Binnaz Abla

Elfin e fal baktiranlara bir sorum olacak hic bu kesin olacak dedigi birsey oldumu size yani kesin konystugu desem daha dogru olur. Mesela bu işin kesin olacak kesin şu kişi arayacak gibisinden
Lizyaa <3

Orası öyle ama ben önerimi sundum. Genede dediğimi dikkate almakta fayda var Sesli fallarda farkediliyor ben onlara attığımda sürekli kart karıştırma sesi geliyordu diziyordu falan

Rica ederim , çıkmasına çok sevindim :) Buradan bana baya geri dönüş yapanlar oldu gerçekten mutlu etti beni gelişme yaşayanlar :) Ben hep diyorum ben değilim ama inatla neymiş ben bir kere tavsiye etmişim madilik tavsiye etmiş o zaman armina türkay benmişim :) Komedi gibi... Düşüncen için çok teşekkür ederim. Allahtan tarzımı biliyorsun ben açılım yapınca farklı açılımlar yapıyorum. O yüzden Falın çıkma ihtimali daha yüksek oluyor :)

Elfin e fal baktiranlara bir sorum olacak hic bu kesin olacak dedigi birsey oldumu size yani kesin konystugu desem daha dogru olur. Mesela bu işin kesin olacak kesin şu kişi arayacak gibisinden

Bugünlerde burada gündeme gelince tekrar dinledim Elfin'in fallarını. Bana kesin konuştuğu bir şey olmamış. Daha çok "hissediyorum", "olabilir" vs. demiş. Dedikleri de olmadı zaten.

Doğa keşke sesli fal açsan fal atacağım ama telefonla konuşacak ortamda değilim umarım burayı okuyorsundur

Bugünlerde burada gündeme gelince tekrar dinledim Elfin'in fallarını. Bana kesin konuştuğu bir şey olmamış. Daha çok "hissediyorum", "olabilir" vs. demiş. Dedikleri de olmadı zaten.
Fal olayini kapatmis bulunuyorum artik sadece kredim birikirse oyle atarim kopek alacagin zamanimi ona ayiracagim bundan sonra

Kızlar yaa ben de uzun zaman bu topicte takılmış ve milyon kez fal baktırmış biri olarak söylüyorum ki,artık bu illetten kurtuldum. Çekirdekten daha beter birşey sürekli sürekli sürekli... e vadeler de dolduktan sonra vazgeçtim. En son bir yıl kadar önce birkerebir e baktırmamla son buldu. Tellwe’deki herkese neredeyse göndermişimdir... yüzyüze görüştüğüm gittiğim falcılar da oldu ama bikaç şey şimdiki zaman dışında geleceği tutturan olmadı. Bir öngörüye de bağlanmadım ama artık eskisi kdar fal diye merakım yok yaa. Denk geldi dediğim gibi deminden bu topikte yıllar önce yazdıklarımı okudum da baya pra dökmüşüm

Hiç mi çıkan fal olmadı canım?

Alex vardı siteyi hatırlamıyorum,o patlamıştı,binnazdaki kesira sirel,gizem çoğu yaa nerdeyse aklıma gelmiyor hepsi.... bir çoğunu da sonraki sayfalarda yazmışım bulamadım ama anlık tatmin ediyor kızlar ya... kendimizi kandırmaktan daha iyi. Ben birini seviyordum bikaç yıl önce.. hep döncek,kafasını o kız karıştırıyor falan dediler. Hep olumlu,hep anlıkta iyi. Çıkmadı... ben de baktırdığımla kaldım yani... kızlar... sonu gelmiyor bu belaya bulaşmayın

Akrep goz yazmışım oraya şimdi baktım olumsuz çıktı demişim ama o da fal değil de şöyle bi öngörüydü mesela; “bu senin doğum gününü kutlamaz,soğuk biri,başka biri seni arar sen ondan uzaklaşında” vs tarzındaydı

Bunlar da çıkmayn diğerleri bir sürü var daha arkadaşlar yazmış nicklerini okuyunca teker teker aklıma geliyor

Yenilerde cingeneye bktrdim bayaga bildi bende.sende çıkmadı mı dedikleri canım

Yorumları okuyunca bana da baktığın aklıma geldi, cidden an da süpermişsin dediğin gibi olmuş, keşke Armina olsaymışsın ben atardım sana:)

Yesilcingene ve nakta hakkinda olumlu olumsuz yorumlari alabilir miyim

Nakta'ya baktırmadım, Yeşilçingene'ninse diva kaprisleri dışında ("şartlı bakım" vs. diye tutturması) falını beğenmiştim. Her şeyden önce, ne yazdığı anlaşılıyor. "Bahar aylarında falanca kişi bir yola gidecek ve sonra karar verecek" dediği bir durum vardı. Kışın sonlarına doğru dediği gibi oldu. Sonucunu hem olumlu hem olumsuz olarak gördüğü başka bir şey daha vardı, o tutmadı ama açıklama biçimi çok gerçekçiydi. Yani sırf "kişinin kafası karışık, eli kolu bağlı" diyerek geçiştirmemiş, bazılarının aksine.

Bu arada şu son 2-3 günde Mısırlı Talia'yı yakalayabilen oldu mu? Jübilemi onunla yapayım bari diye takibe aldım ama pek aktif değil herhalde bugünlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…