Binnaz Abla

Arkadaşlar saat 1.40 oldu ama hala uygulamada hediye kredi veya çark bende gözükmedi sizdede mi öyle?

Ben de bunu sormaya gelmiştim. Bende de çark gözükmüyor kaldırdılar mı acaba hediye krediyi?

Ben de bunu sormaya gelmiştim. Bende de çark gözükmüyor kaldırdılar mı acaba hediye krediyi?
Kaldırırlarsa olay çıkar valla fiyatlar zaten yüksek ordan parça parça toplayıp kredi alıp baktırıyoruz pat diye 150 vermez kimse. Çarkı kaldırmamışlardır kaldırsalar uygulama güncellenir güncelleme bildirimi gelirdi. Teknik bir şeydir bize yazın kısmından yazalım hep beraber

Evet teknik olabilir. Son zamanlarda uygulama biraz sorunlu zaten. Gece 12den sonra hata veriyor, açılmıyor, hesaptan atıyor falan.

Eski fallara baktım da Pelin Bizge Özdoğru bayağa tutarlı yorumlar yapmış. Diyar Demir diye de birine baktırmışım o da çok doğru tespit yapmış ama sanırım artık bakmıyor. Haleh Çetiner bilememiş. Neşe Özışık doğru analiz yapmış.
Bilge'ye tekrar baktırmak isterdim ama çok pahalı olmuş

Kızlar teknik bir sorun nedeniyle bir süre hediye çarkı kullanılamayacakmış.

Daha sonra daha eğlenceli özellikleri tekrar kullanabilecekmişiz.

"Uzun yıllardır kullanılan Binnaz Hediye çarkı, teknik bakım nedeniyle bir müddet kullanılmayacaktır.
Çok daha gelişmiş yeniliklerle donatılmış, eğlenceli özellikleri pek yakında yeniden kullanabileceksiniz."

Oradaki kredilerde bile gozleri kalmis, kimse baktirmaz artik 1500 Kredi zaten cok fazla, mantikli fiyatlar yapip daha cok kisi baktiracagina iyice sogutuyorlar insani. Cok cimri su Binnaz, iadeyi kaldirdi sonar sikayet olmasin diye gunluk 3-5 Kredi verelim dediler ama hep sorun da cikiyordu sonunda kaldirmislar. Kendileri kaybeder, iflas etsin de gorsun tamamen yanlis politika izliyorlar.

O bir muddet te insanlari aliştıracaklardir yapacak olsalar direk onu kaldirir yeni özellikleri eklerlerdi.

Maksimum fal fiyatını astroloji hariç 150 den indirsinler o zaman kaldırsınlar kaldıracaklaraa saçmalık yani 5 kredi veriyorlar ona da göz dikmişler. Toplu mesaj akımı gibi bir şey mi başlatsak herkes mesaj atsa uygulamaya

Merhaba kizlar burada zamaninda uzun bir post yazmistim cikan/cikmayan fallarimla alakali. Vadesi dolan yeni fallarim ve bazi yorumcular hakkinda bilgi vermeye geldim size de yardimci olmasi umuduyla
Oncelikle binnazda fahriye isiksacan ve seval ozturkoglu berbatti, gelecegi gectim ani bile bilememislerdi, yazmayi unutmusum eklemek istedim.
Yeni vadesi dolanlar:

NIL GUNES - acikcasi yorum tarzini zaten begenmemistim, sesli fal atti biraz kinayeli ve dalga gecer gibi konusmus bazi konularda sanki ben kendim paranoya yapiyormusum gibi ki onun dedikleri yanlis benim hissettiklerim dogru cikti o yuzden patladi diyebilirim, iliskimle alakasiz maddi konularla alakali bazi seyler soylemisti onlar da patladi. Burda nili sevenler de var biliyorum, o yuzden belki de sadece benim enerjim uyusmadi kendisiyle bilmiyorum ama bir daha deneyecegim bir yorumcu degil sahsen.

YORUMCU ZEUS - falsepetinde yorumlara kanip yollamistim, yazdiklarimi bile duzgun okumamis, robot gibi bir uslubu var, asiri pembeci, iade aldim

MISIRLI TALIA - kesinlikle hisleri olan bir kisi, asla bos biri oldugunu dusunmuyorum, cunku kendisinden birkac defa yorum aldim sanki beni taniyormuscasina yorum yapmisti ki donup baktigimda fal aciklamasina neredeyse uc dort cumle yazmisim sadece, ona ragmen...son falinda iki tane konuyla alakasiz detayi bildi saglik, maddi durum vs. gibi fakat bir daha yorum alir miyim bilmiyorum cunku son falinda cidden ne soylediyse tersini yasadim. Cok guzel bir donem olacak sizin icin dedigi donemde her sey mahvoldu, karsi tarafin hayatinda biri varmis bunu da goremedi. O yuzden kisacasi hisli biri olduguna aslinda inaniyorum, ama bir daha yorum alir miyim emin degilim.

ZUMRA LAL - zumradan da bircok kere yorum almistim bu konuyla alakali, geri donup bir baktim da gercekten her sey dedigi gibi ilerlemis, olumsuzu da gayet net bir sekilde soylemis zamaninda, taa gecen sene baktirdigim bir falda bile ben bu adamin hayatinda baska bir kadin hissediyorum demis. diger yorumlarinda da mesela soyledigi her seyi yasamadim ama yasamadigim seyler de genelde detaysal olaylar, genel olarak gidisati en basindan beri bilmis. benim zumrayla enerjimin uyustugunu dusunuyorum sahsen, o yuzden sanirim binnazda da suan icin en azindan tekrar yorum alirim dedigim tek kisi acikcasi

ELFIN DEMET - elfin'den yeni yorum aldim o yuzden vadesi gectiginde tekrardan yazacagim ama sunu soyleyebilirim ki anlatis sekli gercekten cok iyi her seyi yavas yavas tane tane bana aktardi, anlik durumda benim ruh halimi cok iyi bildi, karsi tarafla alakali soyledikleri de mantikli geliyor bana, o da diger kadin enerjisini bilenlerden ayrica, o yuzden gayet memnun kaldigimi soyleyebilirim, bir, bir bucuk aya tekrardan falin sonucu hakkinda da bilgi verecegim, suan icin cikti veya cikmadi diyemiyorum maalesef

Verdikleri krediye de göz dikmis cimriler orada tuttugum 2 kisi var Biray ve Ares gerisine baktirmasamda olur .Arada onlara baktiririm olur biter.

Elfin Demet Kaç dakikaydı ne kadar detay verdiniz?Ben pahalı olduğu için kısa soru yerine detaylı merak ettiğim şeyleri sormak istiyorum .Bu arada aklınızda olsun kızlar binnazda 1000 karakter sınırı var hem dal hem soruda Kelime Sayısı Hesaplama falı göndermedne önce burada yazın 1000 karakter içerisine sığacak kadar olması gerekiyor zaten uzun oldu kısaltayım derken falcı fal alımını kapatıyor kalıyoruz öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…