Bence dd Elfin’e baktir derim son kez.Artik sorumunda pesini birakip son bir fal baktirmak istiyorum elfin e baktiracagim surekli dedigim o yinede aklim bazen dogadan a kayiyor iyi kotu elfin fal deneyiminizi yazarmusiniz.
Bir denk getirebilsem akssm ustu aktif oldu kredi alana kadar meskul e cevirdiBence dd Elfin’e baktir derim son kez.
Ona denk getirmek icin kredinin hazır olması lazım alana kadar gider. Bunara girmeye başladı yarın sabah 8 gibi girer, takibe almışım sabah mail geldi.Bir denk getirebilsem akssm ustu aktif oldu kredi alana kadar meskul e cevirdi
Evet bende aldim zaten erken kalkacagim atarim heralde sabahOna baktırmak icin kredin hazır ol
Ona denk getirmek icin kredinin hazır olması lazım alana kadar gider. Bunara girmeye başladı yarın sabah 8 gibi girer, takibe almışım sabah mail geldi.
Hay agzınıza sağlık. Son haftalarda fal yorumculara bakayım diye girdim topige. Devamlı bir atışma kavga. Arkadaşlar zaten herşey yeterince karışık ve karmaşık. Nacizane bir tavsiye benimkisi. Birbirimizi kıracağımız üzeceğimiz kadar büyük enerjilerimiz yok. Olanı da birbirimize iyi bir şekilde aktarırsak hayat çok daha güzel bir noktaya gelir.Burası cenk meydanı değil fal topiği, bundan sonra burada kişisel olarak hırs yaptığınız üyelerle kavga ederseniz uyarı alıp banlanmanın yanısıra topikten de uzaklaştırılacaksınız.
Defalarca açıklama yaptık ama görüyoruz ki nafile, topik hiçbirinizin tekelinde olmadığı gibi burada insanlar sizin kavgalarınızı okumak zorunda da değil, banlanıp topikten uzaklaştırma alanlar da KK yönetimine şikayet edebilir.
baktırmış mıydın zümra ya?Sonunda zümraya da baktirdim. Telefona donmus kredi falan kalmadi. Ama begendim.
Elfinin yorumlaması nasıldı? Bende kredim birikti birine atayım diyorum ama. Daha önce attıklarıma baktım. Pek tutturan olmamıi açılcası. Yenileri deneyim istiyorum oyuzden sordum canımElfine baktirdim ve artik fal olayini kapatiyorum insallah :) bu yorumcularin hepside biliyor bu adamdan bir halt olmiycagini
Guzeldi olani soyledi benim net bir sorum vardi bekliyecegim işreElfinin yorumlaması nasıldı? Bende kredim birikti birine atayım diyorum ama. Daha önce attıklarıma baktım. Pek tutturan olmamıi açılcası. Yenileri deneyim istiyorum oyuzden sordum canım
Binnazda bu ingilizce bakanlar var ya onlar neci ya baktıran var mı hiç tarot neysede kahve nasıl bakacaklar. Artık Bob Rosa gibi there is a tree. Tree its mean many money.. Gibi şeyler mi söylüyorlar
Binnazda yüzde 50 gelirse 50 kredi alıp son falımı Elfin veya Zümra atıp bırakacağım
Ya cingeneye baktırdım geçen son falımı Ares'e baktırayım dedim sonra Bahar Yağız diye değiştirdim sonra zümra ile elfin arasında kaldım. Bu arada Elfin'in falları nasıl.asenadam bende iyi olan falcılar Pelin bilge Zeynep Aksu ve çingene. Bunları da bi araştır istersen. Senin baktırmak istediklerin bende iyi değildi. Fikir olsun istedim sadece
Pelin Bilge, gerçekçi bir yorumcu. Benimle ilgili öngörüleri tuttu. Yani, bu kişiyle devam edersen, şöyle şöyle olur, diye anlattıkları doğru çıktı.Ya cingeneye baktırdım geçen son falımı Ares'e baktırayım dedim sonra Bahar Yağız diye değiştirdim sonra zümra ile elfin arasında kaldım. Bu arada Elfin'in falları nasıl.
Pelin Bilge ve Zeynep Aksu yu bilmiyorum az bahseder misin? Siteye de bakayım bi
Bahar yağız elfin zümra bana çıkmadı. Bana olumsuz diyen falcılar Zeynep Aksu ares yeşil çingene. Karakter tahlilinde Zeynep Aksu ve Pelin gayet tutarlı. Yani havada kalmıyor bazı şeyler. Pelin astroloji ağırlıklı bakıyor. Zeynep hanım da fal esnasında çok net konuşuyor. Bekleme boşuna olmaz diyebiliyor. Hissiyatlı geldiler bana. Zeynep hanımın duru görüsü daha ucuz ben öyle baktırmıştım. Tabi sen yine araştır. Çoğu insan çok abartılıyor gereksiz yere. Naçizane bana tutanlar ön görüsü gerçekleşenler.Ya cingeneye baktırdım geçen son falımı Ares'e baktırayım dedim sonra Bahar Yağız diye değiştirdim sonra zümra ile elfin arasında kaldım. Bu arada Elfin'in falları nasıl.
Pelin Bilge ve Zeynep Aksu yu bilmiyorum az bahseder misin? Siteye de bakayım bi
Elfin ve Zeynep Aksu'yu bilmiyorum ama Zümra, Pelin Bilge yanında çömez kalır.asenadam bende iyi olan falcılar Pelin bilge Zeynep Aksu ve çingene. Bunları da bi araştır istersen. Senin baktırmak istediklerin bende iyi değildi. Fikir olsun istedim sadece
Öyle deme dava açar şimdiElfin ve Zeynep Aksu'yu bilmiyorum ama Zümra, Pelin Bilge yanında çömez kalır.
Gene benim yazdığım birşey yüzünden N...a isimli falcı konusu gibi ceza alırız başa bela yok öyle kelimelerÖyle deme dava açar şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?