Binnaz Abla

Ben biraz geriden gelmiş olacağım cevap için ama bu konuda çok haklısınız bence. Daha önce bir kere daha bahsetmiştim burada, geçen sene baktırdığım bütün falcılar bana “asla görüşme mesajlaşma yok sakın sen adım atma” dediler. Bütün falcılar bu fikirdeydi. Ben dayanamayıp yazdım bütün hissettiklerimi, düşündüklerimi. Evet bir ilişki olmadı aramızda ama ben yazdıktan sonra defalarca görüşme ve mesajlaşma oldu. Falcıların bazıları olacak durumları o anı baz alarak görüyor olabilirler ama bizim o anı değiştirebileceğimizi veya değiştireceğimizi göremiyorlar. Biz gidişatı değiştirdikten sonra “aa fal patladı” diyoruz. Ben falcıları dinleyip asla adım atmasaydım bütün süreç falcıların dediği gibi ilerleyecekti ama ben adım atarak durumu değiştirmiş oldum. Pembe tablo çizen falcıların dediklerini bekleyip ne zaman olacak diye kafayı yemektense direkt karşı tarafla iletişime geçip yolumu çizmeye karar verdim. Tabii kötü tablo çizen falcıları da kendi kendime patlatmış oldum

Bu aralar elfin çok konuşuluyor ama ben geçen sene elfini yakalamak için çok çabalamıştım hatta bir ara sabah 6’ya alarm kurup uyanıyordum en sonunda yakalamıştım ve keşke yakalamasaydım dedim. Bana sadece kartları yorumlamıştı ve verdiği vade bile tutmamıştı. Falda tek doğru bir olay yoktu diye hatırlıyorum

Biriktirdiğim kredilerimle karşı tarafın düşüncelerini iyi okuyan ve gelecek birazcık bile olsa tutan, pespembe bir tablo çizmeyecek birisine atmak istiyorum. Nil Güneş, Bahar Yağız,Pelin Bilge Özüdoğru, Biray Demir bunlar arasından en çok kimi önerirsiniz?

Ben nil gunesi onermem son falindab hic bi sey anlaamdim

Su an sirasiyla Nil Güneş, Bahar Yağız ve Biray Demir derim. Pelin bende sadece tavsiye gibi fal bakmisti, hisleri oldugunu hic dusunmedim o yuzden.

Merhaba lizya, bi çok falcının patladığını söylemiştin, naktanın da dediği gibi olmadığını bana çıkmadı demiştin peki bu durumda nakta çıkmış oldu mu?

Biray Demir

Merhaba lizya, bi çok falcının patladığını söylemiştin, naktanın da dediği gibi olmadığını bana çıkmadı demiştin peki bu durumda nakta çıkmış oldu mu?

Merhaba canim,

Nakta patlamis durumda zaten gecen sene baktirmistim bir daha gorsume gormuyorum dedigi kisi ile artan siklikta gorustuk faldan sonar hala da gorusuyoruz, anda soyledikleri de dogru degilmis ve gelecek yeni biri gormustu gecen Kasim icin o da olmadi, oyle biriyle de tanismadim zaten.

Benim durumum biraz karisik. Uzun olacak ama genel olarak anlatmaya calisayim hem okuyanlara da fallar hakkinda genel bir fikir vermis olur. Gecen gun ogrendigim bir seyle butun falcilarin gelecek spesifik bir konudaki ongorulerinin patladigini dusunuyorum. Birkac falci bir konunun sonuclanmasiyla ilgili bir tarih vermisti, Onlar, Eyup Deniz ve Ares ancak gecen haftaki gelismeyle soyledikleri tarihte bu sekilde sonuclanmasi imkansiza yakin ayrica bu ogrendigim konudan hep suphelendigim icin (Elfin ve Zumra olabilir diye uyardiklari icin) olup olmadigini sordugumda boyle bir sey gozukmuyor diyerek bilememisler. O yuzden bu kisimda soyledikleri ile bu saydiklarim kesin patladi diyorum. Elfin ve Zumra bu olayin olacagini tarihiyle nokta atisli olarak gormuslerdi dedigim gibi, olmadan da uyarmislardi. Bir de Misirli Talia, bu olayin ne oldugunu net bilmese de sordugum kisinin sirlari oldugunu (bu olayi saklamis cunku) bunlari Mayis ayinda ogrenecegimi (Mayis'ta ogrendim) soyledi ve o da nokta atisli bildi, Ocak ayinda baktigi falda.

Bu konuyla ilgili baktirdigim butun falcilar yani Elfin, Zumra, Ares, Nil Gunes, Onlar, Biray Demir ve Misirli Talia sordugum kisiyle ilgili Yaz aylarinda (Temmuz, Agustos) daha bir yakinlasma ve iliskinin daha iyiye gitmesini gorduler ancak yine ogrendigimi soyledigim o bilgiyle bu sekilde olacagina hic ihtimal vermiyorum. Olabilir diye dusunmem sadece hayatta her sey olabilir mantigindan, yoksa imkansiz neredeyse. Bir de Bahar Yagiz aslinda cok detayli bakmadi, pek nokta atisi yoktu ama az cok karsimdaki kisinin karakterini bilmis bir de bana uzulursun uzak dur demisti ki gercekten de uzdu bu gelismeler beni.

Gecen hepsi tamamen patladi yazdigimda ise bu kisiyle cok buyuk bir kavga etmistik, geri donulmez diye dusunuyordum bu yuzden bu kisimda herkes zaten kesin patladi diyordum ama ozur dileyerek geri geldi ve sasirtici bir sekilde su an baristik, yani dusundugum gibi kesin bir bitis olmadi. Talia, Zumra ve Ares kavga doneminde baktirdigimda tekrar barisacaksiniz diyerek bu kismi bildiler. Talia ozellikle karsi taraf ozur dileyerek zoledigini soyleyerek gelecek dedi ve birebir bu sekilde oldu. Elfin en son bu buyuk kavgadan once bakmisti hatta kavgalar olacak ama bitis olmayacak demisti. Nil kavgadan once bakti ama herhangi bir kavga goremedi. Yalniz anlik soyledigi seyler dogruymus, barisinca anlattigi seylerden birebir bilmis Nil durumunu. Bir de 20-22 Mayis'ta olacak dedigi sey de tarihiyle oldu. O da gelecek ongorusunde yakinlasma ve Ares, Onlar ve Eyup'e yakin bir sonuc gordu yine olacagini sanmiyorum.

Sonuc olarak fallarimin bir kismi patladi bir kismi patlama ihtimali yuksek. Anlik ve yakin gelecek az cok bilenler, tutarli olanlar ve arada nokta atisli bilenler de genel olarak Nil Gunes, Ares (anlik bildigi cok oldu ama bir iki noktada kesin yanildi, gelecek ise dedigi gibi olmasi su an imkansiza yakin) Elfin, Zumra ve Misirli Talia. Bir de Uyumsuzz, gecen sene baktigi falda dedigi gibi oldu su anda soyledikleri ne varsa cikmis, hatta konuyu butun hatlariyla bilen 2 kisi var forumda onlara falini yolladim. Yakin zamanda tekrar baktirdim, yine aslinda olabilecek seylerden bahsetmis ama cok buyuk bir ongorusu yok, genel olarak da diger butun falcilardan zit ve daha olumsuz bir yorum yaptigi icin daha tutarli oldugunu dusunuyorum.

Son olarak bu konuda Elfin'e baktirip bitirecegim zaten. Gelisme olursa da en erken Temmuz Agustos gibi olacak fallarin patlayip patlamadigi da Sonbahar donemiyle kesinlesecek, buradan yazarim gelismeleri.

Teşekkür ederim ayrıntılı cevabın için. Zaten bi falın komple çıkmasını beklemiyorum, an da tutarlı olması benim için yeterli, gelecek bizim fikirlerimizle , yön vermemizle değişiyor, o yüzden çıkmayan falları da bu öngörüyle değerlendiriyorum.

Ben de ufacık bi değerlendirme de bulunayım:)

Naktanın bana çıkan falları da var çıkmayan falları da ama her falında şaşırtıcı derecede kişinin ağzından duyduğum şeyleri sarfettiği de oluyor bazen de tam da dediği gibi oluyor her falının sonunda tanıyacağım başka kişilerden bahsediyor ama onlarla henüz ben de tanışmadım,yine de tarzını sevdiğim bir yorumcu.

Ares'i anlık olarak ben de beğenmiştim, bildiği şeyler de oldu ama dediği şeyleri henüz yaşamadım vadesi de geçti zaten.

Elfin en başından beri sevdiğim yorumculardan biri, uzun bi aradan sonra ondan da yorum aldım dediği şeyler dediği tarihlerde oldu. Genel olarak yine beğendiğim bir faldı.

Asude ışık enteresan bi şekilde tutturduğu oluyor sorduğum kişiyle ilgili mayıs ayını bekleyelim gelişmler olacak demişti dediği gibi de oldu.

Talia anlık yorumlarda beğendim, ufak detay şeyleri bildiği ve çıktığı da oldu.

Yeşil çingene de anlık olarak iyiydi, mantıklı şeyler söyledi vadesine henüz var.

Bu fal geçmişim yaklaşık 7-8 aylık bi süreç. Çok sık baktırmıyorum zaten, biriken bedava krediler geneli:)

Ben de Nakta ile ilgili kuşkumu belirteyim. Dogrusu sadece bir kez baktirdim ve verdigi vadeler henuz gelmis degil.
Nakta gercekten şasirtiyor. İlginc sekilde bazi insanlari fiziki olarak görüyor, bazi insanlari sarf ettigi bazi cümleleri bilebiliyor.
Ama kuşkum su yönde ki, hem kendisine hem de forumdan 3 arkadasa bunu söyledim. Nakta'nin gecmiş, simdi ve gelecek zamani karıştirdigini saniyorum. Ayni sey falda sözünü ettigi kisiler bazinda da olabilir. Örnek verirsem, benim bol bol yaptigim bir konusmayi, sanki bir baska kadin yapiyormus gibi gördügünü saniyorum. Yani sonucta algiladigim ve tereddut ettigim sey, Nakta'nin zamanlamayi ve kişileri karistiriyor olabilecegi seklinde. Bazi seyleri gordugu, duydugu dogru ama bunlar aslinda hangi zamana ve kisilere aittir...bence süpheli. Bu sorunu aşabilirse cok cok iyi bir yorumcu olacagi kesin.

Çok doğru... Gerçi uzun zamandır kendiyle mutlu olabilen, hatta bazı şeyleri de bencilce sadece kendi kendime yaşamayı seven biriyim. Yani nerdeyse "aman şu anda yaptığım şey çok keyifli, umarım biri gelip de salça olmaz ve paylaşmak zorunda kalmam yapmakta olduğum şeyi " gibisinden :)))) O yüzden de hayatımda özel birinin olması aslında sadece pastanın üzerindeki süs. Adalet kısmı da "süründüğünü göreyim" gibi bir şey değil benim için çünkü zaten şu an pek huzurlu olmadığını görüyorum bir yerlerden ve buna üzülüyorum. Ben herhalde şu kıvama gelmeyi bekliyorum sadece: "Ne güzel işte, dibine kadar yaşadım. Üzüntüsü de tuzu biberi oldu, kimseye ihtiyaç duymadan da kendimi onardım" falan diyebilmeyi.

Neyse, öyle olacak zaten. İyi şeylerin bir sonu varsa, kötü şeylerin de var çok şükür :)))

Belki çok klişe bi söz ama gerçekten her şey gelip geçiyor. Sadece o geçişlerde biraz üzülüp yıpranıyoruz ama sonra onları da unutuyoruz. Unutmasak da üzerini toz kaplıyor eskisi kadar acıtmıyo, eskisi kadar üzmüyo. Hatta sonra olmamasındaki hayrı görmeye başlıyosun, demekki bunun içinmiş bile diyorsun. Ayrılığın acısıyla türlü beddualar edip süründüğünü göreyime kadar gidiyosun ama o virajdan da dönmesini öğretiyo zaman bize:) Amann mutlu olayım da kim ne yaparsa yapsın moduna geçiyoruz:)

Arda Erel'in çok sevdiğim bi sözü var. " Yalnızlığa alışmak hem güzel, hem kötü bir şey. Ama tek emin olduğum bir şey varsa, o da; eğer arayıp zarzor bulduğum bir kazak kadar “bana yakışan”, eğer son kalmış koltuk gibi “çok özel”, eğer dört gözle beklediğim bir kitap gibi “çok anlamlı” değilsen; ben böyle de mutluyum sanırım.." işte tam da bu, ben zaten böyle de mutluyum sadece yalnızlığımı paylaşmak , sevmek,sevilmek ihtiyacından olsa gerek yanımda birini istiyorum. Mutluluğuma ortak olup sonra da onu alıp götürecek biri olacaksa hiç olmasın cidden böyle iyi.

Ne diyodu Sezen: "Geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer." :)

Uy
Uyumsuza ben aralık ocak gibi baktırmışım,sevgilime boşanması çok uzun 2019 sonu hatta 2020 bulabilir demis..martta boşandı

Uy

Uyumsuza ben aralık ocak gibi baktırmışım,sevgilime boşanması çok uzun 2019 sonu hatta 2020 bulabilir demis..martta boşandı
Bana sordugum soruyla ilgili olarak cok uzun seneler var demeyi getirdi, belirli bir sene bile vermedi. Umarim yaniliyordur tabi en mantikli o bakmis, oyle olma ihtimali yuksek. Genel olarak olumsuzdu bana ama okuyunca icim sikildi ozellikle son falini.

Nehir ateşoğlu eskiden çok konuşuluyordu nehire eskiden ve yakın zamanda baktırıp memnun kalan var mı? Sanırım Lizyaa tamamen patladığını söylemişti ama çok seveni de vardı. Nil ve Nehir arasında çok kaldım. Nil’e se tutmadı diyen çok var sanki

Evet dogru hatirlamissin, Nehir bende hic tutmadi ama ona ask konusunda hic baktirmamistim, genel ve kariyer aslinda spesifik olarak bir isle ilgili sordum tarif ettigi ofis ortami ve olacak dedigi is su andaki isimden tamamen zit neredeyse o kadar tutmamis bir de zaman konusunda olacak dedigi zamandan sonar olmustu zaten. Nil'in bildigi seyler cok oldu son falinda yakin gelecek ve anlik durumlarda ama tabi kesin cikti demem icin Yaz ve Sonbahar aylarini beklemem gerekiyor.

Ben fal konusunu biraktim artik zaten baska sorunlarim var düşünecek. Burdaki konunun cok disinda
Ben ikisinede yeni baktirmisim ikiside ayni seyi soylemis ama tarihleri bilemiycem ne zamanlari verdiklerini yeniden dinlemedim çunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…