ÇöpPiraye Tan'a hiç Katina baktıran oldu mu içinizde? Konuda arattım ama hiç adını geçiren olmamış.
Suzan Manova nasıl Binnaz'da
Jewels sana özelden yazamiyorum özel msjın kapali galiba sen dönebilirmisin birşey soracaktimYönlendirme ile fal çıkmaz bir kere, sizin dediklerinizi yapınca da olmayacaksa olmayacaktır tıpkı sizin dediklerinizden farklı şeyler yaptığında olmadığı gibi. Zaten falda yönlendirme yapmak da doğru değildir. Fallarda baktığımız şeyler aslında fal sahibinin direkt hayatı olmuyor, onların çevresindeki insanların seçimleri ile ilgili oluyor ve onların iradesi işin içine giriyor. O insanların seçimleri de karşıdakinin davranışına göre değil genelde kendi istek ve menfaatine göre şekil alır. Bu işlerin karşı tarafın enerjisiyle de ilgisi yok, bu tipik bir falcı yalanıdır, meali de şudur "çıkarsa benden, çıkmazda senden." Enerji işi falcının kendisinde devreye girer; iyi hissetmezse o günü bakamaz, sallar vs ve o fal tutmaz. Twitter demişsiniz, benim bir ara fal için açtığım twitter hesabı vardı karşılıklı fal baktığım. Burada da geçen sene bunu yazdım, çıkan birileri olursa burada derim diye, herkesin ölüp bittiği kişilerin hiçbir dediği çıkmadı ama onlar bana tekrar tekrar geldi. Zaten sonra hesabı da sildim.
Ben Nakta nasıl fal bakar bilmem ama geçenlerde burada üyeleri maşa olarak kullanarak kendisinin başka bir üye ile olan özel mesajlarını ifşalatmıştı -bu tck'da suçtur.- Kendi üyeliği var kk'da, dileyince kazen üzerinden buraya yazı da yolluyor. Kendisi yazabilir -TCK'yı umursamayan kk kurallarını da umursamayabilmeli- kazen üzerinden yazı yollayabilir ama hiçbirini yapmayıp TCK'ya göre suç olan şey için burada üyeleri kullanıyor. Ben buna bakarak notunu veririm falcının. Ha kimine göre falları çöp de olabilir ve bir fala çöp denilmelisi hakaret değildir. Kişinin şahsına denilen bir şey yok. Siz nasıl Nakta'nın fallarını olağanüstü buluyorsunuz ve bunu dile getirebiliyorsunuz o arkadaşın da falları çöp bulup dile getirme hakkı var.
Kisilik analizinde iyi o kadin ama gelecek icin cok net konusmuyor .Ama karsi tarafi iyi anlatiyor.Bu arada eski fallarıma baktım. İrem Çerkez'e fiyatı bu kadar uçuk değilken Katina atmışım. Fena değilmiş aslında eski sevgilimle olan sorunlarımızı, anlık durumumuzu, geçmişimizi falan bilmiş ama geleceğe yönelik pembe bakmış. Birbirimizi sevdiğimizi, gelecekte de ileriye yönelik adımlar atacağımızı, birbirimizden başkası olmayacağını falan söylemiş. Ayrıyız şu an ve ben başkasıyla nişanlıyım. Gelecek için olmasa bile anlık durum açısından İrem hanım hiç fena değil bence; bilginiz olsun.
Nil Güneş ile Katre’ye attım ben geçen hafta birikenleri harcamak için. Nil sonu pembeye bağlamasa tatlı gibiydi, Katre çok kısaydıBinnaz’da kahve baktırabileceğim birisi var mı? 690 kredim var şu an. Kart falı göndermek istemiyorum :/
Teşekkür ederim :)Nil Güneş ile Katre’ye attım ben geçen hafta birikenleri harcamak için. Nil sonu pembeye bağlamasa tatlı gibiydi, Katre çok kısaydı
Nil anda daha iyiydi. Katre’de kişilik analizinde. Nil’e iş durumum nolur diye de eklemiştim hiç ayrıntı vermeden o da kır saçlı birinin yardımı var dedi ki doğru ama bunu yazmamıştım kesinlikle.Teşekkür ederim :)
Ben de birikenleri bitirmek istiyorum, Nil Güneş 700 krediymiş, Katre 300’müş. Nil için 1 gün daha beklemem lazım ☺ Anda nasıllardı peki?
Bende vadesi de desikleri de çıkmadı canımNil gunes hakkinda fikirleriniz neler ya cikiyir mu biliyor mu
Tekrar çok teşekkür ederim. Valla sürekli biriktiği için hediye kredilere içim acımıyorAma yine karar senin kötü bir şey çıkar üzülürüm biriktirilmiş kredi de olsa yazık yani
Kavansit sen bana iyi geliyorsun nedenseHerkese merhaba. Ne kadar yardımı olur bilmem ama ben de bir güncelleme yapayım. Fal meselesini bir süredir ortalama ayda 1'e düşürmüştüm ve artık baktıracağımı pek düşünmüyorum. Zaten benim meselem sanırım arkadaş, aile ve terapist dışındaki kişilerden bir tür destek almaktı, kahramanı olduğum hikayeler dinlemekti :)))
Bunu diyorum, ama "fal %100 palavradır" diye bir iddiada da bulunamam. Bilimsel tarafım buna ne kadar karşı çıksa da, bazı insanların özel yetenekleri olduğuna hala inanıyorum.
Neyse, uzatmayayım. Benim falların temel konusunu artık patladı sayıyorum. Ha Mayıs, ha Haziran, ha Temmuz... diye diye 2067 senesini beklemenin bir alemi yok benim durumumda.
- Kişilik analizini ve anlık görüşlerini beğendiklerim: Arnisa Bahadır, Eyüp Deniz, Mert Göktürk, Biray Demir ve kısmen Elfin Demet, Pelin Bilge Özdoğru
- Kısa vadesi tutanlar ve "yan olayların" tarihini tutturanlar: Eyüp Deniz, Zümra Lal, Ares Levi, Arnisa Bahadır, Biray Demir, Nil Güneş
- Eğitim/iş konusunda tutturan: Ares Levi
- Hiç sormadığım, değinmediğim konularda isabet ettirenler: Nil Güneş, Ares Levi
Başka sitelerde pek "deneyimim" yok, ama Yulee ve Çingene isabetli bazı şeyler yazmışlar yakın gelecek konusunda.
Senin bu yazdıklarını kendi listeme ekleyeceğimHerkese merhaba. Ne kadar yardımı olur bilmem ama ben de bir güncelleme yapayım. Fal meselesini bir süredir ortalama ayda 1'e düşürmüştüm ve artık baktıracağımı pek düşünmüyorum. Zaten benim meselem sanırım arkadaş, aile ve terapist dışındaki kişilerden bir tür destek almaktı, kahramanı olduğum hikayeler dinlemekti :)))
Bunu diyorum, ama "fal %100 palavradır" diye bir iddiada da bulunamam. Bilimsel tarafım buna ne kadar karşı çıksa da, bazı insanların özel yetenekleri olduğuna hala inanıyorum.
Neyse, uzatmayayım. Benim falların temel konusunu artık patladı sayıyorum. Ha Mayıs, ha Haziran, ha Temmuz... diye diye 2067 senesini beklemenin bir alemi yok benim durumumda.
- Kişilik analizini ve anlık görüşlerini beğendiklerim: Arnisa Bahadır, Eyüp Deniz, Mert Göktürk, Biray Demir ve kısmen Elfin Demet, Pelin Bilge Özdoğru
- Kısa vadesi tutanlar ve "yan olayların" tarihini tutturanlar: Eyüp Deniz, Zümra Lal, Ares Levi, Arnisa Bahadır, Biray Demir, Nil Güneş
- Eğitim/iş konusunda tutturan: Ares Levi
- Hiç sormadığım, değinmediğim konularda isabet ettirenler: Nil Güneş, Ares Levi
Başka sitelerde pek "deneyimim" yok, ama Yulee ve Çingene isabetli bazı şeyler yazmışlar yakın gelecek konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?