Binnaz Abla

Selam sayfaya girdiğimde yazınıza denk geldim ve asla bu yaşadığımız dertler basit değil kalp kırıklığından ölmek bile mümkünken hemde ama zamanla hayat farklı yollara ayrılıyor eğer bizler ilerlemeyi tercih edebilirsek atlatabiliyoruz sadece tabi ki unutulmuyor diye düşünüyorum ..

Umarım en kısa zamanda bu sitede kalbi kırık kim varsa iyileşmeye başlar

Karşınıza içinizi ısıtacak yeni biri çıktığında aslında soğumuş olduğunuzu da anlıyorsunuz. Bazen sadece takıntı,kabullenememe vs. gibi durumlarla kendimizi kuyuya atıp çıkarılmayı bekliyoruz. Bi gün biri geliyo o kuyuya ip sallıyo biz de afallıyoruz, demeyin ki kimseyi gözüm görmüyo farkında bile olmadan o sona doğru ilerliyoruz, öyle tüketiyor ki bu bekleyişler beklerken aslında soğuyoruz. Buarada ilahi adalete inananlardanım. Belki biz bu adaleti görürüz ya da görmeyiz kalbimizi bu düşüncelerle kirletmek yerine kendi hayrımız için dua etmeyi daha mantıklı buluyorum. İçsel mutluluğa ulaştığımızda da ilahi adalet yerini bulmuş ya da bulmamış çokta umrumuzda olmuyo:) Umarım hepimiz aradığımız o mutluluğu kişilerde değil de içimizde bi yerlerde olduğunu bulabiliriz.

Kızlar bir şey dikkatimi çekti önceden 50 kredi falan bedava çok geliyordu bu çark gelince sürekli 5 kredi geliyor bazen 20 hele şu bi haftadır hep 5 kredi çıkıyor. Sizde de mi durum böyle?

Kızlar bir şey dikkatimi çekti önceden 50 kredi falan bedava çok geliyordu bu çark gelince sürekli 5 kredi geliyor bazen 20 hele şu bi haftadır hep 5 kredi çıkıyor. Sizde de mi durum böyle?
Bana sürekli 20 ve 10 geliyor ama eskiden 50 daha sık gelirdi bana da.

Bana eskiden de simdi de surekli 5 kredi geliyor o yuzden degisen birsey yok benim için

Ya kizlar bir sorum olacak elfin anda nasil? Bana ani tutturamadi diyen var mi? Cunku karsi tarafla kavga ettik ve cidden suanda ruh halim cok kotu, bana karsi tarafin psikolojisini soyleyebilecek biri lazim gelecekten ziyade. Elfin’e hic baktirmadim ama hep iyi duyumlar aliyorum. Yardimci olursaniz cok ama cok mutlu olurum.

Bu arada son baktirdigim fallardan vadesi yakinda dolanlar olacak, o yuzden bir hafta on gune patladi/cikti diye uzun bir post daha atacagim simdiden haber vereyim

Şu an sakın baktırma .Böyle zamanda hemen olay üstü b.k gibi ruh hali oluyor buda hissiyatı etkiliyor ağırlık çöküyo falcıya sürekli olumsuz şeyler çıkıyo o yüzden 3 4 gün bekle

Elfin i ben geçen hafta çok araştırdım çok güvendiğim 2 kişi tavsiye etti daha önce hiç baktırmadığım için zaten girdiğinde 3 4 fal alıyor günlük dediğini yaşadım diyor tavsiye eden kişiler indirim bkliyorum yüzde 50 gelirse öyle kredi alıp baktırcam

Merhaba siz cingeneye baktirmismiydiniz diye merak edip mesajlariniza baktim,sanirim cingene olumsuzluk görüp şartlı bakmak istemiş,geri çekmişsiniz.Durumunuzu bilmiyorum ama olumsuz sanırım şimdilik en azından,belkide cingene hissetmisti diye dusundum.Hakkinizda hayilisi olsun insallah

Nil güneşin banada tutturdugu cok olmustur,ben hep katina attim,kahve bir defa baktirip begenmemistim ve cikmadi kahvesi.Katina oldugu icin gunune dek tarih vermedi hic ama haziran sonuna dek vb seklinde soyledi,dedigi gibide oldu cogu kez.

Ben Elfinden ziyade anlık düşünce için Eyüp denizi yada daha uyguna Taliayi onerecegim.Eyup denize katina atmistim,direkt dediklerini karsi tarafin agzindan duydum ve adamin zihninde,içinde gibi bakmıştı

Nil güneşin banada tutturdugu cok olmustur,ben hep katina attim,kahve bir defa baktirip begenmemistim ve cikmadi kahvesi.Katina oldugu icin gunune dek tarih vermedi hic ama haziran sonuna dek vb seklinde soyledi,dedigi gibide oldu cogu kez.
Evet ilginç tutturdugu noktalar oldu, hisleri var bence. İlk katinada çok bir şey soylememişti ama ikincide soyledigi 2-3 sey oldu, bir de Yaz sonu Sonbahar dedigi bir sey var ilk faldan beri onu soyluyor. Diğer falcılarla paralel şeyler, çıkarsa hepsi çıkar patlarsa hepsi patlar.

Senin Elfin Demet Hakkında görüşün nedir?
Elfin bana en basta uzun vade öngörüde bulundu ve bu oldu,ama ara ara anlık vs baktırmaktan cok ona uzun vade icin bir defa atmak yeterli,ara olayları pek soylemiyor,direkt sonuca gidiyor..

Ben Elfinden ziyade anlık düşünce için Eyüp denizi yada daha uyguna Taliayi onerecegim.Eyup denize katina atmistim,direkt dediklerini karsi tarafin agzindan duydum ve adamin zihninde,içinde gibi bakmıştı
Eyüp Deniz anlıkta bir konuda bana kesin yanıldı onu biliyorum, Elfin o konuda baska bir sey demişti onun soylediği gibiymiş.

Eyüp Deniz anlıkta bir konuda bana kesin yanıldı onu biliyorum, Elfin o konuda baska bir sey demişti onun soylediği gibiymiş.
Bende ikiside ayni konustu,Eyup deniz de gelecegi soylemedi,soruda soyledi.Elfin bana cok olumlu acaba pembecimi diye dusunuyorum

Bende ikiside ayni konustu,Eyup deniz de gelecegi soylemedi,soruda soyledi.Elfin bana cok olumlu acaba pembecimi diye dusunuyorum
Elfin bana yarı olumsuzdur her zaman, benim durumuma hiç pembeci olmadı, malesef :) bir arkadaşıma da inanılmaz olumsuz konuşmuştu, kesin olarak dediği şey de oldu o yüzden Elfin’i ben pembeci görmüyorum pek, sanki Eyüp pempeci biraz ama.

Sevindim acikcasi,yinede bende mesela aralikta ayrildigimda atmistim Elfine, siz ayrilmis sayilmazsiniz inis cikislar olacak bir muddet daha dedi,ama baya baya ayrildik aylarca,yani aralarda gorustuk karsimdakide sorunumu halledip donecegim tavrindaydi ama baya baya yalniz kaldim,ayda bir anca gorustuk,halada tam duzelmis degil.Seni yoracak ugrastiracak uzun muddet de dedi o yuzden bilemedi diyemem ama cok daha hafifleterek anlatiyor bence Elfin.

Nil gunes e bende baktirdim ayni seyi soylemisti eyup deniz e cok once baktirdim bayapembeciydi burda isimler gectikce aa bana ne demislerdi diye dinlemek icin aciyorum yarisina gelmeden bu falmi cikacak sacmalik diyip kapatiyorum. Asla kimseyi kotuledigimden degil bu aralar psikolojim bozuklugundan terminatörun öldüğune gözlerim dolu dolu olacak bir psikolojideyim sanirim bu adamida bu duygusal bozukluk yuzunden bu kadar taktim oyle diyip kendimi teselli ediyorum. Sadece hormonsal bir rahatsizlik yuzunden. sacmalamadim ben yine kusura bakmayin bayanlar

Nil Güneş de pembeci miydi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…