Binnaz Abla

Nil Gunes birkac gun once 500 krediydi ara ara 600 e yukseltiyordu. Dikkatimi ceken bir durum var: bazi falcilar h.sonu fiyat artiriyor.

Yazdığını yeni gördüm kusura bakma evet malesef uslubu öyle ama jargon olarak ben begenmediğim şeylere çöp diyorum bir elbise bir ceket olarak mesela. Ben yazın baktırmıştım en geç şubatta yazacak herşey yoluna girecek demişti çıkmadı. Ama ben bu cevabında şunu anlamadım yaşını söylemene ve fal baktığını söylemeni gerektirecek bir şey yazmamışım ben orada. Benim uslubumu argo ve kaba bulanlar için özür dilerim forumdaki herkesten. Ama yaşını ve fal baktığını belirtmeni gerektirecek birşey yok burada

KIzlar guncelleyeyim yasadigim son gelismelerle eger ki bundan sonr bir mucize olmazsa ki su an hicbir mucize bunu degistiremez gibi gozukyor butun fallarim patladi. Ares, Zumra, Elfin, Nil Gunes, Eyup Deniz, Onlar, Misirli Talia ikinci fali

Misirli Talia ilk fali ozellikle soru cevap kisminda bilmisti tarihiyle olacaklari ama ikinci falinda degistirmisti daha olumluydu. Telefonda bakan Yeliz de uzak dur demisti ve onun disinda soyledigi bir sey de o tarihte oyleymis gercekten. Bir de Bahar Yagiz bilmis uzulursun dedi uzuldum.

Bahar Yağız iyi

BU arada Zumra ve Elfin Eyluk Eki'de baktiklari falda bilmislerdi durumu onalrin son iki fali patladi daha cok. Zumra yeni bakti son durulardan sonar yine daha olumlu olacak seyler, gorusmelerin devam edecegini soyledi ama dun geceki gelismelerle birlikte artik o da olmayacak, bir daha gormek istemiyorum bu kisiyi.

Sen de mi öyle diyorsun... Yazma tarzını beğenmiştim ama içerik bana ütopik derecede olumlu gelmişti.
Bana da tam tersi olumsuzdu cok, kesinlikle geri cek kendini daha cok uzecegini goruyorum gorustukce baglanacaksin ve daha cok uzuleceksin demis. Karakterini de birebir bilmis bu arada, sonradan anladigim karakterini :)

Bana da tam tersi olumsuzdu cok, kesinlikle geri cek kendini daha cok uzecegini goruyorum gorustukce baglanacaksin ve daha cok uzuleceksin demis. Karakterini de birebir bilmis bu arada, sonradan anladigim karakterini :)

Keşke senin durumunu bilemeseymiş Eğer benim durumumu bildiyse de, gidip tekrar kreşe falan kaydolacağım, bunca yıldır bildiğimi sandıklarımı yeniden öğrenmek umuduyla :)))))

Keşke senin durumunu bilemeseymiş Eğer benim durumumu bildiyse de, gidip tekrar kreşe falan kaydolacağım, bunca yıldır bildiğimi sandıklarımı yeniden öğrenmek umuduyla :)))))
Melisa asya nasil baktiran varmi hisli buluyormusunuz onun youtube sayfasida varmis

Lizya hakkında hayırlısı olsun. Geçen gün aresin falının patladığını yazmıştım ama gene tekrar arese attin galiba olumsuz süreç için bir şey söylemedi mi?

Lizya hakkında hayırlısı olsun. Geçen gün aresin falının patladığını yazmıştım ama gene tekrar arese attin galiba olumsuz süreç için bir şey söylemedi mi?
Olmaz dedigi seyin aslinda oldugunu soylemek icin attim, bunun surece etki etmeyecegini dedigi gibi olacagini soyledi. Yine ayni tarihi Verdi, yaz ortalari gorusmelerini artacak dedi o da ve yil sonu verdi yine gecen seferki gibi. Ogrendigim bilgiden sonra zaten yil sonu dediginin olmasi %5 falan ihtimaldi ama dun daha fazla gelisme oldu, yaz sonu o dedigi olmayacagi gibi bu gelismeyle yaz ortalari yakinlasmalarimiz vs da olmaz artik, ben gormek bile istemiyorum. Bu fallarin buradan donmesi icin cok buyuk bir seyin yasanmasi lazim ki olmayacak bir sey, olursa yine yazarim.
Ares gecmisteki fallarinda genelde anlik ve yakin gelecek durumlari bilmisti ama bos degil kesinlikle. BIr de bunca yasadiginiz sana yasattigin seyden sonra, sen geldiginde ister misin bilemem ama su an isteyeceksin gibi duruyor demisti bir onceki falinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…