Binnaz Abla

Sen yazınca eski fallara baktım uyumsuzsa ben baktirmistim geçen sene baktirdigim kişi olmaz yeni bir kişi tarif etmiş harf ve zaman vermiş zaman tutmamış ama ilginç ki şuan yeni ayrıldığım kişi tarif ve harfleri tutmus:)) ben binnazda fallarim patlasada aresi seviyorum anda ve kişi analizinde iyi .. ona gene atarım başka kimsede yok

Nedense ayni durumdayiz ve cok benzer seyler yasamisiz hani benim hayatima giren insan o kadar abazaki acaba ayni insan mi diyecek kadar :). Acikcasi ben diyorum surunsun ölsun. Beddua etmezdim hatta edene cok kizardim ama onun yüzüne ettim cunku cok cirkin seyler duydum ve cok cirkin durumlara soktu beni ayatindaki igrenc insanlarla muattap oldum yani. Umarim vardir ilahi adalet o hayatina devam ediyor benim bir dengemi bozup bunu kabul edemiyorum

İ Lizya uyumsuz dedigin kisiye baktim simdi telwede gun icinde aktif diyor o bayan mi bak istersen fali biraktim ama takipteyim yorumculari :)

Bayanlar benzer şeyleri yaşamışız şuan hala bir yerlerde bu durumu yaşayan insanlar var bayan erkek hiç farketmez belirsizlik kadar kötü bir şey yok arada kalmışlık kadar acı veren bir olay yok allah hepimizi dengesiz insanlardan korusun.

Bence hep bu tip ilişkilerde bu tip işlere sarılıyor.Adam beraberken melek tamda herkesin isteyeceği türden.Düşünceli,anlayışlı,gözü senden başkasını görmeyen.Ama bir anda öyle bişey oluyor ki öfke patlamasıyla taa aylar önce tuttuğu bişeyi yüzüne vurmuş saçma sapan ve gitmiş sen onun gözünde suçlu olmuşsun bitirmesine sebep olmuşsun sanki.Şok oluyorsun.Bazen açıklama bile yapmıyor öfkeleniyor ve yok olmuş.Gitmiyorda ama tam anlamıyla konuşmuyorsunuz ama oralarda bi yerlerde duruyor biliyorsun tekrar dönecek.Hemen ne zaman dönecek beni düşünüyor mu birisi var mı hayatında hala öfkelimiye bağlayıp falcı falcı dolaşılıyor.Kısır döngü.Ömrümüz geçiyor farkında değiliz.Benim de içimi dökesim varmış kızlar çok yazmıyorum ama sizi takip ediyorum.

Herkes ne kadar dertliymiş bu konuda :)
Böyle adamlardan hiçbir zaman hayır gelmiyor maalesef.
Kendi adıma konuşuyorum, hastalıklı bir ilişkiydi resmen.
Şey derler ya ‘beni en tepeye çıkardı sonra aşağıya attı.’ diye, benim yaşadığım tam olarak buydu.
Bu tip adamlar insana huzur da vermiyor asla.
Adam demişim çok pardon :)

Zaten bu konuda bu kadar derti olmasak sanirim bu kadar fal bağımlisida olmazdik. Bizimde dengemiz şasiyor ve ben gibi bircogunuzda sorguluyordur acaba sorun bende mi diye. Ve boyle insanlardan kopmasi daha bir zor oluyor galiba nedense.

Zaten bu konuda bu kadar derti olmasak sanirim bu kadar fal bağımlisida olmazdik. Bizimde dengemiz şasiyor ve ben gibi bircogunuzda sorguluyordur acaba sorun bende mi diye. Ve boyle insanlardan kopmasi daha bir zor oluyor galiba nedense.
Evet çünkü tutarsız davranıyor.Kedi köpek gibi kavga ediyor.Köpek gibi özledim deyip geri dönüyor.Pıçaklıcam sonunda ben de kurtulurum belki oda.

Aynen böyle tiplerden kimseye hayır gelmez canım.

Pelin tarotu nasil denedin mi

Bu toprak ismini bu aralar baya duyar oldum o siteden bir fatima ya baktirdim cok pozitif geldi

Nil gunese ikinci defa attim dün. Oyle elle tutulur bi sey bile demedi. Ilk fali yine daha iyiydi

Cok umutlarla youtubeda videolari olana bi kadina baktirdim. O da bos cikti. Instagramdan denedigim lerzan var. Bi de yeni seval diye bi kadini denedim. Bunlar fena degildi. Bi kadin bana ucretsiz fal bakmis tanitim amacli. Ucretli fallarimiz sonra baslayacak demis. Kadinin dedigi cikmis ama kadin tutturamamis galiba hesabini kullanmiyi.

Youtubede ki melisa asya mi binnazda bakan

"İçim hiç soğumuyor, ne olursa soğur onu da bilmiyorum. Ama umarım siz en kısa zamanda aradığınız cevapları bulabilirsiniz ve ilahi adaletin gerçekleştiğini görürsünüz. :)"

Ben de aynısını sizin için, benzer durumda olan herkes için diliyorum İçimizi soğutacak biçimde.

"Aman gönül işi işte, hayatta başka oooo ne dertler var oysa, halimize şükür" diyoruz tabii ki, ama işte bazı kırgınlıklar insanın başka konulara olan bakışını/motivasyonunu da olumsuz etkiliyor ister istemez. Ya da işte belki de bu tarz insanlarla güç ve sabrımız sınanıyordur, kim bilir... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…