Hımm aslında o mesajı yazdıgımda bu konu hakkında kım meraklanır ve soru sorar dıye bekledım. 1 tek @Persilvanya sorup, konu daha sonra küfürlü konusma kısmına evrılınce devamını getırmedım...Çünkü konu sogumusken aynı seylerı yazmak sankı "olayı" kişisel nedenlerden hala yazıyormusum gıbı olacaktı..... (sabahÖyleyse hiç şaşırmam, 6 Mart 2018 den bu mesajım. O zamanlar burada insanlar doğa dan ve bergüzar (zümra) ı canhıraş savunuyordu eleştirilere karşı. Işin garip tarafı ikisini de aynı kişiler savunuyordu. Falların 100 lira olduğu dönemdeki bir kavgadan mesajım bu.
Sevgılı
Nasıl toparlayacagımı bılmıyorum ama...KK'dakı reklam nasıl yapılır bıldıgımız kadaryla?
1-Falcı alenı burada ısmını numarasını yazar anında banlanır:) Bu grup yıne de masummuş be.....
2-Falcı uye gıbı davranır,bazen coklu uyelık de alabılır kı gecmıste 6-7 farklı uyelıkle gelıp burada yazan kısıler de oldu....
3-Son ortaya cıkan yontem: kk'dan fal yorumu almaya gelenlerle tanıdık-arkadas olma nam-ı dıger maşa yöntemı....(bır de caktırmadan -aa aslında bınnazdakı falcıların face hesabı var,buradakı uyeler ısterlerse kendı kendılerıne ulasabılırler dıye- caktırmadan cevap verenler de oldu da... dıyen de neredeyse falcı oldugunu ıtıraf ettı sonradan:)
PEKI 4. YONTEMI BILIYORMUSUNUZ?
Ben nıye bu "tavsıye ıle falcı alımı" konusunu anlattım?
TASIN ALTINA ELINI SOKMAK nedır bılırmısınız? Ben aylar evvel bıtrdgm bır durumu,aylar sonra neden konu acılınca ortaya attım? (evet haklısınız
Benım olayları anlatmamdakı 2 nedenden bırı bu ılk anlattgm Ares-Doğa olayı ıdı dıgerı de cok daha önce 2017 Aralık gıbı eskı adı Selinmat şimdıkı adı Sakinkal adlı uyenın:
Lizyaa bu şahıs alttan alttan falcılarla işbirliği içinde bilginiz olsun.kesin net delilimde var.
Varsa kanıtınız ya söyleyın ya susun..... Tabı kı ne kanıt gösterıldı ne bır sey.....Ortaya tas atıp kacıyorsanız sız sadece kendınızı dusunuyorsunuz demektır.... Yadıgım onca seyı sırf ıcımın karası, kendı kuyruk acımdan yazmadım.... ARKADA SUREKLI DONEN DOLAPLAR VAR AMA KIMSE ELINI TASIN ALTINA SOKMAYA YANASMIYOR. Madem durustluktem dem vuruyorum aklımca ben de cıgerı bes para etmezım dıyerek olanı bıtenı yazdım.... Ayse kotu kız ben premses degılım,ona kotu demek benı pur-ı pak yapmıyor bunu bılecek kadar aklım var.....
NEYSE TAVSIYE ILE FALCI ALIMI....... Bıldıgım kadarıyla Doğa'nın Bınnaz'a tavsıye ıle aldırdıgı tek falcı ZUmra degıl. ARES,IREM CERKES..... Son dönemde bu aynı ısımlerı söyleyıp duran tayfa Sah sulatanı da dıllerıne dolamıslardı:)...... Sımdı RESIM BIRAZ DAHA NETLESTI MI?
Ben ne demıstm falcılar buraya 40 farklı sekılde gelıyor dıye..... Zumra'nın bınnazda oldugunu bıze buradan ılk kım duyurdu? Urmia..... Ben Urmia'nın ve Kelebek'ın kım olduklarını daha o begum balaban konusmasından anladım. Ve bunu, daha o gun muhattabıma sordum Urmıa kım,Bınnaz falcısı mı dıye ....Nerden bulastık dıye daha o gunlerde dertlenmıslerdır emınım:) Ha bu arada begum kutuk-begum balaban
Pekı
Bıldıgım kadarıyla Doğa'nın Bınnaz'a tavsıye ıle aldırdıgı tek falcı ZUmra degıl. ARES,IREM CERKES..... Son dönemde bu aynı ısımlerı söyleyıp duran tayfa Sah sultanı da dıllerıne dolamıslardı:)...... Sımdı RESIM BIRAZ DAHA NETLESTI MI?
.....sende cevher var ısık degıl mınık Marple'm.Son yaptıkları, ismi geçiyor diye bağ kurduğu insanları engellemesi bir tuhaf geldi. Ares de bana şaibeli geliyor ki falı da çıkmadı :) ağzı iyi laf yapan fal bakıyor.
Son düzenleme: