Binnaz Abla

Kızlar ya selam binnazda 1633 kredi birikti. Elfin Demete baktırmak istiyorum çünkü hem aşk hem eğitim sorularım var. Ama sanırım online değil. Elfin Demete baktırmis yorum yapabilecek olan birileri var mı?

Bir de eğer burayı okuyora doğa dan'a şunu sormak istiyorum ben size fal göndermeyi çok istiyorum ama 150 TL'ye sadece aşk falı bakmak ne kadar adil? Bu bana mantıksız geldiği için ve sadece telefonla bakim yaptığı için kendisine hiç fal gonderemiyorum umarım bu geri bildirimi okursunuz.

Ares Leviye de sadece telefonla bakım yaptığı için fal gönderemiyorum sesli fal tercihi de sunsanız ne güzel olur çünkü okuduğum kadarıyla birçok insan sorularımı tam soramadim diye geri bildirim vermiş.

Bir de Zümra Lal'i merak ediyorum nasıl bakiyor falı çıkan varsa yazabilir mi

Ben de bugune kadar Binnaz ablada baktırdigim fallar hakkında yorum yapayım.

Natali Derinsu: kendisi çok pozitif bir insan ama bence dikkatli olmalı çünku bu pozitifliği pembe tabloya kayıyor olabilir. 1 yıl önce baktirmisim birini sormuştum onunla olmayacak dedi gerçekten de olmadı hayatında birkaç kişi birden var dedi o da gerçekten nokta atışıydı ama gelecek hakkındaki söyledikleri çıkmadı. Hayatına yeni biri girecek demişti çıkmadı. Ama tatlış bir kadın. Kredisini sabit tutarsa bi ara yıne canım sıkıldığında fal gönderirim.

Nil Güneş: Ya bu kadını ben çözemedim bana geçen sene bu kadını bir arkadaşım önermisti o kendisini çok beğeniyordu sürekli fal baktıriyordu. Ben de baktırayım dedim iki defa baktırdım o anki durum tespiti fena değildi. 7 dakikalık ses kaydı gönderiyor ama sürekli ses kaydında ayni seyleri tekrar ediyor.boş bir yorumcu değil hisleri var ama bende hiçbir dediği çıkmadı hatta tam tersi oldu diyebilirim. Arkadaşımın falları da çıkmadı ama nedense çok sevdi o kadını belki sesi biraz güven veriyor ondan olabilir.

Eylem Tüzün: daha yeni baktırdım ve tam bir fiyaskoydu. İade aldım zaten. Hani bu kadına 1500 kredi verene kadar Nil Güneşi ya da Natali Derinsu'yu tercih edin derim kesinlikle. Hiçbir detay hiçbir ayrıntı hicbir nokta atışı yoktu.

Mert Göktürk: Geçen sene baktirmisim, ona aklımdaki erkeği sormuşum aklımdaki erkekle tanışımıyoruz bile skdhdjdj bana demiş ki bu adamın sana karşı hisleri var ama adım atmakta çekimser bi de eski sevgilin geri dönecek demiş iki söylediği şey de çıkmadı yine Mert beye bu kadar para verene kadar daha düşük kredili insanlar tercih edin derim.

Selin Imer: Ona da geçen sene baktirmisim ama şimdi okudum o anki ruh halimi ve o an sorduğum kişinin ilişki durumuna kadar baya nokta atışı yapmış. Fakat bu erkekle olacak demiş olmamış. Ama kredisi düşük olsa yine gönderirdim anlık analiz için.

Durak Sancaktaroglu: geçen sene baktirmisim hem durum analizi kötü hem de dedikleri çıkmamış. Kredisi düşük bile olsa tekrar fal gondermem.

Destina Eren: Durak Sancaktaroglu ile ayni.

Efsun Aksoy: 2 yıl önce baktirmisim şimdi durum analizi fena değil diyelim hisleri olan bir yorumcu olabilir 2 yıldir da kendini geliştirdigini umarsak kredisi 500-600 olsa tekrar gonderebilirdim belki. Ama dedikleri falan komple çıkmamış.

Hülya Demir: geçen sene sorduğum kişi ile nisanlanacaksiniz demiş ama adamla henüz tanisamadik bile akshsjsj

Nil Gunes'e iki defa baktirdim ben de anda begendim, olumlu bir yorum yapmis aslinda diger begendigim yorumcularla ayni dogrultuda vadesi var daha umarim bana cikar.

Selin Imer'e bir ara 2-3 defa atmistim, ask degil de farkli konularda o da bilememisti soyledigi gibi bir kariyer veya isim olmadi zaten eski usul gibi bakiyor iste soyle bir simge var cok mutlu olacagini goruyorum vs gibi nokta atissiz yorummlari vardi, bana soyle bir karaktersin falan ditye beni anlatmisti falin yarisinda ama cok genelgecer ve herkese uyan bir sey olmasina ragmen yine de bilememisti :)

Eylem uzun de bende ayni sekilde bilemedi, ayni sekilde hicbbir nokta atisi yoktu arkadasima olacak dedigi sey olmadi ayrildilar kotu bir sekilde.

Doğa işle ilgilide görürse söyler ayrıca sesli bakımıda açıyor ben kaç kere gördüm. Şu an baktım hatta seslide zaten. Zaten katina aşk falı sadece aşk yazması normal o yüzden profiline:)
Zümra ales elfin de iyidir gene bu arada ama doğa çok spesifik şeyler bilir söyler

BU saydiklarinin hepsi iyidir benim favorilerim ve su ana kadar cikanlardan favorilerim Elfin ve Ares ayni seviyede, sonraa da Zumra geliyor. Bunlar dondurup surekli yorum aldiklarim ve soyledikleri dogrultuda gidiyor su anda. Telefonda fali ben de sevmem, sesli tercih ediyorum ama Ares'e is konusunda tarot atablirsin bence telefonda olmasina ragmen seri bakiyor sen araya giremiyorsun neredeyse sadece o konusuyor o yuzden sohbet gibi gecmiyo, sesli fal gibi oluyor bir nevi. Sanirim o anda sesli enerji almak daha iyi oluyor bazi yorumcular icin.

Elfin ilk falarinda enerji tutarsa zaten cok iyi biliyor ama son bir kac haftadir cok az giriyor, istersen beklemeni tavsiye ederim, belki yakinda tekrar girmeye baslar.

Bu ada balci var o nasil. Ben de zumra ve zişan iade yapti. Soyle denenebir dediklerinizi bi alsam. Indirim varken baya bi kredi almisim da ben

Bu ada balci var o nasil. Ben de zumra ve zişan iade yapti. Soyle denenebir dediklerinizi bi alsam. Indirim varken baya bi kredi almisim da ben
Zumra gerekce gostermis mi iade icin? Tekrar yogunlasarak, spesifik bir soruyla deneyebilirsin onu tekrar. Spesifik konu istiyor ama kendi de gorduklerini soyluyor acilim yaparken, mesela ben birini soruyorum ama bana falda bir suru baska sey de soyluyor, is, aile gibi konularda hissettiklerini de soyluyor yani.

binnaz da melisa asya ya baktıran oldu mu
ben baktırdım 2 kere kendisine, ilk baktığında yorum almak istediğim kişiyle ilgili söylediği birşey zamanlamasıyla çıktı,sonrasında tekrar yorum aldım ama yaz ayları dedi o yüzden bekliyorum hala, daha önce ki post'da yazmıştım melisa asya'yı deneyebilirsiniz,tarot'u iyi kadının, iyi yorumluyor söylüyor olumlu olumsuz gördüklerini ama wow bir durum yaşamadım,telefonda yorum aldım belki yazılı veya sesli daha akıcı ve detaylıdır, sadece ilk falında söylediği şeyi başkası söylememişti ben bile beklemiyordum şaşırdım baya spesifik birşeydi,yine de şans verilebilir tabi,
ben de Zümra'dan yorum aldım daha yeni, 1 sene önce almıştım kendisinden ondan sonra hiç gitmedim ona, ilk yorumu olumsuzdu dediği gibi çıktı,doğa ve şevdar olumluydu aynı konu da ama Zümra'nın söylediği gibi oldu,son baktığı fal çok olumluydu kendi bile şaşırdı çıkan kartlara,bakalım umarım dediği gibi olur

Nasil bir tesaduftur isaretmi artik bende aklimdan onu geciriyordum o kadar kararsiz kaldim ki burdan arama yapacaktim. Baktirilabilirmi sizce

Suan yazili yorum yapiyormus

Zumra işi dahi bilemedi. Onlara değinmek ile olmuyor. Pozitif kart çıkıyor. "aa en sevdiğim kart" diyor. Elfin tek tek anlatır. Tekrar kart açılımı yapmasına gerek olmuyor.

Zümra’yı uzuun uzuun konuştuk canım. Bir arama yap istersen :)

Arkadaşlar şu hürriyet rüya kahinine rüyamızı nasıl paylaşıyoruz bi türlü beceremedim.

Melisa asya yi ben begendim gelecek tabiki bilemem bekliyecegim ama tutarliydi ve bildi diyebilirim gecmisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…