Birayin dedikleri cikiyor mu sanaVerdikleri krediye de göz dikmis cimriler orada tuttugum 2 kisi var Biray ve Ares gerisine baktirmasamda olur .Arada onlara baktiririm olur biter.
Elfin bana 10 dakikalik bir yorum yolladi, ben sahsen gerekli olan seyleri soyledim sadece yani karsi tarafin ismi dogum tarihi arti yakin zamanlarda boyle boyle oldu diyip sadece bir olayi anlattim onu da anlatmam gerekiyordu cunku bir sorum bunun hakkindaydi. Onun disinda oyle gecmis hakkinda hicbir sey soylemedim. Ki buna ragmen karsi tarafin kisiligi ve hayatiyla alakali bazi nokta atislari oldu benimle alakasiz konularda. Dedigim gibi ben gayet memnun kaldim aldigim yorumdan hatta gecenlerde burda sormustum Elfin nasildir anda diye onun uzerine yorum almistim kendisinden hic pisman degilim. Cunku gelecek icin gorecegiz ama bana detayli bir sekilde sureci acikladi ve aklimdaki butun sorulari cevapladi.Elfin Demet Kaç dakikaydı ne kadar detay verdiniz?Ben pahalı olduğu için kısa soru yerine detaylı merak ettiğim şeyleri sormak istiyorum .Bu arada aklınızda olsun kızlar binnazda 1000 karakter sınırı var hem dal hem soruda Kelime Sayısı Hesaplama falı göndermedne önce burada yazın 1000 karakter içerisine sığacak kadar olması gerekiyor zaten uzun oldu kısaltayım derken falcı fal alımını kapatıyor kalıyoruz öyle
Valla olmayacak dedikleri olmadi olucak dediklerinden birkac ufak tefek sey oldu.Bir de anlik analizini onunda begeniyorum.Diyorum ya binnazda 2 kisi var Biray ve Ares.Birayin dedikleri cikiyor mu sana
Talia yi bende cok begenirim hatta burda anlik durum icin onermisimdir yalniz son falini bende begenmemistim. Sanirim onlarinda enerjilerinin dusuk olduklari zamanlar oluyorMerhaba kizlar burada zamaninda uzun bir post yazmistim cikan/cikmayan fallarimla alakali. Vadesi dolan yeni fallarim ve bazi yorumcular hakkinda bilgi vermeye geldim size de yardimci olmasi umuduyla
Oncelikle binnazda fahriye isiksacan ve seval ozturkoglu berbatti, gelecegi gectim ani bile bilememislerdi, yazmayi unutmusum eklemek istedim.
Yeni vadesi dolanlar:
NIL GUNES - acikcasi yorum tarzini zaten begenmemistim, sesli fal atti biraz kinayeli ve dalga gecer gibi konusmus bazi konularda sanki ben kendim paranoya yapiyormusum gibi ki onun dedikleri yanlis benim hissettiklerim dogru cikti o yuzden patladi diyebilirim, iliskimle alakasiz maddi konularla alakali bazi seyler soylemisti onlar da patladi. Burda nili sevenler de var biliyorum, o yuzden belki de sadece benim enerjim uyusmadi kendisiyle bilmiyorum ama bir daha deneyecegim bir yorumcu degil sahsen.
YORUMCU ZEUS - falsepetinde yorumlara kanip yollamistim, yazdiklarimi bile duzgun okumamis, robot gibi bir uslubu var, asiri pembeci, iade aldim
MISIRLI TALIA - kesinlikle hisleri olan bir kisi, asla bos biri oldugunu dusunmuyorum, cunku kendisinden birkac defa yorum aldim sanki beni taniyormuscasina yorum yapmisti ki donup baktigimda fal aciklamasina neredeyse uc dort cumle yazmisim sadece, ona ragmen...son falinda iki tane konuyla alakasiz detayi bildi saglik, maddi durum vs. gibi fakat bir daha yorum alir miyim bilmiyorum cunku son falinda cidden ne soylediyse tersini yasadim. Cok guzel bir donem olacak sizin icin dedigi donemde her sey mahvoldu, karsi tarafin hayatinda biri varmis bunu da goremedi. O yuzden kisacasi hisli biri olduguna aslinda inaniyorum, ama bir daha yorum alir miyim emin degilim.
ZUMRA LAL - zumradan da bircok kere yorum almistim bu konuyla alakali, geri donup bir baktim da gercekten her sey dedigi gibi ilerlemis, olumsuzu da gayet net bir sekilde soylemis zamaninda, taa gecen sene baktirdigim bir falda bile ben bu adamin hayatinda baska bir kadin hissediyorum demis. diger yorumlarinda da mesela soyledigi her seyi yasamadim ama yasamadigim seyler de genelde detaysal olaylar, genel olarak gidisati en basindan beri bilmis. benim zumrayla enerjimin uyustugunu dusunuyorum sahsen, o yuzden sanirim binnazda da suan icin en azindan tekrar yorum alirim dedigim tek kisi acikcasi
ELFIN DEMET - elfin'den yeni yorum aldim o yuzden vadesi gectiginde tekrardan yazacagim ama sunu soyleyebilirim ki anlatis sekli gercekten cok iyi her seyi yavas yavas tane tane bana aktardi, anlik durumda benim ruh halimi cok iyi bildi, karsi tarafla alakali soyledikleri de mantikli geliyor bana, o da diger kadin enerjisini bilenlerden ayrica, o yuzden gayet memnun kaldigimi soyleyebilirim, bir, bir bucuk aya tekrardan falin sonucu hakkinda da bilgi verecegim, suan icin cikti veya cikmadi diyemiyorum maalesef
Şundan korkuyorum ses kaydı atıyorlar binnaza hoş geldin çok geçmeden karlara geçiyorum süreç seni bi hayli üzmüş ama çok üzülmeden..... Bla bla bla derken 3 dk geçiyor. Bazılarında sonra ondan korkmuştum. Tek tek kart mı yorumluyor peki? Kartlara nasıl niyet ettinElfin bana 10 dakikalik bir yorum yolladi, ben sahsen gerekli olan seyleri soyledim sadece yani karsi tarafin ismi dogum tarihi arti yakin zamanlarda boyle boyle oldu diyip sadece bir olayi anlattim onu da anlatmam gerekiyordu cunku bir sorum bunun hakkindaydi. Onun disinda oyle gecmis hakkinda hicbir sey soylemedim. Ki buna ragmen karsi tarafin kisiligi ve hayatiyla alakali bazi nokta atislari oldu benimle alakasiz konularda. Dedigim gibi ben gayet memnun kaldim aldigim yorumdan hatta gecenlerde burda sormustum Elfin nasildir anda diye onun uzerine yorum almistim kendisinden hic pisman degilim. Cunku gelecek icin gorecegiz ama bana detayli bir sekilde sureci acikladi ve aklimdaki butun sorulari cevapladi.
Yani acikcasi evet elfin direkt olarak kartlar uzerinden yorum yapiyor, tek tek uzerlerinden gecerek, ama araya kendi hislerini de katiyor mesela dedigim gibi karsi tarafin hayatiyla alakali birkac sey soyledi bana ornegin ki kartlarla bagdastirmadi oyle hissediyorum dedi ve dogru soyledikleri. Bende lafi oyle cok dolandirmadi, evet bazen bazi seyleri tekrar etti ama on dakikanin sonunda lafi uzatmis falan demedim ben sahsen, dolu bir faldi yani yine de. Daha cok ana ve uzak gelecege yonelikti yalniz, yakin gelecekle alakali diger yorumculara kiyasla daha az konustu, ama bu sadece benim falim icin de boyle olabilir tabii, belki yakin gelecekte pek bir sey cikmamistir, normal.Şundan korkuyorum ses kaydı atıyorlar binnaza hoş geldin çok geçmeden karlara geçiyorum süreç seni bi hayli üzmüş ama çok üzülmeden..... Bla bla bla derken 3 dk geçiyor. Bazılarında sonra ondan korkmuştum. Tek tek kart mı yorumluyor peki? Kartlara nasıl niyet ettin
Şunu anlamadım sorun uzun vadede iyi de uzun vadeli şeyler söyledi ben mesela 1 ay için istiyorum özellikle yakın dönem olayları 3 ay önce olan şeyleri ve yazın nolacağını anlatmasını istiyorum böyle uzak vadeden kastın 2023 temmuzda şu olacak tarzı yazıyorlar ya geneldeYani acikcasi evet elfin direkt olarak kartlar uzerinden yorum yapiyor, tek tek uzerlerinden gecerek, ama araya kendi hislerini de katiyor mesela dedigim gibi karsi tarafin hayatiyla alakali birkac sey soyledi bana ornegin ki kartlarla bagdastirmadi oyle hissediyorum dedi ve dogru soyledikleri. Bende lafi oyle cok dolandirmadi, evet bazen bazi seyleri tekrar etti ama on dakikanin sonunda lafi uzatmis falan demedim ben sahsen, dolu bir faldi yani yine de. Daha cok ana ve uzak gelecege yonelikti yalniz, yakin gelecekle alakali diger yorumculara kiyasla daha az konustu, ama bu sadece benim falim icin de boyle olabilir tabii, belki yakin gelecekte pek bir sey cikmamistir, normal.
Kartlari da secerken acikcasi karsi tarafa ve aklimdaki cevap aradigim sorulara odaklandim, oyle sectim. Cunku bir yerde tarot, katina gibi fallar icin kart secerken secen kisinin enerjisinin desteden tavsiye, yardim ister sekilde olmasi gerekli diye okumustum, o yuzden kartlari da hani sorularimi kartlara sorarmiscasina sectim, anlatabildim mi tam bilmiyorum ama
Merhaba kizlar burada zamaninda uzun bir post yazmistim cikan/cikmayan fallarimla alakali. Vadesi dolan yeni fallarim ve bazi yorumcular hakkinda bilgi vermeye geldim size de yardimci olmasi umuduyla
Oncelikle binnazda fahriye isiksacan ve seval ozturkoglu berbatti, gelecegi gectim ani bile bilememislerdi, yazmayi unutmusum eklemek istedim.
Yeni vadesi dolanlar:
NIL GUNES - acikcasi yorum tarzini zaten begenmemistim, sesli fal atti biraz kinayeli ve dalga gecer gibi konusmus bazi konularda sanki ben kendim paranoya yapiyormusum gibi ki onun dedikleri yanlis benim hissettiklerim dogru cikti o yuzden patladi diyebilirim, iliskimle alakasiz maddi konularla alakali bazi seyler soylemisti onlar da patladi. Burda nili sevenler de var biliyorum, o yuzden belki de sadece benim enerjim uyusmadi kendisiyle bilmiyorum ama bir daha deneyecegim bir yorumcu degil sahsen.
YORUMCU ZEUS - falsepetinde yorumlara kanip yollamistim, yazdiklarimi bile duzgun okumamis, robot gibi bir uslubu var, asiri pembeci, iade aldim
MISIRLI TALIA - kesinlikle hisleri olan bir kisi, asla bos biri oldugunu dusunmuyorum, cunku kendisinden birkac defa yorum aldim sanki beni taniyormuscasina yorum yapmisti ki donup baktigimda fal aciklamasina neredeyse uc dort cumle yazmisim sadece, ona ragmen...son falinda iki tane konuyla alakasiz detayi bildi saglik, maddi durum vs. gibi fakat bir daha yorum alir miyim bilmiyorum cunku son falinda cidden ne soylediyse tersini yasadim. Cok guzel bir donem olacak sizin icin dedigi donemde her sey mahvoldu, karsi tarafin hayatinda biri varmis bunu da goremedi. O yuzden kisacasi hisli biri olduguna aslinda inaniyorum, ama bir daha yorum alir miyim emin degilim.
ZUMRA LAL - zumradan da bircok kere yorum almistim bu konuyla alakali, geri donup bir baktim da gercekten her sey dedigi gibi ilerlemis, olumsuzu da gayet net bir sekilde soylemis zamaninda, taa gecen sene baktirdigim bir falda bile ben bu adamin hayatinda baska bir kadin hissediyorum demis. diger yorumlarinda da mesela soyledigi her seyi yasamadim ama yasamadigim seyler de genelde detaysal olaylar, genel olarak gidisati en basindan beri bilmis. benim zumrayla enerjimin uyustugunu dusunuyorum sahsen, o yuzden sanirim binnazda da suan icin en azindan tekrar yorum alirim dedigim tek kisi acikcasi
ELFIN DEMET - elfin'den yeni yorum aldim o yuzden vadesi gectiginde tekrardan yazacagim ama sunu soyleyebilirim ki anlatis sekli gercekten cok iyi her seyi yavas yavas tane tane bana aktardi, anlik durumda benim ruh halimi cok iyi bildi, karsi tarafla alakali soyledikleri de mantikli geliyor bana, o da diger kadin enerjisini bilenlerden ayrica, o yuzden gayet memnun kaldigimi soyleyebilirim, bir, bir bucuk aya tekrardan falin sonucu hakkinda da bilgi verecegim, suan icin cikti veya cikmadi diyemiyorum maalesef
Ha yok Elfin zaten bana yolladigi yorumunda da demisti katina gelecek 6 ayi gosterir diye, ki katina yakin donemi gosteren bir faldir bunu biliyordum ama ornegin zumra, talia gibilerinden yorum aldigimda hep atiyorum onumuzdeki bir veya iki ayi anlatmislardi, Elfin daha cok 6 ay ve sonrasina vade verdi o yuzden dedim nispeten daha uzun vadeyi anlatti bana diye yoksa oyle yillar sonrasini falan soylemedi tabiiŞunu anlamadım sorun uzun vadede iyi de uzun vadeli şeyler söyledi ben mesela 1 ay için istiyorum özellikle yakın dönem olayları 3 ay önce olan şeyleri ve yazın nolacağını anlatmasını istiyorum böyle uzak vadeden kastın 2023 temmuzda şu olacak tarzı yazıyorlar ya genelde
Aynen benim de ilk dusundugum Binnaz'in cimriligi ve paragozlugu oldu. Tamam anlarim orasi bir isletme ve para kazanma uzerine kurulu ama bunu biraz caktirmadan yapmalari lazim musteriye, bu sekilde acikca para odakli isletme anlayisi musteriyi sogutuyor, hic bilmiyorlar insan nasil baglanir diye. Kriz ortaminda kim verebilir surekli 150 tl internet uzerinden bakilan 10 dklik fala? Sacmaladilar. Ama bekliyordum ben bugun yarin o krediyi kaldirmalarini, o bile batiyordu onlara cunku.Verdikleri krediye de göz dikmis cimriler orada tuttugum 2 kisi var Biray ve Ares gerisine baktirmasamda olur .Arada onlara baktiririm olur biter.
Acikcasi paralel yorumlar yaptilar, evet, ve olumlu-olumsuz arasi diyebilirim. En son Elfin'den yorum aldim gecen hafta ve o zaman ruh halim cok iyi degildi ona ragmen aslinda olumlu diyebilecegim bir yorum geldi, sasirdim biraz. Ama duygusalligim gectikten sonra bakinca soyledikleri mantikli da geldi, ama bilmiyorum tabii...O yuzden dedim Elfin hakkinda bir aya kesin konusabilirim diye cunku bir sey soyledi bir ay icerisinde olacak diye ve ben pek ihtimal vermiyorum, gorecegiz.Nil konusunda kararsizim ama ben de Talia, Elfin ve Zumra konusunda katiliyorum. Talia'nin cok iyi bildigi seyler var ama bende de bir kere Mayis'taher sey iyiye gidecek dediginde tam tersi her sey kotuye gitti, cok ktu bir donemdi. ONun bakim tarzini degistirmesi veya daha fazla odaklanmasi gerekiyor belki de, belki az fal alip yogunlasarak bunu yapabilir ama kesinlikle hislri kuvvetli.
Zumra da Elfin de hickimsenin bilmedigi Mayis ayinda ogrendigim detayi onceden gorup uyarmislardi, ikisinin de dedigi sekilde ilerliyor fallarim. Ozellikle Zumra 2 ay onceki falinda bir kac detay bilmis simdiden yasadim o detaylari ama gelecek konusunda soylediklerinin cikmasini cok istesem de su an icin imkansiz gozukuyor.
Zumra ve Elfin sana benzer yorumlar mi yaptilar gelecek icin, olumlular mi?
Suan tekrar dinledim de zumra bana hic net tarih vermemis. Zaten kredim bitince konusma kesilmis bi deNil konusunda kararsizim ama ben de Talia, Elfin ve Zumra konusunda katiliyorum. Talia'nin cok iyi bildigi seyler var ama bende de bir kere Mayis'taher sey iyiye gidecek dediginde tam tersi her sey kotuye gitti, cok ktu bir donemdi. ONun bakim tarzini degistirmesi veya daha fazla odaklanmasi gerekiyor belki de, belki az fal alip yogunlasarak bunu yapabilir ama kesinlikle hislri kuvvetli.
Zumra da Elfin de hickimsenin bilmedigi Mayis ayinda ogrendigim detayi onceden gorup uyarmislardi, ikisinin de dedigi sekilde ilerliyor fallarim. Ozellikle Zumra 2 ay onceki falinda bir kac detay bilmis simdiden yasadim o detaylari ama gelecek konusunda soylediklerinin cikmasini cok istesem de su an icin imkansiz gozukuyor.
Zumra ve Elfin sana benzer yorumlar mi yaptilar gelecek icin, olumlular mi?
Bana da net tarih vermezdi normalde ama son falında Yaz ayları ozellikle Ağustos gibi hissediyorum demiş.Suan tekrar dinledim de zumra bana hic net tarih vermemis. Zaten kredim bitince konusma kesilmis bi de
En guzeli baktirmamak yenilikler olcak su nu lafiyla alistirirlar buna daİyice sinir oldum indirim gelir diye tahmin ediyordum gelmedi çark kalkmalı 2 gün oldu çoğu kişi burda bi 5 10 kredi ekleyimse sonra kredi alayım diye düşünüyor zaten 5 kredi veriyorlar genelde 1000 biriktirmek istersen 3 4 ay sürüyor en az verdikleri 5 krediye de yukardaki arkadaşın dediği gibi göz dikmişler
Merhaba evt şartlı bakım istemişti çok enerji his alamamisti benden bende kabul etmiştim fakat biraz bekletince fali tekrardan çektim herseyin hayırlısı çok teşekkür ederimMerhaba siz cingeneye baktirmismiydiniz diye merak edip mesajlariniza baktim,sanirim cingene olumsuzluk görüp şartlı bakmak istemiş,geri çekmişsiniz.Durumunuzu bilmiyorum ama olumsuz sanırım şimdilik en azından,belkide cingene hissetmisti diye dusundum.Hakkinizda hayilisi olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?