Abi benden sınırsız izin Nakta hanımın dediği kişilerle iletişimim var mı bakın. Dediği kişi miymişim ona da bakın. Nakta hanımın aklında şüphe kalmasın normal birinin onu eleştirdiğine dair.
Nakta'dan cevap var yine ;
Herkese merhaba yine ben , ama bu başlığa ilk kez yazıyorum
Yazmayayım oralı olmayayım dedikçe iyice sataşan bir grup oluştu ..Şimdide aylar önce falına bakmadığım ve nedenini farklı şekilde izah ettiğim ve dürüstlüğümden dolayı bana teşekkür ederek sayfamdan ayrılmış moballa gelmiş içini dökmüş ama tabi ki YANLI OLARAK , KENDİNCE vay arkadaş !!
öncelikle bu mesajın geneli sadece jewels e verilen bir cevap ama biraz hafızaları da tazelemek adına topik üyelerinin huzuruna sunulur.
Öncelikle dilinin döndüğünce memnuniyetini dile getirmeye çalışan fanatik danışanlarımdan biri antinaktacılar tarafından dışlandı çok gariptir ki aslında 2 üye arasında begümkütük ve asenadam arasında geçen ve kavgaya bile dönüşmeyen bir 2 ayrı mesaj ve orada kalan mesaj puring in ortaya laf atması ile beraber linç etme komitesi yavaş yavaş yerini almaya başladı ..
şaşırdım mı hiçç .. ilk kez mi oluyor bu hayır , Bir fala çööp denmesi halini normalleştirmeye çalışan üyelere adab-ı maşeret kurallarından bahsedecek veya yol yordam öğretecek durumda değil hiç kimse zaten gözünün önündeki mesajı okuyamıyorsun , hayat sana ne yapsın fal senin hayatında gerçekliğe nasıl dönsün ? Dünyanın en güzel fırsatları onun etrafında dönse de bunu tutabilecek kapasite ve farkındalığı yok ise hayat size ne yapsın ?..Fal nasıl çıksın ? Ama konumuz bu değil ..
Asıl tuhaf olan Jewels yukarıdaki mesajı
Geçenlerde dediğiniz olay tam 7 ay önce yaşandı .
7 ay önce yaşanan olaydan yalanları ortaya çıkan kişiler utancından sayfayı terketti .Çünkü Naktaya atılan iftira amacına ulaşamadı , Siz şimdi kimi neyi savunuyorsunuz OBJEKTİF ve HUKUKÇU (!) kimliğinizi bir kez daha sorgulayın
üyeleri maşa gibi kullanmak ? ncarenot , capella79 dodue luciferr gördüğüne bildiğine şahitlik etti .. yukarıda ektedir .
BU bildirileri kazen e mesaj olarak yayınlattırmadığım için pek içerlemişsiniz gerçekten tek sebep bu mu ? yoksa bir falcının sizin arkadaşınız olan 2 topik üyesine karşı bu kadar haklı olması ve haklılığını ispat edebilmesi mi sizi rahatsız etti .. gecenin 22 sinde biri bana iftira atıyor özel mesajımı ifşa etti ama ben doğrusunu ifşa edeceğim bana destek olun diye telefon açamazdım kendi üyeliğim var kk da sadece izliyorum kazenin de belirtmiş olduğu gibi .. Yani sadece falcıyım .. Zaten bir falcının da oraya yazma durumu yok hani dilerse kendi de yazabilir demişsin ya falcılar yazamıyor önemli kuralı da burdan belirteyim size
Kişisel veri kişisel bilgilerden söz edilmiş tüm isimler karalandı Kişisel bilgiden ne anlıyorsunuz ? Ad soyad telefon adres bilgisi ? var mı YOK .. işin doğrusu ve gerçeği yukarda huzura aklı selim üyelere sunuldu ve onlar tarafından taktir edildi i ayrıca o üstü karalanmış ve gerçek hikayelerden oluşan içerikler çıkan fal haberi olarak her gün sayfamda yüzlercesi sayfamda yayınlanıyor bu çok zorunuza gitse de gerçek bu .
Topik üyesinin , falcının ,falcı yandaşının , birbirine karıştığı kimin kim ile bağının olmadığı bir yerde zaten eleştiriler ve bildirimler benim tarafımdan itibar görmez.Eleştiri geri bildirim kapalı kapılar ardında özel ve konuya vakıf insanlardan dinlenir.bu benim için uzun zamandan beri böyledir ,şimdi bu yazı huzura sunulacak ve gerçekten objektif olan topik üyeleri tarafından değerlendirilecek. Kim kimdir nasıl bir niyeti vardır çok ortada ama buraya da bunu belgeleyim dursun . UNUTAN OKUSUN
Yüzlerce kişiyi rumuzunu yazmadan eşleştiriyorum evet siz kendi algınız ile benim algımı aynı mı sandınız arkadaşlar ?Sizi eşleştirmek ve bana yazdığınız andaki niyeti bile anlamak benim için çok kolay .siz tek kişiniz ben yüzlerce kişiyi tanıyorum , okuyorum , sadece topik değil dışarda da bu böyle .. Benim işim bu zaten .ALGI .
Burda yazıp yazıp sayfamda sevimlikten ölüyorsunuz .. kim inansın size yahu? Falının çıkıp çıkmadığını kim nerden bilsin . son örnek : bakınız :moballa .moballaya gelene kadar çoook örnek var .
Kk üyelerine BAK-MI-YO-RUM!! Sayfama geldiğinizde de çatır çatır sen busun deyip göndermeye devam edicem gelip dertlenmeyin topikte .. Kadının kadına yaptığı düşmanlığı kimse yapmaz bu nedir yahu ???Bir duracağınız yeri bilin ..
Not : Taş diye attıgınız her şeyi aldım kendime basamak yaptım
Kıssadan hisse
1-Meyve veren ağaç taşlanır ama Güneş balçıkla sıvanmaz. Bu durum hiç değişmedi ..
Kesinlikle katılıyorum. Hakarete karşıyım. Aslında benim ilk mesajım o kelimeyle alakalı değildi. Benim asıl karşı olduğum Nakta’nın falını beğenmeyen üyeye diğer üyenin kalkıp hakarete varan söylemleriydi. Bir de işte falcıları burada fanatik gibi savunmayı doğru bulmuyorum. Sonradan olay ‘çöp’ kelimesini savunuyormuşum halini aldı.evet ama şu açıdan bakın adamların fal ekmek teknesi ekmek teknenize çöp dense ?
Dediğim gibi dibine kadar eleştiri evet hakaret hayır
Bahar yağız ismi tanıdık geldi. Baktırmışım okudum paylaşmak istedim.Kişilik analizi kötü duygu durumu doğru ama bilgilerim ve sorduğum sorudan çıkarılabilir. Dili güzel samimi olumlu konuşmuş. Baktırdığım tarihte iki aylık bir vade vermiş. Ben fal baktıralı bir yıl olucak ve dediği türden olumlu hiçbir şey olmadı.Çıkmadı. Ben bir daha denemem. Sizin kararınız. Umarım burayı okumuyordurBahar Yağız yorumlarını topladım buraya baktıran yazsın da fikir alalım
Ben yeni baktirdim durum ve kisi analizi dogru geldi bana ama soyledigi birsey onada soyledim mumkun degil oylebirsey diye ama bekliycem baska bir yorumcu ile ayni tarihi verdi zaten zaman yakinBahar yağız ismi tanıdık geldi. Baktırmışım okudum paylaşmak istedim.Kişilik analizi kötü duygu durumu doğru ama bilgilerim ve sorduğum sorudan çıkarılabilir. Dili güzel samimi olumlu konuşmuş. Baktırdığım tarihte iki aylık bir vade vermiş. Ben fal baktıralı bir yıl olucak ve dediği türden olumlu hiçbir şey olmadı.Çıkmadı. Ben bir daha denemem. Sizin kararınız. Umarım burayı okumuyordur
Nakta'ya kızardım ben de "neden boyle davranıyor dıye" Nakta'nın haklı oldugunu, onu surada elestıren soylemıs "4 kez geldim sana hiç bir dediğin olmadı üstüne pozitif enerjimi aldın" Kadın meger ne kadar haklıymıs "madem ılk falımı begenmedınız neden 2.ye geldınız" dıye....YAHU BEGENILMEYEN FALCIYA DA 4 KEZ GITMEK???? Ustune para vermek ve o ne demek hala cozemedım ama üste " pozitif enerjisını de" hedıye etmek..... 1 degıl 2 degıl 4 defa......Madem kk üyelerine bakmıyorsun ne diye sürekli bildirge yayımlayıp duruyorsun !!! 4 kez geldim sana hiç bir dediğin olmadı üstüne pozitif enerjimi aldın. Önceden seni severdim ama durmadan açıklamalarından sıkıldım. İnsanların niye algıları ile oynuyorsun. Çok iyi bir falcı isen neden gelip burayı okuyorsun ki?
Burayı bu kadar dert etmen bana garip geldi :)
Nakta ne yapmıs anlamadım ben...... Hadı ben burada baska bır falcıya "sarmısım" Pekı Nakta onun kullandıgı yontemlerımı kullanmıs? En duz yoldan,en kuralına uygun yoldan gelıp cvp vermıs..... Bız bır falcıyı elestırınce ruh hastasıyız,sız elestırınce............???yok yok avukatsınız kişisel verileri koruma kanununu benden iyi biliyor olmalısınız isim vermeden konuşmaların yayınlanması suç değildir.
Kişisel veriler kapsamına giren ; isim soyisim, telefon, açık adres vb. durumlar.
nick kişisel veri değildir !
Bız ozel hayata daır bırsey yazdıkmı?Madem elestırılerde bır kantarın topuzu olmalı bu yanlız benım ıcın gecerlı olmamalı dıyerek durumu arz-u nıyaz ederım.Iyı gecelerDodude ve Capella79 isimli üyelerinizin özellikle 16.04.2019 tarihinden itibaren XXXXX isimli kişi hakkında yapmış oldukları, eleştiri sınırını aşan.....
............. Ancak işbu eleştiri, kişilerin kişilik haklarına zarar vermemeli ve kişisel hayatlarını içermemelidir. Söz konusu üyelerin, Müvekkilimin kişisel bilgilerini bildikleri alenen ortadadır. Müvekkilimin kişisel bilgilerini, özel hayatını hatta ailesi ile ilgili dahi bilgileri içeren yorum atmalarının hiçbir mantıklı yanı bulunmadığı gibi Hukuka Aykırı olduğu da tartışmasızdır.
Kadınlar Kulübü olarak, entrylerde reklam yasağı uygulaması bulunduğu gibi eleştiri yapılan kişilerin karalanması, kişilik haklarına zarar verici, hatta hakaret içerikli yorumlara da yaptırım uygulanması gerekmektedir.
Dolayısıyla Müvekkilim "XXXXXXX" hakkındaki tüm yorumların kaldırılmasını, Dodude ve Capella79 isimli üyelerin Müvekkilim hakkında yorum atmasının engellenmesini, aksi halde tarafımızca tüm yasal yollara başvurulacağını, Müvekkilim hakkındaki entrylerin silinmesi için Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurulacağını bildiririz.
Av. XXXXXX XXXXXXX
Bu şu demek: içerikte ne olursa olsun ifşa edemezsiniz. Bunların olması gerekmiyor bu suçun oluşması için ama zaten ben dediğim gibi kendimi bilişim hukuku konusunda olağanüstü görmüyorum kimse gibi varsa diğer avukat arkadaşların bilgilerini bekliyorum. Ben de düzeltmiş olurum.Bu suçun oluşması için mesajlarda önemli bir şey ya da bize dair bilgilerin olması da önemli değil.
Falcısınız diyen yok ki. Karşılıklı fal bakan çok üye var sitede ya da elinden geldiğince yardım amaçlı fal bakan. Eskiden bende bakıyordum o zaman bende falcıyım :)Kazen abi ben ciddi anlamda istiyorum benimle ilgili ifşayı, girin mesajlara bakın, bu ithamlardan sıkıldım. Hala beni birileriyle birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyormuşum gibi gösteriyorlar. Benim bu topikten kimse ile bağım yok. Gelpisipisipisi ile karşılıklı fallaştık ve son mesajlaşmamız 24 Şubat 2018dir. 2 Nisan 2018'de kendisine mesaj attım ve bana dönüş yapmadı. Muhabbet-i fal topiğinden lebara ile fallaştık 3 Şubat 2017 son mesaj tarihi. Babyster var bir de oradan fallaşmaya devam ettiğimiz. Ben karşılıklı fallaşma dışında kimse ile iletişime girmiyorum, girmem de. Hatta fallaşalım diyen bazı kişilerle de girmiyorum bazı sebeplerden. Ben paralı fal baktırmıyorum bir şey yaptırmıyorum, sessiz olmayıp da ne yapcam? Baktırmadığım falların çıktı-çıkmadı muhabbetini mi? Ben sadece gerektiği yerlerde girip yazıp çıkıyorum.
Benim kızdığım nokta o değil. Ben sanki burada bazı kişileri tanıyor ve onlarla bir olmuş da Nakta'ya yürüyormuşum gibi söyleniyor. Oysa ne Nakta'nın bahsettiği 2 kişiyle iletişimim var ne de gelpisipisipisi ile. Kadın benim son attığım mesaja cevap bile vermedi, sonra da gitmiş siteden, ne zaman gitti bilmem. Kadınla ne sosyal medya ne telefon almamışız, bunlar için mesaj kutumu okusun istiyorum Kazen'in. Nakta hanım'da belki bilmiyordu yaptırtığı şeyin böyle bir durum olduğunu. Ben Nakta hanımın üzerinden yazmak yerine genele yazdım kimsenin aklında yanlış kalmasın diye çünkü ben taaa akşam 8'de Kazen'le konuştum ve tepkimin neye olduğunu anlattım ve kapattım bu mevzuyu. Kazen'e burada kimlerle fallaşma amaçlı mesajlaştığımı anlattım. Burada bu şekilde itham edilmeden çok önce yani.Falcısınız diyen yok ki. Karşılıklı fal bakan çok üye var sitede ya da elinden geldiğince yardım amaçlı fal bakan. Eskiden bende bakıyordum o zaman bende falcıyım :)
Nakta'ya kızardım ben de "neden boyle davranıyor dıye" Nakta'nın haklı oldugunu, onu surada elestıren soylemıs "4 kez geldim sana hiç bir dediğin olmadı üstüne pozitif enerjimi aldın" Kadın meger ne kadar haklıymıs "madem ılk falımı begenmedınız neden 2.ye geldınız" dıye....YAHU BEGENILMEYEN FALCIYA DA 4 KEZ GITMEK???? Ustune para vermek ve o ne demek hala cozemedım ama üste " pozitif enerjisını de" hedıye etmek..... 1 degıl 2 degıl 4 defa......
"Çok iyi bir falcı isen neden gelip burayı okuyorsun ki?" .........demıs kedılı avatar. Kadın en azından deyımı tabırı ıle "ERKEK GIBI" kımse o olarak gelıp yazıyor. Adını-sanını degıstırıp,işlerı bulandırıp ÇAMUR atmıyor.... AAAA falcı olup da okumayan mı var burayı,guldurmeyın benı lutfen:) Hatta gızlı olan profıl bılgılerınde Iz...'de yasayan,(tayın netlesmıs demek).ve s .....k personelı olan"su naktaya sarasım var" dıyenler de vardı dıye hatırlıyorum...
Gecen bır pıyes gorum. 2 uye vardı kkda. Vurun kahpeye fılmının bas kahramanı oldular. O konuyu kenara alıyorum....Sonra o 2 uye gıttı ortalıktan...Bır anda usttekı yazıyı yazan ve profıl resmını bıle ılgınc bır benzerlıge cevıren kısı geldı...O da olabılır,ısteyen ıstedıgı vakıt gıder-ıstedıgı vakıt gelır bunda sorun yok ama sonra bırden sozde Naktayı seven bır uye gelır ama ne sevmek kardesım babanın oglunu oyle damdan duser gıbı sevemezsın.... Oyle bır sevgı kı buradakı etlıye-sutluye bıle karısmayan uyelerın dahı dıkkatını ceker "bu yaptıgı zarar vermek baska sey degıl" dıye...
Aaa sonra sahneye coktandır sesı solu cıkmayan bır avukat hanım cıkar ve derkı "benım kımseyle buradan bır bagım yok" Ama,ben sunu hatrladımEki Görüntüle 2268858
Topıkte kedısıyle arz-ı endam eden taze uyeyı hatırladınızmı? Bu yazıyı yazan kısının o taze kedılı profıllı kısı ıle bırden ortaya cıkıp- CANHIRAS NAKTAAA dıyerek,naktayı onlara tabakta sunan uye ıle aynı anda ortaya cıkması ve avukat hanımın Nakta'nın kısısel bılgılerı-ozel hayatı ıfsa ettıgını soylemesı ve onu bu sekılde vurmaya calısması..... Pekı Nakta ozel hayata daır ne yayınlamıs burada,buyrun:
Eki Görüntüle 2268862
BIR TEK VASELIN ISMI VAR ORADA.... O DA NICK SADECE BIR TAKMA ISIM.....Avukat hanım bu ayrıntıyı gormemısmı acaba? Veya hep mahkeme vs denıyorya hangı aklıbasında hakım bunu kısısel bılgılerın ıfsası olarak gorebılır,hakımlerın ınsıyatıf kullanma yetkılerı de yok tabı kı ıs oraya gelırmı bu paylasımla o da komık.....
BAKINIZ Kazen ne demıs bunun hakkında:
Nakta ne yapmıs anlamadım ben...... Hadı ben burada baska bır falcıya "sarmısım" Pekı Nakta onun kullandıgı yontemlerımı kullanmıs? En duz yoldan,en kuralına uygun yoldan gelıp cvp vermıs..... Bız bır falcıyı elestırınce ruh hastasıyız,sız elestırınce............???
Ha bu arada kısısel bılgı-ıfsa konuları hazır gundeme gelmısken
Bız ozel hayata daır bırsey yazdıkmı?Madem elestırılerde bır kantarın topuzu olmalı bu yanlız benım ıcın gecerlı olmamalı dıyerek durumu arz-u nıyaz ederım.Iyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?