Binnaz Abla

istanbul topiğine bakıyorum da hep an iyi gelecek tırt yazmışlar yiğite baktırmasam mı diyorum şimdi ama bilemedim:s

Vallahi cikanlar da olmus, sayfa 5092 ye bak. Bir de ben Burak in telefonunu ararken minikdepresif in yazdiklarini gordum, Burak in dedikleri bir bir cikti demis. Cikmayanlar da var ama cikanlar da var.

Vallahi cikanlar da olmus, sayfa 5092 ye bak. Bir de ben Burak in telefonunu ararken minikdepresif in yazdiklarini gordum, Burak in dedikleri bir bir cikti demis. Cikmayanlar da var ama cikanlar da var.

motor yanacak benim sonunda aklım tam burağa kayıyor yiğite yönelik mesajlar okuyorum. tam yiğite bugün baktırıyorum diyorum burak hakkında olumlu mesajlar geliyor ikisine birden baktıramam çok sarsar beni ne yapsam

ama yiğite baktırayım ya onun kısmetine dün kumar oynadım:d tuttu haydan gelen huya gitsin

Tovbeeeeeee....kumar parasiyla fal mi baktiriyorsun? Cehennem atesinde Cherry ve izgara palamut olmayiz insallah! :26:

Ben maddi olarak zaten gocugum ama seytan habire durtuyor.

kızlar tellwede portakal3' baktıran var mı?

ben baktırdım. hatta 2 hesabı var onun portakal3 ve ask3.
çok kısa ve genel bir yorum yapıp 2014 4. ayından sonra berabersiniz demiş.. yani birbirinizi çok sevmişsiniz sevgi karşılıklıymış ama şanssızlık olmuş ayrılmışsınız. gibi bir yorum yapmış koskoca fala..

Tovbeeeeeee....kumar parasiyla fal mi baktiriyorsun? Cehennem atesinde Cherry ve izgara palamut olmayiz insallah! :26:

Ben maddi olarak zaten gocugum ama seytan habire durtuyor.

valla battı balık yan gider oldum nickde balık. tan yan gidiyoruz.. yan ile ilgili daha edepsiz tabirler geliyor aklıma ama onlar gelecek aylarda başıma gelecek:

Ben baktirdim, baktirma . Pembe tablo cizmis, dedikleri cikmadi, tarih geceli cok oldu. Soke edici, ozel bir sey bilemiyor, agzin laf yapsa sen bile yazarsin.

teşekkürler, kehribana ne dersiniz?

Son düzenleme:
en iyisi tellweye hiç bulaşmayayım o zaman dün okuduklarım haleh çetiner'i merak ettim :26: ama onu da yakalamak zormuş galiba

tellwe genel anlamda kötü.. ben klothoyağmuru beğeniyorum orda..vourucasanide iyiydi. chloe ve ugga da anda mükemmeldi burda ama onlar da garip burdakiler ya çok memnun ya çok pişman. mina06 var bana vourucasani gibi yakın geleceği çıktı o da uzun zamandır girmemiş.
esince var bir de çok net kadın.olumsuzu konuşabiliyor. bunlar dışında tellweyi at çöpe

esinceye baktırmıştım çok uzun tarihler veriyor bu huyunu sevmedim.
chloede bence fazla abartılmış bende anda bile iyi değildi

Chloe nin bana dedikleri cikmadi.

Venusamber iyi, Mina06 da iyiymis.

daimona iki fal atmistim tarottu o zaman icin ocak 15 ten sonra guzel seyler olacak demisti.icimden geldi bir katina alayim dedim kii almaz olaydim.tamamen baska olaylar cikti biri varmis hayatinda yeni baslamis demek tarotta gordugum ikinizin iliskisi degil onun iliskisiymis dedi!!!!!inanabiliyormusunuz

öncesinde sanırım size baktığım fallar hep tarottu keşke daha öncesinde katina isteseymişim çünkü kartlar net olarak gösteriyor durumu...Açıkcası bu kartlar tarot gibi iç açıcı görünmüyor Zaten başından beri.... bey bende iyi bir izlenim bırakmadı,yani sorumsuz bir erkek bunu size söylemeyi çok istedim ama içime attım,size layık değil ince bir ruhu yok malesef KATINA)

Maddi manevi sıkıntılarını inşallah ocak 15 civarında atacak ve ocak sonu ile 15 şubata kadar iletişime geçecek yüzyüze buluşup görüşeceksiniz.Kartlar kesinlikle görüşeceğinizi vurguluyor .Buyüzden karamsarlığı üzerinizden atın ve hayata gülümseyen gözlerle bakın.Her daim mutlu olacaksınız inşallah,bahtınız ve şansınız buyıl çok açık görünüyor.Herşey gönlünüzce olsun,Rabbimden dilerim ki tez zamanda bana döner güzel haberlerinizi verirsiniz.Sevgilerimle,tekrar beklettiğim için çok özür diliyorum...Çok sağolun.Beyfendi gerçekten iyi birisi ve herşeyi çok detaylı düşünüyor,biraz pimpirikli açıkcası.İnanın sizin anlatımınıza göre asla dönmeyecek demek mümkün mantıken düşünülürse böyle ama ben aksini söylüyorum...bey er geç dönecek,kartlar ve hislerim bunu söylüyor.TAROT BURADA ADAMI OVMUS

Son düzenleme:
istanbul topiğine bakıyorum da hep an iyi gelecek tırt yazmışlar yiğite baktırmasam mı diyorum şimdi ama bilemedim:s

Burak'la Yiğit'te daha baktırmadan yenik düştüler galiba.Çok iyi deniyodu ama istanbul topic Yiğitle ilgili karışmış bugün.Burak için benimde patlayan falları çok gözume ilişti.Bence bunlarda hepsi gibi çıkıcak diyor içimdeki ses.Bazısına biliyor,bazısîna bilemiyor.Offf falcı aramaktan yorgunum dostlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…