Ares iyidir severim :)Kızlar şimdi Alex'e baktırdım. Analizler ve anlık çok iyi bilmiş. Olumsuz şeyler de söylemiş baya ama realist yani. Yağmur da çok benzer bir yorum yapmıştı. Temmuz gibi çıkıp çıkmadıklarını belirteceğim artık
Ares degil, falsepeti Alex'i diyor sanirim.Ares iyidir severim :)
Gereksiz ovuluyor burda bazı yorumcular.bana da dediği hiç bir şey olmadı.enerjisi tutmuyor bazı yorumcuların canım.iade iste canım.ben geçen yil baktirmistim.Ben yeni baktirdim naktaya. Abartisiz 20 kere falan dinlemisimdir attigi ses kaydini. Ne anlattigi insanlar var cevremde ne bana uyan baska bi sey var. Hicbir sey anlamadim
Yorumlari okudukca bende mi hata diye tekrar dinliyorum ama kadinin dedigi elle tutulur hicbir sey yokGereksiz ovuluyor burda bazı yorumcular.bana da dediği hiç bir şey olmadı.enerjisi tutmuyor bazı yorumcuların canım.iade iste canım.ben geçen yil baktirmistim.
Merhaba siz rektifikasyon yaptırdınızmıMesajınızı okuduktan sonra, konuya tamamen yabancı olduğum için internette biraz araştırdım. Rektifikasyon yöntemiyle doğru doğum dakikasına yakınlaşabilmek, anladığım kadarıyla, sizin de yazdığınız gibi, epey bir beceri gerektiriyormuş. Bir astrolog bu işi dedektifliğe benzetmiş, bir başkası spekülatif bir yaklaşım olduğunu yazmış. Bence de iyi bir dedektif bulmak gerek. Önce kendimle ilgili önemli tarihleri tespit edip sonra da böyle bir uzmana rektifikasyon yaptırmaya karar verdim.
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler:)
Hayır, yaptırmadımMerhaba siz rektifikasyon yaptırdınızmı
Merhaba sizin dogum haritası hakkında bilginiz var sanırımRica ederim canım. Şimdi şöyle söyleyeyim doğum haritası aslında bir fal değil yada sadece 2020’de evleneceksin vs değil. Satün çoğu haritada retrodur. Yaşayacağın kriz ve sınavı gösterir ve babayı temsil eder. Retro varsa eğer reenkarnasyona inanıyorsanız bir önceki yaşamdada aynı sorunu yaşamış ama çözememiş tekrar gelmişsindir. Yine çözemezsen S gelir o da ayvadır. Jüpiter retro değilse bunu nasıl çözeceğini gösterir. Hangi yola gitmen gerektiğini.
Zafer hoca karma tabanlı bakıyor. Oğuzhan Ceyhan tayfası öyleler desem daha doğru. Karmik olarak öğrenmek isteyenlere o ekolü öneririm.
Mesela herkese yardımcı olacak bir şey; öncü burçlarda karar alın ( koç, terazi, yengeç ve oğlak ayları). Sabit zamanlarda uygulayın ( boğa, akrep, kova, aslan). Değişken zamanlarda aldığınız, uyguladığınız kararların zemini belli olur ( balık, başak, ikizler ve yay)
Orta hallice diyelimMerhaba sizin dogum haritası hakkında bilginiz var sanırım
Benimde biraz bilgim var rica etsem bana bakarmısınızOrta hallice diyelim
Ben en son baktırdığımda sesli baktırmıştım eğer arada kontrol ederseniz açıyor. Hatta yanılmıyorsam geceleri sesli açıyorkızlar k bakmayın forumu meşgul ediyorum, hepinize hayırlı ramazanlar öncelikleİnşallah tüm dualarınız kabul olsun hayırlıysa ❤
Doğa dan sesli fal açıyor mu yoksa hep telefonla mı? Sanki buraya bi üye sesli fal açtıgını yazmıştı, son dönemde açtığı oldu mu biliyor musunuz? Canım çok sıkkın fal atmam lazım ona ama telefonla konuşabilecek bi ortamda değilim
Çook teşekkür ederim :) bildirimleri açtım umarım sesli açar :)Ben en son baktırdığımda sesli baktırmıştım eğer arada kontrol ederseniz açıyor. Hatta yanılmıyorsam geceleri sesli açıyor
Bu ara bakmıyorum ama baktığım zaman mesaj atayım size. Kendimi daha iyi hissettiğimde bakmak istiyorum bu da fal olmadığı için ayrı meşekkat ve zaman isteyen bir şeyBenimde biraz bilgim var rica etsem bana bakarmısınız
Tamam teşekkür ederimBu ara bakmıyorum ama baktığım zaman mesaj atayım size. Kendimi daha iyi hissettiğimde bakmak istiyorum bu da fal olmadığı için ayrı meşekkat ve zaman isteyen bir şey
ÖyleArkadaşlar saat 1.40 oldu ama hala uygulamada hediye kredi veya çark bende gözükmedi sizdede mi öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?