fal sonrası soru-cevap ı niye kaldırmışlarki ? saçma olmuş2 gün önce kendi hesabımdan atar yaparak yazmıştım kısa cevap vermişlerdi arkadaşın hesabımdan mesaj attım gelen cevaba bakın
"Uzun yıllardır kullanılan Binnaz Hediye çarkı, teknik bakım nedeniyle bir müddet kullanılmayacaktır.
Çok daha gelişmiş yeniliklerle donatılmış, eğlenceli özellikleri pek yakında yeniden kullanabileceksiniz.
Tamamı canlı yorumculardan oluşan Binnaz’da, yazılı ve sesli fal türlerinde kullanılan fal sonrası soru-cevap özelliği sistemimizden kaldırılmıştır.
Yorumcularla birebir soru-cevap şeklinde bir yorum dileyen kullanıcılarımızın, CANLI FAL türlerini tercih etmelerini önermekteyiz. Zira canlı fal, ister yazılı chat şeklinde, ister sesli telefon görüşmeli ya da video konferans şeklinde yapılabilmektedir. Canlı fallarda, yorumun istediğiniz aşamasında yorumcuya sorunuzu sorabilir, hem cevabını alabilir hem de yorumun istikametini yönlendirebilirsiniz."
Canli fala yonlendirmek icin bence. Hem fal ucreti kredi hem.sure gecince dakikasi dunya kredi.fal sonrası soru-cevap ı niye kaldırmışlarki ? saçma olmuş
Ben bir daja yazdim cevap vermediler bileBekleyin şöyle bi kadir gecesine kadar indirim gelirse kredi ekleyip batırın son kez bende öyle düşünüyordum şimdi düşük kredi ye atacaz yerli boşa gidecek o yüzden bekleyin derim ama. Geçen dediğimi yapalım hep beraber bu yazıyı okuyan herkes Binnaz bize ulaşın dan mesaj atsın sorsun sürekli bugunlerde büyük firmalar bile kararlarından tepki alınca dönüyorlar onların uygulamasının olayı bu topikten dönüyor
Sadece sesli veya yazili fal bakan yorumcularida var ben mailde onu da sordum peki onlara baktirdigimizda aklimizda soru kalirsa ne yapacagiz bir fal daha mi atacagiz diye dedigim gibi hiç cevap vermedilerCanli fala yonlendirmek icin bence. Hem fal ucreti kredi hem.sure gecince dakikasi dunya kredi.
Zamanında Binnaz’daki falcılardan biri gelip buraya yorum yapmıştı. ‘Parası olan baktırır, parası olmayan da baktırmasın bi zahmet.’ demişti. Kafa aynı kafa işte.O site belli ki kendini iyiden iyiye sosyete falcılığına transfer etmiş. "Paran varsa alırsın, yoksa da zorla değil yeaaa" kafası. Son yıllarda duyduğum en "şık" (...) lafı da eklesinler bari: "Size mi sorucaaazz"...
Parasal karşılığı olmayan işlerde bile artık vefa, vicdan, dürüstlük gibi kavramlar kalmadı zaten. Devreye bir de para girince ooooo... Allah, evren ya da neye inanıyorsak artık, kimseyi bu kadar paragöz ve maddiyat tutsağı yapmasın.
iyide zaten falcıların fiyatları çok yüksek diğer sitelere göre birde bu tarz şeyleri kısıtlarlarsa hiç bir çekiciliği kalmazkiCanli fala yonlendirmek icin bence. Hem fal ucreti kredi hem.sure gecince dakikasi dunya kredi.
Amaannn ne ugrasicam ya bu kadar Binnaz icin..Coktan silmistim ben zaten uygulamasini..Insallah batar o site..Bekleyin şöyle bi kadir gecesine kadar indirim gelirse kredi ekleyip batırın son kez bende öyle düşünüyordum şimdi düşük kredi ye atacaz yerli boşa gidecek o yüzden bekleyin derim ama. Geçen dediğimi yapalım hep beraber bu yazıyı okuyan herkes Binnaz bize ulaşın dan mesaj atsın sorsun sürekli bugunlerde büyük firmalar bile kararlarından tepki alınca dönüyorlar onların uygulamasının olayı bu topikten dönüyor
iyide zaten falcıların fiyatları çok yüksek diğer sitelere göre birde bu tarz şeyleri kısıtlarlarsa hiç bir çekiciliği kalmazki
yazilan maillere bile cevap vermeye tenezzul etmeyen bir siteden bahsediyoruz yalniz. Gercektende müsterilerini yolunacak tavuk olarak goruyorlar. Bencede o sitede baktirmak zorunda degiliz tamam herkesin begendigi sevdigi yorumcular var ama bu kadar elestiriden sonra devam edilirse baktirilmaya onlarda boyle yolmaya devam eder.Aslinda Binnaz Abla'nin son saçmaliklari karsisinda bu kadar yorum yapmak bile gereksiz. Sanki bütün falcilarinin üstün ozellikleri varmis gibi bir aptalca fiyat arttirma politikasi. Gayet ilkel bir anlayisla, falcilarinin kalitesini arttirmak, ara ara gizlice falcilarini test etmek gibi gerekliliklerle ugrasacagina, haddini bilmez bir sekilde fiyat arttirimina gidiyor. Muhtemelen bizler icin de, " yaw bunlarin hepsi kek, kaliteden de anlamazlar nasil olsa, yolmaya devam..he he he" diye duşünüyorlardir.
Ayrica karsimizda, danismak isteyenleri önemseyen, saygi gosteren bir ticari isletme olsaydi, degisiklikleri yaptiklari an, sitelerinden neden ve neleri degistirdiklerini efendi efendi aciklayip ilan ederlerdi.
Binnazi unutalim gitsin, degmez..
Katılıyorum zaten sitelerde tanınan falcılar bir süre sonrA sosyal medyadan devam ediyorlar onların yaptığına karşı kararlı olmak ve baktırmamak lazımyazilan maillere bile cevap vermeye tenezzul etmeyen bir siteden bahsediyoruz yalniz. Gercektende müsterilerini yolunacak tavuk olarak goruyorlar. Bencede o sitede baktirmak zorunda degiliz tamam herkesin begendigi sevdigi yorumcular var ama bu kadar elestiriden sonra devam edilirse baktirilmaya onlarda boyle yolmaya devam eder.
Ben fal baktirnayi biraktim birakmadan once uyumsuz a attim ama hep zaman asimindan iade oldu kredim var ama fal baktiracak kisi bulamadim uyumsuz u bekliyorum ve fal sepeti daha iyi degilmiBinnazdan uzaklasip tellweye takilmaya karar verdim.Tellwedeki 1 fal parasi ile orada 5 kisiye bedel bir tutar var ortalama da madem hayali orda da 25 30 tl ye idare eden yorumcular var.
Uyumsuz şu an sistemde.Ben fal baktirnayi biraktim birakmadan once uyumsuz a attim ama hep zaman asimindan iade oldu kredim var ama fal baktiracak kisi bulamadim uyumsuz u bekliyorum ve fal sepeti daha iyi degilmi
Ben baktirmistim onaYoutubeda melisa asya haziran ayi burc yorumlarina baslamis. Benim bi ona baktirasim hic gelmedi nedense. Arada videolarina bakiyorum. Bi de nyks tarot diye sayfaya denk geldim. Bir dete sec bi de haziran ayi burc tarotunu izledim. Basarili geldi. Olurda bi bakarsaniz yorumunuz beklerim
Hangisine melisa asya mi. Benim icimden ona fal atmak hic gelmedi. Bi de su dedigim nyks i merak ettim.Ben baktirmistim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?