Binnaz Abla

Ona baktırmak icin kredin hazır ol
Bir denk getirebilsem akssm ustu aktif oldu kredi alana kadar meskul e cevirdi
Ona denk getirmek icin kredinin hazır olması lazım alana kadar gider. Bunara girmeye başladı yarın sabah 8 gibi girer, takibe almışım sabah mail geldi.

Ona baktırmak icin kredin hazır ol

Ona denk getirmek icin kredinin hazır olması lazım alana kadar gider. Bunara girmeye başladı yarın sabah 8 gibi girer, takibe almışım sabah mail geldi.
Evet bende aldim zaten erken kalkacagim atarim heralde sabah

Elfine baktirdim ve artik fal olayini kapatiyorum insallah :) bu yorumcularin hepside biliyor bu adamdan bir halt olmiycagini

Hay agzınıza sağlık. Son haftalarda fal yorumculara bakayım diye girdim topige. Devamlı bir atışma kavga. Arkadaşlar zaten herşey yeterince karışık ve karmaşık. Nacizane bir tavsiye benimkisi. Birbirimizi kıracağımız üzeceğimiz kadar büyük enerjilerimiz yok. Olanı da birbirimize iyi bir şekilde aktarırsak hayat çok daha güzel bir noktaya gelir.
Kötü söz yine sahibine döner. Birbirimiz kırmaya üzmeye değer mi? 3 günlük dünya. Belli ki hepimizin hobisi fal baktırmak. İyi kötü bir ücret de ödüyoruz. Ortak bir oaydada buluşturan bir topik burası da bizi. Herkes deneyimlerini paylaşıp(elbetteki kimsenin hakkına girilmeden incitmeden) burda yorumlarını yazsa belki daha güzel anlaşabiliriz.

Elfine baktirdim ve artik fal olayini kapatiyorum insallah :) bu yorumcularin hepside biliyor bu adamdan bir halt olmiycagini
Elfinin yorumlaması nasıldı? Bende kredim birikti birine atayım diyorum ama. Daha önce attıklarıma baktım. Pek tutturan olmamıi açılcası. Yenileri deneyim istiyorum oyuzden sordum canım

Binnazda bu ingilizce bakanlar var ya onlar neci ya baktıran var mı hiç tarot neysede kahve nasıl bakacaklar. Artık Bob Rosa gibi there is a tree. Tree its mean many money.. Gibi şeyler mi söylüyorlar

Güldüm sayende, sağol :) Fala en meraklı toplumlardan biri olabiliriz, ama dışarıda da alıcısı çok. Sırf Hindistan bile başlıbaşına en bariz örnek :)) Tarot zaten uluslararası malum, Katina'yı da Yunanlar Amerika'ya kadar tanıtmışlar (Youtube'da Katina videolarının bir sürü Amerikalı takipçisi var). Kahve falı olayına giren yabancı da çok, bizim kadar zırt pırt her içtiği fincanı çevirmese de :))

asenadam bende iyi olan falcılar Pelin bilge Zeynep Aksu ve çingene. Bunları da bi araştır istersen. Senin baktırmak istediklerin bende iyi değildi. Fikir olsun istedim sadece
Ya cingeneye baktırdım geçen son falımı Ares'e baktırayım dedim sonra Bahar Yağız diye değiştirdim sonra zümra ile elfin arasında kaldım. Bu arada Elfin'in falları nasıl.

Pelin Bilge ve Zeynep Aksu yu bilmiyorum az bahseder misin? Siteye de bakayım bi

Pelin Bilge, gerçekçi bir yorumcu. Benimle ilgili öngörüleri tuttu. Yani, bu kişiyle devam edersen, şöyle şöyle olur, diye anlattıkları doğru çıktı.

Bahar yağız elfin zümra bana çıkmadı. Bana olumsuz diyen falcılar Zeynep Aksu ares yeşil çingene. Karakter tahlilinde Zeynep Aksu ve Pelin gayet tutarlı. Yani havada kalmıyor bazı şeyler. Pelin astroloji ağırlıklı bakıyor. Zeynep hanım da fal esnasında çok net konuşuyor. Bekleme boşuna olmaz diyebiliyor. Hissiyatlı geldiler bana. Zeynep hanımın duru görüsü daha ucuz ben öyle baktırmıştım. Tabi sen yine araştır. Çoğu insan çok abartılıyor gereksiz yere. Naçizane bana tutanlar ön görüsü gerçekleşenler.

Öyle deme dava açar şimdi
Gene benim yazdığım birşey yüzünden N...a isimli falcı konusu gibi ceza alırız başa bela yok öyle kelimeler

Pelin Bilge dediğiniz Pelin Bilge Özdoğru büyük ihtimalle. Oda 1500 kredi 2012 den beri bakıyormuş. Eğer şu hafta yüzde 50 indirim gelirse baktırabilirim. Sesli fal diyor Kaç dakika fal atıyor. 150 liralık fal diye 5 dk fal gelmesin. 1000 karakter sınırı var binnazda ona göre soru hazırlamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…