Binnaz Abla

Keşke yine bakıyor olsaydınız olsun yine de birilerine baktıgını falın çıkmış olması çok güzel. Umarım bir gün benim de baktırdıgım fallar çıkar

Merhaba, benim zamanım o kadar kısıtlı ki zaman bulsam yine bakardım zaten benim için hobi gibi bir şeydi ama baya oluyor bakmıyorum :) Şu aralar sınavlarım var sürekli okul - sınav -iş vs. her şey iç içe girmiş. Gelecek yıl ancak zaman bulabilirim :) Buralarda olursan seve seve bakarım ama beni alıntılayıp hatırlatman lazım. Umarım tüm pozitif yorumlar sana çıkar

Youtubeda izledikten sonra etkilenip baktirmistim. Bana dedigi hic bisey cikmadi.
Banadami cikmiycak offf ama benim baktirdigim herkes olumlu soyledi zaten benim tek ve bet bir sorum oluyor. Bir kisi haric olumlu soylediler hep. Bazi sozler donuyor ya hani sitelerde olumsuz yorum yapilmamasi soyleniyormus gibisinden onun icin hep duymak istedigimi mi soyluyolar diye düşünüyorum. Tek soru zaten benimkisi

Artemis oylesine bakiyorsan ve zamanin olursa banada baksana ben ayrintili fal fln istemiyorum tek bir sorum var sadece bana olucak veya olmiyacak gibi bir cevap yetiyor. Cok baktiriyorum olumluda fallarim hep ama dedigim gibi bazi sozler oluyor sitelerde olumlu fal yorumu yapulmasi soyleniyor gibisinden o yuzden hep duymak istedigimizmi soyleniyor acaba gibi dusunceler geliyor aklima.

Dün araya kaynadığı için bir daha atıyorum ama bence önemli birşey.
Bu forumda daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama yazın denediğim bir fal baktırma yolunu anlatacağım.
Sadece maddi durumu iyi olanlar bunu denesin kimsenin vebaline günahına girmek istemiyorum.

Sizin adınız Gökçe olsun sevdiğininiz oğlanın ismi Batuhan diyelim. Yakın bir tarihte baktırmadığınızız örneğin 2-3 ay olmuş en az bir falcı yahut denemek istediğiniz bir falcıya falcıda Madam Frida olsun diyelim adını uydurdum.Binnaz veya Telwe sitesi içinde bir tane müşteri hesabı açıyorsunuz bu hesap erkek hesabı olacak düzgün nickname e sahip oğlanın gerçek adı olan Batuhan demiştik. Batuhan bilmem ne diye açtınız hesabı. Madam Frida'nın ekranına girdiniz. Kredinizi aldınız soru kısmına önce

Batuhan 12/05/1992 doğum tarihim kızın adı Gökçe 14/03/1993 biz şu tarihte ayrıldık veya kavga ettik şöyle oldu. İkimizinde birbirimize karşı düşünceleri neler hangimiz adım atacak

Şimdi siz bu tarz bir fal attığınızda kart fallarından birini seçin falcı bunu yorumlayıp size atacak o zaman kız tarafı siz olduğunuz için kendiniz hakkında söyledikleri doğru mu onu teyit etmiş olacaksınız orda kız adım atacak derse sizin atmanız gibi durumlar ortaya çıkacaktır.Bu arada erkek içinde Batuhancığım ablacım canım bitanem sen yalan söylemişsin veya şöyle olmuş birşeyler diyebilir.Bunu denediğiniz zaman falcıların size yalan söyleyip söylemediğini çözebilirsiniz sizin hakkınızda yalan söylerse tüm falcı siteleri içerisinde buna kanmayacak tek falcı var;

yeşilcingene bu adama denemeyin sakın o yutmaz uyanık o çok farklı bir adam gerçekte tanımak isterdim. O hissediyor iade ediyor fake hesapları falan. Dediğim gibi masraflı bir iş o yüzden durumunuz iyiyse bu şekilde fal atın.

Hayırlı Akşamlar!!!

Öncelikle falın bana baya baya çıktı teşekkür ederim. Bir çok konuda fikir vermiştin silip atacağım bir çok konuda bekle şimdi zamanı değil ama zamanı gelince gerek kalmayacak demiştin öyle olmuştu :)

Armina Türkay olduğunu sanmıyorum. Çünkü senin Armina Türkay olduğunu buradan okuyup düşünerek fal göndermiştim. Bir kelimesi mi tutmaz. Seninle baya konuşmuştuk. Katinaya ilgim var demiştim sen bana nasıl yorumladığını nasıl yol izlediğini anlatmıştın hatta.
Armina Türkay öyle yorumlamadı. Bu yüzden o olduğunu düşünmüyorum.

Sizinle yıllar önce konuşmuştuk, yoğun bir döneminiz vardı onu atlatınca tekrar haberleşelim demiştik ama hayat şartları bir türlü denk gelemedik. Tekrar bakabileceğiniz dönemde ben de baktırmak isterim. Her şey istediğiniz gibi olur ve sınavlarınız çok güzel geçer umarım.

Onca zamandır fal baktırdım böyle işsizlik görmedim
Falda kartları gerçekten seçen Batuhan mı ? Hayır. Kartları ben seçiyorum ama gönderen sevgilimmiş gibi onun ağzından soruyorum. Nerede bunun doğruluğu ?
Bir dönem baya bir merak salmıştım kartlar oyuncak değil. Ve falcının söyledikleri zaten tutarsız ve geçersiz olur.

:))))
Ben 4-5 sene önce Asenadam'ın önerdiği yöntemi denemiştim. Ama bir farkla, falcıya karşı taraf adına falı gönderdiğimi söylemiştim. Kart falı mı baktırmıştım, hiç hatırlamıyorum. Ama sonuçta, saçma sapan, bir türlü anlayamadığım bir fal almıştım.

Bu cevabımı sana kızıyormuşum veya söyleniyormuşum gibi algılama kesinlikle ama açıklamak istedim. En büyük saçmalık zaten kartları sen seçiyorsun ama bilgisayar algoritması 1 ile 18 arasında rastele sayı üreterek her kart için tanımlanmış id ye denk gelen kartları sen seçmişsin gibi ekranda gösteriyor asıl saçmalık bu zaten falcı kendi hisleriyle kendi kart açmalı genelde böyledir reelde baktırdığınız zamanda falcı kendi hisleri ile seçer buna rağmen hisleri çok çok kuvvetli olan falcılar bu kartların yanında hislerine göre söyler mesela 50 liraya fal baktırıyoruz canım cicim ablam diye büyük harflerle yazılan fallar alıyoruz birde başkası bize fal bakmaz diye kötü fallara bile beş yıldız veriyoruz ki falcı bize 1 puan vermesin diye buda saçmalık değil zaten en büyül işsizlik o kadar kadın ve kızın bu topikte ben dahil bir umut gerçekleri duyabilmek için tartışıp çözümler aramamız

Doğrusu ben gerçekten anlamadım. Ama anlattıklarına göre asla kart fallarından baktırmamamız gerek, öyle mi? Yani sadece kahve falı kalıyor bu durumda??

Doğrusu ben gerçekten anlamadım. Ama anlattıklarına göre asla kart fallarından baktırmamamız gerek, öyle mi? Yani sadece kahve falı kalıyor bu durumda??
Yok şöyle diyeyim mesela adam yatıyor yatakta uygulamayı açtı biri atmış fal bakıp kılıç üclüsü anlamı bu şöyle böyle olacak diyor mesela ama öbür tarafta masa başına oturmuş kendi destesi den kart açıp ona göre duru görü hisleriyle şöyle olacak diyen var hangisi daha iyidir sence gene cingene den örnek vereyim cingene tutup kupa ikilisi gördüm şöyle olacak tarzı bir yorum yapar mı asla tek tek kart yorumu olayı saçma diyorum reel de de falcı kart seçtirmez müşterisine enerjisini çekmemek için çünkü senin sıkıntın falcıyı gerer çoğunun yaptığı taktik şu doğum tarihi burca göre analiz yapıp yazıyp bizde vay be beni tarih etti diyoruz atlıyoz direk fal atarken mutlaka kendiniz kart açın diyin ben öyle yazıyorum işin teknik detayını vereyim bu site dahil diğer siteler json ile veri alıp çekiyor post get metodları ile bu esnada yazılımda kaynaklanan bir veri kayması sebebiyle senin kartın kılıç üçlüsü yerine kılıç dörtlüsü olarak gözüktü nolcak o zaman senin seçtiğin kart gitmemiş olacak. Birde şunu diyeyim bakın telwe ve Binnaz da kart yorumu yapan falcılar sizin ekranda gözüüken kart sırasında kart sırasında okumuyor genelde sizin 2.kartınız onda 3. Kart falan oluyor bi açın bakın

Siz1 O1
Siz2 O2
Siz3 O3
Durum

Açılım böyle normalde ama ekranda siz 1 siz2 siz 3 o1 o2 o3 durum sırası 1. 2. 3. 4. 5 .6. 7. Kart sırasına denk geliyor normal de 1 kart Siz1 yazan ikinci kart o1 yazan olması gerekirse siz2 deidğim kart hizasına geliyor mobil ekranda açıklayabildiğm kadar açıklamaya çalıştım

Sağol..detaylıca anlatmışsın.
Ama ben iyice kendi düşündüğüme döndüm anlattıklarından sonra. Yani sadece kahve falı baktırmak daha doğru gibi.

Ya kusura bakma, bir de şunu merak ettim. Bu kadar teknik detayı nasıl öğrendin? Yani hem biz fal baktıranların tarafını biliyorsun, hem de fal sitelerinin tarafında neler olup bittiğini biliyorsun?

Birkaç kez böyle sitelerde kart falı baktırdım, hepsinde de bendeki kart sıralaması neyse falcılar da o sıraya göre anlattı. Mesela ilk kartım zümrüttü, falcı bana ilk seçtiğiniz kart Zümrüt gelmiş diye anlatmaya başlıyordu. Ama kartı seçmedeki enerji olayına ben de inanıyorum. Bir de bazen teknik bir sorun oluyor, kartları tekrar seçmek gerekiyor. Kart fallarını yüzyüze baktırmak daha mantıklı gibi.

Bilgisayar okuyorum doğal olarak nasıl çalıştığını bilmek zorundayım siteye girip kaynağı görüntüle butonuna tıklayan herkes yazılımın belli kısmını görebilir

Bilgisayar okuyorum doğal olarak nasıl çalıştığını bilmek zorundayım siteye girip kaynağı görüntüle butonuna tıklayan herkes yazılımın belli kısmını görebilir
Tamam, teknik yanını biliyormuşsun.
Ama bize önerin, yani falcıdan kartları kendisinin seçmesini istemek, anlam ifade etmez ki..Falcı hiç umursamayabilir. Ayrıca kartları gerçekten falcının kendi elleriyle seçtiğini bilemeyiz ki.

Elfin e fal baktiranlara bir sorum olacak hic bu kesin olacak dedigi birsey oldumu size yani kesin konystugu desem daha dogru olur. Mesela bu işin kesin olacak kesin şu kişi arayacak gibisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…