Binnaz Abla

Dur şu başlıkta yazayım ben geçen sene ne yaptık ; açıklamıştım bir yerde ama sildim.

Bir fal cafenin sahibi kıvranıyor abi benim adımı silmişler diye.... Yahu dedim bana ne ! Adam da bir yapışkan ki öyle böyle değil...

Abi dedi ne istersen yapacağım, tam o anda sitede hukuk öğrencisinin biri nerelerden burs alabilirim diye konu açmış. Kız burs alınabilecek yerleri soruyor bizim o çok bilmiş üye grubu dileniyor muhabbeti yapıp kızı rezil etti. Hatta bir üyemiz dedi ki gel anneme babama ev arkadaşı ol yazın yazlığa beraber gidin onlara hayat arkadaşı ol dedi. O kadını bile hopppp arkadaş sen kimsin diye azarladı o bizim çok bilmiş grup.

Biz ne yaptık önce kızın söyledikleri doğru mu onu kontrol ettik(kitapları yaklaşık 5.000 TL tutuyor), sonra evini açan üyeye ulaştık, emekli banka müdiresi. İnanılmaz kibar bir bayan. Onunda teyidini aldık. Sonra ben kurdum kumpası.....

beni arayan o malum cafe sahibine dedim ki ismini yazarım ama bir şartla bana 5.000 Tl yollayacaksın....

Hiç ikiletirmi anında abi hesap numaranı ver. Dedim aban değil vereceğim hesap numarasına. Tamam dedi ...

Bizim banka müdiresi gibi kızımıza 5.000 TL'yi yollattık. bankacı ablama dedim ki sakın bizden söz etme ben ayarladım bir şekilde de. Bizden değil senden geldi bilsin .... Olmaz öyle şey dedi, altından girdim üstünden çıktım ikna ettim.

Şimdi o bnaka müdiresi hangi üye deseniz bilmiyorum, üye kim inanın onuda bilmiyorum. Fakat şirket telefonu tüm konuşmaları kaydettiği için orada ses kayıtları var.

Unuttuk gittik....

Bu arada 6-7 ay sonra şöyle bir gelişme oldu o malum cafe başlığında bu adamın cafesinin ismini yine silmişler bana bir mesaj attı biz sana o parayı ne için verdik diye.... Dedim şerefsiz herif parayı nereye yolladığını biliyorsun konuyu kim editlemiş bir bak ....... sana da parana da dedim abi kızma yanlış anladın diye kıvırdı

her neyse....

fal bakarım 50 TL

Heee o falcı cafenin simi hala en üstte yazıyor : ) ama hangi başlık söylemem ...

Hukuk kitapları doğru biraz pahalı oluyor, biz o yüzden yarısını fotokopi alırdık. Ceza, borçlar vs ana derslerin kitabını normal alırdık. Benim gelen geri ödemeli kyk ilk ay kitaplara giderdi.

Pro kartın tüm geliri ile burs veriliyor senelerdir.
ben de hukuk fakültesi öğrencisiydim bu arada ama kitaplar gerçekten 5000 tutmuyor okul notlarıyla geçiniyoruz bu çok ufak ayrıntı ,, ben fal atarım ay sonu maaş alıcam çoook uzun süredir baktırmıyorum ama kabul edersen Kazen ben varım

Hukuk kitapları doğru biraz pahalı oluyor, biz o yüzden yarısını fotokopi alırdık. Ceza, borçlar vs ana derslerin kitabını normal alırdık. Benim gelen geri ödemeli kyk ilk ay kitaplara giderdi.
ben malesef kitap da almadım 3 kişi falan sırayla bakardık veya okul kütüphanesinden bakardık orjinal kitap almak her ders için ciddi bir zenginlik göstergesi ,

Ablacım kitapların o kadar tutmadığını bende biliyorum ama ayda 300-400 TL(şaka değil) ile geçinen bir öğrencinin biraz da harçlığı olsun dedik.

Ayda ne kadar hesap hareketi olduğunu, transkript detaylarını hepsini inceledim... Rahat olun ben yaş tahtaya basmam

ben malesef kitap da almadım 3 kişi falan sırayla bakardık veya okul kütüphanesinden bakardık orjinal kitap almak her ders için ciddi bir zenginlik göstergesi ,
Okul kütüphanesinde 1-2 tane kitap oluyordu bizim, orada bulma imkanımız yoktu. Bi de bizde kimse hiçbir şeyini paylaşmazdı, fotokopi için kitabı bile yalvar yakar veriyorlardı. Kimisi vizelere doğru verirdi. Arkadaşlar ortalama yapma derdindeydi bizde.

yahu cafe sahibine 5.000 TL demiş bulundum o da kabul edince : ) neden geri çevireyim. En azından 1 sene bu ay ne yapacağım diye düşünmeden geçirmiştir.

Ablacım kitapların o kadar tutmadığını bende biliyorum ama ayda 300-400 TL(şaka değil) ile geçinen bir öğrencinin biraz da harçlığı olsun dedik.
Ne guzel bir dusunce. Aslında ne kadar cok verirse bir insan o kadar cok kazanıyor, bereketi artıyor parasının. İyi şeylere harcayan ozellikle de niyet onemli, sadece iyilikten ve çıkarsız hrcanan paralar katbekat geri donuyor, bunu çok gozlemledim. Her zaman niyet diyorum,en onemlisi.

ama adamın kafeyi öyle bir övdüm ki akıllara zarar biraz da sizleri kandırmış oldum : )

Aslında o lavuğa dedim yaz metni yolla aynen yapıştırayım o yazdı bende ilk mesaja onu koydum : )))))

ama adamın kafeyi öyle bir övdüm ki akıllara zarar biraz da sizleri kandırmış oldum : )

Aslında o lavuğa dedim yaz metni yolla aynen yapıştırayım o yazdı bende ilk mesaja onu koydum : )))))

Açıklama için teşekkürler kazen. Buradaki bazı üyeler sanki buranın koordinatörü gibi o falcı bu falcı diye insanları karalayıp duruyorlar. Falcı olmadığım halde beni de falcı ilan ettiler. Gerçi mesaj kısmında ayrıntılı bir şekilde sana yazmıştım. Bu açıklama çok iyi oldu.

capella79 ima yerine açık açık konuşsan veya Kazen üzerinden bir açıklama yapmasını istesen daha iyi olmayacak mı herkes için? Çünkü forumu sürekli takip etmeyen biri (ki ben de bu gruptan biriyim son 2 yıldır) gerçekten anlamıyor nedir ne değildir.

Daha acık neyı nasıl yazacagım @lebera? Daha net anlatırmısın lutfen? Anladım ne demek ıstedıgını az oncekı mesajı daha duzenlıyorum zannederken gıdıvermıs ozur dılerım. Gecmıs sayfalarda anlasılmıstı dıye dusunmustm. Orada gayet acık yazdım cunku.

Hala mı Brutus hala mı?

Forumda olma sebebiniz beğendiğiniz veya beğenmediğiniz falcıları yorumlamak. Yorumlarken de kelimelerinizi doğru seçmek.

Bu şudur bu budur gibi varsayımlar üzerinden kimseyi karalayamazsınız. Varsa şüphelendiğiniz üyeler onları rapor edersiniz. Bunun dışında bu sitede üyelikten başka bir duruşunuz yok. Buradan deşifre ettiğiniz zaman bizimde elimizi kolumuzu bağlıyorsunuz. Diğer üyelikleri sayenizde yakalayamıyoruz.

Hayda... Bir karışıklık oldu sanırım Capella'cım :) Dodude ile bir kez bile mesajlaşmışlığımız yok. Hatta şimdi tüm mesaj geçmişimi taradım emin olmak için. Kaan'ı da ilk kez senden duyuyorum. Zaten özelden ara sıra "falanca falcı hakkında sen ne diyorsun?" diye soranlara nezaketen yanıt vermek dışında kimseye kendiliğimden birini önermem.

Daha acık neyı nasıl yazacagım @lebera? Daha net anlatırmısın lutfen?

Hangi falcı burada hangi isimle ya da kim bilgi alıyor inan ki hiçbir şeyi tam anlamadım. Sadece üstü kapalı yazılar görüyorum ve bu kişiler tam olarak kimdir ne yapar anlaşılmıyor bu haliyle. Dolayısıyla açıkça isim vererek veya gerekirse Kazen üzerinden bir açıklama yapmanı rica etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…