- 23 Ağustos 2012
- 52.023
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.443
- 898
istanbul topiğine bakıyorum da hep an iyi gelecek tırt yazmışlar yiğite baktırmasam mı diyorum şimdi ama bilemedim:s
Vallahi cikanlar da olmus, sayfa 5092 ye bak. Bir de ben Burak in telefonunu ararken minikdepresif in yazdiklarini gordum, Burak in dedikleri bir bir cikti demis. Cikmayanlar da var ama cikanlar da var.
ama yiğite baktırayım ya onun kısmetine dün kumar oynadım:d tuttu haydan gelen huya gitsin
kızlar tellwede portakal3' baktıran var mı?
kızlar tellwede portakal3' baktıran var mı?
Tovbeeeeeee....kumar parasiyla fal mi baktiriyorsun? Cehennem atesinde Cherry ve izgara palamut olmayiz insallah!:26:
Ben maddi olarak zaten gocugum ama seytan habire durtuyor.
Ben baktirdim, baktirma . Pembe tablo cizmis, dedikleri cikmadi, tarih geceli cok oldu. Soke edici, ozel bir sey bilemiyor, agzin laf yapsa sen bile yazarsin.
ben baktırdım. hatta 2 hesabı var onun portakal3 ve ask3.
çok kısa ve genel bir yorum yapıp 2014 4. ayından sonra berabersiniz demiş.. yani birbirinizi çok sevmişsiniz sevgi karşılıklıymış ama şanssızlık olmuş ayrılmışsınız. gibi bir yorum yapmış koskoca fala..
teşekkürler, kehrinbana ne dersiniz?
bende o da rezaletti malesef..
teşekkürler, kehribana ne dersiniz?
en iyisi tellweye hiç bulaşmayayım o zamandün okuduklarım haleh çetiner'i merak ettim :26: ama onu da yakalamak zormuş galiba
Kehriban bazen guzel bakiyor, bazen salliyor ama guzel baktiginda cidden tutturuyor. ustelik dobra bir hatun, olumlu-olumsuz soyluyor. Bence dene zaten 5 kredi mi ne. VouruCasani guzelmis, onu tavsiye ediyorlar.
tellwe genel anlamda kötü.. ben klothoyağmuru beğeniyorum orda..vourucasanide iyiydi. chloe ve ugga da anda mükemmeldi burda ama onlar da garip burdakiler ya çok memnun ya çok pişman. mina06 var bana vourucasani gibi yakın geleceği çıktı o da uzun zamandır girmemiş.
esince var bir de çok net kadın.olumsuzu konuşabiliyor. bunlar dışında tellweyi at çöpe
esinceye baktırmıştım çok uzun tarihler veriyor bu huyunu sevmedim.
chloede bence fazla abartılmış bende anda bile iyi değildi
Chloe nin bana dedikleri cikmadi.
Venusamber iyi, Mina06 da iyiymis.
istanbul topiğine bakıyorum da hep an iyi gelecek tırt yazmışlar yiğite baktırmasam mı diyorum şimdi ama bilemedim:s
motor yanacak benim sonundaaklım tam burağa kayıyor yiğite yönelik mesajlar okuyorum. tam yiğite bugün baktırıyorum diyorum burak hakkında olumlu mesajlar geliyor ikisine birden baktıramam çok sarsar beni ne yapsam
Kahvede kimi önerirsiniz su an kizlarmoralman cöktüm aldigim bir haberden dolayi cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?