Binnaz Abla

Acaba Mısırlı talia nerde bakıyor telwedir umarım yesilcingene bana bakmadı kredim orada kaldı
Malesef, Falsepeti ‘de. Tellwe’den uzak dur derim hem yonetimi kotu hem de falcıları, hiçbir şey bilen yok orada şimdilik. Onlar iyiydi, uzun sesli fal bakmıştı, anlık geçmiş çok şeyi bildi, bu dediğim konuda yanıldı ama o da gelecek konusunda diğer butun falcılarla birebir ortusen bir yorum yaptı, Onlar kotu diyemem o yuzden. Onun dışında bomboş bir site gerçekten. Bir de soru bile sorulmuyor falcılara, fiyatlar öyle düşük değil kredi falan da vermiyor yani Tellwe tuzak ve sonucta daha pahalıya mal olan bir site bana göre.

Bu aralar hayatımda fala en ihtiyaç duyduğum dönem galiba yesilcingene çok övüldü diye denemek istedim o da falı iade etti başka Öner’iniz olursa beklerim

Bu aralar hayatımda fala en ihtiyaç duyduğum dönem galiba yesilcingene çok övüldü diye denemek istedim o da falı iade etti başka Öner’iniz olursa beklerim
YeşilCingene bana da iade etmişti tekrar deneyince bakmıştı, istersen tekrar dene? Ben onun cok ozenli baktıgını, paragoz olmayan işini iyi yapmaya calısan bir falcı oldugunu dusunuyorum ama bana baktıgı fal sadece olasılık uzerine kurulu biraz tavsiye gibiydi, herhangi bir ongorusu olmamıstı bana gelecege yonelik.

Teşekkürler galiba tekrar deneyeceğim çünkü başka bir kişi önerisi yok gibi telwe de

Talia'ya hangi türde fal atıyorsun?

Dinledim. Anda çok iyiymiş. Bana aslında en başında demiş falın katina altı ayı gösterir ama ben daha uzun olacağını düşünüyorum diye. Ara ara görüşmelerin özelliklede karşı taraf tarafından olacağını söylemiş. Ve asıl benim biriyle daha tanışacağımıda söylemiş ve o dönem kafamın çok rahat olacağını, öylede oldu
Onun Instagram sayfası vardı ama kapatmış sanırım. Böyle zaman geçince dinleyince falları aslında daha iyi oturuyor. Birikince bende ikinci falımı atabilirim ona.

Kimdi bu bahsettigin falci canım?

Elfin bana da ciksin lutfen! :) Ben de Lizya nin onerisiyle atmistim ve cok begendim anlik durum analizi olsun genel anlatimi olsun ama vademe biraz daha var bakalim... hayirlisi...

Bu sorunun cevabı çıktı mı acaba ? Zira kendisi bana da bakıp sağlam bilmişti de.

Bu forumda daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama yazın denediğim bir fal baktırma yolunu anlatacağım.
Sadece maddi durumu iyi olanlar bunu denesin kimsenin vebaline günahına girmek istemiyorum.

Sizin adınız Gökçe olsun sevdiğininiz oğlanın ismi Batuhan diyelim. Yakın bir tarihte baktırmadığınızız örneğin 2-3 ay olmuş en az bir falcı yahut denemek istediğiniz bir falcıya falcıda Madam Frida olsun diyelim adını uydurdum.Binnaz veya Telwe sitesi içinde bir tane müşteri hesabı açıyorsunuz bu hesap erkek hesabı olacak düzgün nickname e sahip oğlanın gerçek adı olan Batuhan demiştik. Batuhan bilmem ne diye açtınız hesabı. Madam Frida'nın ekranına girdiniz. Kredinizi aldınız soru kısmına önce

Batuhan 12/05/1992 doğum tarihim kızın adı Gökçe 14/03/1993 biz şu tarihte ayrıldık veya kavga ettik şöyle oldu. İkimizinde birbirimize karşı düşünceleri neler hangimiz adım atacak

Şimdi siz bu tarz bir fal attığınızda kart fallarından birini seçin falcı bunu yorumlayıp size atacak o zaman kız tarafı siz olduğunuz için kendiniz hakkında söyledikleri doğru mu onu teyit etmiş olacaksınız orda kız adım atacak derse sizin atmanız gibi durumlar ortaya çıkacaktır.Bu arada erkek içinde Batuhancığım ablacım canım bitanem sen yalan söylemişsin veya şöyle olmuş birşeyler diyebilir.Bunu denediğiniz zaman falcıların size yalan söyleyip söylemediğini çözebilirsiniz sizin hakkınızda yalan söylerse tüm falcı siteleri içerisinde buna kanmayacak tek falcı var;

yeşilcingene bu adama denemeyin sakın o yutmaz uyanık o çok farklı bir adam gerçekte tanımak isterdim. O hissediyor iade ediyor fake hesapları falan. Dediğim gibi masraflı bir iş o yüzden durumunuz iyiyse bu şekilde fal atın.

Hayırlı Sahurlar!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…