Bende tek bir soru sormusdum. Arkadasligim devam ederse evlilik olur mu demistim evet dedi sana karsi duygulari var ama hazır degil suan iliskiye kendini ise verdi dedi. 1 sonra iliski yapdi cocuk baskasiylaBanadami cikmiycak offf ama benim baktirdigim herkes olumlu soyledi zaten benim tek ve bet bir sorum oluyor. Bir kisi haric olumlu soylediler hep. Bazi sozler donuyor ya hani sitelerde olumsuz yorum yapilmamasi soyleniyormus gibisinden onun icin hep duymak istedigimi mi soyluyolar diye düşünüyorum. Tek soru zaten benimkisi
Ben en son iki gun once aktif gormustum hatta aktif suan diye yazmistim bende de ekli kavansit sisteme yaz istersen soyluyorlar ne zaman aktif olacaginiBu arada şu son 2-3 günde Mısırlı Talia'yı yakalayabilen oldu mu? Jübilemi onunla yapayım bari diye takibe aldım ama pek aktif değil herhalde bugünlerde.
Ama ya demeseydin oyle iyiydi herkes olcak dediBende tek bir soru sormusdum. Arkadasligim devam ederse evlilik olur mu demistim evet dedi sana karsi duygulari var ama hazır degil suan iliskiye kendini ise verdi dedi. 1 sonra iliski yapdi cocuk baskasiylabilemiyorum umarim sana dedikleri cikar ben istisnayimdir belki
Seni uzduysem ozur dilerimAma ya demeseydin oyle iyiydi herkes olcak dedineyse artik olur olmaz napalim ben noktayi koydum zaten fal baktirmiycam yasayip gorecegiz
Yorumları okuyunca bana da baktığın aklıma geldi, cidden an da süpermişsin dediğin gibi olmuş, keşke Armina olsaymışsın ben atardım sana:)
Binnazda Zeynep Aksu'ya da baktirmis miydiniz? Baktirdiysaniz memnun kaldiniz mi?Binnazda bana olumsuz yorum yapan cok oldu. Ama olumsuzda da hep ama daha iyisi olacak diye bagladilar tabi. O yuzden bilemiyorum. Naktayi begenmedim ben. Yine en iyisi pelinmis benim fallarimdan. Yesilcingene de iyiydi bi de. Nil gunes fena degil diyebilirim. Falalemde de rezzan abla ve toprak fena degilmis.
Ben en son iki gun once aktif gormustum hatta aktif suan diye yazmistim bende de ekli kavansit sisteme yaz istersen soyluyorlar ne zaman aktif olacagini
Yok ona baktirmamisim. Zeynep sabaha baktirmisim. Begenmedim onu daBinnazda Zeynep Aksu'ya da baktirmis miydiniz? Baktirdiysaniz memnun kaldiniz mi?
Yok canim uzulmedim zaten benim s3vgiden fln degil hinc zaten bir tarafim tiksinmiş. Herkesten özur dileyerek diyorum sürünsun ölsun karaktersiz vahh dememSeni uzduysem ozur dilerimama sıkma canini o kadar kisi olur dediyse olur bence. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun❤
Sen sormadiysan ben sorabilirim zaten biktirdim gemen cevap veriyolar 1 saat cevap alamadim bir mail daha atiyorumTeşekkür ederim :)
TesekkurlerYok ona baktirmamisim. Zeynep sabaha baktirmisim. Begenmedim onu da
Cok canini yakmis ahın tutar onu inaniyorum buna sende icini ferah tut canim benimYok canim uzulmedim zaten benim s3vgiden fln degil hinc zaten bir tarafim tiksinmiş. Herkesten özur dileyerek diyorum sürünsun ölsun karaktersiz vahh demem
Tutsun zaten oda biliyor ahimin tutacaginiCok canini yakmis ahın tutar onu inaniyorum buna sende icini ferah tut canim benim
Sen sormadiysan ben sorabilirim zaten biktirdim gemen cevap veriyolar 1 saat cevap alamadim bir mail daha atiyorum
Bence anlik durumda gercekten iyi aktariyor durumu ven begenmistim ama tabiki bu benim goruşum. En son cümlesi bu adam ihanet ediyor olmustuÇok sağolama gerek yok. Desene dize getirmişsin Fal Sepetçileri :))))
Denk getirirsem atacağım Talia'ya. Daha önce hiç baktırmadım, buradaki olumlu yorumlardan dolayı en son onunla kapanışı yapayım diyorum. Online fal olayına bulaşalı 11 ay oldu. Hepsi kötüydü diyemem, aksine. Ama asıl neticeyle ilgili olarak ben son fallarda hep "bak kardeşim, durumun olumsuz ve umutsuz olduğunu ben çoktan biliyorum, yani olumsuz yoruma %100 hazırım. Benim merak ettiğim şey başka" dedikçe, insanların "yooooo isterseniz kızabilirsiniz ama ben sizin neticeyi balbörek olarak görüyorum" demesinden bıktım gerçekten. O yüzden de sanki Talia lafı uzatmadan ve suni umut teneffüsü yapmadan olayı özetleyecekmiş gibi geliyor. Neyse bakalım.
Bence anlik durumda gercekten iyi aktariyor durumu ven begenmistim ama tabiki bu benim goruşum. En son cümlesi bu adam ihanet ediyor olmustugerci bunu soylemeyen yorumcuyada ben inanmiyorum artikta umarim aklindaki sorularA tatminkar cevap verir baktirdiginda haber edermisin memnun kalip kalmadigindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?