Binnaz Abla

.... yeni baslangiclarin adresi
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, falalem rezzan, banu doğru ve toprak a baktıran var mı? Ben genel olarak rezzan abladan hep memnundum ama şimdi farklı birini de denemek istiyorum.
 
Arkadaşlar falsepetindeki alex herkese mi olumsuz yorum yapıyor,hiç bir olumlu öngörüsü,tutan varmı hiç deneyimi olan?
 
Çok teşekkür ederim
 
Kızlar dun tesaduf eseri binnaza girdim duygu göruye tıkladım. Dilara soycam 49 krediydi. Daha çmce iskambil bakıyomuş sanırım. Nolcak bi deneyim dedim attım. Tabiki tarihleri henuz tutma ihtimali yok ama kişi hakkında söyledikleri fena değildi. Acaba daha önce baktıran oldu mu?
 
Merhaba, falalem rezzan, banu doğru ve toprak a baktıran var mı? Ben genel olarak rezzan abladan hep memnundum ama şimdi farklı birini de denemek istiyorum.
Toprakin ilk fali bana cikmisti. Ikinci defa baktirdim. Telefonda canli bakima gecmis site. O yuzden tam hatirlamiyorum ikinciyi. Rzzan da ilk ve ikinci paraleldi. Fena degildi.
 

Bahanecim özellikle senin için bir güncelleme yapayım: Talia'yı beklemekten sıkılınca Buğra'ya baktırdım. Kilometrik cümleler, "kavramlar", "olgular"... derken pek bir şey anlamadım ama hoş bir konuşma tarzı varmış. Cımbızla çekip anladığım (?) kadarıyla diğer falcıların dedikleriyle aynı şeyi söylemiş. Tatmin olmayınca gittim bi de Binnaz'dan sevdiğim birine baktırdım. Derken... Talia çevrimiçi oldu :)))

Neyse artık. Galiba jübilemi de yapmış oldum böylelikle.
 
Bende dün itibariyle fal jübilemi yaptim 2.5 aylık süreçten bu yana bir çok yorumcuya fal attim an itibariyle hic biri olmadı çağrı bilgin ve armina turkay zaten patlamıştı taliada aynı şekilde arnisa bahadirda bu listeye eklendi özetle dedikleri gibi olmadi derin akarsu beklemede ama çıkacağına olan umudumuda dün tamamen yitirdim onun dediği gibi o kadar hızlı gelişmeler olmasi çok mümkün görünmüyor..telweden de yulee oda beklemede ama aynı derin akarsu gibi düşünüyorum dediği süreçte gelişmelerin olmasi pek mümkün değil herkes için hayirlisini diliyorum umarım bu fal saplantisindan bir an önce kurtulurum en azından bundan sonraki kararım istegim bu
 
Toprakin ilk fali bana cikmisti. Ikinci defa baktirdim. Telefonda canli bakima gecmis site. O yuzden tam hatirlamiyorum ikinciyi. Rzzan da ilk ve ikinci paraleldi. Fena degildi.

Teşekkür ederim. Ben dün banu doğru yu deniyim dedim. Olumlu şeyler söyledi ama benim istediğim bu değildi ayrılmak istediğim sevgilimle ayrılsak bile mutlaka barışacağımızı söyledi ama dediğim gibi ben barışmak istemiyorum. Banu nun dedikleri çıkan var mı acaba?
 
Onu denemedim ya. Orda Nalan ablayi denedim cikmadi fali. Yamaci denedim cok kotuydu
 
Kizlar Nil Gunesl'in son falinda soyledigi 20-21-22 Mayis tarihlerindeki gelismeler soyledigi sekilde oldu, bir de karsi tarafin durumuyla ilgili iki sey soylemisti ayni dedigi sekilde agzindan duydum bilmis.

Gecen haftaki gelismeden kaynakli fallar patladi demistim ama Nil o konuda yorum yapmamisti yani var ya da yok demedigi icin patlamis saymiyorum, yalniz o da diger butun falcular gibi yaz aylarinda araniz daha iyi olacak ve yakinlasmalariniz artacak demisti, onun olacagini sanmiyorum.
 
Bu fal gerçekten enerji meselesi nil güneş bana hiç çıkmadı kaç sene önce baktirmistim. Gerçi ayrıldığım için bütün fallari patlamış sayıyorum
 
Bir şey söyleyecem hani böyle fal atıp aramız ne olacak daha iyi olacak mıyız, diye meraktan fal bağımlısı oluyoruz ya acaba ilk adımı neden biz atmıyoruz. Belki de karşmızdaki bizim düşüncemizden emin değil veya egolar araya giriyor.

Artık ben fal atmak yerine konuşmayı tercih edecem çünkü ondan adım gelmezse böyle gitmez. Ne zaman konuşuruz ne olur demekten kafayı yiyecem artık..bütün falcılar başka bir şey söylüyor..

Belki de o benden bekliyordur. Siz de böyle düşünüyor musunuz? Niye ilk adımı biz atmıyoruz bu kadar falla uğraşacağımıza...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…