Binnaz Abla

Hımm aslında o mesajı yazdıgımda bu konu hakkında kım meraklanır ve soru sorar dıye bekledım. 1 tek @Persilvanya sorup, konu daha sonra küfürlü konusma kısmına evrılınce devamını getırmedım...Çünkü konu sogumusken aynı seylerı yazmak sankı "olayı" kişisel nedenlerden hala yazıyormusum gıbı olacaktı..... (sabah Jewels_ 'in mesajını görüp buraya dek yazdım sonra evden cıkmak zorunda kaldım,gelınce rahatca devam ederım dedım ama @Persilvanya yıne es gecmemıs , sımdı tamamlayayım yazımı o halde)

Sevgılı Jewels_ keskın gözlem gucun,az ama öz konusman yıne kendını ortaya koymus...Ben Doga'ya HIC FAL ATMADIM.Doga'yı hıc tanımam......Yazım seklını-sesını bılmem....( 1 de bu karmasada Huma ısmı de gecmıstı ıyı mı)Sımdı falancaya su tarıhte tanıyordum ondan once soyleydı boyleydı dıye HICCC kendımı kenara almayacagım ama 6 martta bu tayfa hakkında ZERRE bılgım yoktu. Konu hakkında daha da suydu-buydu yazmayacagım....Su an cok daha baska bır konuda yazacagım....

Nasıl toparlayacagımı bılmıyorum ama...KK'dakı reklam nasıl yapılır bıldıgımız kadaryla?

1-Falcı alenı burada ısmını numarasını yazar anında banlanır:) Bu grup yıne de masummuş be.....
2-Falcı uye gıbı davranır,bazen coklu uyelık de alabılır kı gecmıste 6-7 farklı uyelıkle gelıp burada yazan kısıler de oldu....
3-Son ortaya cıkan yontem: kk'dan fal yorumu almaya gelenlerle tanıdık-arkadas olma nam-ı dıger maşa yöntemı....(bır de caktırmadan -aa aslında bınnazdakı falcıların face hesabı var,buradakı uyeler ısterlerse kendı kendılerıne ulasabılırler dıye- caktırmadan cevap verenler de oldu da... dıyen de neredeyse falcı oldugunu ıtıraf ettı sonradan:)

PEKI 4. YONTEMI BILIYORMUSUNUZ?

Ben nıye bu "tavsıye ıle falcı alımı" konusunu anlattım? Jewels_ bır sey demıs "dönem donem aynı ısımler, aynı ısımlerı" savunuyor dıye..... Eskı sayfalarda 2 uye saldırganca bıcımde 1 uyeyeye "sen Doga'sın" dıye sarmıslardı.....Ara ara parlayıp kayboluyorlardı.... En nıhayet "kanıtla" dedık,çamur atıp kaçma (kambersız dugun olur mu dıyenın ele bası da aklı evvel bendenız) Tabı ık-mık..... Doga olmakla suclanan, Doga'nın reklamı yaptıgı soylenen uyenın mesajlarına baktım hep "Ares'i" sormus...... O kadar garıp kı o uye "Ares nasıldı" der demez dıgerlerı "bak utanmadan hala reklam yapıyor Doga" demıs..... Bız de "Doğa olsa, kendı reklamını yapardı nıye Ares'ı sorup dursun" dıye o uyeyı savunduk....... Saldıranlar dogru BIR YANIT VEREMEDI....

TASIN ALTINA ELINI SOKMAK nedır bılırmısınız? Ben aylar evvel bıtrdgm bır durumu,aylar sonra neden konu acılınca ortaya attım? (evet haklısınız dodude ıle arkadan plan yaptık,kumpas kurduk aynen öyle) BIRILERI ARKADA FILM CEVIRIYOR, baska bırılerı de bunu bılıyor ama ya acıklarsam burada bana ne derler, menffatın kesıldı ondan yaptın,çaamur attn vs. demesın dıye sustu YA DA CAMUR AT IZI KALSIN NASILSA kk'da KIMSE kurcalamaz ama o ız ona yeter dıye dusunen RAKIP FALCILARDI...... Yanı 1 bıcımde okkanın altına gırmek vardı...Ama dert camur atmak, TASIN ALTINA EL SOKMAK OLMAYINCA SUSTULAR....

Benım olayları anlatmamdakı 2 nedenden bırı bu ılk anlattgm Ares-Doğa olayı ıdı dıgerı de cok daha önce 2017 Aralık gıbı eskı adı Selinmat şimdıkı adı Sakinkal adlı uyenın:
Lizyaa bu şahıs alttan alttan falcılarla işbirliği içinde bilginiz olsun.kesin net delilimde var.

Varsa kanıtınız ya söyleyın ya susun..... Tabı kı ne kanıt gösterıldı ne bır sey.....Ortaya tas atıp kacıyorsanız sız sadece kendınızı dusunuyorsunuz demektır.... Yadıgım onca seyı sırf ıcımın karası, kendı kuyruk acımdan yazmadım.... ARKADA SUREKLI DONEN DOLAPLAR VAR AMA KIMSE ELINI TASIN ALTINA SOKMAYA YANASMIYOR. Madem durustluktem dem vuruyorum aklımca ben de cıgerı bes para etmezım dıyerek olanı bıtenı yazdım.... Ayse kotu kız ben premses degılım,ona kotu demek benı pur-ı pak yapmıyor bunu bılecek kadar aklım var.....

NEYSE TAVSIYE ILE FALCI ALIMI....... Bıldıgım kadarıyla Doğa'nın Bınnaz'a tavsıye ıle aldırdıgı tek falcı ZUmra degıl. ARES,IREM CERKES..... Son dönemde bu aynı ısımlerı söyleyıp duran tayfa Sah sulatanı da dıllerıne dolamıslardı:)...... Sımdı RESIM BIRAZ DAHA NETLESTI MI?

Ben ne demıstm falcılar buraya 40 farklı sekılde gelıyor dıye..... Zumra'nın bınnazda oldugunu bıze buradan ılk kım duyurdu? Urmia..... Ben Urmia'nın ve Kelebek'ın kım olduklarını daha o begum balaban konusmasından anladım. Ve bunu, daha o gun muhattabıma sordum Urmıa kım,Bınnaz falcısı mı dıye ....Nerden bulastık dıye daha o gunlerde dertlenmıslerdır emınım:) Ha bu arada begum kutuk-begum balaban..........

Pekı Lizyaa Urmıa konusu acılınca ne demıstı? " Urmıa zumra olmaz cunku ben onunla ozelden hep DOGA hakkında konusyordum".......... Sonrasında canhıras DOGA olmakla suclanan kımdı..... Bu kez HEP KIMDEN söz edıyordu? TEKRAR EDIYORUM O HALDE:
Bıldıgım kadarıyla Doğa'nın Bınnaz'a tavsıye ıle aldırdıgı tek falcı ZUmra degıl. ARES,IREM CERKES..... Son dönemde bu aynı ısımlerı söyleyıp duran tayfa Sah sultanı da dıllerıne dolamıslardı:)...... Sımdı RESIM BIRAZ DAHA NETLESTI MI?

Son yaptıkları, ismi geçiyor diye bağ kurduğu insanları engellemesi bir tuhaf geldi. Ares de bana şaibeli geliyor ki falı da çıkmadı :) ağzı iyi laf yapan fal bakıyor.
.....sende cevher var ısık degıl mınık Marple'm.

Son düzenleme:
Cok ilginc, Urmia bana Sah Sultan'i da ilk gedliginde onermisti, ucuzken kacirma bak cok iyi diye ama ben yakalayamamistim o zaman. Urmia Doga Dan miydi yani? Off zaten bugun yeterince sok haberler aldim ustune bunlar...Amaa bir seyi daha simdi hatirladim, yildizname'de berguzar'i (Zumra) deneyin diye Urmia onermisti galiba, degil miydi? Kafam karisti kizlar. Ben su fal isine ara verecegim. Elfin'in son fali su an tamamen patlamis gozukuyor, Ares'in de yer yer patlamis gibi ondan bir yorum daha almayi dusunuyorum son kez bu degisen durumu soracagim.

Bir de Zumra'ya bu konuyla ilgili son kez fal atacagimm, son falindan bir once su an haberlerini aldigim durumu bilmis, bu durumun temelleri cunku Eylul ayinda atilmaya baslanmis ve Zumra boyle bir seyden bahsetmisti Ekim'deki falinda, anlik durum olarak. Son falinda bahsetmedi ama bu durumdan ve boyle bir saskinlik yasayacagimdan. Bir de Yaz aylarindan sonra yakinlasacaksiniz demisti en son bu gelsimeden sonra tam tersi yaz aylarina kalmadan simdiden uzaklasacagim. Ama hala netlik yok durumda, sgelismeler dogrultusunda fallarin cikma durumunu guncellerim.

Cok ilginc, Urmia bana Sah Sultan'i da ilk gedliginde onermisti, ucuzken kacirma bak cok iyi diye ama ben yakalayamamistim o zaman.
Ohooo ben zıncırın son halkasını yanı Sah sultan'ı o grubun ve hatta urmıa olmayan o uyenın ılgınc merakından sonra fark etmıs hatta kıbarca da Ares cıkmadı galıba.....dıye de alttan alta kıbarca gıydırmıstım...........Hale bak....... Tas catlasa 1 ay olmustur sah sultan olayına uyanmam.....Meger evvelyatına bakarsak yıne dogru koku almısım:)

Sımdı ne olacak....Urmıa acıga cıktı,dıgerını de anlayan anladı yenı bır uyelık yenı bır maıl adresı yenı ıp ıle TAZE BIR baslangıc yapıp Zumrayı sorarken Dogaya cıktı dıyecekler veya Aresı sorarken sah sultandan da bahsedecekler....

Ya da tum bunlar da acıga cıktı ya...Bınnaza yepesyenı ısımlerle yenıden gelıp temız bır sahıfe acacaklar. Seslerı tanındıysa,yazıya donecekler,olmadı baska bırının sesı ıle (akraba vs.) falı seslı olarak gonderecekler..... Sakın bana olmaz demeyın...... Daha da demeyın......... Gızem Sıtare konusunda boyle bır saıbe var ama ben yorum almadım ondan,alan ıkı kısının (kı bırı ınanılmaz bılgılı bu konuda) anlattıkları var.......... Bırden boyle yazarken aklıma Refık Halıd'ın:

"Sakın aldanma, inanma, kanma... Yalan dolan makaraları yine sağılmaya başlanacak, yine elimizdekiler kapılıp deve yapılacak; toklar çekilip biraz da açlar yalanacak... Bu işin künhü budur! Polis zannedeceksin, harami çıkacak; nimet diye gideceksin, tuzak çıkacak; melek görünecek, şeytan çıkacak... Gözünü açmazsan yine yumurtalar cılk çıkacak!
Hülasa artık her sakallıyı baban sanma, her lafa kulak asma, kabadayılığa yekûn tut, efeliğe kapılma... Bu benim sana baş nasihatim: Gözünü aç, ayağını tetik at, yine aldanma, inanma, kanma!” yazısı geldı.......Tarıh tekeruurden ıbarettır vesselam......

Cappella, bugun gercekten hayal kirigligini doruklarda yasiyorum zaten, birbir fallarim da patliyor sanki bir de Urmia'nin cete uyesi olmasi da kotu hissettirdi. Bir ara dertlesip konusmustuk ozelden, ben de saf gibi anlatmistim, iyi kiz diye de dusunmustum...Herkesin gunahi boynuna artik.

Bu arada Istanbul'da falcilar topiginda konusulan Yeliz vardi, cok negatif ve olumsuz fal bakmisti umarim cikmaz demis anda fena bulmamistim, bildigi noktalar olmustu, simdi bakiyorum birebir ortusen bir sekilde bilmis bana. Eylul'de telefonda fal baktirmisim, bugun ogrendigim aslinda temelleri Eylul ayina dayanan bilgilerden o konuda birebir dogru yorum yapmis hem de spesifik bir durum hakkinda hatta sonra demistim bu kadar emin soyledi ama o sirada dedigis ey olmadi diye, meger olmus da benim haberim yokmus... Simdi ona tekrar baktirmaktan korkuyorum bu yuzden. Bir sure fala ara verme kararim olsa da ogrendiklerim beni daha da fala yonlendiriyor bugun, hani bir seyler olur da her falciya atip sormak istersin biri de bu korktuklarim yalan desin diye oyle bir noktadayim. Bakalim, fal atmayip beklemeye calismak daha iyi belki de.

bu foruma arada yorumcularla ilgili söylenenlere bakmak için geliyorum,arada kendi deneyimlerimi de paylaştım,şu son yazılanları da okudum, sanırım daha önce konu edilmiş bazı şeyler var ben yabancısıyım,ama o onu tanıyormuş aslında bu kişi şuymuş vs gibi bilgiler ne işimize yarıyor,meraktan soruyorum,çünkü ares'e fal baktırıp genelde beğenen söylediği şu zaman olmadı da sonra oldu gidişat dediği gibi diyen bir çok üye var gördüğüm kadarıyla,doğa zümra elfin vs için de benzer yorumlar yapıldı,doğa dan xxx kişileri binnaza önerdiyse bunda ne sakınca var,yani şunu demek istiyorum fal baktıracağımız kişileri biz seçiyoruz ama puanına ama yorumuna göre,çıkıyor çıkmıyor bu başka konu,bu kişilerin birbiriyle bağlantılı oluşu veya iyi yorumcu olarak görülen doğa,ares,zümra,biray,irem vs 'nin bilgi alışverişi yaptığı mı düşünülüyor ,anlamak için soruyorum,bununla ilgili somut bir kanıt var mı gerçekten,bu son yazılanlarda adı geçen falcılardan bende yorum aldım,tarzları farklı söylemleri benzer,paranoyak bir durum söz konusu böyleyse melisa asya ile zişan ışık da birbirleriyle bağlantılı diye mi düşünmeliyim ikisi de bir konuda aynı şeyi söylediler detay bir noktaydı,falcı polisi gibi olunmuş:)en nihayetinde şuraya gelicem;internetden kurduğunuz hiç bir bağa inanmayın zaten,arkadaş da olmayın,telefonda fal veya sesli veya yazılı bunlara %100 güven duymak zaten saçma ben en yakınıma bile günü geldi soru işareti koydum,tanımadığınız insanlar tanımadıklar insanlar hakkında seçtikleri kartlarla ve kısaca dertlerini belirterek yorum alıyorlar,biri paza kazanıyor diğeri kendini rahatlatıyor,kimse kimseyi zorlamıyor,işte insanlarla alay etmesinler para kolay kazanılmıyor yorumları bile komik geliyor ki bende fal baktırıyorum;ama fal baktırmak bile saçma bir olay buna para vermekte bir o kadar saçma,buna para vermek zaman ayırmak inanmakta bizim saçmalığımız,ben burda bahsi geçen yorumcularla ilgili söylenen şu durumlara bile takılmanın saçma olduğunu düşünüyorum,aralarında bilgi alışverişi yapıyorsalar helal olsun derim burda kaç üye var,binnazdan yorum alan total de kaç binler söz konusu,herkes hakkında çok zor buna zaman ayırmak bile başlı başına bir iş,birileri de gelip bu insanların reklamlarını yapıyorsa ve kendileri kendi reklamlarını ve arkadaşlarının reklamını yapıyorsa yine absürd bir durum yok aslında ,dediğim gibi para kazanıyorlar pr önemli :), ama biz gidiyoruz onlara,seçim bize ait
bu arada eskiden bir falcıya giderdim adı meraldi,feriköyde bir apartmanın zemin katında oturuyordu ve niyet falı(42 kartlı bakılan iskambil falı) bakıyordu,sonra adanaya taşındı sanırsam oralıydı zaten, bende başka bu kişiyle iletişim kurmuş birilerinin olma ihtimali var mı,izini kaybettim de muhteşem falcıydı

Her ne ise hakkında hayırlısı olsun canım.adı geçen falcilardan en çok güvenilir bulduğum elfindi eskiden,geçen yıl da beni çok şaşırtmıştı elfin ona bir soru sormuştum ve öngörüsü tam tersi gerçekleşmişti.yani kara dediği bi durum ak olmuştu...

Yazım tarzın var ya super hem nalına hem mıhına....Vuruyor desem degıl, sevıyor desem degıl artık anlayana,anlayan ne anlarsa seklınde.... Bu yontem bana cok tanıdık gelıyor cunku benım de huylandıgım ama alenen kavga cıkarmak ıstemedıgm ıcın kıbar kıbar vurup kacmalarıma benzıyor

Hem yazı ıcınde bolca "insanlarla alay etmesinler para kolay kazanılmıyor yorumları bile komik geliyor ki fal baktırmak bile saçma bir olay buna para vermekte bir o kadar saçma,buna para vermek zaman ayırmak inanmakta bizim saçmalığımız,ben burda bahsi geçen yorumcularla ilgili söylenen şu durumlara bile takılmanın saçma olduğunu düşünüyorum" TEKRAR TEKRAR bunu dıyen ve gercekten BUNU DUSUNEN BIRININ FALLA ISI OLMAZ.... Bu sayfaları okumaz,fal baktırmaz kı nıye okusun nıye baksın.... HA ben falı bıraktım ama burayı bırakmadım Mıss. Marple oynamak cok zevklı sanırsam:)

Fal ısını SACMA bulan"bu arada eskiden bir falcıya giderdim adı meraldi,feriköyde bir apartmanın zemin katında oturuyordu ve niyet falı(42 kartlı bakılan iskambil falı) bakıyordu,sonra adanaya taşındı sanırsam oralıydı zaten, bende başka bu kişiyle iletişim kurmuş birilerinin olma ihtimali var mı,izini kaybettim de" demez:) Emınım baska bır falcı polısı sana ız surmende yardım eder

Fal sacma,fal baktırmak sacma ama falcıların yaptıkları "helal olsun"....

"aralarında bilgi alışverişi yapıyorsalar helal olsun derim burda kaç üye var,binnazdan yorum alan total de kaç binler söz konusu,herkes hakkında çok zor buna zaman ayırmak bile başlı başına bir iş,birileri de gelip bu insanların reklamlarını yapıyorsa ve kendileri kendi reklamlarını ve arkadaşlarının reklamını yapıyorsa yine absürd bir durum yok aslında ,dediğim gibi para kazanıyorlar pr önemli :), ama biz gidiyoruz onlara,seçim bize ait ".............. Sozlerını kullanan kısı su sözlerı de :insanlarla alay etmesinler para kolay kazanılmıyor yorumları bile komik geliyor ki
kullanınca ben ıyı nıyetı rafa kaldırıyorum ve kavga cıkartıp ben ne yaptım kı durumuna gecılmeden önce Mune desem de bilen zaten bılıyor sıte kurallarının nasıl ısledıgını,açıklarını....Mune ne yapsın.....

Ha aklıma gelmısken manıpulasyon,yonlendırme,pr,reklam hem de bunları arka yollardan yapıp,kk'ya tu kaka derken,kk sayesınde reklam yapıp,ısım duyurup o "bınlere" hıtap etmek asıl burada konusulan.... Bılmem anlatabıldım mı.... Hala anlamak da ıstemıyorsanız rahatsız da olmayın benım yazdıklarıma. Nasıl kı falcıların dolapları canınızı sıkmamıs arastırıp kurcalayanınkını de hobı olarak gorun o halde.

yani birşeyin saçma olduğunu düşünüp yapmıyoruz diye bir kural mı var, ben saçma buluyorum zaten kendim içinde saçma buluyorum,her defasında ne gereksiz işlerle uğraşıyorum diyorum,buraya da yazdım bunu,benimle birlikte pek çok kişi saçma bir şeye zaman ayırıyor,bununla ilgili şikayet de ediyoruz ,fal saçma bir olay şahsi görüşüm bu,fal baktırıyor muyum evet,yaptığım şeyi de eleştiriyorum kendim için, bir falcı polisi aradığım falcı konusunda yardımcı olursa çok sevinirim tabi:)
ben sadece şunu demek istiyorum ; alt tarafı fal kimse de kimseyi zorlamıyor ,bunlar neden irdeleniyor ki bu kadar o falcı aslında şuymuş gibi,diğer taraftan x kişi kendi tanıtımını yapıyorsa,ya da yapılıyorsa nolmuş yani,gitme baktırma,seçim sana ait,sen kendini düşünüyosun o yorumcu da kendini düşünüyor işte,falcılık yapıyor ya sanki sahne diplomalı doktordan bahsediyoruz ; kandıran da kandırılan da aynı kefede bana göre,bende buna dahilim,
objektif olmanın nesi sıkıntı oldu onu anlamıyorum ,kendimi de eleştiriyorum sonuç olarak

2 tane 49 luk denedim bu hafta.Freya Demir bayağı kötü çöp bir fal gönderdi. Hiç atmayın bile. Peri Su'ya baktırdım.Oda pembeci ama %20 doğru olduğu konular var. Ares hala 2 hafta sartı hala gerçekleşmedi.

Bu arada biri beni şikayer etmiş.O yüzden hesabımı kısa süreliğine kapatmışlar. Sorunu olan sıkıntısı olan yanlışımız olduğu zaman tabi kendimi haklı bulmuyorsam özür dilerim tabikide. Canlar herkese iyi ramazanlar dilerim. Bu arada Lizya ablamın yazılarını okumayı özlemişim

Canim sagol, LIzya ablanin pek yazısı kalmadi yfallarla alakali artik
Son fallarim patladi gibi. Gibisi fazla aslinda. "Onlar" a da cok guvenistim ama duymak istediklerimi soylemis gelecekle ilgili.

Bi kaç haftadır ceza aldığımdan dolayı siteye giremedim.O yüzden bu sırada listemi güncelledim.
Önermediğim baktırmayın dediğim patlayan falcılar asla baktırmamanız kişiler:
  1. Sahver Kalender (Berbat Ötesi)
  2. Sevilay Buyukcinar
  3. Deliz Candan
  4. Yildiz Ozsoy
  5. Aysen Gul (Berbat Ötesi)
  6. Mehmet Yildizsuren
  7. Hicran Yildiz
  8. Ceren Aydin
  9. Serap Emindag
  10. Zeynep Durukan
  11. Damla Ay
  12. Humeyra Tanyeri
  13. Almina Nur
  14. Aysun Kirdeniz (Berbat Ötesi)
  15. Dilara Soycan
  16. Sah Sultan
  17. Henna Vera
  18. Leyla Erdem
  19. Ece Gulener
  20. Ozlem Cinar
  21. Burcu Naz Abacioglu
  22. Zilan Su
  23. Burcu Ozsoy
  24. Ceren Aydin
  25. Peri Su
  26. Şahnah Demir
  27. Gül Taş
  28. Zerdeçal Işık
  29. Alara Hekimoğlu
Baktırabilirsiniz dediğim kişiler:
  1. Emre İnal:Emre'nin falı bayağı iyiydi 3 tane attım aynı fal fakat ekstra soru sormak için 49 kredi idi ben baktırdığımda.Zaten tavsiye etmiştim burdan bir kaç arkadaş da baktırmış. (Çıkmadı hala)
  2. Ares Levi: Anı bildi ama yesilcingene gibi bayağı abartmışdı arayacak dedi aramadı (Çıkmadı hala)
Zaman zaman bu listeyi güncelleyip paylaşağım ki son girenler okuyup boşuna bu kişilere para vermesinler sizinde baktırmayın dediğiniz kişiler varsa ekleyelim.

Telwe için yaptığım liste;

Telwe Önerdiğim ve Önermediklerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim sagol, LIzya ablanin pek yazısı kalmadi yfallarla alakali artik
Son fallarim patladi gibi. Gibisi fazla aslinda. "Onlar" a da cok guvenistim ama duymak istediklerimi soylemis gelecekle ilgili.
Fal için değil senin yazıların görüşlerin cümlerin hoşuma gidiyor cidden güzel yazıyorsun. Twich yayıncıları oluyor da oyun izlemek için değilde sırf onların muhabbetini dinlemek için izliyorlar ya öyle düşün fal bahana muhabbet şahana Lizyaa ile

Canimsin moralimi duzelttiin

Bu arada kizlar falalrim patladi ama Ares'ten fal yorumu almak bana iyi gelmistir bugun de iyi geldi,onu parantez acmak isterim, ilerde yine ona baktiririm Elfin'e de yeniden baktiririm onun da tarzini seviyorum ve baska konularda fallari cok cikmisti hakkini asla yiyemem. Ares anlik bildigi seyler de var ic yuzunu cok iyi goruyor ama iste gelecek cikmayabiliyor. Ozellikle benim fal baktirdigim kisi cok dengezi ve ayni zamanda cok icten pazarlikliymis (bugunku ogrendigim bilgiyle soyluyorum) yani atacagi adimlari cok belli olmayan, mantik disi davranabilen bir karakteri varmis ben de bugun anladim, fallarin cikmamasi da normal geliyor o yuzden.

Trol olabileceğinizi düşünüyorum.
Sanki buradaki insanları kışkırtmak ister gibi, bazı falcıların sahtekarlık uygulamalarını tasvip eder, savunur gibi yazmışsınız.

Binnaz'ın kadrosu sadece Zümra, Doğa, Elfin, Ares'ten ibaret değil ki. Bu 4 isim sürekli ve çoğunlukla yanyana telaffuz ediliyorlar. Nerdeyse tekerlemeye dönüştü. Bazı filmlerde gizli ürün yerleştirmeleri gibi, sürekli bu 4 ismi görüyoruz.

Bence, bu kadar sıklıkla kendilerinden söz edilmeyi hak edecek bir özellikleri yok.

3 tanesi benim de hala göreceli olarak beğendiğim isimler, ama "Nerdeyse tekerlemeye dönüştü. Bazı filmlerde gizli ürün yerleştirmeleri gibi (...)" benzetmesine bayıldım! Hem çok doğru hem de ihtiyacım olan bir anda gülmemi sağladı. Teşekkürler :)

Trol olabileceğinizi düşünüyorum.
Sanki buradaki insanları kışkırtmak ister gibi, bazı falcıların sahtekarlık uygulamalarını tasvip eder, savunur gibi yazmışsınız.
herkes istediğini düşünebilir tabi trol olmadığım için sorun değil,kimseninde sahtekarlığını da savunmuyorum kimseyi kışkırtmaya da çalışmıyorum,böyle bir konuda mu kışkırtılıcak birileri,siyaset değil fal falcı muhabbeti dönen bir forum burası,pek çok kişi gibi terkedildiğinde binnaz a gidip fal baktıran biriyim,deneyimlerimi de paylaştım,kendi görüşümü söylüyorum x falcı kendi için reklam yapıyosa reklam yaptırıyorsa o kişide kendini kazancı için bunu yapıyor sen de kendini rahatlatmak için fal baktırıyorsun,ha yapsın mı bence yapmasın tabii ne gerek var ,ama yapıyorsa da bunu çok acaip bulmuyorum,ben kendi adıma kendimi daha çok kabahatli buluyorum fal baktırma konusunda,yine aynı şeyi yazıcam kimse kimseyi zorlamıyor,bak sen bana trol olduğunu düşünüyorum demişsin sanki elinde donen var bu konuda,sanırsın her konuda ortaya çıkıyorum ortalığı karıştırıyorum,ama alakam yok bunu da ben biliyorum ama sen öyle düşünmüyorsun,böyle düşündüğün için ben trol mu oluyorum,o yüzden şu aslında şuymuş onun arkadaşı da buymuş gibi şeylere kesin bir delil yoksa körü körüne inanmıyorum da ilgilenmiyorum da,falcıdan falcıya bilgi akışı oluyor mu bilmiyorum oluyorsa bunu da başarıyorlarsa helal olsun diyorum evet çünkü bu kadar çok kişinin üyesi olduğu bir fal sitesinde bunu yapmak baya meşakatli bir iş,ben yorumcu olsam takip edemezdim bunu kafam karışırdı bir süre sonra:)
kısacası tek derdiniz bu olsun,başka derdiniz olmamasını dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…