Binnaz Abla

Lizya hakkında hayırlısı olsun. Geçen gün aresin falının patladığını yazmıştım ama gene tekrar arese attin galiba olumsuz süreç için bir şey söylemedi mi?
kahve attım ben
Ares'in falı bendede tutmadı bu falcılar bazı dönem iyi bazı dönem kötü oluyorlar. Demek ki Ares bu aralar iyi değil. Çünkü bir ara Elif Hanzade bu forumun gözbebeği idi oda çıkmadı. Şu ara Bahar iyi dediğinize göre

hay ağzına sağlık canım benim ya herkesin kendine göre bir düşüncesi var saygı duymak gerekiyor ama olumlu konuşunca iyi olumsuz konuşunca hemen bir tepki yazdıklarını düşüncelerini beğenmeme nasıl böyle bir hakka girebiliyorlar? Naktaya 3 fal baktırmıştım söylediklerinin hepsi çıkmadı tabiki arada küçük detaylar çıkmış olabılır ama hatırlamıyorum onları da neyse instagramda hesap açınca tekrar baktırmak istedim kendisine malum burda yazılanlardan illaki etkileniyoruz. Mesaj yazdım bana sen kk'daki şu kişi değilmisin orada üye olanlara bakmıyorum benim hakkımda da kötü konuştun enerjimiz bloke oldu gibi şeyler yazdı. Buradaki ismimle instagramdaki ismiminde alakası yok nasıl buldu anlamadım ona ayrı bir şok oldum. Kötü de konuşmadım burda sadece nakta aşırı olumlu konuştu bakalım tarzı birşeyler yazmıştım. Tamam bakmayın dedim bende kimseye yalvaracak değilim fal için ama eleştiriye gelemeyen biri ve birde çıkmadı diye sen suçlu oluyorsun.

Bahar yağız falı çıkmadı demiştim ama şu kısmı bilmiş bu bey başkaları ile de görüşüyor demişti aynen öyle bilmiş kadın
Bahar Yağız yorumlarını topladım buraya baktıran yazsın da fikir alalım

Hayret birşey nasıl eşleştirme yapıyor faldan ziyade bu forumda yazılanları okuyor ve buradaki üslubunu hiç beğenmiyorum eleştiriye gelemediği kesin.herseye cevap veriyor.bana yazdığı fal toz pembeydi adamı tanimasam melek sanacam.ve de çıkmadı falı.cikmadi yazdım diye de kızıyor burada.

Nakta'dan cevap var yine ;

Herkese merhaba yine ben , ama bu başlığa ilk kez yazıyorum
Yazmayayım oralı olmayayım dedikçe iyice sataşan bir grup oluştu ..Şimdide aylar önce falına bakmadığım ve nedenini farklı şekilde izah ettiğim ve dürüstlüğümden dolayı bana teşekkür ederek sayfamdan ayrılmış moballa gelmiş içini dökmüş ama tabi ki YANLI OLARAK , KENDİNCE vay arkadaş !!
öncelikle bu mesajın geneli sadece jewels e verilen bir cevap ama biraz hafızaları da tazelemek adına topik üyelerinin huzuruna sunulur.
Öncelikle dilinin döndüğünce memnuniyetini dile getirmeye çalışan fanatik danışanlarımdan biri antinaktacılar tarafından dışlandı çok gariptir ki aslında 2 üye arasında begümkütük ve asenadam arasında geçen ve kavgaya bile dönüşmeyen bir 2 ayrı mesaj ve orada kalan mesaj puring in ortaya laf atması ile beraber linç etme komitesi yavaş yavaş yerini almaya başladı ..
şaşırdım mı hiçç .. ilk kez mi oluyor bu hayır , Bir fala çööp denmesi halini normalleştirmeye çalışan üyelere adab-ı maşeret kurallarından bahsedecek veya yol yordam öğretecek durumda değil hiç kimse zaten gözünün önündeki mesajı okuyamıyorsun , hayat sana ne yapsın fal senin hayatında gerçekliğe nasıl dönsün ? Dünyanın en güzel fırsatları onun etrafında dönse de bunu tutabilecek kapasite ve farkındalığı yok ise hayat size ne yapsın ?..Fal nasıl çıksın ? Ama konumuz bu değil ..
Asıl tuhaf olan Jewels yukarıdaki mesajı
Geçenlerde dediğiniz olay tam 7 ay önce yaşandı .
7 ay önce yaşanan olaydan yalanları ortaya çıkan kişiler utancından sayfayı terketti .Çünkü Naktaya atılan iftira amacına ulaşamadı , Siz şimdi kimi neyi savunuyorsunuz OBJEKTİF ve HUKUKÇU (!) kimliğinizi bir kez daha sorgulayın

üyeleri maşa gibi kullanmak ? ncarenot , capella79 dodue luciferr gördüğüne bildiğine şahitlik etti .. yukarıda ektedir .

BU bildirileri kazen e mesaj olarak yayınlattırmadığım için pek içerlemişsiniz gerçekten tek sebep bu mu ? yoksa bir falcının sizin arkadaşınız olan 2 topik üyesine karşı bu kadar haklı olması ve haklılığını ispat edebilmesi mi sizi rahatsız etti .. gecenin 22 sinde biri bana iftira atıyor özel mesajımı ifşa etti ama ben doğrusunu ifşa edeceğim bana destek olun diye telefon açamazdım kendi üyeliğim var kk da sadece izliyorum kazenin de belirtmiş olduğu gibi .. Yani sadece falcıyım .. Zaten bir falcının da oraya yazma durumu yok hani dilerse kendi de yazabilir demişsin ya falcılar yazamıyor önemli kuralı da burdan belirteyim size

Kişisel veri kişisel bilgilerden söz edilmiş tüm isimler karalandı Kişisel bilgiden ne anlıyorsunuz ? Ad soyad telefon adres bilgisi ? var mı YOK .. işin doğrusu ve gerçeği yukarda huzura aklı selim üyelere sunuldu ve onlar tarafından taktir edildi i ayrıca o üstü karalanmış ve gerçek hikayelerden oluşan içerikler çıkan fal haberi olarak her gün sayfamda yüzlercesi sayfamda yayınlanıyor bu çok zorunuza gitse de gerçek bu .

Topik üyesinin , falcının ,falcı yandaşının , birbirine karıştığı kimin kim ile bağının olmadığı bir yerde zaten eleştiriler ve bildirimler benim tarafımdan itibar görmez.Eleştiri geri bildirim kapalı kapılar ardında özel ve konuya vakıf insanlardan dinlenir.bu benim için uzun zamandan beri böyledir ,şimdi bu yazı huzura sunulacak ve gerçekten objektif olan topik üyeleri tarafından değerlendirilecek. Kim kimdir nasıl bir niyeti vardır çok ortada ama buraya da bunu belgeleyim dursun . UNUTAN OKUSUN

Yüzlerce kişiyi rumuzunu yazmadan eşleştiriyorum evet siz kendi algınız ile benim algımı aynı mı sandınız arkadaşlar ?Sizi eşleştirmek ve bana yazdığınız andaki niyeti bile anlamak benim için çok kolay .siz tek kişiniz ben yüzlerce kişiyi tanıyorum , okuyorum , sadece topik değil dışarda da bu böyle .. Benim işim bu zaten .ALGI .
Burda yazıp yazıp sayfamda sevimlikten ölüyorsunuz .. kim inansın size yahu? Falının çıkıp çıkmadığını kim nerden bilsin . son örnek : bakınız :moballa .moballaya gelene kadar çoook örnek var .
Kk üyelerine BAK-MI-YO-RUM!! Sayfama geldiğinizde de çatır çatır sen busun deyip göndermeye devam edicem gelip dertlenmeyin topikte .. Kadının kadına yaptığı düşmanlığı kimse yapmaz bu nedir yahu ???Bir duracağınız yeri bilin ..

Not : Taş diye attıgınız her şeyi aldım kendime basamak yaptım
Kıssadan hisse
1-Meyve veren ağaç taşlanır ama Güneş balçıkla sıvanmaz. Bu durum hiç değişmedi ..

Mesajında adım geçtiği için söz hakkımı kullanıyorum. Sevgili Nakta’ya cevabımdır:

Kendisini tanımam, hiç fal baktırmışlığım da yok. Bu nedenle kendisini linç etme komitesinden değilim. Yazdığım mesajda kendisinin falıyla ilgili, karakteriyle ilgili tek bir sözüm yok. Fal dediğin şey çok ucu açık ve -bunu bin kez yazdım- çıkıp çıkmayacağı asla belli olmayan bir şey. Benim de birden çok ‘çöp’ diye nitelendirebileceğim falım olmuştur ve çıkan fallarımı nasıl söylemekte özgürsem beğenmediğim falları da söylemekte özgürüm. Buradaki herkes baktırdığı fallarla ilgili olumlu veya olumsuz yorum yapmakta özgür. Nasıl olumlu yorumlara bayılıyorsanız, fal bakmak gibi bir meziyetiniz varsa olumsuz yorumlara da açık olmalısınız. Çöp diye yorum yapan üye Nakta’nın karakterine bir yorum yapmamış, sadece baktığı falı beğenmemiş. Bunu da dile getiremeyeceksek bu platformun amacı ne? Evet, belki ‘çöp’ yerine başka bir kelime seçebilirdi ama hakarete varan bir kelime olduğunu düşünmüyorum.
Burada falcıların karakterine laf eden insanlara da karşı çıktım, baktırdığı falın ücretini ödemeyeceğini söyleyen insanlara da karşı çıktım. Beğenmediğini belli eden bir üyeye karşı kalkıp da IQ muhabbeti yapan, küçümsemeye çalışan insana da karşı çıkarım.

Jewels olayını bilmediğim için bu konuda konuşma hakkım yok, adımın geçtiği kısmı açıklamak istedim. Kalkıp böyle dünyanın en önemli konusunu(!) açıklamaya çalıştığıma da inanamıyorum. İyi günler.

Moballa kimmiş, ben miyim? Bana bakılmıyor diye mi linç başlatmışım? Sizden hoşlanmayan herkes sadece sizin fal bakmadığınız kişilerden biri mi olabilir?
Nakta hanım sizden hayatım boyunca hiç fal almadım, fal için bir kere bile size gelmedim, fal almayacağım da sizden not edin beni, hani gelirsem falan.
Kazen abi ricamdır bütün her şeyimi inceleyin, Nakta hanımın dediği gibi o 2 üye ile herhangi bir arkadaşlığım var mıymış? Ifşa edin.
Sadece kişisel bilgilerin değil, mesajların da ifşası suçtur Nakta hanım. Birilerinin rızasını almadan yayınlayamazsınız, profilinizdeki mesajlara da insanlar rıza gösterdiği icin dilediğiniz kadar yayınlayabilirsiniz, bana ne? Bu kuralı ihlal edebiliyorsanız kk'nın da kurallarını haydi haydi edersiniz. Gerekirse sözel olarak tanıklık ederlerdi üyeler, tanıklık da o şekilde olurdu. Böyle tanıklık olmaz.

detayları bilmiyorum sizin alıntıladığım mesaja istinaden yollanmış.

bu konuda kişisel fikrim övgülerin olabileceği gibi eleştirilerin de mutlaka olmasıdır. Sadece övgüler olursa inandırcılığını kaybeder yorumlar. Fakat çöp kelimesi de hoş değil...

Beğenmedim, söylenenler tutmadı, tutarsız yorumlar vs eyvallah

Sadece kişisel bilgilerin değil, mesajların da ifşası suçtur Nakta hanım.

yok yok avukatsınız kişisel verileri koruma kanununu benden iyi biliyor olmalısınız isim vermeden konuşmaların yayınlanması suç değildir.

Kişisel veriler kapsamına giren ; isim soyisim, telefon, açık adres vb. durumlar.

nick kişisel veri değildir !

Bende artık(!) falcıların mesajlarını yayınlamaktan hoşnut değilim. Şimdi aklıma takıldı nakta buradan üye olanların fallarına bakmıyormuş ya bence burayı da takip etmemeli : )

ben bu kısma takıldım...

Evet, haklısınız. Yorumumda da belirttim çöp kelimesi belki uygun bir kelime değil ama burada falcılara hakaret edenler de varken, çok afedersiniz falcının cinsel tercihleri nedeniyle hakaret edenler varken çöp en azından falcının kişiliğine hakaret gibi gelmedi bana. Çöp kelimesini savunmuyorum zaten, ben falcıların bu kadar ilahlaştırılmasına, olumsuz yorum olunca bu kadar saldırı olmasına karşıyım.

evet ama şu açıdan bakın adamların fal ekmek teknesi ekmek teknenize çöp dense ?

Dediğim gibi dibine kadar eleştiri evet hakaret hayır

detayları bilmiyorum sizin alıntıladığım mesaja istinaden yollanmış.
Abi benden sınırsız izin Nakta hanımın dediği kişilerle iletişimim var mı bakın. Dediği kişi miymişim ona da bakın. Nakta hanımın aklında şüphe kalmasın normal birinin onu eleştirdiğine dair.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…