kahve attım benBahar Yağız mı Ares Levi mi?
Bahar Yağız'a atanlar hangi falı atıyor.
Lizya hakkında hayırlısı olsun. Geçen gün aresin falının patladığını yazmıştım ama gene tekrar arese attin galiba olumsuz süreç için bir şey söylemedi mi?
Olmaz dedigi seyin aslinda oldugunu soylemek icin attim, bunun surece etki etmeyecegini dedigi gibi olacagini soyledi. Yine ayni tarihi Verdi, yaz ortalari gorusmelerini artacak dedi o da ve yil sonu verdi yine gecen seferki gibi. Ogrendigim bilgiden sonra zaten yil sonu dediginin olmasi %5 falan ihtimaldi ama dun daha fazla gelisme oldu, yaz sonu o dedigi olmayacagi gibi bu gelismeyle yaz ortalari yakinlasmalarimiz vs da olmaz artik, ben gormek bile istemiyorum. Bu fallarin buradan donmesi icin cok buyuk bir seyin yasanmasi lazim ki olmayacak bir sey, olursa yine yazarim.
Ares gecmisteki fallarinda genelde anlik ve yakin gelecek durumlari bilmisti ama bos degil kesinlikle. BIr de bunca yasadiginiz sana yasattigin seyden sonra, sen geldiginde ister misin bilemem ama su an isteyeceksin gibi duruyor demisti bir onceki falinda.
Ares'in falı bendede tutmadı bu falcılar bazı dönem iyi bazı dönem kötü oluyorlar. Demek ki Ares bu aralar iyi değil. Çünkü bir ara Elif Hanzade bu forumun gözbebeği idi oda çıkmadı. Şu ara Bahar iyi dediğinize görekahve attım ben
hay ağzına sağlık canım benim ya herkesin kendine göre bir düşüncesi var saygı duymak gerekiyor ama olumlu konuşunca iyi olumsuz konuşunca hemen bir tepki yazdıklarını düşüncelerini beğenmeme nasıl böyle bir hakka girebiliyorlar? Naktaya 3 fal baktırmıştım söylediklerinin hepsi çıkmadı tabiki arada küçük detaylar çıkmış olabılır ama hatırlamıyorum onları da neyse instagramda hesap açınca tekrar baktırmak istedim kendisine malum burda yazılanlardan illaki etkileniyoruz. Mesaj yazdım bana sen kk'daki şu kişi değilmisin orada üye olanlara bakmıyorum benim hakkımda da kötü konuştun enerjimiz bloke oldu gibi şeyler yazdı. Buradaki ismimle instagramdaki ismiminde alakası yok nasıl buldu anlamadım ona ayrı bir şok oldum. Kötü de konuşmadım burda sadece nakta aşırı olumlu konuştu bakalım tarzı birşeyler yazmıştım. Tamam bakmayın dedim bende kimseye yalvaracak değilim fal için ama eleştiriye gelemeyen biri ve birde çıkmadı diye sen suçlu oluyorsun.Genellemeleri pek sevmiyorum. Türkiye’nin iq seviyesi düşük, insanlar okuduğunu anlamıyor gibi ifadeler bana biraz anlamsız geliyor. Kimin iq’su kaç bilemeyiz. Nakta’nın falını beğenmeyen arkadaşın falında neler çıktığını, saçmalayıp saçmalamadığını bilemeyiz.
Yıllar önce bir fal baktırdım, kadın taktığım yüzükten yola çıkarak benim sanatla alakalı mesleğim olacağını söyledi. Kendimle alakalı duyduğum en saçma faldı, benim için gerçekten çöp sayılacak bir faldı, ama ben beklerken kadının devamlı gelen müşterileri vardı. Demek ki böyle şeyler de olabiliyormuş.
Nakta ne kadar süper ne kadar olağanüstü bir insan olabilir ki falı çıkmadığı zaman baktıranın önce kendi enerjisini temizlemesi gerekiyor? Burada bir sürü Nakta ile ilgili olumsuz yorum var, bu kadar insanın enerjisi kötü, algılama problemi var da bir tek sizin mi enerjiniz mükemmel?
Yazdıklarınızda haklı yönler olabilir, ancak genellemeleriniz, başkalarının fikirlerine saygı duymamanız, kendinizi buradaki kadınlardan üstün görmeniz bana göre haklı yönlerinizin önüne geçiyor.
Bir de emek emek diyorsunuz da, gerçekten bir falda ne kadar fazla emek verilebilir? Tabii ki her şeyin kendine göre bir emeği vardır ama sizce baktığı falların karşılığını yeteri kadar almıyor mu bu falcılar?
Kızlar Binnaz'da Hayat Bilir ve Bahar Yağız var süper geldi bana anlık ve geçmişte müthişler. Hayat kumral uzun boylu geçmişte olan erkeği dedi sonra hayatıma giren erkeği ve kuzenim düğününde tanıdığım erkek ile ortak tanıdıkları olduğunu söyledi ki doğruydu kuzenimin arkadaşı ile konuşma yapacağımızı ama ilerimizi görmediğini söyledi oldu aynen. Hattasa dediğim bi ara hayatıma giren erkekle yine karşılaşma olacağını karşı karşıya geleceğimi dedi ve onun kardeşi ile çıktım beni terk etti. Bahar Yağız ise ayrıldık demedim ama ayrıldığımı ve 10 gün içinde döneceğini söyledi 25 aralık da baktı fala bekliyorum vadeyi... Bu arada Hayat Bilir kariyer konusunda eğitim konusunda bir.karara variyorsun yogunluk var dedi ve ikinci uniye kaydoldum ona.fal atmadan 1.gün once. Faldan adam uygulamasına da fal attım ucretsiz o ve o da 10 gün içinde benimutlu eden haberin gelecegini dedi. Bahar da ayni dedi o beyin akli hala.sende 10gün içinde haber alcan ondan dedi..
Canım Umut Işık mı? O adam bende birşey bildi gibi ama bilemedi bir tesadüftü ve o adamla çıkacaksınız birde diğeri ile dedi soruda sordum yok diğeri gözüküyor dedi. Diğeri dediği şehir dışından biriydi sevdiğim 26 Şubat dedi oğlan beni bilmiyordu bile... Rüya Yıldız iğrenç o da ben beğenmiyorum. Pelin Bilge Özdoğru, Gizemli Sitare, Hayat Bilir ve Bahar Yağız benim memnun kaldıklarım an da iyiydiler. Bahar ın falı tam olarak çıkmasa da hafif gelişme oldu...
Merhaba, Bahar yağıza bende fal baktırmıştım, verdiği süre çıkmadı iki hafta demişti. Tavsiye vermiş birazda. Soru kısmında bir kaç olumsuzluk belirttim benim konumla ilgili, o zaman ucu açık yanıtlar verdi,yani benim içime sinmedi. Sende gelişme oldu mu ?
Herkese iyi akşamlar . Aslında burayı çok sık okumama rağmen bir türlü kendi deneyimlerimi aktarma fırsatı bulamamıştım . Ben de nacizane bir kaç yorumcu ve görüşlerimi yazayım . İyileer ağırlıklı .
Binnaz'da
Müge aydın : Eskisi kadar sık baktırmasam da özellikle uzun aralar sonrasında anlık durumu gayet iyi bildiğini düşünüyorum . Ama yine de çok çok etkilendiğimi söyleyemem .
Eren kadir : Baya baya kötü .
Haleh Çetiner : Kötü değil ama daha çok kart yorumcusu gibi .
Bahar yağız : Sitede başarılı bulduğum bir kaç kişiden biri kişilik analizi konusunda özellikle çok iyi . Anlık olaylarda da . Beklediğim gelişmeler var olursa tekrar yazarım .
Doğa dan : 1 senedir baktırıyorum ara ara . Olcak dediği şeyler oldu hep . Bir kişiye aşırı olumsuzdu ilk günden beri olmayacak dedi .. Çünkü bana çok oluru var gibi geliyordu hakikaten olmadı . Gönlümü çaldı burdanKorkarak gidiyorum kendisine bu yüzden .. Ne dediyse yaşıyorum çünkü .
Zümra Lal : Yıldıznamede de baktırırdım kendisine . Çok vaov olmasa da döncek dediği kişi döndü ama ilişki olmadı . Dediği gibi çok tutkulu bir şey olmadı . Sonra binnazdayken attım kendisine reddetti . Enerji uyumsuzluğu yüzünden iade etti . Bi daha atmaya uğraşmadım . Öyle 15o tl verilecek bir olayı da yok .
Yıldızname
Eylem turan : Tek sorun enerjimiz tutmadı .
Tuğçe : Bu sitede sürekli baktırdığım iki kişiden biri. O kadar çok nokta atışı yaptı ki .
Azra ışık : Çok çok iyiii . Ama sık onlıne olmuyor . Binnazdaki bir çok yorumcuyla aynı ayarda nerdeyse ( çok iyiler arasında )
Bahar yağız falı çıkmadı demiştim ama şu kısmı bilmiş bu bey başkaları ile de görüşüyor demişti aynen öyle bilmiş kadın
Ben Bahar Yagiz'i sevdim aslinda ama diger butun falcilardan farkli konustu sordugum kisiyle alakali, niyet ve karakteri hakkinda. Ve verdigi tavsiye de digerlerinden farkli o yuzden o hakli ciksin istemiyorum da aslinda, bir nevi benim korkularimi soylemis.
Bahar yagiz, su ada, mekselina ayaz bana cikmadi. Feray ela miydi neydi dusuk kredi dite baktirmistim o da cikmadi. Hatta soru kisminda bozmus bi de aklı sira. Sevdar avaz anlik iyidi durum analizleri iyi ama gelecek ongorusu cikmadi. En son zumraya baktirdim asil sordugum daha olmadi zaten vade de vermedi ama cok yakin bi zaman degil belli bi sure geçtikten sonra biraz zamani var dedi. Zumranin bana on gordugu baska bisey cikti ama bu kez 6 ay gecmeden ya da hepsi gerceklesmeden fal baktirmayacagim. Enerji catisio o yuzden olmuo gibi gelio bi de boyle deneyim. Ama 1 yıldır baktiriorum ilk defa kartlar gerceklesti bende zumrada. Ben normalde katina da cikan kartlar falin mistik yapiisndan dolayi kesin gerceklsir diye biliyorum? Çünkü nette araştırdigimda katinayi, herkes biri bana katina bakti kartlar hep gerceklesti diye bahseder. Enerji uyusmazligini ilk defa duydum. Anlamadigim su: kartlar gerceklemese bile gelecege yonelik cikan seyler dogru seyler mi? Cikmamasinin sebebi bakan kisinin enerji uyusmamasindan dolayi mi gerçekleşmiyor sadece?
Bahar Yağız yorumlarını topladım buraya baktıran yazsın da fikir alalımBahar Yağız ve Mihrace Atalay’ı denedim kızkar. İkiside biriktirdiğim kredimle olduğu için ayrı bir gururluyum
Mihrace düşük krediliydi fena değildi diyebilirim. Kendi kartlarından da desteklediğini söyledi ben internetten çekilen kartlara güvenmiyorum dediğimde bilemiyorum ne kadar doğru. Anda iyiydi hem kartları yorumluyor hemde kendi yorumunu katıyor bence.
Bahar ise bak bu da Berrak gibi hiç isim vermedim isim harfleri söyledi yine. Kişi tarifi cuk uyuyordu. Geçmiş analizinide beğendim.
Cok tsk ederim benim cok isime yaradi :)Bahar Yağız yorumlarını topladım buraya baktıran yazsın da fikir alalım
Hayret birşey nasıl eşleştirme yapıyor faldan ziyade bu forumda yazılanları okuyor ve buradaki üslubunu hiç beğenmiyorum eleştiriye gelemediği kesin.herseye cevap veriyor.bana yazdığı fal toz pembeydi adamı tanimasam melek sanacam.ve de çıkmadı falı.cikmadi yazdım diye de kızıyor burada.hay ağzına sağlık canım benim ya herkesin kendine göre bir düşüncesi var saygı duymak gerekiyor ama olumlu konuşunca iyi olumsuz konuşunca hemen bir tepki yazdıklarını düşüncelerini beğenmeme nasıl böyle bir hakka girebiliyorlar? Naktaya 3 fal baktırmıştım söylediklerinin hepsi çıkmadı tabiki arada küçük detaylar çıkmış olabılır ama hatırlamıyorum onları da neyse instagramda hesap açınca tekrar baktırmak istedim kendisine malum burda yazılanlardan illaki etkileniyoruz. Mesaj yazdım bana sen kk'daki şu kişi değilmisin orada üye olanlara bakmıyorum benim hakkımda da kötü konuştun enerjimiz bloke oldu gibi şeyler yazdı. Buradaki ismimle instagramdaki ismiminde alakası yok nasıl buldu anlamadım ona ayrı bir şok oldum. Kötü de konuşmadım burda sadece nakta aşırı olumlu konuştu bakalım tarzı birşeyler yazmıştım. Tamam bakmayın dedim bende kimseye yalvaracak değilim fal için ama eleştiriye gelemeyen biri ve birde çıkmadı diye sen suçlu oluyorsun.
Evet, bilemeyiz. Bu dediklerim tüm falcılar için geçerli: Birkaç kişiye bakıp, sonrasında o falları yazıya döküp, her sesli falında duruma uyan metni seçip, gerekli rötüşleri yaptıktan sonra kişiye o kağıdı okuyarak atıp atmadığını yanında değilsek bilemeyiz bir falcının.
Ben size neyin çıkıp çıkmadığını sormuyorum yalnız, bu da bir gösterge değil herkes için emek harcandığına dair. Bu sadece sizin falınız için emek verildiğinin göstergesidir. Nakta ile kimin yarası var bilemem ama ben bu forumda parayla fal bakan falcılarla en alakasız kişiyim, benim yaramın olup da konuştuğumu sanıyorsanız diğer konularda olduğu gibi yanılıyorsunuz. Ben bu forumu genelde dışardan okurum, bir konuda birine haksızlık edildiğini düşünüyorsam yazarım. Savunduğum üyelerin hiçbiriyle tanışmışlığım ya da mesajlaşmışlığım yok yani tamamen tarafsız olarak yazıyorum. Bizim elimizde olan şeyler bizim irademizle olacak şeyler, başkalarının iradesi işin içine girince o artık bizim elimizde olmaktan çıkıyor. Ben burada bir sürü kişi ile fallaştım, bunların birçoğu da kart yorumcusuydu. Hiçbiri de tavsiye vermedi. Ben de açarım kart ve hiç tavsiye ettiğim bir şeyler olmadı. Kart falları zaten illa ki şudur diye bir şey yok.
Nakta hanıma ya da bir başka falcıya iftira atmak gibi bir derdim niye olsun? Burayı okuyan bir sürü kişi var, iftira atıyorsam çıksınlar desinler böyle bir olay olmadı. Benim açımdan olay ortada, sebep ne olursa olsun kimsenin hayatıyla bir fal için bu şekilde oynayamaz hiç kimse. Iyi geceler.
Moballa kimmiş, ben miyim? Bana bakılmıyor diye mi linç başlatmışım? Sizden hoşlanmayan herkes sadece sizin fal bakmadığınız kişilerden biri mi olabilir?Nakta'dan cevap var yine ;
Herkese merhaba yine ben , ama bu başlığa ilk kez yazıyorum
Yazmayayım oralı olmayayım dedikçe iyice sataşan bir grup oluştu ..Şimdide aylar önce falına bakmadığım ve nedenini farklı şekilde izah ettiğim ve dürüstlüğümden dolayı bana teşekkür ederek sayfamdan ayrılmış moballa gelmiş içini dökmüş ama tabi ki YANLI OLARAK , KENDİNCE vay arkadaş !!
öncelikle bu mesajın geneli sadece jewels e verilen bir cevap ama biraz hafızaları da tazelemek adına topik üyelerinin huzuruna sunulur.
Öncelikle dilinin döndüğünce memnuniyetini dile getirmeye çalışan fanatik danışanlarımdan biri antinaktacılar tarafından dışlandı çok gariptir ki aslında 2 üye arasında begümkütük ve asenadam arasında geçen ve kavgaya bile dönüşmeyen bir 2 ayrı mesaj ve orada kalan mesaj puring in ortaya laf atması ile beraber linç etme komitesi yavaş yavaş yerini almaya başladı ..
şaşırdım mı hiçç .. ilk kez mi oluyor bu hayır , Bir fala çööp denmesi halini normalleştirmeye çalışan üyelere adab-ı maşeret kurallarından bahsedecek veya yol yordam öğretecek durumda değil hiç kimse zaten gözünün önündeki mesajı okuyamıyorsun , hayat sana ne yapsın fal senin hayatında gerçekliğe nasıl dönsün ? Dünyanın en güzel fırsatları onun etrafında dönse de bunu tutabilecek kapasite ve farkındalığı yok ise hayat size ne yapsın ?..Fal nasıl çıksın ? Ama konumuz bu değil ..
Asıl tuhaf olan Jewels yukarıdaki mesajı
Geçenlerde dediğiniz olay tam 7 ay önce yaşandı .
7 ay önce yaşanan olaydan yalanları ortaya çıkan kişiler utancından sayfayı terketti .Çünkü Naktaya atılan iftira amacına ulaşamadı , Siz şimdi kimi neyi savunuyorsunuz OBJEKTİF ve HUKUKÇU (!) kimliğinizi bir kez daha sorgulayın
üyeleri maşa gibi kullanmak ? ncarenot , capella79 dodue luciferr gördüğüne bildiğine şahitlik etti .. yukarıda ektedir .
BU bildirileri kazen e mesaj olarak yayınlattırmadığım için pek içerlemişsiniz gerçekten tek sebep bu mu ? yoksa bir falcının sizin arkadaşınız olan 2 topik üyesine karşı bu kadar haklı olması ve haklılığını ispat edebilmesi mi sizi rahatsız etti .. gecenin 22 sinde biri bana iftira atıyor özel mesajımı ifşa etti ama ben doğrusunu ifşa edeceğim bana destek olun diye telefon açamazdım kendi üyeliğim var kk da sadece izliyorum kazenin de belirtmiş olduğu gibi .. Yani sadece falcıyım .. Zaten bir falcının da oraya yazma durumu yok hani dilerse kendi de yazabilir demişsin ya falcılar yazamıyor önemli kuralı da burdan belirteyim size
Kişisel veri kişisel bilgilerden söz edilmiş tüm isimler karalandı Kişisel bilgiden ne anlıyorsunuz ? Ad soyad telefon adres bilgisi ? var mı YOK .. işin doğrusu ve gerçeği yukarda huzura aklı selim üyelere sunuldu ve onlar tarafından taktir edildi i ayrıca o üstü karalanmış ve gerçek hikayelerden oluşan içerikler çıkan fal haberi olarak her gün sayfamda yüzlercesi sayfamda yayınlanıyor bu çok zorunuza gitse de gerçek bu .
Topik üyesinin , falcının ,falcı yandaşının , birbirine karıştığı kimin kim ile bağının olmadığı bir yerde zaten eleştiriler ve bildirimler benim tarafımdan itibar görmez.Eleştiri geri bildirim kapalı kapılar ardında özel ve konuya vakıf insanlardan dinlenir.bu benim için uzun zamandan beri böyledir ,şimdi bu yazı huzura sunulacak ve gerçekten objektif olan topik üyeleri tarafından değerlendirilecek. Kim kimdir nasıl bir niyeti vardır çok ortada ama buraya da bunu belgeleyim dursun . UNUTAN OKUSUN
Yüzlerce kişiyi rumuzunu yazmadan eşleştiriyorum evet siz kendi algınız ile benim algımı aynı mı sandınız arkadaşlar ?Sizi eşleştirmek ve bana yazdığınız andaki niyeti bile anlamak benim için çok kolay .siz tek kişiniz ben yüzlerce kişiyi tanıyorum , okuyorum , sadece topik değil dışarda da bu böyle .. Benim işim bu zaten .ALGI .
Burda yazıp yazıp sayfamda sevimlikten ölüyorsunuz .. kim inansın size yahu? Falının çıkıp çıkmadığını kim nerden bilsin . son örnek : bakınız :moballa .moballaya gelene kadar çoook örnek var .
Kk üyelerine BAK-MI-YO-RUM!! Sayfama geldiğinizde de çatır çatır sen busun deyip göndermeye devam edicem gelip dertlenmeyin topikte .. Kadının kadına yaptığı düşmanlığı kimse yapmaz bu nedir yahu ???Bir duracağınız yeri bilin ..
Not : Taş diye attıgınız her şeyi aldım kendime basamak yaptım
Kıssadan hisse
1-Meyve veren ağaç taşlanır ama Güneş balçıkla sıvanmaz. Bu durum hiç değişmedi ..
Moballa kimmiş, ben miyim? Bana bakılmıyor diye mi linç başlatmışım? Sizden hoşlanmayan herkes sadece sizin fal bakmadığınız kişilerden biri mi olabilir?
Nakta hanım sizden hayatım boyunca hiç fal almadım, fal için bir kere bile size gelmedim, fal almayacağım da sizden not edin beni, hani gelirsem falan.
Kazen abi ricamdır bütün her şeyimi inceleyin, Nakta hanımın dediği gibi o 2 üye ile herhangi bir arkadaşlığım var mıymış? Ifşa edin.
Sadece kişisel bilgilerin değil, mesajların da ifşası suçtur Nakta hanım. Birilerinin rızasını almadan yayınlayamazsınız, profilinizdeki mesajlara da insanlar rıza gösterdiği icin dilediğiniz kadar yayınlayabilirsiniz, bana ne? Bu kuralı ihlal edebiliyorsanız kk'nın da kurallarını haydi haydi edersiniz. Gerekirse sözel olarak tanıklık ederlerdi üyeler, tanıklık da o şekilde olurdu. Böyle tanıklık olmaz.
Çöp diye yorum yapan üye Nakta’nın karakterine bir yorum yapmamış, sadece baktığı falı beğenmemiş. Bunu da dile getiremeyeceksek bu platformun amacı ne? Evet, belki ‘çöp’ yerine başka bir kelime seçebilirdi ama hakarete varan bir kelime olduğunu düşünmüyorum.
Sadece kişisel bilgilerin değil, mesajların da ifşası suçtur Nakta hanım.
Evet, haklısınız. Yorumumda da belirttim çöp kelimesi belki uygun bir kelime değil ama burada falcılara hakaret edenler de varken, çok afedersiniz falcının cinsel tercihleri nedeniyle hakaret edenler varken çöp en azından falcının kişiliğine hakaret gibi gelmedi bana. Çöp kelimesini savunmuyorum zaten, ben falcıların bu kadar ilahlaştırılmasına, olumsuz yorum olunca bu kadar saldırı olmasına karşıyım.bu konuda kişisel fikrim övgülerin olabileceği gibi eleştirilerin de mutlaka olmasıdır. Sadece övgüler olursa inandırcılığını kaybeder yorumlar. Fakat çöp kelimesi de hoş değil...
Beğenmedim, söylenenler tutmadı, tutarsız yorumlar vs eyvallah
Evet, haklısınız. Yorumumda da belirttim çöp kelimesi belki uygun bir kelime değil ama burada falcılara hakaret edenler de varken, çok afedersiniz falcının cinsel tercihleri nedeniyle hakaret edenler varken çöp en azından falcının kişiliğine hakaret gibi gelmedi bana. Çöp kelimesini savunmuyorum zaten, ben falcıların bu kadar ilahlaştırılmasına, olumsuz yorum olunca bu kadar saldırı olmasına karşıyım.
Abi benden sınırsız izin Nakta hanımın dediği kişilerle iletişimim var mı bakın. Dediği kişi miymişim ona da bakın. Nakta hanımın aklında şüphe kalmasın normal birinin onu eleştirdiğine dair.detayları bilmiyorum sizin alıntıladığım mesaja istinaden yollanmış.
Moballa'yı yanlış yazmış.Abi benden sınırsız izin Nakta hanımın dediği kişilerle iletişimim var mı bakın. Dediği kişi miymişim ona da bakın. Nakta hanımın aklında şüphe kalmasın normal birinin onu eleştirdiğine dair.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?