Binnaz Abla

değilsiniz : )

Madem kk üyelerine bakmıyorsun ne diye sürekli bildirge yayımlayıp duruyorsun !!! 4 kez geldim sana hiç bir dediğin olmadı üstüne pozitif enerjimi aldın. Önceden seni severdim ama durmadan açıklamalarından sıkıldım. İnsanların niye algıları ile oynuyorsun. Çok iyi bir falcı isen neden gelip burayı okuyorsun ki?

Mesela elfin, kadın hiç gelip buraya yazıyor mu? Hayır burayı ne okumaya ihtiyacı var ne de açıklama yapmaya kaldı ki altı üstü bir fal niye bu kadar büyüttün ki :) 1 yıl 3 ay oluyor fal atmıyorum aşırı rahatım. Geleceği bilmek istemiyorum yaşayarak hayatı deneyimliyorum. Bu ara da inan iyi bir falcı iyi/kötü yorumlardan pek etkilenmiyor. Seninde dediğin gibi hepi topu 2-3 kişi burada seni eleştirenler :) Kk niye bu kadar büyüttün ki... Biri falına çöp dese nolucak? Senin hitap ettiğin zaten bir kitle mevcut. Burayı bu kadar dert etmen bana garip geldi :)

evet ama şu açıdan bakın adamların fal ekmek teknesi ekmek teknenize çöp dense ?

Dediğim gibi dibine kadar eleştiri evet hakaret hayır
Kesinlikle katılıyorum. Hakarete karşıyım. Aslında benim ilk mesajım o kelimeyle alakalı değildi. Benim asıl karşı olduğum Nakta’nın falını beğenmeyen üyeye diğer üyenin kalkıp hakarete varan söylemleriydi. Bir de işte falcıları burada fanatik gibi savunmayı doğru bulmuyorum. Sonradan olay ‘çöp’ kelimesini savunuyormuşum halini aldı.

Bazen gerçekten ‘ben ne yapıyorum?’ diyorum. :)

Bahar Yağız yorumlarını topladım buraya baktıran yazsın da fikir alalım
Bahar yağız ismi tanıdık geldi. Baktırmışım okudum paylaşmak istedim.Kişilik analizi kötü duygu durumu doğru ama bilgilerim ve sorduğum sorudan çıkarılabilir. Dili güzel samimi olumlu konuşmuş. Baktırdığım tarihte iki aylık bir vade vermiş. Ben fal baktıralı bir yıl olucak ve dediği türden olumlu hiçbir şey olmadı.Çıkmadı. Ben bir daha denemem. Sizin kararınız. Umarım burayı okumuyordur

Ben yeni baktirdim durum ve kisi analizi dogru geldi bana ama soyledigi birsey onada soyledim mumkun degil oylebirsey diye ama bekliycem baska bir yorumcu ile ayni tarihi verdi zaten zaman yakin

Selamlar herkese evet arkadaşlar bende Nakta'dan sürekli yorum almaya çalışanlardanım ve o yorumculuğa devam ettiği beni kabul ettiği müddetçe onun öngörülerini soracağım çünkü her defasında dile getirdim bana karşı bu kadar nazik nezaketli hoşgörülü aldatmaca olmadan yorum yapan bir yorumcu kendisi lütfen sizlerde beğenebilirsiniz veyahut beğennmezsiniz saldırı durumuna geçmeden yorum yapıp geçin banada çıkmayan ve burada göklere çıkartılan yorumcular var ben o şöyle kötü böyle kötü diye her defasında dile getirmiyorum bu yanlış çünkü iyi veya kötü yorum yapıp çekiliyorum ki Nakta veyahut başka bir yorumcu bu tarz davranışları haketmiyor bence hepimiz tercihlerimizi yaşarız..

hımmm nakta hanım şöyle konuya gireyim o zaman bende madem kk üyelerine bakmıyorsunuz neden dikkatle burayı takip ediyorsunuz da iki kelime yazılınca hemen saldırıya geçiyorsunuz? Çünkü sizde biliyorsunuz ki burada konuşulduğunuz zaman öyle yada böyle reklamınız oluyor öyle değil mi? Size dürüstlüğünüzden dolayı teşekkür ettim evet bazı falcılar gibi her şekilde bakarım demediğiniz için burada fikrimi söyledim ama sizde sürekli pohpohlanmak istiyorsunuz en ufak bir eleştiri sözcüğünde tırnaklarınızı çıkarıyorsunuz ben size kötü bir şey yazmadığım halde kötü yazdınız enerjimiz bloke oldu dediniz biraz alttan alıp sizi övsem muhtemelen konu başka yere giderdi ki bende teşekkürü mü edip kapattım zaten konuyu. Ama burası halka açık bir platform burada çıkan da çıkmayan da konuşulacak ki okuyanlar faydalansın siz mükemmel bir falcı değilsiniz hiç birimiz mükemmel değiliz baktığınız fal çıkmadığı zaman bu dile getirildiğinde suçlu fal baktıranlar hiç değil halka açık bir iş yapıyorsanız eleştiriye de açık olun amacım konuyu kavga haline getirmek değil tarzım olmayan bir durum zaten ama siz sayfanıza gelenleri çatır çatır göndermeye devam edicem derseniz insanlarda sizi eleştirebilir öyle değil mi??

Ben buradan kimseyi tanımam kimseyle mesajlaşmam bana bakmadı diye de değildi yazdıklarım nakta hanımın genel tavrınaydı aynı fikirde olduğum insanlara yazmak istedim burda düşündüklerimizi yazamacaksak fikrimizi belirtmeyeceksek burda olmanın da anlamı yok naciZane şunu söylemek istiyorum son kez insanların sizi eleştirmesi sizi kötü yapmaz eleştireni de kötü yapmaz bu kadar büyük tepkiler vermenize ortalığı ayağa kaldırmanıza gerek yok hepimiz insanız hepimiz eşitiz bu konuyla ilgili yazmak istemiyorum artık hayatımız fallardan ibaret değil zaman zaman ihtiyaç duyuyoruz o kadar

Nakta'ya kızardım ben de "neden boyle davranıyor dıye" Nakta'nın haklı oldugunu, onu surada elestıren soylemıs "4 kez geldim sana hiç bir dediğin olmadı üstüne pozitif enerjimi aldın" Kadın meger ne kadar haklıymıs "madem ılk falımı begenmedınız neden 2.ye geldınız" dıye....YAHU BEGENILMEYEN FALCIYA DA 4 KEZ GITMEK???? Ustune para vermek ve o ne demek hala cozemedım ama üste " pozitif enerjisını de" hedıye etmek..... 1 degıl 2 degıl 4 defa......

"Çok iyi bir falcı isen neden gelip burayı okuyorsun ki?" .........demıs kedılı avatar. Kadın en azından deyımı tabırı ıle "ERKEK GIBI" kımse o olarak gelıp yazıyor. Adını-sanını degıstırıp,işlerı bulandırıp ÇAMUR atmıyor.... AAAA falcı olup da okumayan mı var burayı,guldurmeyın benı lutfen:) Hatta gızlı olan profıl bılgılerınde Iz...'de yasayan,(tayın netlesmıs demek).ve s .....k personelı olan"su naktaya sarasım var" dıyenler de vardı dıye hatırlıyorum...

Gecen bır pıyes gorum. 2 uye vardı kkda. Vurun kahpeye fılmının bas kahramanı oldular. O konuyu kenara alıyorum....Sonra o 2 uye gıttı ortalıktan...Bır anda usttekı yazıyı yazan ve profıl resmını bıle ılgınc bır benzerlıge cevıren kısı geldı...O da olabılır,ısteyen ıstedıgı vakıt gıder-ıstedıgı vakıt gelır bunda sorun yok ama sonra bırden sozde Naktayı seven bır uye gelır ama ne sevmek kardesım babanın oglunu oyle damdan duser gıbı sevemezsın.... Oyle bır sevgı kı buradakı etlıye-sutluye bıle karısmayan uyelerın dahı dıkkatını ceker "bu yaptıgı zarar vermek baska sey degıl" dıye...

Aaa sonra sahneye coktandır sesı solu cıkmayan bır avukat hanım cıkar ve derkı "benım kımseyle buradan bır bagım yok" Ama,ben sunu hatrladım

Topıkte kedısıyle arz-ı endam eden taze uyeyı hatırladınızmı? Bu yazıyı yazan kısının o taze kedılı profıllı kısı ıle bırden ortaya cıkıp- CANHIRAS NAKTAAA dıyerek,naktayı onlara tabakta sunan uye ıle aynı anda ortaya cıkması ve avukat hanımın Nakta'nın kısısel bılgılerı-ozel hayatı ıfsa ettıgını soylemesı ve onu bu sekılde vurmaya calısması..... Pekı Nakta ozel hayata daır ne yayınlamıs burada,buyrun:

BIR TEK VASELIN ISMI VAR ORADA.... O DA NICK SADECE BIR TAKMA ISIM.....Avukat hanım bu ayrıntıyı gormemısmı acaba? Veya hep mahkeme vs denıyorya hangı aklıbasında hakım bunu kısısel bılgılerın ıfsası olarak gorebılır,hakımlerın ınsıyatıf kullanma yetkılerı de yok tabı kı ıs oraya gelırmı bu paylasımla o da komık.....

BAKINIZ Kazen ne demıs bunun hakkında:
Nakta ne yapmıs anlamadım ben...... Hadı ben burada baska bır falcıya "sarmısım" Pekı Nakta onun kullandıgı yontemlerımı kullanmıs? En duz yoldan,en kuralına uygun yoldan gelıp cvp vermıs..... Bız bır falcıyı elestırınce ruh hastasıyız,sız elestırınce............???

Ha bu arada kısısel bılgı-ıfsa konuları hazır gundeme gelmısken

Bız ozel hayata daır bırsey yazdıkmı?Madem elestırılerde bır kantarın topuzu olmalı bu yanlız benım ıcın gecerlı olmamalı dıyerek durumu arz-u nıyaz ederım.Iyı geceler

Son düzenleme:
Bu arada arkadaşlar bazı hukuki konular yanlış aklınızda kalmasın diye birkaç şey yazacağım. Ben bilişim hukuku almadım fakültede okurken o yüzden bilişim hukuku almış iki arkadaşa da sordum özellikle. Olayı anlattım, nickli olduğu ayrıntısını da verdim. Onlar da benim gibi TCK 132'ye (Haberleşmenin Gizliliğini Ihlal Suçu) girer bu dediler. Zaten kişisel verilerin korunması ile ilgili maddeler TCK 135-140. Ve onla bunun ilgisi yok. Burada nick üzerinden mesajlaşıyoruz diye özel mesajları ifşa etme hakkımız yok çünkü herkes zaten bu nickler üzerinden birbirini tanıyor. Bu suçun oluşması için mesajlarda önemli bir şey ya da bize dair bilgilerin olması da önemli değil.
Bu iki arkadaş ve ben yanılıyor da olabiliriz, buna aykırı Yargıtay kararları da çıkmış olabilir tabi. Bu formu okuyan hukukçu arkadaşlar eğer böyle Yargıtay kararları varsa atarsanız ben de yanlış bildiğim konuyu düzeltmiş olurum.
Biraz konu dışı oldu ama artık kusura bakmayın. Herkese iyi geceler.

Haberleşmenin Gizliliğini İhlal Suçu Nedir? (TCK md. 132)
Haberleşmenin gizliliğini ihlal suçu; iki veya daha fazla kişinin, başkaları tarafından bilinmeyeceği inancı ve iradesiyle, belli iletişim araçları kullanarak (internet, telefon, faks, mektup vb.) gerçekleştirdiği haberleşmenin dinlenmesi, okunması, kaydedilmesi veya ifşa edilmesi ile oluşur.

TCK md.132’de yer alan haberleşmenin gizliliğini ihlal suçu, “Özel Hayata ve Hayatın Gizli Alanına Karşı Suçlar” başlığında düzenlenmiştir. Aşağıdaki seçimlik hareketlerden birinin işlenmesiyle suç meydana gelir:

• En az 2 veya daha fazla kişi arasındaki haberleşmenin gizliliğinin üçüncü bir kişi tarafından herhangi bir şekilde ihlal edilmesi (TCK md.132/1-1.cümle),
  • En az 2 veya daha fazla kişi arasındaki haberleşmenin üçüncü bir kişi tarafından “kayda alınmak suretiyle” gizliliğin ihlal edilmesi (TCK md.132/1-2.cümle),
  • En az 2 veya daha fazla kişi arasındaki haberleşmenin üçüncü bir kişi tarafından “ifşa edilmesi” (açığa vurulması) suretiyle gizliliğin ihlal edilmesi (TCK md.132/2),
  • Kişinin kendisiyle yapılan haberleşmeyi herhangi bir şekilde veya basın ve yayın yoluyla “hukuka aykırı bir şekilde ifşa ederek (açığa vurarak)” gizliliği ihlal etmesi (TCK md.132/3).
Buradakı son madde konuya ılıntılendırılebılır dıye dusunsem de "o konusma veya haberlesme ıcınde kısının gercek adı-ev-adres bılgılerı" gecmıyorsa,sadece su oldu-bu oldu dıye gecyorsa konu yıne de cezaya tabı olurmu? Dıyelım oldu...... cezası nedır?

Kazen abi ben ciddi anlamda istiyorum benimle ilgili ifşayı, girin mesajlara bakın, bu ithamlardan sıkıldım. Hala beni birileriyle birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyormuşum gibi gösteriyorlar. Benim bu topikten kimse ile bağım yok. Gelpisipisipisi ile karşılıklı fallaştık ve son mesajlaşmamız 24 Şubat 2018dir. 2 Nisan 2018'de kendisine mesaj attım ve bana dönüş yapmadı. Muhabbet-i fal topiğinden lebara ile fallaştık 3 Şubat 2017 son mesaj tarihi. Babyster var bir de oradan fallaşmaya devam ettiğimiz. Ben karşılıklı fallaşma dışında kimse ile iletişime girmiyorum, girmem de. Hatta fallaşalım diyen bazı kişilerle de girmiyorum bazı sebeplerden. Ben paralı fal baktırmıyorum bir şey yaptırmıyorum, sessiz olmayıp da ne yapcam? Baktırmadığım falların çıktı-çıkmadı muhabbetini mi? Ben sadece gerektiği yerlerde girip yazıp çıkıyorum.

Son düzenleme:
Bu suçun oluşması için mesajlarda önemli bir şey ya da bize dair bilgilerin olması da önemli değil.
Bu şu demek: içerikte ne olursa olsun ifşa edemezsiniz. Bunların olması gerekmiyor bu suçun oluşması için ama zaten ben dediğim gibi kendimi bilişim hukuku konusunda olağanüstü görmüyorum kimse gibi varsa diğer avukat arkadaşların bilgilerini bekliyorum. Ben de düzeltmiş olurum.

Falcısınız diyen yok ki. Karşılıklı fal bakan çok üye var sitede ya da elinden geldiğince yardım amaçlı fal bakan. Eskiden bende bakıyordum o zaman bende falcıyım :)

Falcısınız diyen yok ki. Karşılıklı fal bakan çok üye var sitede ya da elinden geldiğince yardım amaçlı fal bakan. Eskiden bende bakıyordum o zaman bende falcıyım :)
Benim kızdığım nokta o değil. Ben sanki burada bazı kişileri tanıyor ve onlarla bir olmuş da Nakta'ya yürüyormuşum gibi söyleniyor. Oysa ne Nakta'nın bahsettiği 2 kişiyle iletişimim var ne de gelpisipisipisi ile. Kadın benim son attığım mesaja cevap bile vermedi, sonra da gitmiş siteden, ne zaman gitti bilmem. Kadınla ne sosyal medya ne telefon almamışız, bunlar için mesaj kutumu okusun istiyorum Kazen'in. Nakta hanım'da belki bilmiyordu yaptırtığı şeyin böyle bir durum olduğunu. Ben Nakta hanımın üzerinden yazmak yerine genele yazdım kimsenin aklında yanlış kalmasın diye çünkü ben taaa akşam 8'de Kazen'le konuştum ve tepkimin neye olduğunu anlattım ve kapattım bu mevzuyu. Kazen'e burada kimlerle fallaşma amaçlı mesajlaştığımı anlattım. Burada bu şekilde itham edilmeden çok önce yani.

gelpisipisi nickli üye tanıdık bir falcı mı? Günahını almayayım da bana da fal bakmıştı (karşılıksız bakmıştı sağ olsun), başkasıyla nişanlanacağımı bilmişti ehehe. Keşke geri gelse ya da kim olduğunu bilsem.

Yazdıkların o kadar uzun ki hiç okumadım desem , ayrıca sanane ? Bu ara da neden beni kafaya bu kadar taktın , sürekli kendi kendine uydurup inandığın şeyleri burada savunup duruyorsun. istediğimi eleştiririm sana mı sorucam ? Senin tavsiye ettiğin çok falcıya ben fal attım noldu hiç biri olmadı. Bak ne güzel en azından çıkmayınca bir daha gitmiyorum :) 4 kez olayı ne biliyor musun bilmeden konuşup durma 3 fal olayları bilmediğim ve naktaya sizin gibi inandığım içindi, en son falda nakta saniyesinde patla'' bekar'' dediği adam evli çıktı :) Gerçekten enerji işiymiş fal!!! Bu arada hakkımda ithamlarda bulunma sen kimsin ya yerini bil. Kanıtın varsa ortaya koy. Burası sana özel bir yer değil artık bunu idrak et. İster nickimi değiştririm ister değiştirmem sana hesap mı verecem. Gün gelir devran döner capella naktayı yerden yere vuracağın zamanda gelecek. Tıpkı zümraya yaptığın gibi. Bana da yazama git başka biri ile ağız dalaşı yap. Senin varsayımlarınla ilgilenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…