Binnaz Abla

Ben genel olarak katılıyorum,mantıklı buldum genel soylediginiz seyleri ama bazı falcılar gordugumuz kadarıyla fazla “icten pazarlık”lı davranmışlar bu biraz reklamdan cok insanın duygularını, umutlarını somurmek de oluyor. Butun bunların sebebi de Binnaz’in asırı yuksek fal fiyatları diyorum, bu kadar rant olunca daha cok rant almak isteyen ve bu ugurda cirkinlesebilen “kurnaz”lar oluyor

Hazzır senı burada yakalamısken sevgili Kavansit 'im senın cıkan cıkmayan fal guncellemelerın ne durumda? Genelde sen hep Bınnaz'da fal baktırıyorsun ama özelden dodude 'ye Kaan adında bır falcıyı çok önermıssın merak ettım. Nasıldır bu, Kaan bey (kaan ıdı sanırım adı yanlıs hatırlamıyorsam) Sen ona baktırmısmıydın, çıkmısmıydı. Burada hıc paylasmadın adını Bınnaz'da degıl sanırım bu kısı oyle degıl mı kuzum?

Evet seçim hakkı bizim ve buradaki üyeler de burayı dışarıdan okuyan kişiler de parasını kendisine gerçekten baktığına inandıkları insanlara atabilir ama atabilecekken birileri tarafından yönlendirilip tercihlerini o yönde kullanıyorlar. Şu an gerçekler ortaya çıktığı için de insanlar da ona göre tercihini yapacak. -bilgiler bu işe yarıyor, buradaki üyeler de kendi cebini ve istismar edilen duygularını düşünmek zorunda. Hani falcılar kendini düşünerek pr yapmak zorundaymış ya- Onların ki -fal bakmak- önemli bir iş ve kazanç o yüzden pr önemli ama fal baktırmak, para vermek bunun için saçmalık ve giden paranın lafını yapmak absürd. Vicdan nedir hiç duydunuz mu? Benim gördüğüm kadarıyla çoğu kişi kendisini rahatlatmak için atmıyor o falları, inandıkları için atıyorlar. Inanmayan insan çıkıp çıkmadığını takip etmez falın. Az biraz vicdanı olan insan da karşıdakinin hem bu yolla parasını alırken hem de onun bu yönüyle dalga geçemez.

Kızlar çok teşekkür ederim falcı polisliği yaptığınız için, Allah razı olsun. Artık kimlere fal atıp kimlere fal atmayacağımızı iyi biliyoruz.

teşekkür ederim.
en nihayetinde falcılar bunlar,ağzı iyi laf yapan,puzzle'ın parçalarını birleştirmeyi iyi bilen kişiler,kurnazı,içten pazarlık yapanı,yalancısı, her türlüsü var.elbetde bende dahil herkes bir umut için başvuruyor bu kişilere,elimiz bomboş oturuyoruz ama,bende kızıyorum çıkmayan fallara,çok sıkıntılı durumlarda çok olumlu pembe yorumlar yapılınca da kızıyorum,başka biri varsa ve bunu göremiyorsa sen neyine fal bakıyosun acaba diyorum içimden,buraya gelip arkadaşlıklar kurup özelinizi öğrenmeye çalışan,kendine bundan yarar sağlamaya çalışan toxic kişileri tabii ki onaylamıyorum, gereksiz uğraşlar.Hala düşüncemin arkasındayım; ben iyi fal bakıyorum binnazda yorumcuyum arkadaşım ayşe de çok iyi ona referans oldum oda yorumcu oldu böyle bir hikaye bana art niyetli gelmiyor, ama ben burda bir sahte bir hesap açıp ayşe şöyle iyi böyle çıktı kesin baktırın diyorsam insanların aklında böyle bir fikir bırakıyorsam yaptığım şeyin adı reklam,ama berbat fal bakan ayşe için bunu yapıyorsam yaptığım sahtekarlık olur,böyle bakıyorum buna,veya arkadaşlık kurup o kişinin özelini falcı ayşeye iletiyorsa şerefsizce ,bunu yapan kişilerde iyi niyetli değil elbet de,böyle bir gerçek varsa burdaki herkes bilsin asla buna karşı değilim niye olayım:)falcılıkda kutsal bir meslek değil:) çok kafa yorucak birşey değil bunlar ya,neden fal baktırıyoruz da rahat duramıyoruz asıl problem bu:)

neyse ares ve zümradan daha yeni yorum aldım o kadar bal damladı ki ağızlarından şimdiden yok çıkmaz diyorum,çıksa bayrakları asıcam

Allah, sizden de razı olsun Jewels

birde bedavaya fal baktırmak karşılığında "burada susup duran ama falcı eee yeter diyince bakın bu falcı diye ispiyon edenler var.....

ben kuyuya taşı atayım da

birde bedavaya fal baktırmak karşılığında "burada susup duran ama falcı eee yeter diyince bakın bu falcı diye ispiyon edenler var.....

Eee yeter demek "daha fazla bakamam" mı demek abi?

Ne kadar çirkin şeyler oluyor ya, ve insanlar böyle şeyler için tartışıp duruyor.

Site yönetimi dışında hiç bir kullanıcının şu falcıdır açıklamalarının asla hükmü yoktur. Bizimle paylaşılmadan kimse böyle gayri resmi açıklama yapamaz. Falcı olduğunuz düşündüğünüz kişiler var ise o profilleri her zaman olduğu gibi şikayet edersiniz inceleriz ve rapor ile size dönüş yaparız. Bugüne kadar bu konuda bir çok falcı deşifre edilmiştir. Deşifre hakkı da sadece yönetimdedir. Suçlu belki de suçsuz kişileri zan altında bırakmaya kimsenin hakkı yok. Biz bile kırk dereden su getiriyoruz, hangi yöntemleri kullandığımızı açıklayıp kendimizi ele vermiyeyim ama emin olmadan şu şudur diyemezken varsayımlar ile kimseyi suçlamayın.

Örnek Nakta, üyeliği var mı ? var ! Burayı okuyor mu ? okuyor ama 1 tane mesajı yok. Hakkında yazılanlara dönem dönem cevap veriyor. Cevabı da benden rica ediyor ve sizlerle onun cevabını paylaşıyorum.

Bu sebeple Nakta denen falcıyı çok severim, cevap hakkı olmayan bir yerde benim üzerimden cevap vererek hakkında yazılan yanlış bilgileri düzeltiyor. Bu da bana göre en doğal hakkı. Doğru olan da budur...

Şu falcı şu kadar kazanıyor, bu falcı şu paraya bakıyor. Arkadaş size ne ? İşine gelmez ise baktırma fal... Sana ne milletin kazancından. Yahu keyif işidir bu saplantı işi değil. Artık saplantıya dönmüş bazılarınızda ....

Şu öğrencilerime bursuna katkı yapın desem yuhhh dersiniz...

vay arkadaş ne fal başlığıymış bura

hangi öğrenciler kazen biraz açıklasana projeni

Hala diyorum kahvenizi için yollayın bana 50 TL'ye hem pro üye olun hem kahve falınıza bakılsın 1 öğrenciye de burs katkınız olsun.
Abi ben para karşılığı fal baktırmaya karşıyım. Bu sitede fal bakan iki arkadaş var, karşılıklı arada bakıyoruz yoksa fal için tabiki sizin fal bakımınızı tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…