Yeni baktirdim. Daha once iade etmisti baktiramamistimCanım daha çnce
baktırmış mıydın zümra ya?
Evet o bende gecenlerde baktirdim burda ismini duymustum ordan baktim yorumlari okudum ama pekte burda cikti cikmadi diyen olmadi bekliyorum artik zamaniYoutubeda melisa tarot ve kahve fali var. O binnazdaki melisa asya galiba
Cok etkilenmedim ben izledigim kadariyla. Baktirmadim o yuzden ama bilemedim deEvet o bende gecenlerde baktirdim burda ismini duymustum ordan baktim yorumlari okudum ama pekte burda cikti cikmadi diyen olmadi bekliyorum artik zamani
Armina TürkayYok hayır, yani kimse beni alıntılayarak bir şey yazmadı en azından.
Bu sorunun cevabı çıktı mı acaba ? Zira kendisi bana da bakıp sağlam bilmişti de.
Bana da asiri olumsuzdu o kadin umarim cikmaz bu arada 2. Kez misirli taliaya attiim kadin mevcut durumu kisilik analizini dusunulunleri sahane biliyor .Banada çıkmadı fal olumluydu ama biz ayrildik
Armina Türkay
Gerçekten mi?
Talia anlik durumu gercekten cok harika özetliyor benim son falimda da aynen durumu anlatmis ileriye yonelik soyledigi cikarmi bilmiyorum ama her yorumcuyla ayni seyi soyledi. Karsi tarafi ve anlik durum icin baktirmak isteyenler baktirsin diyebilirim bende.Bana da asiri olumsuzdu o kadin umarim cikmaz bu arada 2. Kez misirli taliaya attiim kadin mevcut durumu kisilik analizini dusunulunleri sahane biliyor .
Bende talia tutarsizdi sorduğum soruya göre hareket ettiBana da asiri olumsuzdu o kadin umarim cikmaz bu arada 2. Kez misirli taliaya attiim kadin mevcut durumu kisilik analizini dusunulunleri sahane biliyor .
Gerçek değil, üste ki yazıyı oku :) Forumdayım hala ama fal bakmıyorum. Falımın çıkmasına sevindim :)
Yaa siz misiniz merhaba. Falınız çıktı evet, çok teşekkür ederim. :)
Kafan değişik çalışıyor ama iyi çalışıyor. Fal olayına yeni bir soluk getirdin. Geçmişi iyi analiz eden bir falcı biliyorum. Deneyebilirim.Bu forumda daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama yazın denediğim bir fal baktırma yolunu anlatacağım.
Sadece maddi durumu iyi olanlar bunu denesin kimsenin vebaline günahına girmek istemiyorum.
Sizin adınız Gökçe olsun sevdiğininiz oğlanın ismi Batuhan diyelim. Yakın bir tarihte baktırmadığınızız örneğin 2-3 ay olmuş en az bir falcı yahut denemek istediğiniz bir falcıya falcıda Madam Frida olsun diyelim adını uydurdum.Binnaz veya Telwe sitesi içinde bir tane müşteri hesabı açıyorsunuz bu hesap erkek hesabı olacak düzgün nickname e sahip oğlanın gerçek adı olan Batuhan demiştik. Batuhan bilmem ne diye açtınız hesabı. Madam Frida'nın ekranına girdiniz. Kredinizi aldınız soru kısmına önce
Batuhan 12/05/1992 doğum tarihim kızın adı Gökçe 14/03/1993 biz şu tarihte ayrıldık veya kavga ettik şöyle oldu. İkimizinde birbirimize karşı düşünceleri neler hangimiz adım atacak
Şimdi siz bu tarz bir fal attığınızda kart fallarından birini seçin falcı bunu yorumlayıp size atacak o zaman kız tarafı siz olduğunuz için kendiniz hakkında söyledikleri doğru mu onu teyit etmiş olacaksınız orda kız adım atacak derse sizin atmanız gibi durumlar ortaya çıkacaktır.Bu arada erkek içinde Batuhancığım ablacım canım bitanem sen yalan söylemişsin veya şöyle olmuş birşeyler diyebilir.Bunu denediğiniz zaman falcıların size yalan söyleyip söylemediğini çözebilirsiniz sizin hakkınızda yalan söylerse tüm falcı siteleri içerisinde buna kanmayacak tek falcı var;
yeşilcingene bu adama denemeyin sakın o yutmaz uyanık o çok farklı bir adam gerçekte tanımak isterdim. O hissediyor iade ediyor fake hesapları falan. Dediğim gibi masraflı bir iş o yüzden durumunuz iyiyse bu şekilde fal atın.
Hayırlı Sahurlar!!!
Faydam dokunduysa ne mutlu yeni bir akım başlattımKafan değişik çalışıyor ama iyi çalışıyor. Fal olayına yeni bir soluk getirdin. Geçmişi iyi analiz eden bir falcı biliyorum. Deneyebilirim.
Keşke yine bakıyor olsaydınızEvet benim, rica ederim
Merhaba, siz bana da fal bakmıştınız:) Henüz çıkmadı falınız ama şu an paralı baktırdıgım fallarda hep sizin çoook önceden öngördüklerinizi söylüyorlar. hisli birisinizEvet benim, rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?