- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
Sen yazınca eski fallara baktım uyumsuzsa ben baktirmistim geçen sene baktirdigim kişi olmaz yeni bir kişi tarif etmiş harf ve zaman vermiş zaman tutmamış ama ilginç ki şuan yeni ayrıldığım kişi tarif ve harfleri tutmus:)) ben binnazda fallarim patlasada aresi seviyorum anda ve kişi analizinde iyi .. ona gene atarım başka kimsede yokBana da ana konu hakkinda soyledigi olmazmis gibi geliyor, her yorumcu ayni seyi soylese de. Ama son falinda tam da verdigi tarihte soyledigi seyler oldu, sordugum kisiyle alakali soyledigi iki sey de dogru cikti kendi agziyla soyledi ki neredeyse Nil'in kurdugu cumlelerle. Sonrasi icin Yaz sonu ve Sonbahar verdi olacak dedigi seyleri icin, ayni Ares, Zumra ve Onlar gibi. Ama dedigiym gibi artik yeni gelismeyle bunlarin olmasi bence imkansiza yakin artik. Hayatta her zaman hersey olabilir tabi yine %5 sans verebilirim belki :))
Bana bir senelik sureci hic tahmin etmezdim ama Uyumsuzz diye bir falci var Tellwe'de o bilmis. Banu Yilmaz'la ayni kisi oldugunu dusunuyordum tarz olarak ama Banu'dan farkli konusmus bu falinda. Yildizname bakmisti gecen sene, tarihiyle soyledigi sekilde oldu ve surec de dedigi gibi yonlendi, sordugum kisinin davranislarina kadar. Cok detayli ve uzun bir fal degildi ama sirasiyla yazmis herseyi. Yok sanirim artik o Tellwe'de gelirse belki ona da baktirim son bir defa.
Nedense ayni durumdayiz ve cok benzer seyler yasamisiz hani benim hayatima giren insan o kadar abazaki acaba ayni insan mi diyecek kadar :). Acikcasi ben diyorum surunsun ölsun. Beddua etmezdim hatta edene cok kizardim ama onun yüzüne ettim cunku cok cirkin seyler duydum ve cok cirkin durumlara soktu beni ayatindaki igrenc insanlarla muattap oldum yani. Umarim vardir ilahi adalet o hayatina devam ediyor benim bir dengemi bozup bunu kabul edemiyorumYok hiçbir zaman beddua etmedim, tabii ki istediğim sürünsün, gebersin değil tövbe estağfirullah :) ama hani işte insan der ya, ben bu kadar üzüldüm, adam 32 diş geziyor etrafta bunun bi karşılığı olmayacak mı diye, arada bi bu hissi yaşıyorum işte.
Yoksa tabii ki hayatının sonuna kadar mutsuz olsun demem asla.
Çok karışık ve çok uzun bir mesele benimkisi. Dönem dönem ‘bu adam bana neler yaptı hala nasıl böyle mutlu olabiliyor’ kafasına giriyorum maalesef :)
Lizya uyumsuz dedigin kisiye baktim simdi telwede gun icinde aktif diyor o bayan mi bak istersen fali biraktim ama takipteyim yorumculari :)Bana da ana konu hakkinda soyledigi olmazmis gibi geliyor, her yorumcu ayni seyi soylese de. Ama son falinda tam da verdigi tarihte soyledigi seyler oldu, sordugum kisiyle alakali soyledigi iki sey de dogru cikti kendi agziyla soyledi ki neredeyse Nil'in kurdugu cumlelerle. Sonrasi icin Yaz sonu ve Sonbahar verdi olacak dedigi seyleri icin, ayni Ares, Zumra ve Onlar gibi. Ama dedigim gibi artik yeni gelismeyle bunlarin olmasi bence imkansiza yakin artik. Hayatta her zaman hersey olabilir tabi yine %5 sans verebilirim belki :))
Bana bir senelik sureci hic tahmin etmezdim ama Uyumsuzz diye bir falci var Tellwe'de o bilmis. Banu Yilmaz'la ayni kisi oldugunu dusunuyordum tarz olarak ama Banu'dan farkli konusmus bu falinda. Yildizname bakmisti gecen sene, tarihiyle soyledigi sekilde oldu ve surec de dedigi gibi yonlendi, sordugum kisinin davranislarina kadar. Cok detayli ve uzun bir fal degildi ama sirasiyla yazmis herseyi. Yok sanirim artik o Tellwe'de gelirse belki ona da baktirim son bir defa.
Bayanlar benzer şeyleri yaşamışız şuan hala bir yerlerde bu durumu yaşayan insanlar var bayan erkek hiç farketmez belirsizlik kadar kötü bir şey yok arada kalmışlık kadar acı veren bir olay yok allah hepimizi dengesiz insanlardan korusun.Nedense ayni durumdayiz ve cok benzer seyler yasamisiz hani benim hayatima giren insan o kadar abazaki acaba ayni insan mi diyecek kadar :). Acikcasi ben diyorum surunsun ölsun. Beddua etmezdim hatta edene cok kizardim ama onun yüzüne ettim cunku cok cirkin seyler duydum ve cok cirkin durumlara soktu beni ayatindaki igrenc insanlarla muattap oldum yani. Umarim vardir ilahi adalet o hayatina devam ediyor benim bir dengemi bozup bunu kabul edemiyorum
Zaten bu konuda bu kadar derti olmasak sanirim bu kadar fal bağımlisida olmazdik. Bizimde dengemiz şasiyor ve ben gibi bircogunuzda sorguluyordur acaba sorun bende mi diye. Ve boyle insanlardan kopmasi daha bir zor oluyor galiba nedense.Herkes ne kadar dertliymiş bu konuda :)
Böyle adamlardan hiçbir zaman hayır gelmiyor maalesef.
Kendi adıma konuşuyorum, hastalıklı bir ilişkiydi resmen.
Şey derler ya ‘beni en tepeye çıkardı sonra aşağıya attı.’ diye, benim yaşadığım tam olarak buydu.
Bu tip adamlar insana huzur da vermiyor asla.
Adam demişim çok pardon :)
Evet çünkü tutarsız davranıyor.Kedi köpek gibi kavga ediyor.Köpek gibi özledim deyip geri dönüyor.Pıçaklıcam sonunda ben de kurtulurum belki oda.Zaten bu konuda bu kadar derti olmasak sanirim bu kadar fal bağımlisida olmazdik. Bizimde dengemiz şasiyor ve ben gibi bircogunuzda sorguluyordur acaba sorun bende mi diye. Ve boyle insanlardan kopmasi daha bir zor oluyor galiba nedense.
Aynen böyle tiplerden kimseye hayır gelmez canım.Herkes ne kadar dertliymiş bu konuda :)
Böyle adamlardan hiçbir zaman hayır gelmiyor maalesef.
Kendi adıma konuşuyorum, hastalıklı bir ilişkiydi resmen.
Şey derler ya ‘beni en tepeye çıkardı sonra aşağıya attı.’ diye, benim yaşadığım tam olarak buydu.
Bu tip adamlar insana huzur da vermiyor asla.
Adam demişim çok pardon :)
Binnazda bana olumsuz yorum yapan cok oldu. Ama olumsuzda da hep ama daha iyisi olacak diye bagladilar tabi. O yuzden bilemiyorum. Naktayi begenmedim ben. Yine en iyisi pelinmis benim fallarimdan. Yesilcingene de iyiydi bi de. Nil gunes fena degil diyebilirim. Falalemde de rezzan abla ve toprak fena degilmis.
Bu toprak ismini bu aralar baya duyar oldum o siteden bir fatima ya baktirdim cok pozitif geldiBinnazda bana olumsuz yorum yapan cok oldu. Ama olumsuzda da hep ama daha iyisi olacak diye bagladilar tabi. O yuzden bilemiyorum. Naktayi begenmedim ben. Yine en iyisi pelinmis benim fallarimdan. Yesilcingene de iyiydi bi de. Nil gunes fena degil diyebilirim. Falalemde de rezzan abla ve toprak fena degilmis.
Benim binnazda en begendigim pelin oldu. 1 ay olmus 16 dakika ses kaydi atmisti. Bugun yine dinledim. Iyiymis.Pelin tarotu nasil denedin mi
Onu da ben denememisim. Toprak ilk bana yazili bakmis. Gecenlerde tesdufen mailde farkedio okumustum. Dedikleirnden cikan olmus.Bu toprak ismini bu aralar baya duyar oldum o siteden bir fatima ya baktirdim cok pozitif geldi
Ilk fallar her zaman iyi oluyor nedense zaten. Sonraki fallar o kadar iyi olmuyorNil gunese ikinci defa attim dün. Oyle elle tutulur bi sey bile demedi. Ilk fali yine daha iyiydi
Cok anlamsiz bi faldi. Ayni seyleri tekrar edip durmus. O da genel uc bes cumleIlk fallar her zaman iyi oluyor nedense zaten. Sonraki fallar o kadar iyi olmuyor
Youtubede ki melisa asya mi binnazda bakanCok umutlarla youtubeda videolari olana bi kadina baktirdim. O da bos cikti. Instagramdan denedigim lerzan var. Bi de yeni seval diye bi kadini denedim. Bunlar fena degildi. Bi kadin bana ucretsiz fal bakmis tanitim amacli. Ucretli fallarimiz sonra baslayacak demis. Kadinin dedigi cikmis ama kadin tutturamamis galiba hesabini kullanmiyi.
Merhaba :) o kadar aynı şeyleri yaşamışız ki yazmadan edemedim. :) çok uzun bir mesele olduğu için kimsenin başını ağrıtmak istemiyorum ama defalarca belirsizlikle bırakılmış biriyim ben de. :)
Son görüşmelerimizde ‘gitmek istediğin zaman en azından benimle konuş, ortadan kaybolma yine.’ dememe rağmen çok güzel geçen bir görüşmenin ardından yine ortalıktan kayboldu ve engelledi beni. :)
Karakteri böyle olan, hatta şöyle söyleyeyim karakteri oturmamış adam bin kez de gelse yine bin kez açıklama yapmadan ortadan kaybolur.
İçim hiç soğumuyor, ne olursa soğur onu da bilmiyorum. Ama umarım siz en kısa zamanda aradığınız cevapları bulabilirsiniz ve ilahi adaletin gerçekleştiğini görürsünüz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?