Nil gunes hakkinda fikirleriniz neler ya cikiyir mu biliyor mu
Sakin ve objektif bir yorum yaptım sana. Yeni gelmişsin, kendi deneyimlerini paylaşmışsın ve fikir istemişsin yanlış mıyım? Hiçbir şekilde parlamadan, azarlamadan bende arama kutusundan bir arat demişim. Çağımızın en büyük sorunu zaten bu atalet. Herkes armut piş, ağzıma düş istiyor. Haa üşenmiş olabilirsin onada amenna diyelim ama birden benim o yorumum üstüne atlayıp, birde sonradan kendi demenle çok uzundu okumadım bu yüzden bu fikre kapıldım diyerek “ aa sen bilgi vermişsin. Niye bilgi verdin.” dersen bende seni uyarırım. Üstteki o random gülüşü es geçiyorum hatta sen bana okumadan bu soruyu sorabiliyorsan bende pek tabii okumadan kimseyi alttan alttan iğneleyemezsin derim. İç dökme mi, manipüle edilmeye çalışılması mı insanların bir oku öğrenirsin.Kimse benim burada ne yorum yapacağıma karışamaz. Asıl ben sizden buraya bir yorumcu sorduğumda "canım biz onları uzun uzun konuştuk, okursun bi ara:)" diye yorumumun önünü kesmemenizi umuyorum. 1 sayfa sitem dolu zümra yorumu yazmissiniz. Zümra olayını anlatmaktan ziyade içinizi dökmüssünüz. Falcıların falını yorumluyoruz burada kişisel problemlerimizi tartismiyoruz.Zaten bu yüzden kafam karıştı ve çıkan çıkmayan diğer insanlara tekrar sormak istedim. Her yoruma neden cevap vermek zorunda hissediyorsunuz ki siz
Zumra bana ilk 2-3 fali cikmisti sonraki falinda soyuledigi dogrultuda oldu ama bir iki kucuk detay olabilir dedigi sey olmadi, gidisati degistiren seyler degildi bunlar ama. Son fali da 1 ay once baktirdim hafif soyledigi yonde gidiyor ama bu sefer oldukca olumluydu, bu kadar olmlu gelisme yasar miyim bilmiyorum ama maksimim Agustos-Eylul vade verdi cikarsa paylasirim.Kimse benim burada ne yorum yapacağıma karışamaz. Asıl ben sizden buraya bir yorumcu sorduğumda "canım biz onları uzun uzun konuştuk, okursun bi ara:)" diye yorumumun önünü kesmemenizi umuyorum. 1 sayfa sitem dolu zümra yorumu yazmissiniz. Zümra olayını anlatmaktan ziyade içinizi dökmüssünüz. Falcıların falını yorumluyoruz burada kişisel problemlerimizi tartismiyoruz.Zaten bu yüzden kafam karıştı ve çıkan çıkmayan diğer insanlara tekrar sormak istedim. Her yoruma neden cevap vermek zorunda hissediyorsunuz ki siz
Hahahahaahaha bu bayan kafayı yemiş ksjsjsjs yahu okudum anlamadım diyorum aq sorun üşenmek değil ki. Ben okudum ama sizin yazdığınız 16 sayfa yarı duygu sömürüsü yarı laf giydirmeli metni okudum ama hiçbir şey anlamadım diyorum şaka misiniz ya anlama probleminiz mi var. Ayrıca evet hiçbir şekilde beni uyaramazsiniz ben istersem buradan 100 kere sorarım zümranın falı nasıldı diye. Çünkü belki yeni baktıram olmuştur ya da falı yeni çıkan olmuştur buranın muhtarı ya da koordinatörü gibi davranamazsiniz. Benim yeni sizin eski üye olmanız size nasıl bir avantaj sağlıyor tam olarakSakin ve objektif bir yorum yaptım sana. Yeni gelmişsin, kendi deneyimlerini paylaşmışsın ve fikir istemişsin yanlış mıyım? Hiçbir şekilde parlamadan, azarlamadan bende arama kutusundan bir arat demişim. Çağımızın en büyük sorunu zaten bu atalet. Herkes armut piş, ağzıma düş istiyor. Haa üşenmiş olabilirsin onada amenna diyelim ama birden benim o yorumum üstüne atlayıp, birde sonradan kendi demenle çok uzundu okumadım bu yüzden bu fikre kapıldım diyerek “ aa sen bilgi vermişsin. Niye bilgi verdin.” dersen bende seni uyarırım. Üstteki o random gülüşü es geçiyorum hatta sen bana okumadan bu soruyu sorabiliyorsan bende pek tabii okumadan kimseyi alttan alttan iğneleyemezsin derim. İç dökme mi, manipüle edilmeye çalışılması mı insanların bir oku öğrenirsin.
O random gülüşünde kime ait olduğunuda çok iyi biliyorum ayrıca :) 26 yaşında olabilirim ama aptal değilim şükür :)
Fal olumluydu ama benden sonra biri daha atti benzer bir faldi ikimizinki bilmiyorum bekliyecegim tabiki kotu demek degilde benzer olunca fallar icime sinmediDaha önce yazmışımdır, bende tutturduğu şeyler oldu. "Balık burcu dönemini bekle" dediği şey Şubat'ın son günlerinde gerçekleşti. Bir de "önümüzdeki dönemde falanca burçtan bir kişi senin hayatının önemli bir parçası haline gelecek" demişti. Gerçekten de öyle oldu, yani yıllardır tanıdığım ama hiçbir samimiyetimin olmadığı (ve olmasını istemediğim!) o burçtan bir insanla can ciğer kuzu sarmasına dönüştük.
Bunun gibi 1-2 şey daha. Arada aynı cümleleri tekrarlasa da anlık saptamaları da fena değil. Son verdiği vadeye de 2 hafta var. Onun olacağını sanmam, ama bakalım.
Kısacası beğeniyorum Nil'i.
Çok teşekkür ederim işte istedigim yorum tam olarak böyleydi ben sadece insanlar baktirdiklari fal analizini yazsın istiyorum kimse gelip buraya ağlamasın yok şöyle oldu yok böyle oldu diye. Tekrardan Sağol Zümrayi düşünücem ama Elfinin online olmasını bekliyorum kafam biraz karıştı Zumra elfin doğa üçlüsü arasında ya. Başka insanlar da yazarsa sevinirimZumra bana ilk 2-3 fali cikmisti sonraki falinda soyuledigi dogrultuda oldu ama bir iki kucuk detay olabilir dedigi sey olmadi, gidisati degistiren seyler degildi bunlar ama. Son fali da 1 ay once baktirdim hafif soyledigi yonde gidiyor ama bu sefer oldukca olumluydu, bu kadar olmlu gelisme yasar miyim bilmiyorum ama maksimim Agustos-Eylul vade verdi cikarsa paylasirim.
Ben o kısaltmayı bulamadım Lızya ozelden mı anlatırsın buradan mı ızah edersın merak ettım sımdı?Kufur nerede diye dusundum sonra bir daha okuyunca kisaltamayi anladim. Kotu bi uslup gercekten hos olmamis.
İfşa eden bendimiki defa yorum almış, geçmişi hiçbir şekilde katmadan söylüyorum iki falıda çıkmadı
Sımdı elinizi vicdanınıza koyun hangınız bu söz karsısında sınırlenmez....Bariz bombanın pimini atesleyıp ortaya atmıs ki ben sonrasındaAhahahakahsjd peki bi şey sorucam o bilgi istemiş senden okay yanlış bir şey tabii ki ama sen neden bilgi verdin
Şu yeni üyenin mesajında küfür vardı. A ve q harflerinin birleşimiyle olan bi küfür var ya, onu kullanmışBen o kısaltmayı bulamadım Lızya ozelden mı anlatırsın buradan mı ızah edersın merak ettım sımdı?
Neyse olanları ben sımdı gördum, Dodude'yı kısısel olarak tanıdıgım ıcın taraf tutabılırım dusuncesıyle kı az once ona da söyledım "biraz gerilmişmisin" diye ama Lizya küfür kısaltma vs dıyınce o mesajları 1 kez daha okudum, yeni bir uye gelmiş Doğa'yı sorarak başlamıs altta Zumra'yı da sormus...Dodude de aratın,daha yenı konusuldu demıs......Sımdı 12.525 sayfa boyunca ne falcılar konusulmus.....O ısımlerı yazanların cogu burada yok....Olanlar da ıster cevap verır ıster vermez.....ARAMA butonu nıye var.....Sözüm o uyeye degıl, gercekten kucucuk bır butonu bıle kullanmayı bılmıyoruz sonra falanca falcı benı dolandırdı fılanca soyle yaptı...........Elıne sağlık ne dıyım...Burada tecrubelerını yazanlar salaklıklarını ıfsa etmek ıcın yazmıyorlar ya, benım halım baskasına örnek olsun da o dusmesın tongaya dıye yazıyorlar.....Ama olayı koparan şu cevap olmuş:
Sımdı elinizi vicdanınıza koyun hangınız bu söz karsısında sınırlenmez....Bariz bombanın pimini atesleyıp ortaya atmıs ki ben sonrasındadodude 'nın yazılarında yıne kufur,hakaret göremedım. Taraf tutabılırım dıye 2.ye okudum o yuzden dıyorm acaba benım gozumden kacan bır sey olabılırmı dıye? Ha olsa ne olur, hıcbır sey. dodude benım ıcın dun neyse yarın da o olarak kalır, zerre degerı degısmez gozumde. Bugune dek zerre yalan vs.sını gormedıgım tertemiz bir çocuk....Keşke herkes onun gibi olaydı....Bu 1...
2.si, bu topıklerde ıster ıstemez paranoyak olduk, falcılar ve falcılar alemı ıle ılgılı ne kadar cok sey ogrenırsek o kadar da paranoyamız artıyor.... Peki,yeri gelmişken bir sey paylasayım... Binnaz'da falcıların sistemde var olan bir falcı tarafından "tavsiye" edilmesi suretıyle Binnaz'a kabul edildiğini duymustum:) Mesela Zumrayı Bınnaz'a aldıran kısı de ..........ovvv çenem düştü yıne......Ama Dodude çok sey bıldıgı ıcın huylanma oranı da fazla olmus.... Ha yanılma payı olabılır mı olabılır elbette olabılır ama yeni üye, bastakı kıbarlıgyla devam etseydı işler bu raddeye gelmezdi. Bir de demiş ya begum hanım:
"Zümra olayını anlatmaktan ziyade içinizi dökmüssünüz. Falcıların falını yorumluyoruz burada kişisel problemlerimizi tartismiyoruz"......Iste o olayı bastan sona anlayamamıs zaten...Falcılar burada cirit atıyor haberimiz yok....Var da onlar öyle sansınlar
Zümra'ya referans olan Doğa Dan mıBen o kısaltmayı bulamadım Lızya ozelden mı anlatırsın buradan mı ızah edersın merak ettım sımdı?
Neyse olanları ben sımdı gördum, Dodude'yı kısısel olarak tanıdıgım ıcın taraf tutabılırım dusuncesıyle kı az once ona da söyledım "biraz gerilmişmisin sanki" diye ama Lizya küfür kısaltma vs dıyınce o mesajları 1 kez daha okudum, yeni bir uye gelmiş Doğa'yı sorarak başlamıs altta Zumra'yı da sormus...Dodude de aratın,daha yenı konusuldu demıs......Sımdı 12.525 sayfa boyunca ne falcılar konusulmus.....O ısımlerı yazanların cogu burada yok....Olanlar da ıster cevap verır ıster vermez.....ARAMA butonu nıye var.....Sözüm o uyeye degıl, gercekten kucucuk bır butonu bıle kullanmayı bılmıyoruz sonra falanca falcı benı dolandırdı fılanca soyle yaptı...........Elıne sağlık ne dıyım...Burada tecrubelerını yazanlar salaklıklarını ıfsa etmek ıcın yazmıyorlar ya, benım halım baskasına örnek olsun da o dusmesın tongaya dıye yazıyorlar.....Ama olayı koparan şu cevap olmuş:
Sımdı elinizi vicdanınıza koyun hangınız bu söz karsısında sınırlenmez....Bariz bombanın pimini atesleyıp ortaya atmıs ki ben sonrasındadodude 'nın yazılarında yıne kufur,hakaret göremedım. Taraf tutabılırım dıye 2.ye okudum o yuzden dıyorm acaba benım gozumden kacan bır sey olabılırmı dıye? Ha olsa ne olur, hıcbır sey. dodude benım ıcın dun neyse yarın da o olarak kalır, zerre degerı degısmez gozumde. Bugune dek zerre yalan vs.sını gormedıgım tertemiz bir çocuk....Keşke herkes onun gibi olaydı....Bu 1...
2.si, bu topıklerde ıster ıstemez paranoyak olduk, falcılar ve falcılar alemı ıle ılgılı ne kadar cok sey ogrenırsek o kadar da paranoyamız artıyor.... Peki,yeri gelmişken bir sey paylasayım... Binnaz'da falcıların sistemde var olan bir falcı tarafından "tavsiye" edilmesi suretıyle Binnaz'a kabul edildiğini duymustum:) Mesela Zumrayı Bınnaz'a aldıran kısı de ..........ovvv çenem düştü yıne......Ama Dodude çok sey bıldıgı ıcın huylanma oranı da fazla olmus.... Ha yanılma payı olabılır mı olabılır elbette olabılır ama yeni üye, bastakı kıbarlıgyla devam etseydı işler bu raddeye gelmezdi. Bir de demiş ya begum hanım:
"Zümra olayını anlatmaktan ziyade içinizi dökmüssünüz. Falcıların falını yorumluyoruz burada kişisel problemlerimizi tartismiyoruz"......Iste o olayı bastan sona anlayamamıs zaten...Falcılar burada cirit atıyor haberimiz yok....Var da onlar öyle sansınlar
Ben de ilk okudugumda bir an gordum ama dogru mu algiladim diye dusunurken senden "like" aldigini gorunce inanamadim ama haklisin kisaltma oldugu icin @-@ gozden kacabiliyor biran.Kufur nerede diye dusundum sonra bir daha okuyunca kisaltamayi anladim. Kotu bi uslup gercekten hos olmamis.
Yok ben o mesajina like atmamistim, Zumranin bana yorumladigi fallar hakkinda gorusumu yazdim sordugu icin, ona cevap yazinca onu liekladim, kufur olani degil.Ben de ilk okudugumda bir an gordum ama dogru mu algiladim diye dusunurken senden "like" aldigini gorunce inanamadim ama haklisin kisaltma oldugu icin @-@ gozden kacabiliyor biran.
Pardon Lizya'cigim, ben de o kisinin mesajina demek istedim ama o uygunsuz mesaji 30 dak. sonra attigini simdi fark ettim ben de, olayin saskinligiyla artik...Yok ben o mesajina like atmamistim, Zumranin bana yorumladigi fallar hakkinda gorusumu yazdim sordugu icin, ona cevap yazinca onu liekladim, kufur olani degil.
Şu başlığı okurken hep gülesim geliyor. Fal dediğiniz şey tek kuruş bile etmez, bırakın 100 lirayı. Durugörüsü olmadığı sürece hepsi aynı aslında falcıların, aralarındaki fark kartların anlamlarını, yan yana gelince nasıl bir sonuç çıkardığını kimisi daha iyi biliyor, daha iyi okuyor, bunun için de 100 lira vermem, bunu bu sitede de karşılıklı fal bakan bir sürü kişi yapıyor, oturur kart okumayı öğrenir, fallaşırım daha iyi.
Benim aklıma bu Doğa Dan la Bergüzar Aral'ın aynı yorumcu olma olasılığı gelmeye başladı artık, o kadar saçma bir tartışma haline gelmiş ki. Şahsen Doğa Dan'a baktırmaya niyetim vardı, burada bir arkadaşa da özelden sordum, ne söyledi ne bildi diye, 100 lira olduğu için tereddüt ettiğimi falan söyledim. Şu anda şu tartışmadan sonra baktırmamaya karar verdim, o kadar itici geliyor ki.
Öyleyse hiç şaşırmam, 6 Mart 2018 den bu mesajım. O zamanlar burada insanlar doğa dan ve bergüzar (zümra) ı canhıraş savunuyordu eleştirilere karşı. Işin garip tarafı ikisini de aynı kişiler savunuyordu. Falların 100 lira olduğu dönemdeki bir kavgadan mesajım bu.Zümra'ya referans olan Doğa Dan mı
O kadar doğru yazmışsın ki, ben dışardan okurken, senin Doğa Dan'ın kendi reklamını yapıyor yazına o kadar hak vermiştim ki. Ben ikisinin bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Yalan yok burada Zümra göklere çıkartılırken ben de fal attım. Hatta birden fazla.. Doğa Dan'dan ise sadece 2017 yılında bir kere kötü bir yazılı fal almıştım. Doğa Dan'ın baktığı ilk fal ile Zümra'nın fal bakma metodu çok benziyordu. Kartları sırası ile açıklama... Sonra burada Hüma mevzusu açıldı. Ben Hüma'dan seans dahi almışımdır. Hüma hep " seanları dinledikten sonra rafa kaldırın bla bla..." derdi. Zümra'nın profil yazısında yazdığı gibi. Burada mevzu geçince bile hak vermiştim. Doğa Dan'ın profil yazısındaki içerikleri de ben bir parapsikoloji sitesinde gezinirken görmüştüm. Yine katina destesi ile ilgili açılımlar vardı. Bunları dallandırıp budaklandırmak için söylemiyorum ama falcıysan özgün olmalısın. Burada Urmiaa diye bir üye vardı 30 yaşında yurtdışından....dediğin gibi canhıraş Doğa'yı savunurken bir gün kimsenin bilmediği Yıldızname sitesinden bahsetti. Sonra Bergüzar Aral'dan... Sonra da binnaz'a geçtiğini duyurdu... Zümra hiçbir zaman 40-50 tlden bakmadı. Ki o dönem 30 falı bitirmeye çalışırken ben hızlı olmama rağmen fal gönderemiyordum. Sonra 20 tl oldu yolladım iade etti. Neden iade eder bi falcı? Kendi kendine fal atıyorsa. Sonra 150 den baktı. Ben fal işini bitirdikten sonra 100 tl yaptı. Madem 100 tl de bakabiliyordun neden bu kadar aç gözlü oldun? Doğa ve Zümra'nın özel yollardan danışanları ile bağ kurduğunu öğrendim. İşini yapan biriysen kimseyle bağ kurmana gerek yok. Elfin'i her zaman bu katinacılardan ayırmışımdır. İşini profesyonelce yapar. Reklamını da yaptırmaz. Bu sitenin adminleri bir gün bi şey demişti unutmam... Fellik fellik falcı arayan şimdi 6 aydır popüler bir falcı olmuş. Zümra'nın falı çıkmasa dahi ben insancıl buluyordum. Ha sonra 150 tllik falını müşteri gelmiyor diye 100e çekince bitti. Son yaptıkları, ismi geçiyor diye bağ kurduğu insanları engellemesi bir tuhaf geldi. Ares de bana şaibeli geliyor ki falı da çıkmadı :) ağzı iyi laf yapan fal bakıyor.Öyleyse hiç şaşırmam, 6 Mart 2018 den bu mesajım. O zamanlar burada insanlar doğa dan ve bergüzar (zümra) ı canhıraş savunuyordu eleştirilere karşı. Işin garip tarafı ikisini de aynı kişiler savunuyordu. Falların 100 lira olduğu dönemdeki bir kavgadan mesajım bu.
Lizya benimde fallarımda ayrılık görmemişlerdi onlar dahil ama ayrıldıkArkadaslar bir senedir fal baktirdigim konuyla alakali sok edici diyebilecegim seyler ogrendim bugun...Detay veremeyecegim seyler ama Elfin, Ares, Zumra, Onlar, Biray Demir son falalrinda hicbiri ongoremedi bu durumu. Zumra Ekim ve Elfin Eylul'de baktgi fallarda soylemisti boyle bir durumun olabilecegini onlar o sirada ongorduler ama son falalrinda tekrar dile getirmediler bunu.. MIsirli Talia tek az cok bilmis hatta cevap kisminda sordugum kisinin sirlari oldugunu Mayis ayinda cok sey ogrenecegimi ve karar verecegimi soylemis. Ogrendim ver kararimi etkileyecek bir gelisme gercekten. BIr de sasilacak sey Tellwe'deki Uyumsuzz bilmis birebir yildizname baktigi faldaki dedikleri oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?