- 21 Mayıs 2019
- 3
- 0
- 1
- 38
Kadınlar kulübüne üye ol, reklam yapwww.gizemlifal.com hem uye ol fal baktir hem yorumcu ol para kazan Gercek falcilara fal baktir
bu kadar duz reklam yapani da ilk defa goruyorum. Ucurulmadan ne kadar kisi gorse kardir dedi herhalde :))Kadınlar kulübüne üye ol, reklam yapMune seni uçursun.
Çok teşekkür ederimMerhaba, benim zamanım o kadar kısıtlı ki zaman bulsam yine bakardım zaten benim için hobi gibi bir şeydi ama baya oluyor bakmıyorum :) Şu aralar sınavlarım var sürekli okul - sınav -iş vs. her şey iç içe girmiş. Gelecek yıl ancak zaman bulabilirim :) Buralarda olursan seve seve bakarım ama beni alıntılayıp hatırlatman lazım. Umarım tüm pozitif yorumlar sana çıkar
Bana olumluydu. Geçenlerde dinleyeyim dedim ama zaman aşımından silinmiş site yollarsa yazarım sanaArkadaşlar falsepetindeki alex herkese mi olumsuz yorum yapıyor,hiç bir olumlu öngörüsü,tutan varmı hiç deneyimi olan?
Dediklerini yasadinizmi pekiBana olumluydu. Geçenlerde dinleyeyim dedim ama zaman aşımından silinmiş site yollarsa yazarım sana
Dinleyebilsem hemen sana yazacağım. Telefonda dinlediğim için indirmiyorum hiç falları Nakta hariç :) ama soru, cevap kısmında gördüğüm kasımda barışırsınız demiş hazirandayız nerdeyseDediklerini yasadinizmi peki
Toprakin ilk fali bana cikmisti. Ikinci defa baktirdim. Telefonda canli bakima gecmis site. O yuzden tam hatirlamiyorum ikinciyi. Rzzan da ilk ve ikinci paraleldi. Fena degildi.Merhaba, falalem rezzan, banu doğru ve toprak a baktıran var mı? Ben genel olarak rezzan abladan hep memnundum ama şimdi farklı birini de denemek istiyorum.
Bence anlik durumda gercekten iyi aktariyor durumu ven begenmistim ama tabiki bu benim goruşum. En son cümlesi bu adam ihanet ediyor olmustugerci bunu soylemeyen yorumcuyada ben inanmiyorum artikta umarim aklindaki sorularA tatminkar cevap verir baktirdiginda haber edermisin memnun kalip kalmadigindan
Toprakin ilk fali bana cikmisti. Ikinci defa baktirdim. Telefonda canli bakima gecmis site. O yuzden tam hatirlamiyorum ikinciyi. Rzzan da ilk ve ikinci paraleldi. Fena degildi.
Onu denemedim ya. Orda Nalan ablayi denedim cikmadi fali. Yamaci denedim cok kotuyduTeşekkür ederim. Ben dün banu doğru yu deniyim dedim. Olumlu şeyler söyledi ama benim istediğim bu değildi ayrılmak istediğim sevgilimle ayrılsak bile mutlaka barışacağımızı söyledi ama dediğim gibi ben barışmak istemiyorum. Banu nun dedikleri çıkan var mı acaba?
Falterapist de kötüydü bi deOnu denemedim ya. Orda Nalan ablayi denedim cikmadi fali. Yamaci denedim cok kotuydu
Bu fal gerçekten enerji meselesi nil güneş bana hiç çıkmadı kaç sene önce baktirmistim. Gerçi ayrıldığım için bütün fallari patlamış sayıyorumKizlar Nil Gunesl'in son falinda soyledigi 20-21-22 Mayis tarihlerindeki gelismeler soyledigi sekilde oldu, bir de karsi tarafin durumuyla ilgili iki sey soylemisti ayni dedigi sekilde agzindan duydum bilmis.
Gecen haftaki gelismeden kaynakli fallar patladi demistim ama Nil o konuda yorum yapmamisti yani var ya da yok demedigi icin patlamis saymiyorum, yalniz o da diger butun falcular gibi yaz aylarinda araniz daha iyi olacak ve yakinlasmalariniz artacak demisti, onun olacagini sanmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?