Belki çok klişe bi söz ama gerçekten her şey gelip geçiyor. Sadece o geçişlerde biraz üzülüp yıpranıyoruz ama sonra onları da unutuyoruz. Unutmasak da üzerini toz kaplıyor eskisi kadar acıtmıyo, eskisi kadar üzmüyo. Hatta sonra olmamasındaki hayrı görmeye başlıyosun, demekki bunun içinmiş bile diyorsun. Ayrılığın acısıyla türlü beddualar edip süründüğünü göreyime kadar gidiyosun ama o virajdan da dönmesini öğretiyo zaman bize:) Amann mutlu olayım da kim ne yaparsa yapsın moduna geçiyoruz:)
Arda Erel'in çok sevdiğim bi sözü var. " Yalnızlığa alışmak hem güzel, hem kötü bir şey. Ama tek emin olduğum bir şey varsa, o da; eğer arayıp zarzor bulduğum bir kazak kadar “bana yakışan”, eğer son kalmış koltuk gibi “çok özel”, eğer dört gözle beklediğim bir kitap gibi “çok anlamlı” değilsen; ben böyle de mutluyum sanırım.." işte tam da bu, ben zaten böyle de mutluyum sadece yalnızlığımı paylaşmak , sevmek,sevilmek ihtiyacından olsa gerek yanımda birini istiyorum. Mutluluğuma ortak olup sonra da onu alıp götürecek biri olacaksa hiç olmasın cidden böyle iyi.
Ne diyodu Sezen: "Geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer." :)
1 ay öncesi yazmış olsaydiniz keşke bende fal jübilesini yapanlardanımFalsepeti Deneyimlerim-Güncel
Sevgi Derman: 1 kere baktırdım, tutmadı hep genel şeyler söylemişti biraz da yazdıklarımdan yürümüş
Demir: 2-3 kere baktırdım, başlarında copy-paste yapıyor ama bende güzel şeyler tutturdu
Yağmur: 2 kere baktırdım. İlk baktırışımda ayrıldıktan 1 ay sonra yollamıştım ve ondan umudu kes dönüş yok demişti. 5 ay sonra atınca ve eski sevgilimle arada konuşmaya başladığımızda(bunu söylememiştim), haziranda dönecek diye vade verdi. yani uzun vadede başarısız olabilir o yüzden bekleyip görücez.
Valentine Wolf: Siteye ilk giriş yaptığında çok popülerdi, herkes hücum edince ben de yolaadım ama kesinlikle değmez. Tarot kartın anlamlarını bende googledan açıp okurum sonuçta
Oylum Genç: İlk kaydolduğunda her şeyi bilmişti, geçen sene atmıştım. 3-4 ay önce tekrar attığımda aşırı sallamıştı ve hiç umursamamıştı.
Dennis: Ayrılığımdan 2 ay sonra attığımda, vade verip dönecek dedi. Döndü ama vadesinden önce döndü. Martta tekrar attığımda haziran için vade vermiş o da. bekleyip görücez yine tutacak mı bakalım
Buğra: Şubatta atmıştım. iki tane soru sormuştum zaten, ikisi de tutmadı. Falda da o kadar lafı dolandırıp, süreyi doldurmaya çalışıyor ki midem bulandı dinlerken. Burda nasıl bu kadar övülüyor analmadım çünkü tam bir fiyasko bence.
Mısırlı Talia: Martta atmıştım, analizleri iyiydi. Hayatıma girecek bi erkeği tarif etmişti ve öyle biriyle tanışıp flörtleştim ama sonra ben istemedim. Bildi denilebilir yani.
Yağmur Sothis: Taaaa 2 sene önce atmıştım ve meditasyon gibi bir şey yapıyor fallarda. Arkada müzik, birazx nasihatler değişik bir faldı. Ve karşı tarafla ilgili bir şey sorunca karşı tarafa haksızlık, böyle bir şey yapamam deyip hiç girmiyor o konulara.
Duygu Aura: İlk kaydolduğunda çook beğenmiştim. Çok da iyiydi. Kasım ayında attığım falda mart ayında buluşacaksınız demişti. fiyasko dedim çünkü o başka ülkede ve benim gitmem imkansızdı. ama şu an onun olduğu ülkedeyim ve martta buluşmak istedi. 5-6 kere attım duyguya belki de daha fazla. artık hiç bilemiyor bende. ama mutlaka deneyin derim.
Emre Dinç: Çok severim. Psikoloğum gibidir. Verdiği tarihlerin hepsi tutar. Sevgilimle ilk ayrıldığımız sırada atmıştım ve reiki enerjisi uyguluycam merak etme dönücek o sana dedi ve döndü. reikinin katkısı var mıdır bilmem ama beni çok iyi anlatıyor. Geçen attığımda bu sefer yine bitti dediğimde canınm hep öyle diyosun ve ben sana hep dönecek diyorum, bak gör yine dönecek bu sefer temelli dedi ve haziran sonuna vade verdi o da. bakalım :)
Senanur Tan: Pembe tablo çiziyorrrr.
Nesibe Tekbaşer: Canım ablam, çok severim. Sitenin en tecrüübelisi ve en çok fal bakanı da odur zaten. Anlıkta ve analizde çoook iyidir. Tavsiyeler de verir ve tarihleri tutar. Biraz apahalı ama yeri başkadır bende.
Tasa Morgot- Hale Yıldırım - Bade Doğan: Hepsi de felaket tellalı. Dediklerinin hiçbiri çıkamadı Allahtan
1 ay öncesi yazmış olsaydiniz keşke bende fal jübilesini yapanlardanım
Yok baktirmiyorum yeter dedim ama duygu aura ve emre dinç i takip ediyordum isimlerini duymustum icimde kalcak şimdio ne demek kibaktırmıyor musun artık?
Yok baktirmiyorum yeter dedim ama duygu aura ve emre dinç i takip ediyordum isimlerini duymustum icimde kalcak şimdi
Taliadan ben birkac defa yorum almistim cunku ozellikle benim hislerimi ve icinde bulundugum durumu normalde iyi biliyor fakat en son fali bende tamamen patladi, cok mutlu olacaksin dedigi bir donemde aksine her sey kotuye gitti birkac gune bir post yazacagim zaten son tecrubelerimle ilgili orda daha detayli yorum yapacagim talia hakkinda, ama talianin falinin patlamasi beni cok uzdu gercekten cunku enerjimin normalde cidden uyustugu biriydi, tavsiye icin cok tesekkur ederim amaGecenlerde anlik durum için tavsiye isteyen bir arkadas vardi okursa bende talia yi oneririm son falini o kadar begenemedim sanirim enerjisi dusuktu cunku 10 kisi fln vardi ama anlik durumda gercekten iyi hatta şunu soyleyebilirim kimsenin bilmedigi birseyi soylemisti gercekten cok sasirtmisti o an
Son falini bende begenemedim daha onceki fallarinda anlik durum cok cok iyiydi ve sasirtmistiTaliadan ben birkac defa yorum almistim cunku ozellikle benim hislerimi ve icinde bulundugum durumu normalde iyi biliyor fakat en son fali bende tamamen patladi, cok mutlu olacaksin dedigi bir donemde aksine her sey kotuye gitti birkac gune bir post yazacagim zaten son tecrubelerimle ilgili orda daha detayli yorum yapacagim talia hakkinda, ama talianin falinin patlamasi beni cok uzdu gercekten cunku enerjimin normalde cidden uyustugu biriydi, tavsiye icin cok tesekkur ederim ama
Benim binnazda en begendigim pelin oldu. 1 ay olmus 16 dakika ses kaydi atmisti. Bugun yine dinledim. Iyiymis.
Nilin ilk fali fena degildi. Ikinci fali cok kötüydü. Soruma bile dogru duzgun cevap vermedi.Nehir ateşoğlu eskiden çok konuşuluyordu nehire eskiden ve yakın zamanda baktırıp memnun kalan var mı? Sanırım @Lizyaa tamamen patladığını söylemişti ama çok seveni de vardı. Nil ve Nehir arasında çok kaldım. Nil’e se tutmadı diyen çok var sanki
Evet o pelin. Ben sadece 1 kere baktirdim. Ikinci icin bayram sonunu bekliyorumBu hangi pelindi ya özdoğru mu? Bi pelin daha vardi çünkü
Ben yeni baktirdim naktaya. Abartisiz 20 kere falan dinlemisimdir attigi ses kaydini. Ne anlattigi insanlar var cevremde ne bana uyan baska bi sey var. Hicbir sey anlamadimBen de Nakta ile ilgili kuşkumu belirteyim. Dogrusu sadece bir kez baktirdim ve verdigi vadeler henuz gelmis degil.
Nakta gercekten şasirtiyor. İlginc sekilde bazi insanlari fiziki olarak görüyor, bazi insanlari sarf ettigi bazi cümleleri bilebiliyor.
Ama kuşkum su yönde ki, hem kendisine hem de forumdan 3 arkadasa bunu söyledim. Nakta'nin gecmiş, simdi ve gelecek zamani karıştirdigini saniyorum. Ayni sey falda sözünü ettigi kisiler bazinda da olabilir. Örnek verirsem, benim bol bol yaptigim bir konusmayi, sanki bir baska kadin yapiyormus gibi gördügünü saniyorum. Yani sonucta algiladigim ve tereddut ettigim sey, Nakta'nin zamanlamayi ve kişileri karistiriyor olabilecegi seklinde. Bazi seyleri gordugu, duydugu dogru ama bunlar aslinda hangi zamana ve kisilere aittir...bence süpheli. Bu sorunu aşabilirse cok cok iyi bir yorumcu olacagi kesin.
Bozdum mu arkasi geliyor valla kendimi tutamiyorumdene mutlaka canımm. fal orucuna ara ver
Firuze Ahu Tanyeli'ni tekrar yazıyorum ama nasıl atıyım mı, iyi mi? Burada baktıran var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?