Çağrı beye 3 kere baktirdim 2 fali dediği gibi oldu ve tarihlerde.. boş biri değil hissiyatlı bence son attigim fal maalesef dediği gibi olmadi vadeside geçti baya sen ne fali attin kahvemi tarotmu katinamiCagri bilgin mayisin 3. Haftasi icin bana yorum yapmis ve aynen dedigi gibi gecmis. Cagri bilgin nasildir
Gercekten mi? Yeni surprizler dedigi bu herhalde :)) Bir isletme kendini nasil bitirir, Binnaz onu gostermeye calisiyor sanirim. Baktirmayin diyorlar yani, biz de baktirmayiz artik.Binnaz fal sonrası soru sormayıda kaldırmış iyice saçmaladılar 150 TL para alip soru hakkininda alınması ne kadar normal iyice sacma sapan bir site olmaya başladı yazık
Geri gelmişKizlar pek takip edemedim ama gunluk kredi kalkmis dimi dun mail attim eskiden aninda donerlerdi ona da donus yapmamislar
Bende gözükmüyor halaGeri gelmiş
Insanlar bagimli nasilsa baktirir diyorlardir birde burayida takip ediyorlarsaBinnaz fal sonrası soru sormayıda kaldırmış iyice saçmaladılar 150 TL para alip soru hakkininda alınması ne kadar normal iyice sacma sapan bir site olmaya başladı yazık
AYnen bende dr gorunmuyorBende gözükmüyor hala
Bende mail attim kopyala yapistir ayni seyleri yazmislar. Soru cevap kismi kaldirildimi dedim ek olarak ona cvp dahi vermemisler. Burda birsürü kişi var baktirmayalim baska sitelerde var en azindan bir sure. Kendilerine gelirler belkiBinnaz iyice abartti artik ,zaafimizda varsa aptal da degiliz.
Ben katina baktirmisim. Iki konu sormustum. Mayista dedigi bir seyi yasadim diger dedikleri cikar mi bakalimÇağrı beye 3 kere baktirdim 2 fali dediği gibi oldu ve tarihlerde.. boş biri değil hissiyatlı bence son attigim fal maalesef dediği gibi olmadi vadeside geçti baya sen ne fali attin kahvemi tarotmu katinami
Hediye carki kismi kopyala yapistir banada aynisini yolladilar peki sadece yazili fal bakan yorumcularini napacaklarmis sacmalik fiyatlar ucuyor verdikleri hizmeti kısıtladikca kisitliyorlar. Iyice paragoz olmuslar2 gün önce kendi hesabımdan atar yaparak yazmıştım kısa cevap vermişlerdi arkadaşın hesabımdan mesaj attım gelen cevaba bakın
"Uzun yıllardır kullanılan Binnaz Hediye çarkı, teknik bakım nedeniyle bir müddet kullanılmayacaktır.
Çok daha gelişmiş yeniliklerle donatılmış, eğlenceli özellikleri pek yakında yeniden kullanabileceksiniz.
Tamamı canlı yorumculardan oluşan Binnaz’da, yazılı ve sesli fal türlerinde kullanılan fal sonrası soru-cevap özelliği sistemimizden kaldırılmıştır.
Yorumcularla birebir soru-cevap şeklinde bir yorum dileyen kullanıcılarımızın, CANLI FAL türlerini tercih etmelerini önermekteyiz. Zira canlı fal, ister yazılı chat şeklinde, ister sesli telefon görüşmeli ya da video konferans şeklinde yapılabilmektedir. Canlı fallarda, yorumun istediğiniz aşamasında yorumcuya sorunuzu sorabilir, hem cevabını alabilir hem de yorumun istikametini yönlendirebilirsiniz."
Kendi topuguna siktin Binnazabla ,buyuk bir portföy kaybediyorsun .Simdi Binnazabla düsünsün .:))))İki yıldır bırakamadığım fal bağımlılığımı binnazın bu tutumu bitirecek galiba teşekkür ediyorum
Ben yanlış gördüm o zaman nasıl baktiysam:)Bende gözükmüyor hala
Hediye çarkı yok,iade yok,soru hakkı yok tamamen ticari kaynaklı müşteriyi düşünen yok ki ; o müşteri 150 tl bakım parası verebiliyor anlaşılır gibi değil.Ayrica nasil bir özgüven var bu sitede her yerde uygun fiyatlı fal siteleri var tek değiller yani...Kendi topuguna siktin Binnazabla ,buyuk bir portföy kaybediyorsun .Simdi Binnazabla düsünsün .:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?