Kahvede kimi önerirsiniz su an kizlarmoralman cöktüm aldigim bir haberden dolayi cok kötüyüm
Burak'la Yiğit'te daha baktırmadan yenik düştüler galiba.Çok iyi deniyodu ama istanbul topic Yiğitle ilgili karışmış bugün.Burak için benimde patlayan falları çok gözume ilişti.Bence bunlarda hepsi gibi çıkıcak diyor içimdeki ses.Bazısına biliyor,bazısîna bilemiyor.Offf falcı aramaktan yorgunum dostlar.
canım çok üzüldümrezzzan online şu an.
Canım ben kahve pek baktırmam ama baktırdıklarımdan Reiki iyiydi kahvede.Bu arada gönül durumlarımı canım seni üzen?
Vallaha palamutum ben şubatı beklicem çünkü bu ay ....... çıkardım falın çook baktırdım.Ya diyorumki bu Yiğit bakırköyde değilmiydi yanlışmı biliyorum.Gidipmi baktırsam zamanı gelince.Yüz yüze belki daha iyi sonuç verir.alcanzarım ben kendimi kurban edicem yiğit için bakalım nasıl..
daimona iki fal atmistim tarottu o zaman icin ocak 15 ten sonra guzel seyler olacak demisti.icimden geldi bir katina alayim dedim kii almaz olaydim.tamamen baska olaylar cikti biri varmis hayatinda yeni baslamis demek tarotta gordugum ikinizin iliskisi degil onun iliskisiymis dedi!!!!!inanabiliyormusunuz
öncesinde sanırım size baktığım fallar hep tarottu keşke daha öncesinde katina isteseymişim çünkü kartlar net olarak gösteriyor durumu...Açıkcası bu kartlar tarot gibi iç açıcı görünmüyorZaten başından beri.... bey bende iyi bir izlenim bırakmadı,yani sorumsuz bir erkek bunu size söylemeyi çok istedim ama içime attım,size layık değil ince bir ruhu yok malesef KATINA)
Maddi manevi sıkıntılarını inşallah ocak 15 civarında atacak ve ocak sonu ile 15 şubata kadar iletişime geçecek yüzyüze buluşup görüşeceksiniz.Kartlar kesinlikle görüşeceğinizi vurguluyor .Buyüzden karamsarlığı üzerinizden atın ve hayata gülümseyen gözlerle bakın.Her daim mutlu olacaksınız inşallah,bahtınız ve şansınız buyıl çok açık görünüyor.Herşey gönlünüzce olsun,Rabbimden dilerim ki tez zamanda bana döner güzel haberlerinizi verirsiniz.Sevgilerimle,tekrar beklettiğim için çok özür diliyorum...Çok sağolun.Beyfendi gerçekten iyi birisi ve herşeyi çok detaylı düşünüyor,biraz pimpirikli açıkcası.İnanın sizin anlatımınıza göre asla dönmeyecek demek mümkün mantıken düşünülürse böyle ama ben aksini söylüyorum...bey er geç dönecek,kartlar ve hislerim bunu söylüyor.TAROT BURADA ADAMI OVMUS
saol canim rezzana atsammi diye düsünüyorum halen
alcazarcim keske gönül durumu olsa.. hayatim bombo$ ztn o anlamda
benim i$ten cikmama sebep olan bir insan vardi o insan istifa etmisti bugun geri dönmü$
adalet diye bisi yokyalancilar,yalakalar kazaniyor.. benim gibiler anca sürünür..hayat hic bir zaman benden yana olmayacak
Ay canım benim çok üzüldüm gerçekten.İş hayatında insanın bi düşmanı olmasının ve adaletsizce kazanmasının nasıl acı bişey olduğunu çok iyi biliyorum.Canım Allah a havale et.Allah verir onun hakettiğinide bigün elbet.Dün çok bahsettik canım bilmem okudunmu herşeyin irademiz dahilinde olduğunu kaderimizi kendimizin çizdiģini söyleyenler,iddia edenler,thalix cim simdi bu kader değilde nedir?
Marple cim yorumcumuz pembe tabloda çok başarı bence,tebriklerini iletmeliydin.Sorumsuz erkek birden pimpirikli ve detaycı olmuş.Ya ben falcı olsam vallahi utanırım işte böyle yorum yapmaya.Ne ilk falına nede ikincisinw inanılmaz canım,baksana bambaşka adamı iki ayrı kişi gibi anlatmış.Bence hiç takılma. Ay bidakika tekrar okudum simdi ne demek tarotta gördüğüm onunilişkisiymiş yuhhhh.Ay allahaşkına üstüne tek kelime etmeye değmez.Kendini bilmez falcı hey Allah ım.daimona iki fal atmistim tarottu o zaman icin ocak 15 ten sonra guzel seyler olacak demisti.icimden geldi bir katina alayim dedim kii almaz olaydim.tamamen baska olaylar cikti biri varmis hayatinda yeni baslamis demek tarotta gordugum ikinizin iliskisi degil onun iliskisiymis dedi!!!!!inanabiliyormusunuz
öncesinde sanırım size baktığım fallar hep tarottu keşke daha öncesinde katina isteseymişim çünkü kartlar net olarak gösteriyor durumu...Açıkcası bu kartlar tarot gibi iç açıcı görünmüyorZaten başından beri.... bey bende iyi bir izlenim bırakmadı,yani sorumsuz bir erkek bunu size söylemeyi çok istedim ama içime attım,size layık değil ince bir ruhu yok malesef KATINA)
Maddi manevi sıkıntılarını inşallah ocak 15 civarında atacak ve ocak sonu ile 15 şubata kadar iletişime geçecek yüzyüze buluşup görüşeceksiniz.Kartlar kesinlikle görüşeceğinizi vurguluyor .Buyüzden karamsarlığı üzerinizden atın ve hayata gülümseyen gözlerle bakın.Her daim mutlu olacaksınız inşallah,bahtınız ve şansınız buyıl çok açık görünüyor.Herşey gönlünüzce olsun,Rabbimden dilerim ki tez zamanda bana döner güzel haberlerinizi verirsiniz.Sevgilerimle,tekrar beklettiğim için çok özür diliyorum...Çok sağolun.Beyfendi gerçekten iyi birisi ve herşeyi çok detaylı düşünüyor,biraz pimpirikli açıkcası.İnanın sizin anlatımınıza göre asla dönmeyecek demek mümkün mantıken düşünülürse böyle ama ben aksini söylüyorum...bey er geç dönecek,kartlar ve hislerim bunu söylüyor.TAROT BURADA ADAMI OVMUS
Tarotta canım son dönemden bana en iyi yorum yapan,Taha,Hale,Barış ve Zeus,tu.Bunların hepsi falsepetinde.Birde binnaz abladan Haleh i öneririm ama onu biraz daha zor yakalarsın.alzancar senin yorumuna güveniyorum, melek'i önermiştin ve melek'in dediklerinden birini yaşadım.
tarotta en çok kimi beğeniyorsun sen?
Üzme kendini Allah inan herkese yaptığının karşılığını veriyo ama bize göre biraz geç oluyor.Herkes ektiğini biçer.Bugün senin hakkını yiyen belki kazanmış görünüyo ama inan yarının kaybedeni olacak.Amin canim ne diyeyim Allah görsün duysun sesimi isyan etmekte istemiyorumben bu kdr karamsar bir insan degildim olaylar sürekli olumsuz olarak gelistikce umut dedigim duyguyu unutucak hale geldim..
Dünki yazilari okudum fakat ben kaderimizde yasamamiz gereken durumlar olaylar olduguna inaniyorum.Tesadüf diye birsey yok aslinda kader aglarini örer ve yasarsin..
Ama tabiki bazi bosluklar vardir illaki kendi irademize kalan secimlerde olcaktir ama bence en azindan anne babamizi bile baz alarak düsünsek kaderin önceden belirlendigini daha cok benimsiyorum..
Sen de buna inandin mi? Bunlarin hepsi yuvarlak laflar, sana ozel hicbir sey goremedim ben acikcasi kardesSen ver 10 Torkis lirayi bana bak nasil fal bakyrm ben sana hehehehhe
Onu gectim de herifin gercekten mutlu iliskisi olsa bile niye senin falinda ciksin kardes?
Tesekkür ederim alcazarcim
Palamut :/ mobil ödeme sorunu varmis falalemde rezzan ablaya fal yollayamiyorum maalesef
Kahvede baska isim yok galiba :/ defne babürü denemek isterdim ama oda pek girmiyor gibi binnazdada corba gibi kime atsam sallicak gibi geliyor
Uzulme cnm hayırlsı
Tarotta canım son dönemden bana en iyi yorum yapan,Taha,Hale,Barış ve Zeus,tu.Bunların hepsi falsepetinde.Birde binnaz abladan Haleh i öneririm ama onu biraz daha zor yakalarsın.
Saol canim
senin fal durumunuda okudum o daimon sanki madamsalu tarzlari acayip benziyor cherrynin sözüne katiliyorum senin falinda ex erkek arkadasin ciksa bile iliskisi falan cikmaz demekki sorulan sorulara göre salliyolar..
Cevap kısmında bana bir tarıf yaptı benımkının aynısı araba rengıne kadar.sımdıde dıorkı o zaman bu o bu kadar tesaduf olmaz vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?