Binnaz Abla

Kahvede kimi önerirsiniz su an kizlar moralman cöktüm aldigim bir haberden dolayi cok kötüyüm

Canım ben kahve pek baktırmam ama baktırdıklarımdan Reiki iyiydi kahvede.Bu arada gönül durumlarımı canım seni üzen?

alcanzarım ben kendimi kurban edicem yiğit için bakalım nasıl..

merhaba hanimlarr yorumlarinizi okudum falcilar hakknda.falalemde rezzana baktirdim biraz önce. bazi yerlerde nokta atislari yapmis ama yine de geneldi ve doyurucu degildi sesli yorum yapiyor o güzel.sizin önerebileceginiz baska kimse var mi tellwe haric oraya pek güvenmiyorum kime gittiysem foss cikti ben secemedm sanirim belki de uyusmadik anlamadm gitti vallahi

alzancar senin yorumuna güveniyorum, melek'i önermiştin ve melek'in dediklerinden birini yaşadım.
tarotta en çok kimi beğeniyorsun sen?

canım çok üzüldüm rezzzan online şu an.

saol canim rezzana atsammi diye düsünüyorum halen

Canım ben kahve pek baktırmam ama baktırdıklarımdan Reiki iyiydi kahvede.Bu arada gönül durumlarımı canım seni üzen?

alcazarcim keske gönül durumu olsa.. hayatim bombo$ ztn o anlamda
benim i$ten cikmama sebep olan bir insan vardi o insan istifa etmisti bugun geri dönmü$

adalet diye bisi yok yalancilar,yalakalar kazaniyor.. benim gibiler anca sürünür..hayat hic bir zaman benden yana olmayacak

alcanzarım ben kendimi kurban edicem yiğit için bakalım nasıl..
Vallaha palamutum ben şubatı beklicem çünkü bu ay ....... çıkardım falın çook baktırdım.Ya diyorumki bu Yiğit bakırköyde değilmiydi yanlışmı biliyorum.Gidipmi baktırsam zamanı gelince.Yüz yüze belki daha iyi sonuç verir.

Sen de buna inandin mi? Bunlarin hepsi yuvarlak laflar, sana ozel hicbir sey goremedim ben acikcasi kardes Sen ver 10 Torkis lirayi bana bak nasil fal bakyrm ben sana hehehehhe

Onu gectim de herifin gercekten mutlu iliskisi olsa bile niye senin falinda ciksin kardes?

Ay canım benim çok üzüldüm gerçekten.İş hayatında insanın bi düşmanı olmasının ve adaletsizce kazanmasının nasıl acı bişey olduğunu çok iyi biliyorum.Canım Allah a havale et.Allah verir onun hakettiğinide bigün elbet.Dün çok bahsettik canım bilmem okudunmu herşeyin irademiz dahilinde olduğunu kaderimizi kendimizin çizdiģini söyleyenler,iddia edenler,thalix cim simdi bu kader değilde nedir?

Amin canim ne diyeyim Allah görsün duysun sesimi isyan etmekte istemiyorum ben bu kdr karamsar bir insan degildim olaylar sürekli olumsuz olarak gelistikce umut dedigim duyguyu unutucak hale geldim..

Dünki yazilari okudum fakat ben kaderimizde yasamamiz gereken durumlar olaylar olduguna inaniyorum.Tesadüf diye birsey yok aslinda kader aglarini örer ve yasarsin..
Ama tabiki bazi bosluklar vardir illaki kendi irademize kalan secimlerde olcaktir ama bence en azindan anne babamizi bile baz alarak düsünsek kaderin önceden belirlendigini daha cok benimsiyorum..

Marple cim yorumcumuz pembe tabloda çok başarı bence,tebriklerini iletmeliydin.Sorumsuz erkek birden pimpirikli ve detaycı olmuş.Ya ben falcı olsam vallahi utanırım işte böyle yorum yapmaya.Ne ilk falına nede ikincisinw inanılmaz canım,baksana bambaşka adamı iki ayrı kişi gibi anlatmış.Bence hiç takılma. Ay bidakika tekrar okudum simdi ne demek tarotta gördüğüm onunilişkisiymiş yuhhhh.Ay allahaşkına üstüne tek kelime etmeye değmez.Kendini bilmez falcı hey Allah ım.

Son düzenleme:
alzancar senin yorumuna güveniyorum, melek'i önermiştin ve melek'in dediklerinden birini yaşadım.
tarotta en çok kimi beğeniyorsun sen?
Tarotta canım son dönemden bana en iyi yorum yapan,Taha,Hale,Barış ve Zeus,tu.Bunların hepsi falsepetinde.Birde binnaz abladan Haleh i öneririm ama onu biraz daha zor yakalarsın.

Üzme kendini Allah inan herkese yaptığının karşılığını veriyo ama bize göre biraz geç oluyor.Herkes ektiğini biçer.Bugün senin hakkını yiyen belki kazanmış görünüyo ama inan yarının kaybedeni olacak.

Son düzenleme:

Ya sınır oldummm banada baskası varmıs ama ıkı fal çöpte yanı

Tesekkür ederim alcazarcim

Palamut :/ mobil ödeme sorunu varmis falalemde rezzan ablaya fal yollayamiyorum maalesef
Kahvede baska isim yok galiba :/ defne babürü denemek isterdim ama oda pek girmiyor gibi binnazdada corba gibi kime atsam sallicak gibi geliyor

Uzulme cnm hayırlsı

Tarotta canım son dönemden bana en iyi yorum yapan,Taha,Hale,Barış ve Zeus,tu.Bunların hepsi falsepetinde.Birde binnaz abladan Haleh i öneririm ama onu biraz daha zor yakalarsın.

teşekkür ederim, tahayı denemek istiyordum girerse deneyeyim, haleh'i de çok merak ediyorum

Saol canim
senin fal durumunuda okudum o daimon sanki madamsalu tarzlari acayip benziyor cherrynin sözüne katiliyorum senin falinda ex erkek arkadasin ciksa bile iliskisi falan cikmaz demekki sorulan sorulara göre salliyolar..

Cevap kısmında bana bir tarıf yaptı benımkının aynısı araba rengıne kadar.sımdıde dıorkı o zaman bu o bu kadar tesaduf olmaz vs...

Yiğit olayı her geçen an dahada büyüyor.Şansa bakın tamda baktırmaya niyetlenmişken.Artık telefonda bakım falan yapmaz o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…