hangi öğrenciler kazen biraz açıklasana projeni
ben de hukuk fakültesi öğrencisiydim bu arada ama kitaplar gerçekten 5000 tutmuyor okul notlarıyla geçiniyoruz bu çok ufak ayrıntı ,, ben fal atarım ay sonu maaş alıcam çoook uzun süredir baktırmıyorum ama kabul edersenPro kartın tüm geliri ile burs veriliyor senelerdir.
ben malesef kitap da almadım 3 kişi falan sırayla bakardık veya okul kütüphanesinden bakardık orjinal kitap almak her ders için ciddi bir zenginlik göstergesi ,Hukuk kitapları doğru biraz pahalı oluyor, biz o yüzden yarısını fotokopi alırdık. Ceza, borçlar vs ana derslerin kitabını normal alırdık. Benim gelen geri ödemeli kyk ilk ay kitaplara giderdi.
ben de hukuk fakültesi öğrencisiydim bu arada ama kitaplar gerçekten 5000 tutmuyor okul notlarıyla geçiniyoruz bu çok ufak ayrıntı ,, ben fal atarım ay sonu maaş alıcam çoook uzun süredir baktırmıyorum ama kabul edersenKazen ben varım
Okul kütüphanesinde 1-2 tane kitap oluyordu bizim, orada bulma imkanımız yoktu. Bi de bizde kimse hiçbir şeyini paylaşmazdı, fotokopi için kitabı bile yalvar yakar veriyorlardı. Kimisi vizelere doğru verirdi. Arkadaşlar ortalama yapma derdindeydi bizde.ben malesef kitap da almadım 3 kişi falan sırayla bakardık veya okul kütüphanesinden bakardık orjinal kitap almak her ders için ciddi bir zenginlik göstergesi ,
Ne guzel bir dusunce. Aslında ne kadar cok verirse bir insan o kadar cok kazanıyor, bereketi artıyor parasının. İyi şeylere harcayan ozellikle de niyet onemli, sadece iyilikten ve çıkarsız hrcanan paralar katbekat geri donuyor, bunu çok gozlemledim. Her zaman niyet diyorum,en onemlisi.Ablacım kitapların o kadar tutmadığını bende biliyorum ama ayda 300-400 TL(şaka değil) ile geçinen bir öğrencinin biraz da harçlığı olsun dedik.
Ne guzel bir dusunce. Aslında ne kadar cok verirse bir insan o kadar cok kazanıyor, bereketi artıyor parasının. İyi şeylere harcayan ozellikle de niyet onemli, sadece iyilikten ve çıkarsız hrcanan paralar katbekat geri donuyor, bunu çok gozlemledim. Her zaman niyet diyorum,en onemlisi.
ama adamın kafeyi öyle bir övdüm ki akıllara zarar biraz da sizleri kandırmış oldum : )
Aslında o lavuğa dedim yaz metni yolla aynen yapıştırayım o yazdı bende ilk mesaja onu koydum : )))))
Daha acık neyı nasıl yazacagım @lebera? Daha net anlatırmısın lutfen? Anladım ne demek ıstedıgını az oncekı mesajı daha duzenlıyorum zannederken gıdıvermıs ozur dılerım. Gecmıs sayfalarda anlasılmıstı dıye dusunmustm. Orada gayet acık yazdım cunku.
Hala mı Brutus hala mı?
Daha acık neyı nasıl yazacagım @lebera? Daha net anlatırmısın lutfen?
Hazzır senı burada yakalamısken sevgiliKavansit 'im senın cıkan cıkmayan fal guncellemelerın ne durumda? Genelde sen hep Bınnaz'da fal baktırıyorsun ama özelden @dodude'ye Kaan adında bır falcıyı çok önermıssın merak ettım. Nasıldır bu, Kaan bey (kaan ıdı sanırım adı yanlıs hatırlamıyorsam) Sen ona baktırmısmıydın, çıkmısmıydı. Burada hıc paylasmadın adını Bınnaz'da degıl sanırım bu kısı oyle degıl mı kuzum?
Daha acık neyı nasıl yazacagım @lebera? Daha net anlatırmısın lutfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?