Sevgılı Kazen...."Buradan deşifre ettiğiniz zaman bizimde elimizi kolumuzu bağlıyorsunuz. Diğer üyelikleri sayenizde yakalayamıyoruz"....Forumda olma sebebiniz beğendiğiniz veya beğenmediğiniz falcıları yorumlamak. Yorumlarken de kelimelerinizi doğru seçmek.
Bu şudur bu budur gibi varsayımlar üzerinden kimseyi karalayamazsınız. Varsa şüphelendiğiniz üyeler onları rapor edersiniz. Bunun dışında bu sitede üyelikten başka bir duruşunuz yok. Buradan deşifre ettiğiniz zaman bizimde elimizi kolumuzu bağlıyorsunuz. Diğer üyelikleri sayenizde yakalayamıyoruz.
Kazen şu Binnaz topiği dile gelse keşke, topikte kimseyi zan altında bırakmayın rapor edin içerikli kaç mesajımız olduğunu bir söylese şu topik, kurduğumuz cümleler anlaşılır bir Türkçe'yle yazılıyor üstelik, nesi anlaşılmaz çözen olursa beni de aydınlatsın zahmet olmazsa.buraya yazmayın şikayet et linkinden rapor edin .... Siz sitenin bilirkişisi değilsiniz.
Hangi falcı burada hangi isimle ya da kim bilgi alıyor inan ki hiçbir şeyi tam anlamadım. Sadece üstü kapalı yazılar görüyorum ve bu kişiler tam olarak kimdir ne yapar anlaşılmıyor bu haliyle. Dolayısıyla da açıkça isim vererek veya gerekirseKazen üzerinden bir açıklama yapmanı rica etmiştim.
Sevgılı Kazen...."Buradan deşifre ettiğiniz zaman bizimde elimizi kolumuzu bağlıyorsunuz. Diğer üyelikleri sayenizde yakalayamıyoruz"....
Bunu dusunmek bıle aptallık Kazen ve boyle bır ıddıam olmadı. Bunca sey olurken sessız kalmayı,sukunetı tercıh eden yonetımı neyın kızdırdıgını sımdı anladım....
Kazen merhaba. KK'nın herhalde en gergin topiği fal topikleri. Bütün tartışmaların bitmesini ve tekrarlanmamasını sağlamanın bir yolu yok mudur acaba? Yani deşifre etmek, hesabı pasif hale getirmek dışında çözümler? Gerçekten çok tatsız. Çünkü işin içinde para meselesi var. Ben dahil, bir sürü üye bir takım yanlı ve kasıtlı anlatımlara istinaden araç olarak kullanılıp paramızı çarçur ediyoruz. Belki hiç anlayamadan, kimi falcı ve buradaki temsilcilerinin ekmeğine bilmeden yağ sürüyoruz. Elbette ilk ve doğru olan çözüm; hiç fal işine bulaşmamak. Bunu hepimiz biliyoruz ama bu ayrı bir konu şu an için.birde bedavaya fal baktırmak karşılığında "burada susup duran ama falcı eee yeter diyince bakın bu falcı diye ispiyon edenler var.....
ben kuyuya taşı atayım da
Kazen şu Binnaz topiği dile gelse keşke, topikte kimseyi zan altında bırakmayın rapor edin içerikli kaç mesajımız olduğunu bir söylese şu topik, kurduğumuz cümleler anlaşılır bir Türkçe'yle yazılıyor üstelik, nesi anlaşılmaz çözen olursa beni de aydınlatsın zahmet olmazsa.
Gelemiyor çünkü teknik takip aşılabiliyor görünüyor.
Mune bu konuda şikayet edilip takip edilmeyen üye oldu mu da benim haberim yok ? yahu profilinde reklam amaçlı üyelik yazanlar ne ola ki ?
gerçekten beynim döndü. Burada sık sık, yeni mail hesabı oluşturmaktan bahsediyorlar, hatta ıp değiştirmeler filan...teknik yanı elbette siz bilirsiniz. Ben okuduklarımı aktarmaya çalıştım. Yani teknik olarak aynı kişinin birden fazla hesap edinmesi hiç bir koşulda mümkün değilse, bu çok iyi.abla bunu nereden gördünüz ? Cidden merak ettim. bakın siz diyorsunuz ki zan altında bırakılan haklı siz de yakalayamamışsınız. Az üstte örnek verdim üye diyor ki ben Kaanın adını bilmem ama kaan konusuna çekilmiş....
yapmayın Allah aşkına,
ayrıca konulara anket koyuyoruz falcılar için oradan oy verebilirsiniz.
Merak edenlere, olaya şahit olup da unutanlara hatırlatma, bir üyemiz vardı Falcı Zümra bu denildi ama Zümra burada diye rapor edilmedi, onun yerine kavga çıktı, sayfa 12480-12482 arasını okursunuz.abla bunu nereden gördünüz ? Cidden merak ettim. bakın siz diyorsunuz ki zan altında bırakılan haklı siz de yakalayamamışsınız. Az üstte örnek verdim üye diyor ki ben Kaanın adını bilmem ama kaan konusuna çekilmiş....
yapmayın Allah aşkına,
ayrıca konulara anket koyuyoruz falcılar için oradan oy verebilirsiniz.
gerçekten beynim döndü. Burada sık sık, yeni mail hesabı oluşturmaktan bahsediyorlar, hatta ıp değiştirmeler filan...teknik yanı elbette siz bilirsiniz. Ben okuduklarımı aktarmaya çalıştım. Yani teknik olarak aynı kişinin birden fazla hesap edinmesi hiç bir koşulda mümkün değilse, bu çok iyi.
Ama bu atışmalar ne olacak? Kendimi maymun edilmiş veya maymun olmayı aptalca kabullenmiş gibi hissediyorum. Belki benim hüsnü kuruntumdur, bilemiyorum. Ama tüm yazdıklarımız neticesinde ortaya bir güvensizlik ortamı çıkıyor ki, rahatsız edici olan da bu. Belki bu topiği sadece ve sadece anket olarak bırakmak??? Yani yorumlarımızdan arındırmak gibi, ne dersiniz?
Bakın aşağıda ki ihtarname ne zaman gelmiş ?
1 Ay önce hanginizin haberi oldu ?
Hanginizin mesajına müdahale edildi ?
Ayıp yaptığınız çok ayıp, sukunet mukunet çok ayıp !
Mesajlarınıza müdahale etmiyorum ve hem sizin hakkınızda hemde bizim hakkımızda dava açılmasını istiyorum.
Yeter artık ! Dava açıldığı zamanda koştur koştur sakın gelmeyin, şu mesajı silin bu mesajı silin diye....
16.04.2019 Tarihinden İtibaren XXXXXX hakkında Yapılan Yorumlar
Kadınlar Kulübü Yöneticilerine,
Dodude ve Capella79 isimli üyelerinizin özellikle 16.04.2019 tarihinden itibaren XXXXX isimli kişi hakkında yapmış oldukları, eleştiri sınırını aşan ve kişilik haklarını zedeleyici yorumlar hakkında işbu e-mailin tarafınıza atılma zorunluluğu doğmuştur.
Öncelikle İstanbul Barosu XXXXX Sicil Numarasıyla kayıtlı avukat olduğumu, Baro Levhasından da teyit edebilirsiniz.
Müvekkilim XXXXXX ismiyle Binnaz Abla isimli fal uygulamasında yıllardır, katina falı bakmaktadır. Kaldı ki kendisi aynı zaman yaşam koçu olarak hizmet vermektedir.
16.04.2019 tarihinde dodude isimli üyeniz tarafından Müvekkilim hakkında eleştiri sınırını aşarak kişilik haklarını zedeleyici entry girilmiş ve akabinde capella79 tarafından işbu entry uzatılmış ve adeta polimiğe dönüştürülmüştür. Yazılan entryler Müvekkilimin "falcı" kimliği ve işinin ötesine geçmiş, özel bilgileri alenen servis edilmiş, "ikiyüzlü", "menfaatçi","yalancı" gibi sıfatlar kullanılmıştır.
Müvekkilim, verdiği hizmet esnasında hiçbir zaman müneccim olduğunu, geleceği yüzde yüz bildiğini, söylediklerinin çıkacağını iddia etmemiştir. Müvekkilim hisleri güçlü olan bir kişi olmakla birlikte astroloji ve benzeri alanlarda eğitim alarak danışanlarına en iyi hizmeti vermeye çalışmıştır.
Söz konusu üyeler, Müvekkilimden istediklerini alamayınca ya da istedikleri olmayınca suçlamaya yönelmişlerdir.
Forumda üyeler baktırdıkları fallardan sonra yorum atmakta, iyi ya da kötü şeklinde eleştiride bulunma haklarına tabiki sahipler. Ancak işbu eleştiri, kişilerin kişilik haklarına zarar vermemeli ve kişisel hayatlarını içermemelidir. Söz konusu üyelerin, Müvekkilimin kişisel bilgilerini bildikleri alenen ortadadır. Müvekkilimin kişisel bilgilerini, özel hayatını hatta ailesi ile ilgili dahi bilgileri içeren yorum atmalarının hiçbir mantıklı yanı bulunmadığı gibi Hukuka Aykırı olduğu da tartışmasızdır.
Kadınlar Kulübü olarak, entrylerde reklam yasağı uygulaması bulunduğu gibi eleştiri yapılan kişilerin karalanması, kişilik haklarına zarar verici, hatta hakaret içerikli yorumlara da yaptırım uygulanması gerekmektedir.
Dolayısıyla Müvekkilim "XXXXXXX" hakkındaki tüm yorumların kaldırılmasını, Dodude ve Capella79 isimli üyelerin Müvekkilim hakkında yorum atmasının engellenmesini, aksi halde tarafımızca tüm yasal yollara başvurulacağını, Müvekkilim hakkındaki entrylerin silinmesi için Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurulacağını bildiririz.
Av. XXXXXX XXXXXXX
Anladım. Çok iyi.Abla 50 tane de mail alsa, 100 tane de üyelik açsa bir gün hata yapar. O zamana kadar da bizim takip listemizde olur bu kişiler. Nasıl takip ettiğimizi açık vermemek adına açıklamıyorum.
Biz %100 emin olmadan kimseyi suçlayamayız, falcıdır diyemeyiz.
Ben de bir avukat olarak doğrusunu yaptığınızı düşünüyorum bu konuda, o yüzden bu konuyu dillendiren üyelerden açıkça yazmalarını istemiştim.
Daha önce burayı düzenli takip edenlerdendim. Yaklaşık 2 yıldır aralıklı fal baktırıyorum ve elbette bu forumu takip ediyorum baktıracağım zaman. Veya buradan görüştüğüm üyelerle yazışmak için girdiğimde burayı okuyorum. Ve gerçekten hiçbir şey anlamıyorum yazılardan. Madem böyle düşünüyorsunuz, yani bilgilerinizin kullanıldığını ve üzerinizden bilgi alındığını vs. bunu kanıtlarıyla açık açık yazın herkes bilsin. Öbür türlüsü zan altında bırakmaktan ve huzursuzluk yaratmaktan başka bir şeye yaramıyor maalesef.
Ben anket olabilir mi diye önermiştim. Linkini verdiğiniz gibi anketleriniz olduğunu eski yıllardan hatırlıyorum.Anket demişti biri ?
Online Falcılar Anket
Arkadaşlar merhaba, Binnaz abladaki anket kalsın kalksın güncellensin derken çok fazla tartışmaya nail oldu o yüzden anket üzerine yeni konu açılmasında karar kıldık. Oylarsanız sevinirim :KK28: Oylama yapanlar sebepleriyle yazarsa herkes açısından daha faydalı bir konu olacağını düşünüyorum ♥www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?