Binnaz Abla

Bende tek bir soru sormusdum. Arkadasligim devam ederse evlilik olur mu demistim evet dedi sana karsi duygulari var ama hazır degil suan iliskiye kendini ise verdi dedi. 1 sonra iliski yapdi cocuk baskasiyla bilemiyorum umarim sana dedikleri cikar ben istisnayimdir belki

Merhaba. Kahve fali baktirabilecegim kim var binnaz da??? Aylardir formu okuyorum hasibe doğana karar vermistim ama o da gunlerdir aktif degil 1150 kredim var kime baktirabilirimm

Bu arada şu son 2-3 günde Mısırlı Talia'yı yakalayabilen oldu mu? Jübilemi onunla yapayım bari diye takibe aldım ama pek aktif değil herhalde bugünlerde.
Ben en son iki gun once aktif gormustum hatta aktif suan diye yazmistim bende de ekli kavansit sisteme yaz istersen soyluyorlar ne zaman aktif olacagini

Ama ya demeseydin oyle iyiydi herkes olcak dedi neyse artik olur olmaz napalim ben noktayi koydum zaten fal baktirmiycam yasayip gorecegiz

Binnazda bana olumsuz yorum yapan cok oldu. Ama olumsuzda da hep ama daha iyisi olacak diye bagladilar tabi. O yuzden bilemiyorum. Naktayi begenmedim ben. Yine en iyisi pelinmis benim fallarimdan. Yesilcingene de iyiydi bi de. Nil gunes fena degil diyebilirim. Falalemde de rezzan abla ve toprak fena degilmis.

Binnazda bi ay falan bekleyip peline tekrar baktiririm artik. Sonucu da yazarim. Onun disinda kimseyi deneyesim kalmadi resmen.

Yorumları okuyunca bana da baktığın aklıma geldi, cidden an da süpermişsin dediğin gibi olmuş, keşke Armina olsaymışsın ben atardım sana:)

Çok teşekkür ederim canım ama değilim armina :) Uzun süredir fal bakmıyorum. Bir ara cidden binnaza girmek istemiştim ama aralık ayından beri öyle bir isteğim kalmadı çünkü fal olayı beni çok etkiliyor. Gerçekten tüm enerjimin bittiğini hissediyorum. Zamanımda kısıtlı bu sene okuldan mezun olmam lazım hayatımda bir çok değişiklik oldu biraz şaşkınım bu aralar Bir gün kendimi iyi hissedersem sana seve seve bakarım :)

Binnazda Zeynep Aksu'ya da baktirmis miydiniz? Baktirdiysaniz memnun kaldiniz mi?

Seni uzduysem ozur dilerim ama sıkma canini o kadar kisi olur dediyse olur bence. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun❤
Yok canim uzulmedim zaten benim s3vgiden fln degil hinc zaten bir tarafim tiksinmiş. Herkesten özur dileyerek diyorum sürünsun ölsun karaktersiz vahh demem

Sen sormadiysan ben sorabilirim zaten biktirdim gemen cevap veriyolar 1 saat cevap alamadim bir mail daha atiyorum

Çok sağol ama gerek yok. Desene dize getirmişsin Fal Sepetçileri :))))

Denk getirirsem atacağım Talia'ya. Daha önce hiç baktırmadım, buradaki olumlu yorumlardan dolayı en son onunla kapanışı yapayım diyorum. Online fal olayına bulaşalı 11 ay oldu. Hepsi kötüydü diyemem, aksine. Ama asıl neticeyle ilgili olarak ben son fallarda hep "bak kardeşim, durumun olumsuz ve umutsuz olduğunu ben çoktan biliyorum, yani olumsuz yoruma %100 hazırım. Benim merak ettiğim şey başka" dedikçe, insanların "yooooo isterseniz kızabilirsiniz ama ben sizin neticeyi balbörek olarak görüyorum" demesinden bıktım gerçekten. O yüzden de sanki Talia lafı uzatmadan ve suni umut teneffüsü yapmadan olayı özetleyecekmiş gibi geliyor. Neyse bakalım.

Bence anlik durumda gercekten iyi aktariyor durumu ven begenmistim ama tabiki bu benim goruşum. En son cümlesi bu adam ihanet ediyor olmustu gerci bunu soylemeyen yorumcuyada ben inanmiyorum artikta umarim aklindaki sorularA tatminkar cevap verir baktirdiginda haber edermisin memnun kalip kalmadigindan

Ederim tabii :)

...... hem uye ol fal baktir hem yorumcu ol para kazan Gercek falcilara fal baktir

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…