Nasil bir tesaduftur isaretmi artik bende aklimdan onu geciriyordum o kadar kararsiz kaldim ki burdan arama yapacaktim. Baktirilabilirmi sizce
Baktirdim begendim ben en azindan gecmiste olan seyleri bildi diyebilirim gelecek bilmiyorum herkes ayni seyi soyluyor gelecekle ilgili ama ben beklemiyorum dedikleri seyi yani imkansiz gibi birseyAçıkçası ben tekrar denemeyi düşünmüyorum, uyuşmadık. Hani tek geçmişimi anlatsın diye gerek yok. Youtube'a içerik ürettiği için fiyatını da yükseltmiş. Ama detaylı bakıyor. Belki enerjisi size uyar.
Baktirdim begendim ben en azindan gecmiste olan seyleri bildi diyebilirim gelecek bilmiyorum herkes ayni seyi soyluyor gelecekle ilgili ama ben beklemiyorum dedikleri seyi yani imkansiz gibi birsey
Canim ben okudum zaten hepsini ama Zümrayı anlayamadım, birinin arkadaşı miymış bilgi mi alıyormus sonra aralari bozulmuş galiba kız da burda ifşa etmiş. Okuduklarimdan orayi çözemedim o yüzden sordum. ÇÜnkü bi kısım çok iyi falci diyor bi kısım veri topluyor diyor gerçekten bi tanisikligi olmadan fal baktiran objektif bi yorum duymak istiyorum açıkçasıZümra’yı uzuun uzuun konuştuk canım. Bir arama yap istersen :)
İfşa eden bendimCanim ben okudum zaten hepsini ama Zümrayı anlayamadım, birinin arkadaşı miymış bilgi mi alıyormus sonra aralari bozulmuş galiba kız da burda ifşa etmiş. Okuduklarimdan orayi çözemedim o yüzden sordum. ÇÜnkü bi kısım çok iyi falci diyor bi kısım veri topluyor diyor gerçekten bi tanisikligi olmadan fal baktiran objektif bi yorum duymak istiyorum açıkçası
Ahahahakahsjd peki bi şey sorucam o bilgi istemiş senden okay yanlış bir şey tabii ki ama sen neden bilgi verdinİfşa eden bendimiki defa yorum almış, geçmişi hiçbir şekilde katmadan söylüyorum iki falıda çıkmadı
Canım benim okurken hızlı geçtin sanırım bilgi istemedi benden :)Ahahahakahsjd peki bi şey sorucam o bilgi istemiş senden okay yanlış bir şey tabii ki ama sen neden bilgi verdin
Olabilir uzun uzundu çünkü yanlıs anlamışım demek kiCanım benim okurken hızlı geçtin sanırım bilgi istemedi benden :)
Bana çıkmadı falı alın size objektif bir yorum. Sorudan çıkarım yapıp duygu durumunu bilmiş olabilir. Hepsi bu. Bakmayın altında yazan yorumlara. Kimsenin falı çıkmıyor bari ucuz yollu olanları deneyin.Canim ben okudum zaten hepsini ama Zümrayı anlayamadım, birinin arkadaşı miymış bilgi mi alıyormus sonra aralari bozulmuş galiba kız da burda ifşa etmiş. Okuduklarimdan orayi çözemedim o yüzden sordum. ÇÜnkü bi kısım çok iyi falci diyor bi kısım veri topluyor diyor gerçekten bi tanisikligi olmadan fal baktiran objektif bi yorum duymak istiyorum açıkçası
Bana çıkmadı falı alın size objektif bir yorum. Sorudan çıkarım yapıp duygu durumunu bilmiş olabilir. Hepsi bu. Bakmayın altında yazan yorumlara. Kimsenin falı çıkmıyor bari ucuz yollu olanları deneyin.
Canım kimi kestirdin bize de söyle falın geldikten sonra :)Şu an 706 kredim var birini gözüme kestirdim
Canım Didem Solmaz ve Ezgi Düşsel şu an yakın markajımda. Şu an kredim yetersiz 2 hafta da biriktiririm gerisini. 5tllik kredi bile almam binnaza artık para kazandırmam. Ben işle ilgili baktıracağım. Birden vazgeçip Melek Yıldız'a da baktırbilirim. Evet bazen yazdıklarını anlamıyorum ama isabetli yorumlar yaptığı da oluyor. Bunlara baktırırsam olumlu olumsuz tüm yorumumu sizler ile paylaşacağım.Canım kimi kestirdin bize de söyle falın geldikten sonra :)
Uzun uzunu okumadan direkt yorum yapmazsınız bundan sonra diye umuyorumOlabilir uzun uzundu çünkü yanlıs anlamışım demek ki
Kimse benim burada ne yorum yapacağıma karışamaz. Asıl ben sizden buraya bir yorumcu sorduğumda "canım biz onları uzun uzun konuştuk, okursun bi ara:)" diye yorumumun önünü kesmemenizi umuyorum. 1 sayfa sitem dolu zümra yorumu yazmissiniz. Zümra olayını anlatmaktan ziyade içinizi dökmüssünüz. Falcıların falını yorumluyoruz burada kişisel problemlerimizi tartismiyoruz.Zaten bu yüzden kafam karıştı ve çıkan çıkmayan diğer insanlara tekrar sormak istedim. Her yoruma neden cevap vermek zorunda hissediyorsunuz ki sizUzun uzunu okumadan direkt yorum yapmazsınız bundan sonra diye umuyorum
Sedef çelik bugün için infirim yapmış 400 kredi. Ama ben cok memnun kalmadım. Azönce fal attım. Okadar yuvarlak ve garipti ki. Yani öyle de olabilir böyle de olabilir. Önümüzdeki zaman diliminde falan demiş durmuş. Bilmiyorum ama bizim enerjimiz hiç tutmadıSedef Çelik diyorum ben katina baktırıyorum genelde aslında ama tarotta da tutturmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?