Ben genel olarak katılıyorum,mantıklı buldum genel soylediginiz seyleri ama bazı falcılar gordugumuz kadarıyla fazla “icten pazarlık”lı davranmışlar bu biraz reklamdan cok insanın duygularını, umutlarını somurmek de oluyor. Butun bunların sebebi de Binnaz’in asırı yuksek fal fiyatları diyorum, bu kadar rant olunca daha cok rant almak isteyen ve bu ugurda cirkinlesebilen “kurnaz”lar oluyorherkes istediğini düşünebilir tabi trol olmadığım için sorun değil,kimseninde sahtekarlığını da savunmuyorum kimseyi kışkırtmaya da çalışmıyorum,böyle bir konuda mu kışkırtılıcak birileri,siyaset değil fal falcı muhabbeti dönen bir forum burası,pek çok kişi gibi terkedildiğinde binnaz a gidip fal baktıran biriyim,deneyimlerimi de paylaştım,kendi görüşümü söylüyorum x falcı kendi için reklam yapıyosa reklam yaptırıyorsa o kişide kendini kazancı için bunu yapıyor sen de kendini rahatlatmak için fal baktırıyorsun,ha yapsın mı bence yapmasın tabii ne gerek var ,ama yapıyorsa da bunu çok acaip bulmuyorum,ben kendi adıma kendimi daha çok kabahatli buluyorum fal baktırma konusunda,yine aynı şeyi yazıcam kimse kimseyi zorlamıyor,bak sen bana trol olduğunu düşünüyorum demişsin sanki elinde donen var bu konuda,sanırsın her konuda ortaya çıkıyorum ortalığı karıştırıyorum,ama alakam yok bunu da ben biliyorum ama sen öyle düşünmüyorsun,böyle düşündüğün için ben trol mu oluyorum,o yüzden şu aslında şuymuş onun arkadaşı da buymuş gibi şeylere kesin bir delil yoksa körü körüne inanmıyorum da ilgilenmiyorum da,falcıdan falcıya bilgi akışı oluyor mu bilmiyorum oluyorsa bunu da başarıyorlarsa helal olsun diyorum evet çünkü bu kadar çok kişinin üyesi olduğu bir fal sitesinde bunu yapmak baya meşakatli bir iş,ben yorumcu olsam takip edemezdim bunu kafam karışırdı bir süre sonra:)
kısacası tek derdiniz bu olsun,başka derdiniz olmamasını dilerim...
Hazzır senı burada yakalamısken sevgili3 tanesi benim de hala göreceli olarak beğendiğim isimler, ama "Nerdeyse tekerlemeye dönüştü. Bazı filmlerde gizli ürün yerleştirmeleri gibi (...)" benzetmesine bayıldım! Hem çok doğru hem de ihtiyacım olan bir anda gülmemi sağladı. Teşekkürler :)
Evet seçim hakkı bizim ve buradaki üyeler de burayı dışarıdan okuyan kişiler de parasını kendisine gerçekten baktığına inandıkları insanlara atabilir ama atabilecekken birileri tarafından yönlendirilip tercihlerini o yönde kullanıyorlar. Şu an gerçekler ortaya çıktığı için de insanlar da ona göre tercihini yapacak. -bilgiler bu işe yarıyor, buradaki üyeler de kendi cebini ve istismar edilen duygularını düşünmek zorunda. Hani falcılar kendini düşünerek pr yapmak zorundaymış ya- Onların ki -fal bakmak- önemli bir iş ve kazanç o yüzden pr önemli ama fal baktırmak, para vermek bunun için saçmalık ve giden paranın lafını yapmak absürd. Vicdan nedir hiç duydunuz mu? Benim gördüğüm kadarıyla çoğu kişi kendisini rahatlatmak için atmıyor o falları, inandıkları için atıyorlar. Inanmayan insan çıkıp çıkmadığını takip etmez falın. Az biraz vicdanı olan insan da karşıdakinin hem bu yolla parasını alırken hem de onun bu yönüyle dalga geçemez.bu foruma arada yorumcularla ilgili söylenenlere bakmak için geliyorum,arada kendi deneyimlerimi de paylaştım,şu son yazılanları da okudum, sanırım daha önce konu edilmiş bazı şeyler var ben yabancısıyım,ama o onu tanıyormuş aslında bu kişi şuymuş vs gibi bilgiler ne işimize yarıyor,meraktan soruyorum,çünkü ares'e fal baktırıp genelde beğenen söylediği şu zaman olmadı da sonra oldu gidişat dediği gibi diyen bir çok üye var gördüğüm kadarıyla,doğa zümra elfin vs için de benzer yorumlar yapıldı,doğa dan xxx kişileri binnaza önerdiyse bunda ne sakınca var,yani şunu demek istiyorum fal baktıracağımız kişileri biz seçiyoruz ama puanına ama yorumuna göre,çıkıyor çıkmıyor bu başka konu,bu kişilerin birbiriyle bağlantılı oluşu veya iyi yorumcu olarak görülen doğa,ares,zümra,biray,irem vs 'nin bilgi alışverişi yaptığı mı düşünülüyor ,anlamak için soruyorum,bununla ilgili somut bir kanıt var mı gerçekten,bu son yazılanlarda adı geçen falcılardan bende yorum aldım,tarzları farklı söylemleri benzer,paranoyak bir durum söz konusu böyleyse melisa asya ile zişan ışık da birbirleriyle bağlantılı diye mi düşünmeliyim ikisi de bir konuda aynı şeyi söylediler detay bir noktaydı,falcı polisi gibi olunmuş:)en nihayetinde şuraya gelicem;internetden kurduğunuz hiç bir bağa inanmayın zaten,arkadaş da olmayın,telefonda fal veya sesli veya yazılı bunlara %100 güven duymak zaten saçma ben en yakınıma bile günü geldi soru işareti koydum,tanımadığınız insanlar tanımadıklar insanlar hakkında seçtikleri kartlarla ve kısaca dertlerini belirterek yorum alıyorlar,biri paza kazanıyor diğeri kendini rahatlatıyor,kimse kimseyi zorlamıyor,işte insanlarla alay etmesinler para kolay kazanılmıyor yorumları bile komik geliyor ki bende fal baktırıyorum;ama fal baktırmak bile saçma bir olay buna para vermekte bir o kadar saçma,buna para vermek zaman ayırmak inanmakta bizim saçmalığımız,ben burda bahsi geçen yorumcularla ilgili söylenen şu durumlara bile takılmanın saçma olduğunu düşünüyorum,aralarında bilgi alışverişi yapıyorsalar helal olsun derim burda kaç üye var,binnazdan yorum alan total de kaç binler söz konusu,herkes hakkında çok zor buna zaman ayırmak bile başlı başına bir iş,birileri de gelip bu insanların reklamlarını yapıyorsa ve kendileri kendi reklamlarını ve arkadaşlarının reklamını yapıyorsa yine absürd bir durum yok aslında ,dediğim gibi para kazanıyorlar pr önemli :), ama biz gidiyoruz onlara,seçim bize ait
bu arada eskiden bir falcıya giderdim adı meraldi,feriköyde bir apartmanın zemin katında oturuyordu ve niyet falı(42 kartlı bakılan iskambil falı) bakıyordu,sonra adanaya taşındı sanırsam oralıydı zaten, bende başka bu kişiyle iletişim kurmuş birilerinin olma ihtimali var mı,izini kaybettim de muhteşem falcıydı
teşekkür ederim.Ben genel olarak katılıyorum,mantıklı buldum genel soylediginiz seyleri ama bazı falcılar gordugumuz kadarıyla fazla “icten pazarlık”lı davranmışlar bu biraz reklamdan cok insanın duygularını, umutlarını somurmek de oluyor. Butun bunların sebebi de Binnaz’in asırı yuksek fal fiyatları diyorum, bu kadar rant olunca daha cok rant almak isteyen ve bu ugurda cirkinlesebilen “kurnaz”lar oluyor
Allah, sizden de razı olsun JewelsEvet seçim hakkı bizim ve buradaki üyeler de burayı dışarıdan okuyan kişiler de parasını kendisine gerçekten baktığına inandıkları insanlara atabilir ama atabilecekken birileri tarafından yönlendirilip tercihlerini o yönde kullanıyorlar. Şu an gerçekler ortaya çıktığı için de insanlar da ona göre tercihini yapacak. -bilgiler bu işe yarıyor, buradaki üyeler de kendi cebini ve istismar edilen duygularını düşünmek zorunda. Hani falcılar kendini düşünerek pr yapmak zorundaymış ya- Onların ki -fal bakmak- önemli bir iş ve kazanç o yüzden pr önemli ama fal baktırmak, para vermek bunun için saçmalık ve giden paranın lafını yapmak absürd. Vicdan nedir hiç duydunuz mu? Benim gördüğüm kadarıyla çoğu kişi kendisini rahatlatmak için atmıyor o falları, inandıkları için atıyorlar. Inanmayan insan çıkıp çıkmadığını takip etmez falın. Az biraz vicdanı olan insan da karşıdakinin hem bu yolla parasını alırken hem de onun bu yönüyle dalga geçemez.
Kızlar çok teşekkür ederim falcı polisliği yaptığınız için, Allah razı olsun. Artık kimlere fal atıp kimlere fal atmayacağımızı iyi biliyoruz.
Eee yeter demek "daha fazla bakamam" mı demek abi?birde bedavaya fal baktırmak karşılığında "burada susup duran ama falcı eee yeter diyince bakın bu falcı diye ispiyon edenler var.....
ben kuyuya taşı atayım da
Ne kadar çirkin şeyler oluyor ya, ve insanlar böyle şeyler için tartışıp duruyor.birde bedavaya fal baktırmak karşılığında "burada susup duran ama falcı eee yeter diyince bakın bu falcı diye ispiyon edenler var.....
ben kuyuya taşı atayım da
Eee yeter demek "daha fazla bakamam" mı demek abi?
Hala diyorum kahvenizi için yollayın bana 50 TL'ye hem pro üye olun hem kahve falınıza bakılsın 1 öğrenciye de burs katkınız olsun.
hangi öğrenciler kazen biraz açıklasana projeniŞu falcı şu kadar kazanıyor, bu falcı şu paraya bakıyor. Arkadaş size ne ? İşine gelmez ise baktırma fal... Sana ne milletin kazancından. Yahu keyif işidir bu saplantı işi değil. Artık saplantıya dönmüş bazılarınızda ....
Şu öğrencilerime bursuna katkı yapın desem yuhhh dersiniz...
vay arkadaş ne fal başlığıymış bura
Doğru söz karşısında diyecek tek lafım yokturMune 'vver haksız mıyım ?
Abi ben para karşılığı fal baktırmaya karşıyım. Bu sitede fal bakan iki arkadaş var, karşılıklı arada bakıyoruz yoksa fal için tabiki sizin fal bakımınızı tercih ederdim.Hala diyorum kahvenizi için yollayın bana 50 TL'ye hem pro üye olun hem kahve falınıza bakılsın 1 öğrenciye de burs katkınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?