Binnaz Abla

Sevgılı Kazen...."Buradan deşifre ettiğiniz zaman bizimde elimizi kolumuzu bağlıyorsunuz. Diğer üyelikleri sayenizde yakalayamıyoruz"....
Bunu dusunmek bıle aptallık Kazen ve boyle bır ıddıam olmadı. Bunca sey olurken sessız kalmayı,sukunetı tercıh eden yonetımı neyın kızdırdıgını sımdı anladım....

buraya yazmayın şikayet et linkinden rapor edin .... Siz sitenin bilirkişisi değilsiniz.
Kazen şu Binnaz topiği dile gelse keşke, topikte kimseyi zan altında bırakmayın rapor edin içerikli kaç mesajımız olduğunu bir söylese şu topik, kurduğumuz cümleler anlaşılır bir Türkçe'yle yazılıyor üstelik, nesi anlaşılmaz çözen olursa beni de aydınlatsın zahmet olmazsa.

Ablacım uzun süredir yakalayıp deşifre ettiğimiz hiç bir falcı yoktur.

Anlatmak istediğime en iyi örneği ; Kavansit verdi ! Kaan hakkında hiç bir fikrim yok diyor ama konuya dahil edilmiş.

ablacım gizemli konuşma açık açık yazsana ! Bu nasıl bir gizem yahu ! Neyin sukuneti ?

Kimi şikayet ettiniz de işlem yapmadık ! bana deki ben şu üyeyi rapor ettim ama işlem yapmadınız.

Bir gizem, bir havalar, bir bizi olaya dahil etmeler ! Ayıp

birde bedavaya fal baktırmak karşılığında "burada susup duran ama falcı eee yeter diyince bakın bu falcı diye ispiyon edenler var.....

ben kuyuya taşı atayım da
Kazen merhaba. KK'nın herhalde en gergin topiği fal topikleri. Bütün tartışmaların bitmesini ve tekrarlanmamasını sağlamanın bir yolu yok mudur acaba? Yani deşifre etmek, hesabı pasif hale getirmek dışında çözümler? Gerçekten çok tatsız. Çünkü işin içinde para meselesi var. Ben dahil, bir sürü üye bir takım yanlı ve kasıtlı anlatımlara istinaden araç olarak kullanılıp paramızı çarçur ediyoruz. Belki hiç anlayamadan, kimi falcı ve buradaki temsilcilerinin ekmeğine bilmeden yağ sürüyoruz. Elbette ilk ve doğru olan çözüm; hiç fal işine bulaşmamak. Bunu hepimiz biliyoruz ama bu ayrı bir konu şu an için.

Benim aklıma diktatörce çözümler dışında bir şey gelmiyor. Gelemiyor çünkü teknik takip aşılabiliyor görünüyor. Eee, acınası bir durum ama o zaman en iyisi fal topiklerini tamamen kaldırmak diye düşünüyorum. Ya da bu başlığa uzun yazılar yazamasak artık; yani sadece anket gibi bir puanlama yapabilsek? Ya da isteyen falcılara, KK'ya ödeyecekleri bir ücret karşılığında sadece kendilerinin yazacakları bir reklam alanı verseniz?

Ne kadar içinden çıkılmaz bir durum bu. En iyisi fal baktırmayı bırakmak veya size baktırmak:)))) İyi akşamlar

Mune bu konuda şikayet edilip takip edilmeyen üye oldu mu da benim haberim yok ? yahu profilinde reklam amaçlı üyelik yazanlar ne ola ki ?

Gelemiyor çünkü teknik takip aşılabiliyor görünüyor.

abla bunu nereden gördünüz ? Cidden merak ettim. bakın siz diyorsunuz ki zan altında bırakılan haklı siz de yakalayamamışsınız. Az üstte örnek verdim üye diyor ki ben Kaanın adını bilmem ama kaan konusuna çekilmiş....

yapmayın Allah aşkına,

ayrıca konulara anket koyuyoruz falcılar için oradan oy verebilirsiniz.

Şüphelendiğin hesabı şikayet ettiğin zaman ne kadar ciddiye aldıklarına ve hemen incelediklerine şahidim.

Gerçekten böyle gizemli gizemli mesajlar yazmak yerine daha açık olunsa, kimse zan altında kalmasa, günlerce kim nedir ne değildir diye dünyanın en önemli meselesiymişçesine kafa patlatılmasa daha yararlı olunacağını düşünüyorum.

Mune bu konuda şikayet edilip takip edilmeyen üye oldu mu da benim haberim yok ? yahu profilinde reklam amaçlı üyelik yazanlar ne ola ki ?

Kazen raporlar ortada, ki Binnaz'da reklam yapıyorlar raporundan çok kavga ediyorlar raporu yapılıyor, reklam yapanı atıyoruz, her zaman ki metod, zan altında bırak çekil taktiği.

Bakın aşağıda ki ihtarname ne zaman gelmiş ?

1 Ay önce hanginizin haberi oldu ?

Hanginizin mesajına müdahale edildi ?

Ayıp yaptığınız çok ayıp, sukunet mukunet çok ayıp !

Mesajlarınıza müdahale etmiyorum ve hem sizin hakkınızda hemde bizim hakkımızda dava açılmasını istiyorum.
Yeter artık ! Dava açıldığı zamanda koştur koştur sakın gelmeyin, şu mesajı silin bu mesajı silin diye....

16.04.2019 Tarihinden İtibaren XXXXXX hakkında Yapılan Yorumlar
Kadınlar Kulübü Yöneticilerine,
Dodude ve Capella79 isimli üyelerinizin özellikle 16.04.2019 tarihinden itibaren XXXXX isimli kişi hakkında yapmış oldukları, eleştiri sınırını aşan ve kişilik haklarını zedeleyici yorumlar hakkında işbu e-mailin tarafınıza atılma zorunluluğu doğmuştur.
Öncelikle İstanbul Barosu XXXXX Sicil Numarasıyla kayıtlı avukat olduğumu, Baro Levhasından da teyit edebilirsiniz.
Müvekkilim XXXXXX ismiyle Binnaz Abla isimli fal uygulamasında yıllardır, katina falı bakmaktadır. Kaldı ki kendisi aynı zaman yaşam koçu olarak hizmet vermektedir.
16.04.2019 tarihinde dodude isimli üyeniz tarafından Müvekkilim hakkında eleştiri sınırını aşarak kişilik haklarını zedeleyici entry girilmiş ve akabinde capella79 tarafından işbu entry uzatılmış ve adeta polimiğe dönüştürülmüştür. Yazılan entryler Müvekkilimin "falcı" kimliği ve işinin ötesine geçmiş, özel bilgileri alenen servis edilmiş, "ikiyüzlü", "menfaatçi","yalancı" gibi sıfatlar kullanılmıştır.
Müvekkilim, verdiği hizmet esnasında hiçbir zaman müneccim olduğunu, geleceği yüzde yüz bildiğini, söylediklerinin çıkacağını iddia etmemiştir. Müvekkilim hisleri güçlü olan bir kişi olmakla birlikte astroloji ve benzeri alanlarda eğitim alarak danışanlarına en iyi hizmeti vermeye çalışmıştır.
Söz konusu üyeler, Müvekkilimden istediklerini alamayınca ya da istedikleri olmayınca suçlamaya yönelmişlerdir.
Forumda üyeler baktırdıkları fallardan sonra yorum atmakta, iyi ya da kötü şeklinde eleştiride bulunma haklarına tabiki sahipler. Ancak işbu eleştiri, kişilerin kişilik haklarına zarar vermemeli ve kişisel hayatlarını içermemelidir. Söz konusu üyelerin, Müvekkilimin kişisel bilgilerini bildikleri alenen ortadadır. Müvekkilimin kişisel bilgilerini, özel hayatını hatta ailesi ile ilgili dahi bilgileri içeren yorum atmalarının hiçbir mantıklı yanı bulunmadığı gibi Hukuka Aykırı olduğu da tartışmasızdır.
Kadınlar Kulübü olarak, entrylerde reklam yasağı uygulaması bulunduğu gibi eleştiri yapılan kişilerin karalanması, kişilik haklarına zarar verici, hatta hakaret içerikli yorumlara da yaptırım uygulanması gerekmektedir.
Dolayısıyla Müvekkilim "XXXXXXX" hakkındaki tüm yorumların kaldırılmasını, Dodude ve Capella79 isimli üyelerin Müvekkilim hakkında yorum atmasının engellenmesini, aksi halde tarafımızca tüm yasal yollara başvurulacağını, Müvekkilim hakkındaki entrylerin silinmesi için Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurulacağını bildiririz.
Av. XXXXXX XXXXXXX

gerçekten beynim döndü. Burada sık sık, yeni mail hesabı oluşturmaktan bahsediyorlar, hatta ıp değiştirmeler filan...teknik yanı elbette siz bilirsiniz. Ben okuduklarımı aktarmaya çalıştım. Yani teknik olarak aynı kişinin birden fazla hesap edinmesi hiç bir koşulda mümkün değilse, bu çok iyi.

Ama bu atışmalar ne olacak? Kendimi maymun edilmiş veya maymun olmayı aptalca kabullenmiş gibi hissediyorum. Belki benim hüsnü kuruntumdur, bilemiyorum. Ama tüm yazdıklarımız neticesinde ortaya bir güvensizlik ortamı çıkıyor ki, rahatsız edici olan da bu. Belki bu topiği sadece ve sadece anket olarak bırakmak??? Yani yorumlarımızdan arındırmak gibi, ne dersiniz?

Merak edenlere, olaya şahit olup da unutanlara hatırlatma, bir üyemiz vardı Falcı Zümra bu denildi ama Zümra burada diye rapor edilmedi, onun yerine kavga çıktı, sayfa 12480-12482 arasını okursunuz.
Bir dip not falcı Zümra pek muhteşem bir falcıydı sözüm ona, tartışanlar aynı Zümra için 12090. sayfa olması lazım güzelleme yapıyordu.
Hayır anlamadığım güzelleme yaparken sizlerde dolaylı reklam yapmış olmuyor musunuz? Size de reklamcı dense?
Yönetime laf söyleyeceğinize rapor edin, rapor etmeyip burada kendi kendinize yazıp sonra yönetim şöyle deyince samimi ve objektif davranmış olmuyorsunuz.

Abla 50 tane de mail alsa, 100 tane de üyelik açsa bir gün hata yapar. O zamana kadar da bizim takip listemizde olur bu kişiler. Nasıl takip ettiğimizi açık vermemek adına açıklamıyorum.

Biz %100 emin olmadan kimseyi suçlayamayız, falcıdır diyemeyiz.

Ofisinize bu ihtarnamenin gelmesi ne kadar hoş bir bilseniz. n

Neden geliyor ? Bizden ötürü mü ?

Susuyormuşuz....

la havle vela kuvvet

Abla 50 tane de mail alsa, 100 tane de üyelik açsa bir gün hata yapar. O zamana kadar da bizim takip listemizde olur bu kişiler. Nasıl takip ettiğimizi açık vermemek adına açıklamıyorum.
Anladım. Çok iyi.
Sonuç olarak, hepimizin keyfi kaçtı.
Ben BDV'ye dönüyorum. Orası bile !! fal topiklerinden daha iç açıcı. İronik ama öyle.
İyi akşamlar:)

Biz %100 emin olmadan kimseyi suçlayamayız, falcıdır diyemeyiz.

Ben de bir avukat olarak doğrusunu yaptığınızı düşünüyorum bu konuda, o yüzden bu konuyu dillendiren üyelerden açıkça yazmalarını istemiştim.

Daha önce burayı düzenli takip edenlerdendim. Yaklaşık 2 yıldır aralıklı fal baktırıyorum ve elbette bu forumu takip ediyorum baktıracağım zaman. Veya buradan görüştüğüm üyelerle yazışmak için girdiğimde burayı okuyorum. Ve gerçekten hiçbir şey anlamıyorum yazılardan. Madem böyle düşünüyorsunuz, yani bilgilerinizin kullanıldığını ve üzerinizden bilgi alındığını vs. bunu kanıtlarıyla açık açık yazın herkes bilsin. Öbür türlüsü zan altında bırakmaktan ve huzursuzluk yaratmaktan başka bir şeye yaramıyor maalesef.

ama gel de bunu anlat.... bak tek tek yazdım hala benim doğruluğum, suskunluğum sorgulanıyor. bakın avukattan izin almadığım için ne avukatın adını ne de falcının adını dahi geçirmedim gelen ihtarnamede.... Biz bu kadar ince düşünürken ....

neyse sabah 5 te kalkmam lazım balıklar beni bekliyor dediğim gibi 50 TL'ye kahve falı bakarım, fal baktıranı da pro yaparım... : ))))

herkese iyi geceler

Anket demişti biri ?

Ben anket olabilir mi diye önermiştim. Linkini verdiğiniz gibi anketleriniz olduğunu eski yıllardan hatırlıyorum.

Ancak benim önerdiğim daha çok şuydu anket derken; Yazım, anlatım imkanımız tamamen kalksın. Ki böylece hiç bir yorumlama yapamayalım. Zaten bütün kavga, yorumlamalara istinaden çıkmıyor mu?

Ancak anket oluşturacağınız alt sorularla, okuyanın falcı hakkında bir fikir oluşturmasını sağlayacak sorular ilave ederek detaylandırılabilir, falcılarla ilgili fikir oluşturmaya daha elverişli hale getirilebilir. Böylece falcı, falcı destekleyicisi, falcı karalayıcısı, artı sizin teknik takibinizle, çoğu art niyetli girişim engellenmiş olur.

Merhabalar tekrardan, ben sanıyordum ki B begumkutuk9 ile girdiğim polemikten ceza aldım o yüzden hatta bozulmuştumda. Çünkü benim mesajlarımda ne küfür ne hakaret vardı. Dün gördüm ki taa beş yıl öncenin konusunu kendi isteğimle editledim diye ceza almışım ki orada düzenleme seçeneğinin hala durması benim suçum oldu. İçerik silemezmişim hadi onada peki.
Sevgili site sakinleri Kk’dan önce başka kadınların üye olduğu meşhur bir site daha vardı orayada üyeydim vakti zamanında. Daha sonra daha çok gençlerin ön planda olduğu Rpg sitelerinde yönetimde bulundum. Yani bende az, çok böyle sitelerin nasıl olduğunu, ne gibi sorunlar olduğunu biliyorum. Ama bu sitelerde hiçbir zaman üyenin kendi açtığı konuları silme, düzenleme yasağımız olmadı. Kişi sonuçta bir öneride vs bulunmadıysa kendi özel hayatıysa hatta o düzenleme seçeneği orada duruyorsa siledebilir, editleyedebilir.
Falcı kişileri bize ifşa edin, kime yaptırım yapmadık demişsiniz. @Madilik34 bana hakaretler ederken, daha sonra hem falımı hemde bu beş sene önceki konumdan bana vurmaya çalışırken ona üç günlük bir ceza verdiniz. Ki kişi kendisinin falcı olduğunuda söylemişti ama üyeliği pasif değil.
Gelelim xxxx kişiye madem böyle bir ihtarname geldi istediğiniz zaman özelden bana ulaşıp numaramı, adresimi rica edebilirsiniz. Ama galiba bende pro üyelik alırsam bütün bu olaylar unutulur, gider. Benim anladığım budur mesajlardan kusura bakmayın. Biz kişinin özel hayatını ifşa etmişiz deniliyor ya kişinin özel ismini kullanmış mıyım? Hayır. Kişiye bir hakarette bulunmuş muyum? Hayır. Açsın davasını açabiliyorsa :) sizde bize sanırım biraz dolmuşsunuz benim bu olaylardan gördüğüm, anladığım budur. Ne olursa olsun elimde @capella79 gibi tatlı bir kadının ablalığı baki olarak yoluma devam ederim.
İyi niyetli olan herkesi öpüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…