Binnaz Abla

. Ama galiba bende pro üyelik alırsam bütün bu olaylar unutulur, gider
Konuyu pro üyeliğe nasil bagladiniz böyle anlamiyorum. Dunden beri fal bakiyorum baktigim da pro olur diye dalga geciyorum bunu bile anlayamamışsınız.

Son düzenleme:
Baliktayim döneyim detaylı yazacağım

Vicdanen yazma gereksi mi duyuyorum. Pro üyeliğimi yanlış hatırlamıyorsam 6-7 yıl önce , engelli arkadaşlara tekerlekli sandalye alınacaktı ve bende bir katkım olsun diye aldım. Hatta kazen , makbuzu bile tarafıma atmıştı (engelli arkadaşlara ulaştığına dair). Böyle bilmeden etmenden söylemler hakikaten çok çirkin.

Diğer uyeliginle gelipte yazma

Kizlar ya ben doğa dana baktırdım ama nasıl yorum yapacağımı bilemiyorum ılk başta anlık "benimle ilgili" durum tespitleri iyiydi. Hisli biri. Daha doğrusu hisli deneyeyim de kartları güzel yorumluyor kesinlikle açılıma yönelik okuyor öyle kafadan sallamiyor. Ama sorduğum kişi hakkında söyledikleri biraz sanki tutarsız gibiydi ya. Ne diyorsunuz dedikleri tek tek çıkar mı? Aslında gayet de olumlu konuştu

Bence cıkmaz.

Abi ben para karşılığı fal baktırmaya karşıyım. Bu sitede fal bakan iki arkadaş var, karşılıklı arada bakıyoruz yoksa fal için tabiki sizin fal bakımınızı tercih ederdim.
Bi şey dicem ben de fal bakıyorum düşünürsen karşılıklı bakabiliriz ^^

Bu arada kızlar size bi şey sorucam, Nakta gibi fal bakabilen birini biliyor musunuz? Yani Naktaya fal baktıranlar zaten bilirler kadın cidden çok etkileyici ben artık alıştım pek etkilenmiyorum onun gibi bakan birini arıyorum.Var mi bu tarz bakan birileri

Nakta ve Ayevi tavsiye etmiyorum yazın baktırmışım oo çok mantıklı oo dedim sonradan şimdi dönüp bakıyorum çöp çıkmışlar. Tabiki benim görüşüm bu şimdi gene şikayet etmesinler

Nakta ve Ayevi tavsiye etmiyorum yazın baktırmışım oo çok mantıklı oo dedim sonradan şimdi dönüp bakıyorum çöp çıkmışlar. Tabiki benim görüşüm bu şimdi gene şikayet etmesinler
Nakta'ya çöp mü dedin canım ben 24 yaşındayım ve 5 yıldır amatör olarak fal bakıyorum (arkadaşlar arasinda ve karşılıklı olarak fal baktığım 5 yıllık aktif twitter hesabım var) hani falın iyisinden kötüsünden anlamak şöyle dursun, Nakta falcılık ötesi bir yetenek daha onun gibisine ben hiç rastlamadım. Burda falci aramamin sebebim de binnazda kredim birikti. Onu kullanmak için. Yoksa ben zaten Nakta dışında birine gitmiyorum 2 yıldır da düzenli olarak fal baktırıyorum. Her dediğini de tek tek yaşıyorum. Sen beğenmiyor olabilirsin bunu da beğenmedim diyerek dile getirebilirsin ama çöp diyemezsin. Bence insanlar biraz da kendi algısını ve enerjisini sorgulamalı

Şurada tanımadığınız alt tarafı fal baktırdığınız falcılar için kavga etmek hayatım boyunca gördüğüm en saçma şeylerden biri.
Fal bu ya fal, çıkıp çıkmayacağı bile belli değil, ananız babanız gibi savunmak nedir yaa? Çok komik gerçekten.

2. fala bakarsam onu cebe indiririm...
Fallardan şuan batmiş durumdayim sanirim o yüzden işiminde bereketi kalmadı ama
Ares benim icinde ayri kimseye illa baktirin su bu demem herkesin kendi tercihi tabiki ama onu ayri tutuyorum dediklerinden cikanda olmustur cikmayanda

Ben de dogayi beğenmedim ama kadın emek vermiş, benimle alakalı bildigi şeyler olmuş, pat diye gelip de buraya 'çöptü' yazmadım. Burada belirli bir kitle edinmiş falcilara karalama kampanyası düzenlenirse elbette savunan birileri çıkacaktır. Ben demokratik olmayan bir durum göremiyorum. Nakta 17 dakikalık dolu dolu ses kaydı atıyor ağzım acık dinliyorum.Bu kadına çöp diyen faldan, emekten, saygıdan kesinlikle anlamıyor demektir. Ben kadını takıntılı fanı gibi deli gibi savunmadım. Hakkı yenen bir insanı savunuyorum.

Sadece falcı değil karşımda EMEK VEREN başka HAKKI YENEN bir insan olursa ben onu da savunurum bunlar sizin düşüneceğiniz şeyler değil buraya kendi hür iradesiyle üyelik alan BENİM düşüneceğim şeyler. İstediğim gibi yorumumu yapabilirim.

Şimdi siz yaptığınız yoruma saygı bekliyorsunuz ya aynı şeyi ‘çöp’ diye yorum yapan kişi de bekleyebilir.

Bana baktığı fal komple çıkan bir falcı bir başkasında anda bile aşırı saçmalamıştı. O kişi kalkıp çöp dese ‘sen faldan anlamıyorsun kesinlikle’ diye saldırmam.

Farklı görüşler olduğunu da kabul etmek lazım.

sonradan şimdi dönüp bakıyorum çöp çıkmışlar. Tabiki benim görüşüm bu şimdi gene şikayet etmesinler

Kendisi yazar diye bekledim ama yazmayınca artık ben belirtmek istedim. Sonunda "Tabiki bu benim görüşüm.. " yazılmış bir yoruma karşı neden bu kadar savunmaya geçiyorsunuz ki B begumkutuk9 . Bariz şekilde çöp kelimesini çıkmamış fal anlamında kullanmış.
Siz nasıl kendinize hür iradenizle her türlü yorum hakkını hak tanıyorsanız, elbette başkası da fikrini istediği gibi beyan edecek. Kaldı ki her falcı herkese iyi ve yerinde yorum yapamıyor.

Yoo 'çöp' yazan kişi saygı beklemesin bir zahmet. Kusura bakmayın ben herkesin yorumunu ve görüşünü doğru bulmuyorum zaten, özellikle 5 yıldır fal baktığımı ve sürekli bu 'çöp' diye yorum yapan insanlarla muhattap olduğumu belirttim.

Şunu kabul etmeliyiz ki biz iq ortalaması normalin altında bir toplumuz ayrıca okuma alışkanlığımız da yok. Üniversite sınavındaki Türkçe net ortalaması sadece 5 Net. Yani Turkiyedeki çoğu insanın algısı çok yetersiz ve karşısındaki durumu, kendisine soyleneni, okuduğu şeyleri değerlendirme yetisi oldukça düşük demektir. Gerçek veriler maalesef bu şekilde. Ben biraz da kendi algınızı ve enerjinizi sorgulayın derken bunu kastetmistim.

Mesela sen bir falcı olarak diyorsun ki 'canım şunları şunları yaparsan siz barisirsiniz yoksa olmaz diyorsun' bu cümleyi o kadar algılayamıyor ve o kadar değerlendirme yetisi yok ki, ben yaptım ama yine olmadı senin falın çıkmadı diyor. Ne yaptın diyorum mesela aldigim cevapta benim söylediklerimi yapmamış :d

Şimdi bu okudugunu, dinledigini anlamayan bir insanın fal değerlendirmesi ne kadar sağlıklı olabilir?

O yüzden ben her yoruma atlamayin diyorum. Özellikle Naktanın falı çıkmadı diyen insanlar kendi algısını sorgulasın ya da kendi enerjisini temizlesin. Falın diğer çıkmama sebebi de biliyorsunuz ki bazı çok olumsuz enerjili insanlar var herkese haset eden kıskançlık duyan. Bu tarz insanlara bakılan fallar asla çıkmaz zaten. Nakta benim falima bakti hicbir sey cikmadi diyen insanlar Kendi enerjinizi mutlaka sorgulayın. Çünkü Nakta müthiş bir yetenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…