Binnaz Abla

Günaydinnnn alcazar
Günaydin mutlulugu hakeden arkadaslarim

Binnaz ablanın güzeli hakeden kızları hepinize can-ı gönülden günaydınnn.

GÜNAYDIN PRENSESLER.....

canım dün istihare yapmadım ve rüyada görmedim:))) ayy walla alcanzarcım o yazılarda mutlaka sana bir mesaj vardır... ama malesef biz çözemiyoruz. yalnız senin rüya kanalların çok açık ben inanıyorum ki istihare çalışmalrına devam edersen daha net şeyler göreceksin...

Evet canım doğru söylüyosun ruya konusunda iyiyimdir,çok ilgim olduğundanmı acaba?Yani ruya günlüğüm vardır beni etkileyen ve tüm istihare ruyalarımı yazarım.Allah acıyo herhalde bana,bu kulum gerçekte koca moca görmüyo,ruyasında görsün bari diyor .

Yabanci bir herifin pasaportunu gormussun

Ben yine hicbir sey gormedim. yani hic ruya gormedim?!

Cherry cim hangisini yaptınki?Bence devam edersen mutlaka görüceksin ama işte sabırla ısrarla devam etmen gerek.Devam eden herkesin istihare ruyası göreceğine çok inanırım ben.Sadece kimi daha kolay görüyo kimi zaman alıyo.Benim annem öyledir,istihareye yattığı zaman değil ruya görmek uyuyamaz bile ruya görücem diye.Sen gece yapıcağan vakit bana söyle ben adım adım hatasız yapman için sana yardımcı olurum seve seve.Bu konuda inancım sonsuz elbet göreceksin.

:))) rüyalarımızda önemli mesajlar vardır cnm biliyorsun... Bence bu sıkıntılı dönemde rabbim sana mesajlar veriyor ..

Yasin + Vakia yaptim. Bu 2. gecemdi. Soyle yaptim:

Yatmaya yakin abdest aldim. Sonra niyet ettim, Yasin + Vakia okudum. Sonra tekrar Allahim evlenecegim hayirli kulunu bana goster dedim. Sonra da yattim, bu kadar.

Bilmiyorum galiba kaderin bana suprizi falan var, gormemi istemiyor adami son ana kadar

Subliminal mesaj bu da olabilir:

https://www.facebook.com/notes/komi...erkeği-bekleyen-kadının-sonu-/208299495911668

Son düzenleme:
Yasin + Vakia yaptim. Bu 2. gecemdi. Soyle yaptim:

Yatmaya yakin abdest aldim. Sonra niyet ettim, Yasin + Vakia okudum. Sonra tekrar Allahim evlenecegim hayirli kulunu bana goster dedim. Sonra da yattim, bu kadar.
Niyetini bi kezde söylesen yeterli canım.Konuşmadın da değilmi ?Aynen bu gece uygunsan yine yap.Çünkü zaten tüm istiharelerin yolu biliyosun 7 geceye kadar var.Belki son gece patlayacak bomba bilemeyizki?7gece devam et derim.Hemde düşünsene her gece yasin,vakıa okumuş oluyoruz oda yanımıza kâr kalıyor.
Ay simdi gördüm Cherry ahahahha iyide o zaman sadece senin değil benimde aynen bu görüntüde olmam gerekir.

Son düzenleme:
kızlar 2-3 ay önce elif ışığa fal baktırmışım şimdi baktım dediklerinin tersini yaşamışım ve bir konuyla ilgili 15 ocak tarihini vermiş hiçbir şey yaşamadım yani fal patlamış :)

Salladikca salliyor, baktirmayin hicbir sey bilmiyor. Bana 2 kere kasim-aralikta yeni biriyle tanisacagimi ve yazin evlenecegimi! soylemis. Evlenme yasin 27-28 arasi demis. Yaza 6 ay var, bu olasilik %0. Ne tarot, ne kahve kacin derim.

Bu arada bu hatun guzel bakiyormus, pembekahve.

1 yıl önce [Katina]

prenses34
öyle birisi hayatıma girmeyecek ben mithatı istiyorum mithat bana gelecek.biz barışdık.mithat beni aldatmıyor.falı çok yalnış yorumladınız keşke size fal baktırmasaydım.

+ Devamı

pembekahvee

Keşke biraz daha anlayışlı olabilseydiniz Mithat bey size dönmeyecek hanfendi 18 yıllık falcıyım dediklerimde yanılmam size karşı aşkı yok beyefendinin aklında başka bir bayan var sizinle görüşmesi olabilir ancak olmayacak nasibiniz değil falınız çıktığı zaman umarım pişman olmazsınız

1 yıl önce

prenses34

ne yani mithat başka bayanamı aşık?bence siz yanılıyosunuz.mithat beni seviyo beni.

1 yıl önce

pembekahvee

Zamanla sizde göreceksiniz hanfendi yanıldığınızı..

1 yıl önce

pembekahvee

Keske iade hakkınız olsaydıda falı size geri iade etseydim puanımı düşürdünüz

1 yıl önce

prenses34

eğer benim karşıma bi erkek çıkıcaksa sarışın kumral renkli gözlü yakışıklı kilolu olmıyan uzun boylu maddi durumu iyi biri çıkmalıki ben ilk görüşde aşık olayım ve o da bana ilk görüşde aşık olmalı hemen evlenmeyi düşünmeli eee böle bi adamda karşıma çıkmıcana göre ben mithat demeye devam etcem.

1 yıl önce

pembekahvee

Falında sana kumral bir beyden bahsettim zaten düsük oy kullanarak emegimle oynadınız keske biraz icinizde iyi niyet olsaymıs

Son düzenleme:
Dün binnazdaki ayçaya tarot baktırdım yorumu gelmiş ama beni tatmin etmedi falı benimkiyle şubattta görüşücekmişiz hülyada şubatta demişti bakalım şubat gelsin görücez ne olacağını. Ayça karekter analizi fln yapmış pek beğenmedim yani merak edeniniz olursa ben baktırmayın derim ama karar sizin tabi canlar

Bu prenses kimdir böyle??? Tüm tellwe falcıları bıkmış durumda... Ne kadar kötü bir durum. Duymak istediğini duyamayınca karşı tarafa saldırıyorlar, emeklerini yok sayıyorlar. Yazık

pembekahvee yi hiç duymamıştım..ücretine bi bakayım ya düşükse deneyebilirim..

tamam prensese hep güldük ettik ama bence bu diyalogta prenses haklı.

bir falcının bu kadar direterek "olmayacak, olmayacak" demesini anlamıyorum.

hani tamam hislerine güvenip geliyoruz ama sonuçta herkes biliyor ki kimse geleceği bu şekilde net söyleyemez.

bana eylül'de erkek arkadaşından ayrılacaksın, gelirsin buraya görüşeceğiz diyen falcı vardı, o kadar net söylüyor ki insan ister istemez etkileniyor.
ayrılmadım da.

of sinirlendim valla kıza yapılana.

en azından "ben öyle gördüm ama tabi allah bilir, inşallah mutlu olacağın gibi olur" falan gibi yanıt verseymiş

doğru siz de haklısınız, her ne kadar yıllardır fal bakıyor olsa da karşı tarafın duygularına saygılı olmalıydı. kendini tutamamış anlaşılan oldukça emin, yanlış olmuş o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…