Binnaz Abla

Bu ara da capella hanım , nokta nokta koyduğun yerlerde benim yaptığım işi , bulunduğum şehri paylaşamazsın beni zorlama artık. Ayrıca ''sanane '' üyelik bilgilerimi ister gizler ister açık ederim. Senide şikayet ettim. Uzak dur benden. Al saçmalıklarını başka yerde konuş (mesela özel yazışmalarda dedikodu mu yaptığın gibi). İnsan biraz yerini bilir, ben senin gibi insanların kişisel bilgilerini veya özelini burada ortaya sermiyorum. Sırf haklı olmak için. Ne kadar basit hareketler bunlar. Mesajlarımı alıntalama seni muhatabım olarak görmüyorum. Çok iddia ettiğin falcılık meselesini lütfen kanıtla , önce şikayet butonuna bas başka hiç bir üyeliğim yok ve kanıtla. Ha kanıtlayamıyorsan buraya gelip yazma adı noluyor biliyor musun ? İFTİRA. İftiralara devam edeceksen de bende hakkımı aramasını bilirim.

Kazen bence konuya el atmalısın.Nakta hanım yüzünden topik yine aldı başını gidiyor.Ne güzel konuşuluyordu yorumcular hakkında.Bu Bayan birden hop çıkıyor Ve ortalığı karıştırıp duruyor.Bence artık herhangi bir falcının mesajları iletilmemeli kanaatindeyim.Kimse de Kusura bakmasın nakta hanımı koruyanlara söylüyorum.Tamam falı çıkmış olabilir.Ama hangi falcı kendini sürekli buraya taşıyor Ve yorumlarını kazen sayesinde iletiyor?Bu Nakta hanım olsun Ya da başka bir falcı olsun.Burayı dağıtmaya, insanları kışkırtmaya,tartışmaya hiç hakkı yok.Amaca ulaşıldı reklamınız yapıldı yine..

Agız dalası yapmamamı ıstıyorsan önce su sekılde davranmayacaktın
Rica ederim. Kazene ulaşabilirsin. 05453657552 Kazene bu numaradan ulaşabilirsin veya özel mesaj yoluyla site üzerinden iletişime geçebilirsin. Bence yazmayın sadece kazene ulaşın. İyi geceler.
Benımle ugrasma dıyen kısı??? Savas baltalarını CIKARDIGIN GECEYI UNUTTUNMU? Ben OLAYA uyandıgımda kı emınım SOK OLMUSSUNDUR....SUSTUGUNU UNUTTUNNMU? Edebınden sustun da ben anlamadım tabı....KLASIK ISPATLAAA sarkısına baslamıssınız sekerım.... Madem bahsettıgım kısı sız degılsınız neden rahatsız oldunuz sehır vs. bılgılerını ustu kapalı yazmama? Onlar ıcın de DEGILIM-KANITLA desene....Kanıt-kanıt dıye dolanıp duruyorsunz,cok ıyı bılıyorsunuz kı bu tarz ısler ıcın hukuk yoluna basvurmanın komık oldugunu ve kendımı bu denlı salakca bır seye sokmayacagımı NEDEN SIKAYET durumdunda adalet kurumu neresıyle gulecegını sasırır. Ne dıyecegım:" bu uye canımı sıktı,ustu kapalı benı rahatsız edyor,hemen ıplerını-ozel konusma kayıtlarımızı bulun,bende kkda onu KANITLARIYLA desıfre edeyım? SAKA gıbısınız. Sankı adam oldurme su-bu var da ortada kanıttt...
Senın kım oldugunu bılen tek kısı var kanıtıyla o da Kazen.....Onun da senı acmayacagını bılıyorsun sanırım...Meydan sıze rahat,kosturun atlarınızı... Naktaya da kanunla yuruyemedınız Kazennn demeye basladınız. Ben ne sordugumu cok ıyı hatrlıyorum o donem: Madem ben sana falcı dıye ıftıra attım, NEDEN O VAKITLER BENI SIKAYET ETMEK yerıne Kazene dert yanıp YENI UYELIK alma ıhtyacı hıssettın? Ustelık ben haksızmısım oyle dıyorsun,

Ben kımımkı Kazen benım yuzumden bır uyeyı benım ıftıram yuzunden farklı bır uyelık almasına ızın verecek? demiştim....
Ha bu arada bunu nereden bılıyorsun"saçmalıklarını başka yerde konuş (mesela özel yazışmalarda dedikodu mu yaptığın gibi" Ozel mesajlarda senı konustugumu hatrlamıyorum kı ben,sana ne kınım vardı ne dusmanlıgım..Sadece vaktı zamanında bır arkadasımla yaptgm konusma yuzunden ruzgar sıze tersten dondu dıye sız dusmanca davranmaya basladınız bana...Ben senı nıye dusman olarak goreydım de arkandan dedıkonu yapayım?

"Sırf haklı olmak için. Ne kadar basit hareketler bunlar" bunu dıyen kısı senmısın? Bana camur atmak ıcın daha bırkac sayfa once yazdıklarını ne cabuk unuttun? Meydanı bos buldugunuz an, benı ELESTIRDIGINIZ SEKILDE AT KOSTURMAYA basladınız. Ha bu arada ben Nakta ıle arkadas vs. degılım. AAA DUR BIR DAKIKA nıye acıklıyorumkı...

ISPATLAAA-KANITIN VARSA ISPATLA NAKTA ILE ARKADAS OLDUGUMU VE O YUZDEN ONU BURDA SAVUNDUGUMU. Oldumu sekerım?

Son olarak sunu soyleyeyım, yonetım bır uyenın konusma vs. rahatsızsa bence objektıf olma adına onunla önce ozelden konussun. Benden,benım sıvrı tavrımdan rahatsızsanız hakkanıyetlı olmak ve ıslerı topıkte bu hale getırmemek adına bana özel mesaj ıle "mumkunse buradakı mesaj kutuma" durumu kıbarca anlatsaydınız.
Dıyelım kı ben bır kısıyı elestırdım rahatsızlık yarattım BAKIN sonrasında baska benzer durumlar cıkar ortaya.burada son demde yaptıklarınızı yapmasaydınız sıze yakın oldugunu dusunen uyeler de bu kadar rahat nasılsa yonetım yanımda, dıye canının ıstedıgını soylemezdı....Sonrasında benı sucladıkları sekılde baska falcıya kendılerı yuruduler.... Ama capellaya yurumek kolay dıyorsanız.. Olur nıye olmasıın,alıstm nasılsa.

Son düzenleme:
Burası cenk meydanı değil fal topiği, bundan sonra burada kişisel olarak hırs yaptığınız üyelerle kavga ederseniz uyarı alıp banlanmanın yanısıra topikten de uzaklaştırılacaksınız.
Defalarca açıklama yaptık ama görüyoruz ki nafile, topik hiçbirinizin tekelinde olmadığı gibi burada insanlar sizin kavgalarınızı okumak zorunda da değil, banlanıp topikten uzaklaştırma alanlar da KK yönetimine şikayet edebilir.

Son düzenleme:
Merhaba ben binnaz uygulamasinda sadece bir kez fal baktirdim. Melisa asya isimli kisiye söyledikleri ilk basta çelişkiliydi ben soru sordukdan sonra ise yari tutarli yari celiskili bir seyler soyledi ama dedikleri hic cikmadi. Hasibe dogana kahve fali atmak istiyorum sizce iyi mi?? Bir de kahve falini nasil baktiracagimi bilmiyorum anlatirsaniz sevinirim.

Merhaba. Her 2 ismi de denemedim, ama kahve falı için yanlış hatırlamıyorsam içtiğiniz kahvenin 4 tane fincan, 1 tane de tabak fotoğrafını çekip yollamanız gerekiyor. Kahve baktırmayalı uzun zaman oldu, ama sitede "Kahve falı" diye tıkladığınızda ekran sizi yönlendiriyor diye biliyorum.

Melisa asya yi cok sormustum nasil diye bende baktirdim

"Fal baktir" butonu var sadece ama tıklamaya cesaret edemedim aniden baglanir da kredilerim bosa gider diye sesli bir sekilde bakiyormus hasibe hanim o yuzden bilgim olmadan girmek istemedim

"Fal baktir" butonu var sadece ama tıklamaya cesaret edemedim aniden baglanir da kredilerim bosa gider diye sesli bir sekilde bakiyormus hasibe hanim o yuzden bilgim olmadan girmek istemedim

Baktırmamak en iyisi tabii :)) ama fincan fotosu yolladıktan/kart seçtikten sonra ödeme için son bir teyit alıyorlar. Yani ödemeyi onaylamadığınız sürece para ya da kredi çekmiyor sistem :)

Söylediklerinize guvenerek yarin icip baktiracam umarim hasibe dogan iyidir
Ben birkac hafta once baktirdim ve dedigi kucuk bir seyi de detaylariyla anlattigi gibi iki gun once yasadim. Esas konunun vadesi var, bakalim zmn ne goaterecek...
Ayrica, dediginiz gibi sesli bakiyor. Fala girisi biraz uzun tutuyor. 5-6 dak. lik ses kaydi gonderiyor.

Bir kac kez ismini okumustum burda o yuzden ona baktirmak istiyorum umarim söyledikleri cikar. Kahvenizin fotografini cekip atiyor musunuz? Nasil baktirdiniz

Söylediklerinize guvenerek yarin icip baktiracam umarim hasibe dogan iyidir
Ben birkac hafta once baktirdim ve dedigi kucuk bir seyi de detaylariyla anlattigim gibi iki gun once yasadim. Esas konunun vadesi var, bakalim zmn ne goaterecek
Bir kac kez ismini okumustum burda o yuzden ona baktirmak istiyorum umarim söyledikleri cikar. Kahvenizin fotografini cekip atiyor musunuz? Nasil baktirdiniz
Çok ta takılmamak gerek, ben öylesine gönderiyorum. Deneyimlerimden sonra pek te inandığım söylenemez. Iyi şeyler çıkarsa sürpriz oluyor.

Hayatimda suan bir donum noktasindayim bu yuzden bir kac guzel sey duymaya ihtiyacim var sanirim. Bugun baktirmayi planlıyorum soyledikleri tutarli olursa yazarim buraya

İsmi lazım sürekli adminlerle mesaj yollayan falci yüzünden gene ben şahsa tarza hakaret etmeyip sadece sadece onun baktığı fal değil tüm patlayan fallara "ç..p" kelimesini kullandığım için ceza yemiştim

Yararsız, pis veya zararlı olduğu için atılan ufak tefek şeylerin hepsi... [Türk Dil Kurumu Güncel Türkçe Sözlüğü,2019]

Bu kelimeyi bir daha kullanmayacağım ama rahatsız olan üye adminlerin bana özelden "Asena Hanım bu kelimeyi kullandığınız için rahatsız olduk topik tarafından ben Yönetici ......." şeklinde mesaj atılırsa çok sevivirim. Telwe ve Binnaz Abla dahil diğer uygulamalarda her falın yanında 🗑 bu simge yer alır ve işinize yaramadığı anda tıklar silersiniz. Bu kelime argo bir kelime değil fakat site içerisinde uygunsuz bir kelime olarak yer ediniyormuş. O yüzden bu kelimeyi kullanmayacağım bir daha. O yüzden forumu gereksiz yere dolduran konular için benim bir kabahatim varsa hepinizden özür diliyorum.

Ateş Sarar diye birine fal atmıştık arkadaşla falda yazan şeyleri internette buldum

www.paranormaltr.com

Böyle yaparak bizleri kandırıyorlar işte fallarda hazır kalıp cümleler görürseniz google da aratın benim gibi çıkıyor.

ben binnazda hediye kredilerle attım fallarımı hep ve birkere bir yolun varda 30 tl yükleyip semaya atmıştım pembe tablolu fal bakmış hiç beğenmedim şuan elimde tarot katina var kısa bakıyorm millete hayrına ama onlardan gerçekçi gibi geliyor bana

Artik sorumunda pesini birakip son bir fal baktirmak istiyorum elfin e baktiracagim surekli dedigim o yinede aklim bazen dogadan a kayiyor iyi kotu elfin fal deneyiminizi yazarmusiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…