Bir şey söyleyecem hani böyle fal atıp aramız ne olacak daha iyi olacak mıyız, diye meraktan fal bağımlısı oluyoruz ya acaba ilk adımı neden biz atmıyoruz. Belki de karşmızdaki bizim düşüncemizden emin değil veya egolar araya giriyor.
Artık ben fal atmak yerine konuşmayı tercih edecem çünkü ondan adım gelmezse böyle gitmez. Ne zaman konuşuruz ne olur demekten kafayı yiyecem artık..bütün falcılar başka bir şey söylüyor..
Belki de o benden bekliyordur. Siz de böyle düşünüyor musunuz? Niye ilk adımı biz atmıyoruz bu kadar falla uğraşacağımıza...
Valla çok haklısınız. Her şeyi konuşarak çözmek varken biz böyle fallarla kafayı yiyoruz.Bir şey söyleyecem hani böyle fal atıp aramız ne olacak daha iyi olacak mıyız, diye meraktan fal bağımlısı oluyoruz ya acaba ilk adımı neden biz atmıyoruz. Belki de karşmızdaki bizim düşüncemizden emin değil veya egolar araya giriyor.
Artık ben fal atmak yerine konuşmayı tercih edecem çünkü ondan adım gelmezse böyle gitmez. Ne zaman konuşuruz ne olur demekten kafayı yiyecem artık..bütün falcılar başka bir şey söylüyor..
Belki de o benden bekliyordur. Siz de böyle düşünüyor musunuz? Niye ilk adımı biz atmıyoruz bu kadar falla uğraşacağımıza...
Bahanecim özellikle senin için bir güncelleme yapayım: Talia'yı beklemekten sıkılınca Buğra'ya baktırdım. Kilometrik cümleler, "kavramlar", "olgular"... derken pek bir şey anlamadım ama hoş bir konuşma tarzı varmış. Cımbızla çekip anladığım (?) kadarıyla diğer falcıların dedikleriyle aynı şeyi söylemiş. Tatmin olmayınca gittim bi de Binnaz'dan sevdiğim birine baktırdım. Derken... Talia çevrimiçi oldu :)))
Neyse artık. Galiba jübilemi de yapmış oldum böylelikle.
onlar dediginiz telwede ki mi ??bu mesajı görünce dayanamadım :) benim de fal maceram tam olarak böyle başlamıştı ve ilk adımı bekleyen taraftım. aylar geçti, bir gün çok daralacak hale geldim ve ben mesaj attım bir şeyi bahane edip. gerçekten adam bunu bekliyormuş :) bunu falcılar gördü mü derseniz, biri hariç hayır. bunu da 2 sene önceki toplu yorumumda açıklamıştım.
çok baktırınca beklenti içine girdiğimi ve kendi hayatımı böyle bloke ettiğimi fark ettim, şimdi gerçekten çok nadir baktırıyorum. bir de geçenlerde baktırıp da unuttuğum fallar düştü önüme, bir baktım ki çıkan onlar olmuş :) herkese sevgiler
Senin yazini okurken kendi durumumu okuyorum gibi oldu evet bende cok adim attim hatta hep ben ve hep ben yipranan uzulen oldum benim.istedigimde ayni senin gibi adalet ve onun surundugunu gormek umarim olur cunku cok fazla hirs yaptimValla çok haklısınız. Her şeyi konuşarak çözmek varken biz böyle fallarla kafayı yiyoruz.
Çok adım atmışlığım var. Konuşup netleştirmesi severim, olacaksa olur olmayacaksa da ben de önüme bakarım diye düşünürüm.
Baktırma amacım aslında ego tatmini biraz, hani beni çok üzdü, ilahi adalet gerçekleşecek mi diye baktırıyorum bazen. :) bunu da adım atarak öğrenmek pek mümkün değil tabii ki. :)
Barışmak istediği için baktıranlar varsa bence de bi adım atsınlar. Karşımızdakiler de insan, bizden üstün değiller. Çekinmeye ya da ‘ben adım atmam.’ diye düşünmeye gerek yok. Bir de şöyle bir şey var, falcılar genelde ‘sen adım atma, o yazacak.’ sana der. Ben bunu biraz umut tacirliği yapmak ve müşteri kaybetmemek için oyalamak olarak görüyorum.
onlar dediginiz telwede ki mi ??
İlahi adalet ya da karma dedikleri şey gerçekten var mı, onu bilmiyorum ama :)Senin yazini okurken kendi durumumu okuyorum gibi oldu evet bende cok adim attim hatta hep ben ve hep ben yipranan uzulen oldum benim.istedigimde ayni senin gibi adalet ve onun surundugunu gormek umarim olur cunku cok fazla hirs yaptim
Merhaba... mesaj atılamıyor o yüzden buradan yazıyorum. Fal mı bakıyorsunuz?Rica ederim , çıkmasına çok sevindim :) Buradan bana baya geri dönüş yapanlar oldu gerçekten mutlu etti beni gelişme yaşayanlar :) Ben hep diyorum ben değilim ama inatla neymiş ben bir kere tavsiye etmişim madilik tavsiye etmiş o zaman armina türkay benmişim :) Komedi gibi... Düşüncen için çok teşekkür ederim. Allahtan tarzımı biliyorsun ben açılım yapınca farklı açılımlar yapıyorum. O yüzden Falın çıkma ihtimali daha yüksek oluyor :)
Bir de ben şöyle düşünüyorum. Karşımdakiyle tamamen ipler koptuysa o kişi artık beni ilgilendirmez ya, mesela haksızlığa uğradığımı düşünüyorsam ilahi adaletten şunu isterim..İlahi adalet ya da karma dedikleri şey gerçekten var mı, onu bilmiyorum ama :)
Hep oyle oluyor zatenHayır ona hiç baktırmadım. Baktırıp da unuttuğum ve beklenti içine girmediğim fallar çıkmış demek istemiştim.
Genellikle olmadigini dusunuyorum ben yapanin tanina kâr kalıyor. Biz kendimizi yipratirken onlar hayatlarini yasiyorlar bu daha cok sinirimi bozuyor. Neden diyorum boyle oluyorİlahi adalet ya da karma dedikleri şey gerçekten var mı, onu bilmiyorum ama :)
Bir şey söyleyecem hani böyle fal atıp aramız ne olacak daha iyi olacak mıyız, diye meraktan fal bağımlısı oluyoruz ya acaba ilk adımı neden biz atmıyoruz. Belki de karşmızdaki bizim düşüncemizden emin değil veya egolar araya giriyor.
Var varİlahi adalet ya da karma dedikleri şey gerçekten var mı, onu bilmiyorum ama :)
Bana da ana konu hakkinda soyledigi olmazmis gibi geliyor, her yorumcu ayni seyi soylese de. Ama son falinda tam da verdigi tarihte soyledigi seyler oldu, sordugum kisiyle alakali soyledigi iki sey de dogru cikti kendi agziyla soyledi ki neredeyse Nil'in kurdugu cumlelerle. Sonrasi icin Yaz sonu ve Sonbahar verdi olacak dedigi seyleri icin, ayni Ares, Zumra ve Onlar gibi. Ama dedigim gibi artik yeni gelismeyle bunlarin olmasi bence imkansiza yakin artik. Hayatta her zaman hersey olabilir tabi yine %5 sans verebilirim belki :))Bu fal gerçekten enerji meselesi nil güneş bana hiç çıkmadı kaç sene önce baktirmistim. Gerçi ayrıldığım için bütün fallari patlamış sayıyorum
Yok hiçbir zaman beddua etmedim, tabii ki istediğim sürünsün, gebersin değil tövbe estağfirullah :) ama hani işte insan der ya, ben bu kadar üzüldüm, adam 32 diş geziyor etrafta bunun bi karşılığı olmayacak mı diye, arada bi bu hissi yaşıyorum işte.Var var ☺ Mesela illa beddua etmene de gerek yok kulunun kalbi kırıldıysa allah illaki onun hesabını soruyor. Birebir yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Ama tam da vazgeçtiğin unuttuğun Zaman da oluyor. Sonra bir yerlerden duyuyorsun ki şunları yaşamış şöyle olmuş bazen de duymayabilirsin ama şöyle bir hadis bile var “kimse yaşattığını yaşamadan ölmez”
İnşallah canım yaşattığıni yaşasın ah alanlar.Var varMesela illa beddua etmene de gerek yok kulunun kalbi kırıldıysa allah illaki onun hesabını soruyor. Birebir yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Ama tam da vazgeçtiğin unuttuğun Zaman da oluyor. Sonra bir yerlerden duyuyorsun ki şunları yaşamış şöyle olmuş bazen de duymayabilirsin ama şöyle bir hadis bile var “kimse yaşattığını yaşamadan ölmez”
Merhaba :) o kadar aynı şeyleri yaşamışız ki yazmadan edemedim. :) çok uzun bir mesele olduğu için kimsenin başını ağrıtmak istemiyorum ama defalarca belirsizlikle bırakılmış biriyim ben de. :)Yazdıklarınızın tamamına katılıyorum, sonraki 2 mesajınız dahil. Bu işin kadını erkeği yok. Mesele şu ki biz zamanında ilişkimiz sırasında bir film izleyip, sorunlarımızı aynen o filmdeki çift gibi çözeceğimize dair söz vermiştik birbirimize. Bir gün ayrılacaksak bile bunu oturup açık açık konuşarak yapacağız diyerek.
Ama onun yerine kişi benimle aylarca kaptı kaçtı oynadı. İletişime açık mesajlar yollayıp ortadan kayboldu birkaç kez. Bense sırf saygı adına (tekrar ilişki yaşamak adına bile değil) 3-4 kez çağrıda bulundum, özeleştiri yaptım, "oturup konuşalım ve netleştirelim. Bittiyse bile NET bitmiş olsun" dedim. Ama yok. Aradan 5 ay sonra arkadaşımın zoruyla ve benim isyanım (isyan dediğim şu: beni belirsizlikte bırakmış olması) üzerine geldi, zorla ve yarım ağızla konuştu. Benim gözümde bir kıymeti yoktu yani o konuşmanın. Söyledikleri tutarsız ve çelişkili olduğu için de zaten rahatlamadım, hala kafamda belirsizlikler kaldı.
İçimden silip atamıyorum da. Herkesi aynı kefeye koymak, "erkek milleti işte" demek, "yaşananların hepsi yalanmış, yanlış tanımışım", "biri gider öteki gelir" diye kestirip atmak da bana ters. Ben "üzerime düşeni" yaptığım için de, en azından saygı ve insanlık namına bu kez kendi isteğiyle gelip net bir nokta koysun istedim. Fal olayına da o yüzden bulaştım işte. İlişki sırasında birbirimize en ufak bir kötü söz, hatta argo bir laf bile etmemişken ya da şöyle söyleyeyim aramızdaki saygıyı hiçbir zaman bozmamışken, bu netliği karşılıklı gösterebilmeliydik.
Neyse uzattım. Artık fallara değilse de en azından ilahi adalete inananlardanım ben de.
Bunları ben yazıyorum sanki :)Genellikle olmadigini dusunuyorum ben yapanin tanina kâr kalıyor. Biz kendimizi yipratirken onlar hayatlarini yasiyorlar bu daha cok sinirimi bozuyor. Neden diyorum boyle oluyor
Zaten kötü kalpli insanlar olsak ilahi adalet demez kendimiz intikam alırızYok hiçbir zaman beddua etmedim, tabii ki istediğim sürünsün, gebersin değil tövbe estağfirullah :) ama hani işte insan der ya, ben bu kadar üzüldüm, adam 32 diş geziyor etrafta bunun bi karşılığı olmayacak mı diye, arada bi bu hissi yaşıyorum işte.
Yoksa tabii ki hayatının sonuna kadar mutsuz olsun demem asla.
Çok karışık ve çok uzun bir mesele benimkisi. Dönem dönem ‘bu adam bana neler yaptı hala nasıl böyle mutlu olabiliyor’ kafasına giriyorum maalesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?