Ben Pelin'e 4.99 ken iskambil baktırmıştım dedikleri oldu 07.03 dakika bakmış... ama kahve ve tarota daha uzun bakıyor galibaGene benim yazdığım birşey yüzünden N...a isimli falcı konusu gibi ceza alırız başa bela yok öyle kelimeler
Pelin Bilge dediğiniz Pelin Bilge Özdoğru büyük ihtimalle. Oda 1500 kredi 2012 den beri bakıyormuş. Eğer şu hafta yüzde 50 indirim gelirse baktırabilirim. Sesli fal diyor Kaç dakika fal atıyor. 150 liralık fal diye 5 dk fal gelmesin. 1000 karakter sınırı var binnazda ona göre soru hazırlamak lazım.
Dodudecim, dava açmasını haklı kılacak bir şey yazmadım ki. Ha canı isterse açsın, ama komik olur hakim karşısında.Öyle deme dava açar şimdi
Ben pelin bilgeye 3 yil once baktirmisim hic dedigi olmamis sanirim bana tutmuyor galiba oElfin ve Zeynep Aksu'yu bilmiyorum ama Zümra, Pelin Bilge yanında çömez kalır.
Banada çıkmadı fal olumluydu ama biz ayrildikBen pelin bilgeye 3 yil once baktirmisim hic dedigi olmamis sanirim bana tutmuyor galiba o
Olabilir, tutturamamış olabilir.Ben pelin bilgeye 3 yil once baktirmisim hic dedigi olmamis sanirim bana tutmuyor galiba o
İkisi de çok fena yanıldı bende. Ama siz bilirsiniz tabiiBinnazda yüzde 50 gelirse 50 kredi alıp son falımı Elfin veya Zümra atıp bırakacağım
Ben de bir süre önce baktirdim. Ani bile fal sorusunda oldukca acik belirtmeme ragmen neden oyle olmasin ki seklinde yorumlamis ama oyle, durum bu dedim. Soru haklkinda hic soruya cevap vermedigi gibi ters ters biseyler yazmis. Yorumumu da yayinlamadilar. Sadece verdigim yildiz vardi. Manipulasyon bu olsa gerek. Ayrica, topicte sularin durulmasina sevindim. Diktator rejimi gibi surekli basin bildirgesi gibi metinler, tartismalar vs. Neyse ki moderatorler de buna bir dur dediler. Yasasin "Freedom of Speech"!Ben pelin bilgeye 3 yil once baktirmisim hic dedigi olmamis sanirim bana tutmuyor galiba o
Elfini ben beğenirim anda geçmişte çok iyidir zaten geçmişten çık bahsetmez. An ve gelecek odaklıdır. Şu anki ruh halinden karşının düşünce ve ruh halinden bahseder. Genelde bana çıkar ama sık fal baktırmamak gerekiyor elfine. Zamanları da tutar eğer 2 hafta içinde görüşeceksiniz diyosa hep olmuştur bana:)Araya kaynadıda yeni girenlerden görsün.
ELFİN Demet'e baktıranların beni etiketleyerek olumlu yorumsuz anı nasıldı bunları yazabilir mi?
Eğer Pelin Bilge Özdoğru daha iyi diyorsanız onuda nedenleri ile birlikte onu da merak ediyorum
Araya kaynadıda yeni girenlerden görsün.
ELFİN Demet'e baktıranların beni etiketleyerek olumlu yorumsuz anı nasıldı bunları yazabilir mi?
Eğer Pelin Bilge Özdoğru daha iyi diyorsanız onuda nedenleri ile birlikte onu da merak ediyorum
Elfin’e taa geçen yıl atmıştım fal. Vade vermedi diye anımsıyorum ama çok ilgiliydi yani ben öyle hissettim. Dinleyeyim yine yorum yaparım sanaAraya kaynadıda yeni girenlerden görsün.
Cansın balsınElfin’e taa geçen yıl atmıştım fal. Vade vermedi diye anımsıyorum ama çok ilgiliydi yani ben öyle hissettim. Dinleyeyim yine yorum yaparım sana
Araya kaynadıda yeni girenlerden görsün.
ne falı baktırdnz pelineElfin'e 3 kez baktırdım. Anla ilgili bildikleri oldu. Ayrıca titizliği, saatlerce online olmaması güven veriyor (az ama öz iş yapıyormuş gibi geliyor). Konuşma ve yorumlama tarzı da öyle. Ama gelecek için söyledikleri hiç çıkmadı.
Pelin Bilge'ye 1 kez baktırdım. O da anlık bazı şeyleri bildi. Onun hitap tarzını beğenmesem de astrolojiye vs. çok hakim olduğu belli. Gelecek için söylediği ise oldu, yani "sonbaharda haber alacaksın, en geç Kasım ayında" dedi ve Eylül ayının ortasında haber aldım (ona geçen yıl Temmuz'da baktırmışım).
Bu fallar gercekten enerji tutmasiyla alakali sanirim bende bugun attim elfin e umarim cikar o zaman :) pelin icin dedigim gibi 3 sene once baktitmisim tutmamis tabiki cok olmus suan daha farkli olabilir insanlar kendini gelistirir veya benim enerjim tutmadi yenide hic baktirmadimBen peline baktırmadım o konuda bişey diyemem ama elfine 3 kez baktırdım. 3. Falı yeni attım sayılır bişey çıkmadı henüz. Ama ondan önceki ilk iki falı çıkmıştı. İlk falı taa geçen yıl sevgilimle ilk ayrılığımızda atmıştım ve süreç dediği gibi işledi. Sonra gelişme olunca 2. Falı atmıştım.
Şöyle söyliyim, o dönem herkes sen tavır yap sakın yüz verme cevap verme derken, bi tek elfin bu çocuk sana kırgın, sen adım atmazsan olmaz bu iş dedi. O dönem tellwede, binnazda aklınıza gelebilecek herkese fal atmıştım. Geysu, çingene, ilkay gür, chitra, niceleri... hepsi sen haklısın süründür, o adım atacak dediler.. Ama elfinin dediği gibi oldu.
Gerçekten adım atmasam adam bana kırgınmış ve adım atmaya cesareti yokmuş. Böyle bi dönüm noktasını bi tek elfin bildi. Sonraki süreç, barışma vs de dediği gibi oldu. Tabii ki enerji işi, az buz para değil, sen kimi istersen kesin karar ver öyle at ama ben gerçekten karar vermem gereken önemli bi nokta oldu mu elfinin dediğine güveniyorum artık
Bu arada şunu da ekleyeyim elfin bana daha önceki fallarında pek vade vermedi nedense bende pek vade hissetmiyor o yüzden vadesinde çıkıp çıkmadıgı konusunda bişey diyemem
Canım ares bende tutmadı hiç bilgin olaunYa cingeneye baktırdım geçen son falımı Ares'e baktırayım dedim sonra Bahar Yağız diye değiştirdim sonra zümra ile elfin arasında kaldım. Bu arada Elfin'in falları nasıl.
Pelin Bilge ve Zeynep Aksu yu bilmiyorum az bahseder misin? Siteye de bakayım bi
Kızlar yeni gelişmelerle güncellemek istediğim şeyler var.
Ares, Zümra, Elfin, Nil, Onlar vs patladı demiştim,en son baktırdığım kişiyle büyük bir kavga edip tamamen bağları kopardığım için. Bir durumun varlığını öğrendim, bu durumdan daha önce şüphelenip ikisine de var mı boyle bir sey veya olacak mı diye sordugum halde (Elfin ve Zümra daha önce bu konuda uyadıkları için) Ares ve Onlar göremedi, ikisi de yok böyle bir şey dedi. Bunu Elfin ve Zümra Agustos (tam da bu durumun oldugu zaman) ben sormadan soyleyenlerdi ki zaten bunu söylemiştim. Son fallarında saydığım butun yorumcular ilişkimizin Yaz aylarında daha iyiye gideceğini, gorusme ve o kişinin ilgisinin artacagini söylemişti sözleşmiş gibi. Bu büyük kavga olunca böyle bir durum olamayacagi için hepsini patlamış saydım. Tek Elfin son falında Yatağan çıkınca, sizin ilişkiniz gelgitli ve kavgalarla sınanan, sınanacak bir ilişki defalarca bitme noktasına geldiği halde bitmedi ve bitmeyecek, yine sınanacak diyerek kavga edeceğimizi bilmiş aslında. Son kavgamız kesin bitis gibiydi ne o ne ben donus yaparız diye dusunuyordum ama bugun karsı taraf çokça özür dileyerek geldi, oldukca mahcup bir bicimde. Henuz duzelen bir sey yok ama küs de değiliz bugun itibariyle. Yaz ayları daha da sıklaşması ve aramızın daha iyi olması ise şu an uzak duruyor bana o yuzden o kısım çıkar mı, pek sanmıyorum. Ama sandıgım gibi tamamen bir bitiş de değilmiş, Elfin bilmiş yani bir şekilde.
Zümra kavga görmedi ama karşı tarafın ailevi sorun yaşayacağını bildi, bir de benden kaynaklı bir kopuş olacak dedi. Kavga olarak soylemedi ama kopukluk olacak kısa sure demiş şimdi düşününce belki bu dönemi kestetti diye dusunuyorum. Ares’in de bildiği anlık durumlar hep oluyor, bariz birkaç şeyde yanılsa ve guvenim ona biraz sarsılmış olsa da ben ondan yorum almayı seviyorum, pozitif geliyor ve tarzı da hoşuma gidiyor. Soylediğim gibi birkaç seyi bilemedi ama bildiği çok sey de olmustu. Hem en baştan beri aramızda buyuk kavgalar, çekişmeler yaşanacagını, sabırlı olacagım durumlarla karsılacagımı da bilmişti.
Mısırlı Talia’ya ozellikle yorum yapmak istiyorum, iyi bir falcı oldugunu dusunuyorum. İlk falında daha Mayıs ayını işaret edip o zaman öğreneceğim bazı sırlar olduğunu soylemişti, bunu birebir bildi. O da Temmuz ayından sonra yani yaz aylarında gelişmeler olacagını üç falda da tutarlı bir şekilde söylüyor. Yeni biriyle karılaşacağımı soyleyen tek falcı o ayrıca, ona gore benim verecegim kararla da şekillenecekmiş bu durum ayrıca. Bu kısımı bilir mi bilmem, önyargılı olmak istemem ama yeni biri görenler genelde bana yanılıyorlar çünkü benim birinden etkilenmem, onu hayatıma almam çok zor olur, zor seven bir yapım var ve fazla seçiciyim yani o yeni biri oyle kolay olmuyor bende. Talia’nın bakımı biraz degisik, ikinci falında ilk falıyla, hatta ilk falında basta ve sonda celistiği noktalar olmustu. Bunun sebebi belki de tam ifade edememesi olabilir, falın başında biraz uzatıp sonra doğru herşeyi toparlayıp apar topar bitiriyor belki de o yüzden biraz kafa karışıklığı oluyordur. Son kavgamızda tamamen bitti diyerek atıp durumu anlattığımda ben bitiş görmüyorum ve bu kişinin sana kendi gelip özür dileyeceğini görüyorum dedi ve bildi. Tarih olarak yanıldı biraz ama, bir gün önce yorum aldım, bana yakın zamanda olmayacak bugun yarın gibi ama 20 gun icinde olacak dedi, hemen ertesi gun oldu. Tani onemli degil bu kısım, sonucta desiği gibi kendi gelip özür diledi. Talia’nin iyi ve hisli bir yorumcu oldugunu dusunuyorum bu yüzden. Sadece dediğim gibi sesli falda yorum yaparken aniden bitirmek için hızlıca toparlamaya çalışmadan biraz da düzenli bakabilse çok daha iyi olacağını düşünüyorum onun. Sorulara da hemen dönüp detaylı cevap veriyor o huyunu da seviyorum üstelik 30 tl için oldukça özenli fal baktığını da söylemeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?