- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
Agız dalası yapmamamı ıstıyorsan önce su sekılde davranmayacaktınYazdıkların o kadar uzun ki hiç okumadım desem , ayrıca sanane ? Bu ara da neden beni kafaya bu kadar taktın , sürekli kendi kendine uydurup inandığın şeyleri burada savunup duruyorsun. istediğimi eleştiririm sana mı sorucam ? Senin tavsiye ettiğin çok falcıya ben fal attım noldu hiç biri olmadı. Bak ne güzel en azından çıkmayınca bir daha gitmiyorum :) 4 kez olayı ne biliyor musun bilmeden konuşup durma 3 fal olayları bilmediğim ve naktaya sizin gibi inandığım içindi, en son falda nakta saniyesinde patla'' bekar'' dediği adam evli çıktı :) Gerçekten enerji işiymiş fal!!! Bu arada hakkımda ithamlarda bulunma sen kimsin ya yerini bil. Kanıtın varsa ortaya koy. Burası sana özel bir yer değil artık bunu idrak et. İster nickimi değiştririm ister değiştirmem sana hesap mı verecem. Gün gelir devran döner capella naktayı yerden yere vuracağın zamanda gelecek. Tıpkı zümraya yaptığın gibi. Bana da yazama git başka biri ile ağız dalaşı yap. Senin varsayımlarınla ilgilenmiyorum
Merhaba, uzun uzadıya yazmayacağım. Eski üyelerdenim ara da sırada burayı takip ederim. Kazen saolsun yeni üyelik almama izin verdi. ....... Vakti zamanında sırf ağzımdan bir iki cümle çıktı diye (samimiyetine güvenip ) öylesine söylediğim cümleler yüzünden üzerime burada iftira atıldı. Hala kırgınım ama görüyorum ki değişen bir şey olmamış.
Arkadaşlar lütfen karşınızda insan var . Elinizde sağlam bir kanıt varsa sadece kazene iletin o gerekli işlemi yapar. Kalkıp burada birini hedef gösterip hoba onun kişiliğine saldırmayın ve yerden yere vurmayın. İnsanın yazdıkları onun aynasıdır.
Bu topiğin amacı ne ? Öneri almak /öneride bulunmak o kadar........Kazen gerekli görürse arkadaşın falcı mı yoksa normal bizim gibi olduğunu çok iyi anlar.......
Kazen beni çok iyi bilir. Çok eski üyelerdenim. Uzun uzadıya cevap veremicem. Yazdıkların ve çıkarımların güldürdü beni. Zümrayı iven sendin bize saldıran sendin unuttun mu? Senin yüzünden topiği biz terk ettik. Bir çok üyeyi falcılıkla şuçlayan sendin...Unuttun mu? Senin samimiyetine dayanıp bir iki cümle seninle paylaştım diye vakitti zamanında beni falcı ilan ettin.
Benımle ugrasma dıyen kısı??? Savas baltalarını CIKARDIGIN GECEYI UNUTTUNMU? Ben OLAYA uyandıgımda kı emınım SOK OLMUSSUNDUR....SUSTUGUNU UNUTTUNNMU? Edebınden sustun da ben anlamadım tabı....KLASIK ISPATLAAA sarkısına baslamıssınız sekerım.... Madem bahsettıgım kısı sız degılsınız neden rahatsız oldunuz sehır vs. bılgılerını ustu kapalı yazmama? Onlar ıcın de DEGILIM-KANITLA desene....Kanıt-kanıt dıye dolanıp duruyorsunz,cok ıyı bılıyorsunuz kı bu tarz ısler ıcın hukuk yoluna basvurmanın komık oldugunu ve kendımı bu denlı salakca bır seye sokmayacagımı NEDEN SIKAYET durumdunda adalet kurumu neresıyle gulecegını sasırır. Ne dıyecegım:" bu uye canımı sıktı,ustu kapalı benı rahatsız edyor,hemen ıplerını-ozel konusma kayıtlarımızı bulun,bende kkda onu KANITLARIYLA desıfre edeyım? SAKA gıbısınız. Sankı adam oldurme su-bu var da ortada kanıttt...Rica ederim. Kazene ulaşabilirsin. 05453657552 Kazene bu numaradan ulaşabilirsin veya özel mesaj yoluyla site üzerinden iletişime geçebilirsin. Bence yazmayın sadece kazene ulaşın. İyi geceler.
Merhaba ben binnaz uygulamasinda sadece bir kez fal baktirdim. Melisa asya isimli kisiye söyledikleri ilk basta çelişkiliydi ben soru sordukdan sonra ise yari tutarli yari celiskili bir seyler soyledi ama dedikleri hic cikmadi. Hasibe dogana kahve fali atmak istiyorum sizce iyi mi?? Bir de kahve falini nasil baktiracagimi bilmiyorum anlatirsaniz sevinirim.
Melisa asya yi cok sormustum nasil diye bende baktirdimMerhaba ben binnaz uygulamasinda sadece bir kez fal baktirdim. Melisa asya isimli kisiye söyledikleri ilk basta çelişkiliydi ben soru sordukdan sonra ise yari tutarli yari celiskili bir seyler soyledi ama dedikleri hic cikmadi. Hasibe dogana kahve fali atmak istiyorum sizce iyi mi?? Bir de kahve falini nasil baktiracagimi bilmiyorum anlatirsaniz sevinirim.
Gelecekle ilgili soyledikleri cikti mi canim?Melisa asya yi cok sormustum nasil diye bende baktirdim
"Fal baktir" butonu var sadece ama tıklamaya cesaret edemedim aniden baglanir da kredilerim bosa gider diyeMerhaba. Her 2 ismi de denemedim, ama kahve falı için yanlış hatırlamıyorsam içtiğiniz kahvenin 4 tane fincan, 1 tane de tabak fotoğrafını çekip yollamanız gerekiyor. Kahve baktırmayalı uzun zaman oldu, ama sitede "Kahve falı" diye tıkladığınızda ekran sizi yönlendiriyor diye biliyorum.
"Fal baktir" butonu var sadece ama tıklamaya cesaret edemedim aniden baglanir da kredilerim bosa gider diyesesli bir sekilde bakiyormus hasibe hanim o yuzden bilgim olmadan girmek istemedim
Ben yeni baktirdim bende bilemedigimden sordum isteGelecekle ilgili soyledikleri cikti mi canim?
Ben birkac hafta once baktirdim ve dedigi kucuk bir seyi de detaylariyla anlattigi gibi iki gun once yasadim. Esas konunun vadesi var, bakalim zmn ne goaterecek...Söylediklerinize guvenerek yarin icip baktiracamumarim hasibe dogan iyidir
Bir kac kez ismini okumustum burda o yuzden ona baktirmak istiyorum umarim söyledikleri cikar. Kahvenizin fotografini cekip atiyor musunuz? Nasil baktirdinizBen birkac hafta once baktirdim ve dedigi kucuk bir seyi de detaylariyla anlattigi gibi iki gun once yasadim. Esas konunun vadesi var, bakalim zmn ne goaterecek...
Ayrica, dediginiz gibi sesli bakiyor. Fala girisi biraz uzun tutuyor. 5-6 dak. lik ses kaydi gonderiyor.
Ben birkac hafta once baktirdim ve dedigi kucuk bir seyi de detaylariyla anlattigim gibi iki gun once yasadim. Esas konunun vadesi var, bakalim zmn ne goaterecekSöylediklerinize guvenerek yarin icip baktiracamumarim hasibe dogan iyidir
Çok ta takılmamak gerek, ben öylesine gönderiyorum. Deneyimlerimden sonra pek te inandığım söylenemez. Iyi şeyler çıkarsa sürpriz oluyor.Bir kac kez ismini okumustum burda o yuzden ona baktirmak istiyorum umarim söyledikleri cikar. Kahvenizin fotografini cekip atiyor musunuz? Nasil baktirdiniz
Hayatimda suan bir donum noktasindayim bu yuzden bir kac guzel sey duymaya ihtiyacim var sanirim. Bugun baktirmayi planlıyorum soyledikleri tutarli olursa yazarim burayaBen birkac hafta once baktirdim ve dedigi kucuk bir seyi de detaylariyla anlattigim gibi iki gun once yasadim. Esas konunun vadesi var, bakalim zmn ne goaterecek
Çok ta takılmamak gerek, ben öylesine gönderiyorum. Deneyimlerimden sonra pek te inandığım söylenemez. Iyi şeyler çıkarsa sürpriz oluyor.
Hayatimda suan bir donum noktasindayim bu yuzden bir kac guzel sey duymaya ihtiyacim var sanirim. Bugun baktirmayi planlıyorum soyledikleri tutarli olursa yazarim buraya
[/QUOTE
Umarim hersey istedigin gibi olur...
Yararsız, pis veya zararlı olduğu için atılan ufak tefek şeylerin hepsi... [Türk Dil Kurumu Güncel Türkçe Sözlüğü,2019]
ben binnazda hediye kredilerle attım fallarımı hep ve birkere bir yolun varda 30 tl yükleyip semaya atmıştım pembe tablolu fal bakmış hiç beğenmedim şuan elimde tarot katina var kısa bakıyorm millete hayrına ama onlardan gerçekçi gibi geliyor banaİsmi lazım sürekli adminlerle mesaj yollayan falci yüzünden gene ben şahsa tarza hakaret etmeyip sadece sadece onun baktığı fal değil tüm patlayan fallara "ç..p" kelimesini kullandığım için ceza yemiştim
Bu kelimeyi bir daha kullanmayacağım ama rahatsız olan üye adminlerin bana özelden "Asena Hanım bu kelimeyi kullandığınız için rahatsız olduk topik tarafından ben Yönetici ......." şeklinde mesaj atılırsa çok sevivirim. Telwe ve Binnaz Abla dahil diğer uygulamalarda her falın yanında 🗑 bu simge yer alır ve işinize yaramadığı anda tıklar silersiniz. Bu kelime argo bir kelime değil fakat site içerisinde uygunsuz bir kelime olarak yer ediniyormuş. O yüzden bu kelimeyi kullanmayacağım bir daha. O yüzden forumu gereksiz yere dolduran konular için benim bir kabahatim varsa hepinizden özür diliyorum.
Ateş Sarar diye birine fal atmıştık arkadaşla falda yazan şeyleri internette buldum
Eki Görüntüle 2269468
www.paranormaltr.com
Eki Görüntüle 2269469
Böyle yaparak bizleri kandırıyorlar işte fallarda hazır kalıp cümleler görürseniz google da aratın benim gibi çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?