yorumlarda dikkatimi çeken, daha once soyledikleriniz oldu yazmışlar cok. Bence ona kahve at sanki kahvesi daha iyiymiş, ben katina atmıştım.
Şu an online bir de 50 krediye indirmis denenebilir boş bir yorumcu degil benceBende okudum.onlarida sahte yorumlarda olabiliyorya pek artik emin olamiyorum birde olumsuz yorumlarda var baya bir kararsiz kaldim. Aslinda elfin e baktiramadim bir turlu onu istiyorumda dayanamiyorum onu aktif denk getiremeyince
Lizya kahvemi katina mi diyorsun hemen cevap yazarsan ona gore kahve iceyim
katina at o zaman, hisleri olan hepsini bakmalı aslında ben sadece kahvesini denemek istemiştim onun o yuzden soyledim. Şimdi hazır yoksa içmekle ugrasma benceLizya kahvemi katina mi diyorsun hemen cevap yazarsan ona gore kahve iceyim
Falalemde rezaan var daha once binnazdaymis. Onu biliyormusunuzUzun vadeler mi verdiler? Emre Inal bana nedense ilk zamanlardan beri soguk geliyor bilmiyorum tabi baktirmadim ama bir anda kredisini yukseltince gozumden dustu, atmam ona o yuzden. Nil en azindan hep makul kredide, cok uzun zamandir Binnaz'da olmasina ragmen 60-70 tl'yi gecirmiyor ucretini.
Evet binnazda iki defa, Falalemdeyken bir defa baktırdım hic bir sey bilememisti bendeFalalemde rezaan var daha once binnazdaymis. Onu biliyormusunuz
Ben ona atmistim sabah. Simdi yorumlamis ve durumumu resmen anlatmis. Cikiyor mu diye heycanlanmistimEvet binnazda iki defa, Falalemdeyken bir defa baktırdım hic bir sey bilememisti bende
Toprak cevrim ici olmus bilginize benim fatura kesimim gece 12 de o yuzden atamiyorumBen ona atmistim sabah. Simdi yorumlamis ve durumumu resmen anlatmis. Cikiyor mu diye heycanlanmistim
Ictim kapattim bakalim cevrim ici olursa kahve atarim.kart fali cok attim mi hep kotu geliyor kartlarkatina at o zaman, hisleri olan hepsini bakmalı aslında ben sadece kahvesini denemek istemiştim onun o yuzden soyledim. Şimdi hazır yoksa içmekle ugrasma bence
Belki sana uyar tabi ki, ben sonra dinlediğimde kendi kendime gulmustum hatta oradan hatırlıyorum, hikaye yazmıstı bana, hiç tutan bir sey yoktu bende.Ben ona atmistim sabah. Simdi yorumlamis ve durumumu resmen anlatmis. Cikiyor mu diye heycanlanmistim
Kim 50 krediye indirmis?Şu an online bir de 50 krediye indirmis denenebilir boş bir yorumcu degil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?