Binnaz Abla

Ben yeni baktirdim naktaya. Abartisiz 20 kere falan dinlemisimdir attigi ses kaydini. Ne anlattigi insanlar var cevremde ne bana uyan baska bi sey var. Hicbir sey anlamadim
Gereksiz ovuluyor burda bazı yorumcular.bana da dediği hiç bir şey olmadı.enerjisi tutmuyor bazı yorumcuların canım.iade iste canım.ben geçen yil baktirmistim.

Gereksiz ovuluyor burda bazı yorumcular.bana da dediği hiç bir şey olmadı.enerjisi tutmuyor bazı yorumcuların canım.iade iste canım.ben geçen yil baktirmistim.
Yorumlari okudukca bende mi hata diye tekrar dinliyorum ama kadinin dedigi elle tutulur hicbir sey yok

Bilememistir seni anlıyorum çünkü bana da hiç bilemedi.ama bir daha baktirmadim baktirmamda.enerji meselesi canim

Sevdara katinada sondan bi onceki yorumu yazan kisi cok rica ediyorum burdaysan bana ozelden yazar misin? önemli de :)

Hanımlar, nereye yazsam bilemedim ama:)
İnstagramda falcimirac diye bi hesap var ücretsiz kahve falı bakan.. hiç baktıranınız oldu mu? Hiç inanmadan attım ama bana anda doğru şeyler söyledi ve gelecek için de yapmayı planladıgım bi iki şeyden bahsetti şaşırdım açıkçası.. önceden baktırmış olan çıktı/çıkmadı diyebilecek olan var mı?

kızlar k bakmayın forumu meşgul ediyorum, hepinize hayırlı ramazanlar öncelikle İnşallah tüm dualarınız kabul olsun hayırlıysa

Doğa dan sesli fal açıyor mu yoksa hep telefonla mı? Sanki buraya bi üye sesli fal açtıgını yazmıştı, son dönemde açtığı oldu mu biliyor musunuz? Canım çok sıkkın fal atmam lazım ona ama telefonla konuşabilecek bi ortamda değilim

Merhaba siz rektifikasyon yaptırdınızmı

Merhaba sizin dogum haritası hakkında bilginiz var sanırım

Ben en son baktırdığımda sesli baktırmıştım eğer arada kontrol ederseniz açıyor. Hatta yanılmıyorsam geceleri sesli açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…