Binnaz Abla

Internette tesadufen denk geldigim etkileyi gelen birine tarot baktiricam. Bakalim nasil olacak. Ondan sonra bi de elfini dusunuyorum

Bu sorunun cevabı çıktı mı acaba ? Zira kendisi bana da bakıp sağlam bilmişti de.

Milenart, gelpisipisi benim, nickimi değiştirme sebebim özel hayatım ile ilgili açtığım konular idi. 2014 -2015 arasında paylaştığım konular vardı. Sosyal hayattan arkadaşlarımda burayı takip ettikleri için özelime ait konularımı bilmesini istemediğim için kazenden rica ettim konuları silebilir miyiz diye? O da mümkün olmadığını ama yeni üyelik alabileceğimi söyledi. Haliyle yeni üyelik aldım. Kazende mesajım duruyordur.

Herhangi bir sitede falcı profiline sahip değilim. Kaldı ki bunu kazenle paylaştım profilim ve eski profilim incelenebilir. Armina türkay olayı ise bambaşka, konuşup kendini mi yormak istemiyorum. Arzu eden gider arzu etmeyen gitmez banane :) Ben sanıp gitmeyin paranız boşa gider :)

1 yıl 3 aydır fal bakmıyor ve baktırmıyorum. Burayı okumayı seviyorum sürekli bir aksiyon :) Falcılık için zamanım inan yok aşırı yorucu bir işim var kendime bile zor vakit ayırıyorum.

Ayrıca armina türkay ile beni hedef gösteren insanlar ise ''İFTİRADAN'' başka bir halt yapmıyorlar. Umarım kendileri de aynı iftiraya uğrar... Kimseden kaçmadım kaçmam da beni cevap veremeyeceğim soru yok :)

Bana da asiri olumsuzdu o kadin umarim cikmaz bu arada 2. Kez misirli taliaya attiim kadin mevcut durumu kisilik analizini dusunulunleri sahane biliyor .
Talia anlik durumu gercekten cok harika özetliyor benim son falimda da aynen durumu anlatmis ileriye yonelik soyledigi cikarmi bilmiyorum ama her yorumcuyla ayni seyi soyledi. Karsi tarafi ve anlik durum icin baktirmak isteyenler baktirsin diyebilirim bende.

Kafan değişik çalışıyor ama iyi çalışıyor. Fal olayına yeni bir soluk getirdin. Geçmişi iyi analiz eden bir falcı biliyorum. Deneyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…