Konuyu pro üyeliğe nasil bagladiniz böyle anlamiyorum. Dunden beri fal bakiyorum baktigim da pro olur diye dalga geciyorum bunu bile anlayamamışsınız.. Ama galiba bende pro üyelik alırsam bütün bu olaylar unutulur, gider
Bence cıkmaz.Kizlar ya ben doğa dana baktırdım ama nasıl yorum yapacağımı bilemiyorum ılk başta anlık "benimle ilgili" durum tespitleri iyiydi. Hisli biri. Daha doğrusu hisli deneyeyim de kartları güzel yorumluyor kesinlikle açılıma yönelik okuyor öyle kafadan sallamiyor. Ama sorduğum kişi hakkında söyledikleri biraz sanki tutarsız gibiydi ya. Ne diyorsunuz dedikleri tek tek çıkar mı? Aslında gayet de olumlu konuştu
Bi şey dicem ben de fal bakıyorum düşünürsen karşılıklı bakabiliriz ^^Abi ben para karşılığı fal baktırmaya karşıyım. Bu sitede fal bakan iki arkadaş var, karşılıklı arada bakıyoruz yoksa fal için tabiki sizin fal bakımınızı tercih ederdim.
Hadi ya... valla emeği için de 5 verdim öyle çok beğendiğimden değil. Belki çıkarsa diye tekrar baktiracagim kapım açık olsun diye.Bence cıkmaz.
Nakta ve Ayevi tavsiye etmiyorum yazın baktırmışım oo çok mantıklı oo dedim sonradan şimdi dönüp bakıyorum çöp çıkmışlar. Tabiki benim görüşüm bu şimdi gene şikayet etmesinlerBu arada kızlar size bi şey sorucam, Nakta gibi fal bakabilen birini biliyor musunuz? Yani Naktaya fal baktıranlar zaten bilirler kadın cidden çok etkileyici ben artık alıştım pek etkilenmiyorumonun gibi bakan birini arıyorum.Var mi bu tarz bakan birileri
Nakta'ya çöp mü dedinNakta ve Ayevi tavsiye etmiyorum yazın baktırmışım oo çok mantıklı oo dedim sonradan şimdi dönüp bakıyorum çöp çıkmışlar. Tabiki benim görüşüm bu şimdi gene şikayet etmesinler
Fallardan şuan batmiş durumdayim sanirim o yüzden işiminde bereketi kalmadı ama2. fala bakarsam onu cebe indiririm...
Ares benim icinde ayri kimseye illa baktirin su bu demem herkesin kendi tercihi tabiki ama onu ayri tutuyorum dediklerinden cikanda olmustur cikmayandaBu arada kizlar falalrim patladi ama Ares'ten fal yorumu almak bana iyi gelmistir bugun de iyi geldi,onu parantez acmak isterim, ilerde yine ona baktiririm Elfin'e de yeniden baktiririm onun da tarzini seviyorum ve baska konularda fallari cok cikmisti hakkini asla yiyemem. Ares anlik bildigi seyler de var ic yuzunu cok iyi goruyor ama iste gelecek cikmayabiliyor. Ozellikle benim fal baktirdigim kisi cok dengezi ve ayni zamanda cok icten pazarlikliymis (bugunku ogrendigim bilgiyle soyluyorum) yani atacagi adimlari cok belli olmayan, mantik disi davranabilen bir karakteri varmis ben de bugun anladim, fallarin cikmamasi da normal geliyor o yuzden.
Sadece falcı değil karşımda EMEK VEREN başka HAKKI YENEN bir insan olursa ben onu da savunurum bunlar sizin düşüneceğiniz şeyler değil buraya kendi hür iradesiyle üyelik alan BENİM düşüneceğim şeyler. İstediğim gibi yorumumu yapabilirim.Şurada tanımadığınız alt tarafı fal baktırdığınız falcılar için kavga etmek hayatım boyunca gördüğüm en saçma şeylerden biri.
Fal bu ya fal, çıkıp çıkmayacağı bile belli değil, ananız babanız gibi savunmak nedir yaa? Çok komik gerçekten.
Şimdi siz yaptığınız yoruma saygı bekliyorsunuz ya aynı şeyi ‘çöp’ diye yorum yapan kişi de bekleyebilir.Sadece falcı değil karşımda EMEK VEREN başka HAKKI YENEN bir insan olursa ben onu da savunurum bunlar sizin düşüneceğiniz şeyler değil buraya kendi hür iradesiyle üyelik alan BENİM düşüneceğim şeyler. İstediğim gibi yorumumu yapabilirim.
Abla beni etiketlemişsin birşey de ama ne olduğu gözükmüyorBiz falcı yorumlayamayacaksak napıyoruz burda? Sen iyi dersin ben kötü. Hiç bir yerde yok mu demokrasi?
sonradan şimdi dönüp bakıyorum çöp çıkmışlar. Tabiki benim görüşüm bu şimdi gene şikayet etmesinler
'çöp' yazan kişi saygı beklemesin bir zahmet. Kusura bakmayın ben herkesin yorumunu ve görüşünü doğru bulmuyorum zaten, özellikle 5 yıldır fal baktığımı ve sürekli bu 'çöp' diye yorum yapan insanlarla muhattap olduğumu belirttim.Şimdi siz yaptığınız yoruma saygı bekliyorsunuz ya aynı şeyi ‘çöp’ diye yorum yapan kişi de bekleyebilir.
Bana baktığı fal komple çıkan bir falcı bir başkasında anda bile aşırı saçmalamıştı. O kişi kalkıp çöp dese ‘sen faldan anlamıyorsun kesinlikle’ diye saldırmam.
Farklı görüşler olduğunu da kabul etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?