- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.759
- 83
Mısırlı Talia falsepetinde.Acaba Mısırlı talia nerde bakıyor telwedir umarım yesilcingene bana bakmadı kredim orada kaldı
Malesef, Falsepeti ‘de. Tellwe’den uzak dur derim hem yonetimi kotu hem de falcıları, hiçbir şey bilen yok orada şimdilik. Onlar iyiydi, uzun sesli fal bakmıştı, anlık geçmiş çok şeyi bildi, bu dediğim konuda yanıldı ama o da gelecek konusunda diğer butun falcılarla birebir ortusen bir yorum yaptı, Onlar kotu diyemem o yuzden. Onun dışında bomboş bir site gerçekten. Bir de soru bile sorulmuyor falcılara, fiyatlar öyle düşük değil kredi falan da vermiyor yani Tellwe tuzak ve sonucta daha pahalıya mal olan bir site bana göre.Acaba Mısırlı talia nerde bakıyor telwedir umarım yesilcingene bana bakmadı kredim orada kaldı
Bu aralar hayatımda fala en ihtiyaç duyduğum dönem galiba yesilcingene çok övüldü diye denemek istedim o da falı iade etti başka Öner’iniz olursa beklerimMalesef, Falsepeti ‘de. Tellwe’den uzak dur derim hem yonetimi kotu hem de falcıları, hiçbir şey bilen yok orada şimdilik. Onlar iyiydi, uzun sesli fal bakmıştı, anlık geçmiş çok şeyi bildi, bu dediğim konuda yanıldı ama o da gelecek konusunda diğer butun falcılarla birebir ortusen bir yorum yaptı, Onlar kotu diyemem o yuzden. Onun dışında bomboş bir site gerçekten. Bir de soru bile sorulmuyor falcılara, fiyatlar öyle düşük değil kredi falan da vermiyor yani Tellwe tuzak ve sonucta daha pahalıya mal olan bir site bana göre.
ne falı baktırdnz peline
YeşilCingene bana da iade etmişti tekrar deneyince bakmıştı, istersen tekrar dene? Ben onun cok ozenli baktıgını, paragoz olmayan işini iyi yapmaya calısan bir falcı oldugunu dusunuyorum ama bana baktıgı fal sadece olasılık uzerine kurulu biraz tavsiye gibiydi, herhangi bir ongorusu olmamıstı bana gelecege yonelik.Bu aralar hayatımda fala en ihtiyaç duyduğum dönem galiba yesilcingene çok övüldü diye denemek istedim o da falı iade etti başka Öner’iniz olursa beklerim
YeşilCingene bana da iade etmişti tekrar deneyince bakmıştı, istersen tekrar dene? Ben onun cok ozenli baktıgını, paragoz olmayan işini iyi yapmaya calısan bir falcı oldugunu dusunuyorum ama bana baktıgı fal sadece olasılık uzerine kurulu biraz tavsiye gibiydi, herhangi bir ongorusu olmamıstı bana gelecege yonelik.
Fal sepetinde suan aktiftiAcaba Mısırlı talia nerde bakıyor telwedir umarım yesilcingene bana bakmadı kredim orada kaldı
Kızlar yeni gelişmelerle güncellemek istediğim şeyler var.
Ares, Zümra, Elfin, Nil, Onlar vs patladı demiştim,en son baktırdığım kişiyle büyük bir kavga edip tamamen bağları kopardığım için. Bir durumun varlığını öğrendim, bu durumdan daha önce şüphelenip ikisine de var mı boyle bir sey veya olacak mı diye sordugum halde (Elfin ve Zümra daha önce bu konuda uyadıkları için) Ares ve Onlar göremedi, ikisi de yok böyle bir şey dedi. Bunu Elfin ve Zümra Agustos (tam da bu durumun oldugu zaman) ben sormadan soyleyenlerdi ki zaten bunu söylemiştim. Son fallarında saydığım butun yorumcular ilişkimizin Yaz aylarında daha iyiye gideceğini, gorusme ve o kişinin ilgisinin artacagini söylemişti sözleşmiş gibi. Bu büyük kavga olunca böyle bir durum olamayacagi için hepsini patlamış saydım. Tek Elfin son falında Yatağan çıkınca, sizin ilişkiniz gelgitli ve kavgalarla sınanan, sınanacak bir ilişki defalarca bitme noktasına geldiği halde bitmedi ve bitmeyecek, yine sınanacak diyerek kavga edeceğimizi bilmiş aslında. Son kavgamız kesin bitis gibiydi ne o ne ben donus yaparız diye dusunuyordum ama bugun karsı taraf çokça özür dileyerek geldi, oldukca mahcup bir bicimde. Henuz duzelen bir sey yok ama küs de değiliz bugun itibariyle. Yaz ayları daha da sıklaşması ve aramızın daha iyi olması ise şu an uzak duruyor bana o yuzden o kısım çıkar mı, pek sanmıyorum. Ama sandıgım gibi tamamen bir bitiş de değilmiş, Elfin bilmiş yani bir şekilde.
Zümra kavga görmedi ama karşı tarafın ailevi sorun yaşayacağını bildi, bir de benden kaynaklı bir kopuş olacak dedi. Kavga olarak soylemedi ama kopukluk olacak kısa sure demiş şimdi düşününce belki bu dönemi kestetti diye dusunuyorum. Ares’in de bildiği anlık durumlar hep oluyor, bariz birkaç şeyde yanılsa ve guvenim ona biraz sarsılmış olsa da ben ondan yorum almayı seviyorum, pozitif geliyor ve tarzı da hoşuma gidiyor. Soylediğim gibi birkaç seyi bilemedi ama bildiği çok sey de olmustu. Hem en baştan beri aramızda buyuk kavgalar, çekişmeler yaşanacagını, sabırlı olacagım durumlarla karsılacagımı da bilmişti.
Mısırlı Talia’ya ozellikle yorum yapmak istiyorum, iyi bir falcı oldugunu dusunuyorum. İlk falında daha Mayıs ayını işaret edip o zaman öğreneceğim bazı sırlar olduğunu soylemişti, bunu birebir bildi. O da Temmuz ayından sonra yani yaz aylarında gelişmeler olacagını üç falda da tutarlı bir şekilde söylüyor. Yeni biriyle karılaşacağımı soyleyen tek falcı o ayrıca, ona gore benim verecegim kararla da şekillenecekmiş bu durum ayrıca. Bu kısımı bilir mi bilmem, önyargılı olmak istemem ama yeni biri görenler genelde bana yanılıyorlar çünkü benim birinden etkilenmem, onu hayatıma almam çok zor olur, zor seven bir yapım var ve fazla seçiciyim yani o yeni biri oyle kolay olmuyor bende. Talia’nın bakımı biraz degisik, ikinci falında ilk falıyla, hatta ilk falında basta ve sonda celistiği noktalar olmustu. Bunun sebebi belki de tam ifade edememesi olabilir, falın başında biraz uzatıp sonra doğru herşeyi toparlayıp apar topar bitiriyor belki de o yüzden biraz kafa karışıklığı oluyordur. Son kavgamızda tamamen bitti diyerek atıp durumu anlattığımda ben bitiş görmüyorum ve bu kişinin sana kendi gelip özür dileyeceğini görüyorum dedi ve bildi. Tarih olarak yanıldı biraz ama, bir gün önce yorum aldım, bana yakın zamanda olmayacak bugun yarın gibi ama 20 gun icinde olacak dedi, hemen ertesi gun oldu. Tani onemli degil bu kısım, sonucta desiği gibi kendi gelip özür diledi. Talia’nin iyi ve hisli bir yorumcu oldugunu dusunuyorum bu yüzden. Sadece dediğim gibi sesli falda yorum yaparken aniden bitirmek için hızlıca toparlamaya çalışmadan biraz da düzenli bakabilse çok daha iyi olacağını düşünüyorum onun. Sorulara da hemen dönüp detaylı cevap veriyor o huyunu da seviyorum üstelik 30 tl için oldukça özenli fal baktığını da söylemeliyim.
Ben hep Katina attım.Talia'ya hangi türde fal atıyorsun?
Bende deneyeyim, çok teşekkürler. Umarım hepimizin sıkıntıları düze çıkarBen hep Katina attım.
Dinledim. Anda çok iyiymiş. Bana aslında en başında demiş falın katina altı ayı gösterir ama ben daha uzun olacağını düşünüyorum diye. Ara ara görüşmelerin özelliklede karşı taraf tarafından olacağını söylemiş. Ve asıl benim biriyle daha tanışacağımıda söylemiş ve o dönem kafamın çok rahat olacağını, öylede olduCansın balsın
Kimdi bu bahsettigin falci canım?Dinledim. Anda çok iyiymiş. Bana aslında en başında demiş falın katina altı ayı gösterir ama ben daha uzun olacağını düşünüyorum diye. Ara ara görüşmelerin özelliklede karşı taraf tarafından olacağını söylemiş. Ve asıl benim biriyle daha tanışacağımıda söylemiş ve o dönem kafamın çok rahat olacağını, öylede oldu
Onun Instagram sayfası vardı ama kapatmış sanırım. Böyle zaman geçince dinleyince falları aslında daha iyi oturuyor. Birikince bende ikinci falımı atabilirim ona.
Elfin canım. Dinleyip tekrar yorum yapayım demiştim. Geçen yıl atmıştım çünkü falıKimdi bu bahsettigin falci canım?
Elfin eninde sonuna bende de hakli cikiyor, en tutarli o yine baktigimda.Elfin canım. Dinleyip tekrar yorum yapayım demiştim. Geçen yıl atmıştım çünkü falı
Elfin’i severim zaten de ben hep o bana vade falan verdi diye düşünüp patladı diyordum ama yinede hisli derdim. Şimdi dinleyince tekrar şaşırdım açıkçası :)Elfin eninde sonuna bende de hakli cikiyor, en tutarli o yine baktigimda.
Bu sorunun cevabı çıktı mı acaba ? Zira kendisi bana da bakıp sağlam bilmişti de.gelpisipisi nickli üye tanıdık bir falcı mı? Günahını almayayım da bana da fal bakmıştı (karşılıksız bakmıştı sağ olsun), başkasıyla nişanlanacağımı bilmişti ehehe. Keşke geri gelse ya da kim olduğunu bilsem.
Elfin Demet konuştuğumuz hatun... :)Kimdi bu bahsettigin falci canım?
Bu sorunun cevabı çıktı mı acaba ? Zira kendisi bana da bakıp sağlam bilmişti de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?