Binnaz Abla

Bekleyin şöyle bi kadir gecesine kadar indirim gelirse kredi ekleyip batırın son kez bende öyle düşünüyordum şimdi düşük kredi ye atacaz yerli boşa gidecek o yüzden bekleyin derim ama. Geçen dediğimi yapalım hep beraber bu yazıyı okuyan herkes Binnaz bize ulaşın dan mesaj atsın sorsun sürekli bugunlerde büyük firmalar bile kararlarından tepki alınca dönüyorlar onların uygulamasının olayı bu topikten dönüyor

fal sonrası soru-cevap ı niye kaldırmışlarki ? saçma olmuş

Ben bir daja yazdim cevap vermediler bile

Canli fala yonlendirmek icin bence. Hem fal ucreti kredi hem.sure gecince dakikasi dunya kredi.
Sadece sesli veya yazili fal bakan yorumcularida var ben mailde onu da sordum peki onlara baktirdigimizda aklimizda soru kalirsa ne yapacagiz bir fal daha mi atacagiz diye dedigim gibi hiç cevap vermediler

O site belli ki kendini iyiden iyiye sosyete falcılığına transfer etmiş. "Paran varsa alırsın, yoksa da zorla değil yeaaa" kafası. Son yıllarda duyduğum en "şık" (...) lafı da eklesinler bari: "Size mi sorucaaazz"...

Parasal karşılığı olmayan işlerde bile artık vefa, vicdan, dürüstlük gibi kavramlar kalmadı zaten. Devreye bir de para girince ooooo... Allah, evren ya da neye inanıyorsak artık, kimseyi bu kadar paragöz ve maddiyat tutsağı yapmasın.

Aslinda Binnaz Abla'nin son saçmaliklari karsisinda bu kadar yorum yapmak bile gereksiz. Sanki bütün falcilarinin üstün ozellikleri varmis gibi bir aptalca fiyat arttirma politikasi. Gayet ilkel bir anlayisla, falcilarinin kalitesini arttirmak, ara ara gizlice falcilarini test etmek gibi gerekliliklerle ugrasacagina, haddini bilmez bir sekilde fiyat arttirimina gidiyor. Muhtemelen bizler icin de, " yaw bunlarin hepsi kek, kaliteden de anlamazlar nasil olsa, yolmaya devam..he he he" diye duşünüyorlardir.
Ayrica karsimizda, danismak isteyenleri önemseyen, saygi gosteren bir ticari isletme olsaydi, degisiklikleri yaptiklari an, sitelerinden neden ve neleri degistirdiklerini efendi efendi aciklayip ilan ederlerdi.
Binnazi unutalim gitsin, degmez..

Zamanında Binnaz’daki falcılardan biri gelip buraya yorum yapmıştı. ‘Parası olan baktırır, parası olmayan da baktırmasın bi zahmet.’ demişti. Kafa aynı kafa işte.

Canli fala yonlendirmek icin bence. Hem fal ucreti kredi hem.sure gecince dakikasi dunya kredi.
iyide zaten falcıların fiyatları çok yüksek diğer sitelere göre birde bu tarz şeyleri kısıtlarlarsa hiç bir çekiciliği kalmazki

Amaannn ne ugrasicam ya bu kadar Binnaz icin..Coktan silmistim ben zaten uygulamasini..Insallah batar o site..

iyide zaten falcıların fiyatları çok yüksek diğer sitelere göre birde bu tarz şeyleri kısıtlarlarsa hiç bir çekiciliği kalmazki
yazilan maillere bile cevap vermeye tenezzul etmeyen bir siteden bahsediyoruz yalniz. Gercektende müsterilerini yolunacak tavuk olarak goruyorlar. Bencede o sitede baktirmak zorunda degiliz tamam herkesin begendigi sevdigi yorumcular var ama bu kadar elestiriden sonra devam edilirse baktirilmaya onlarda boyle yolmaya devam eder.

Katılıyorum zaten sitelerde tanınan falcılar bir süre sonrA sosyal medyadan devam ediyorlar onların yaptığına karşı kararlı olmak ve baktırmamak lazım

Binnazdan uzaklasip tellweye takilmaya karar verdim.Tellwedeki 1 fal parasi ile orada 5 kisiye bedel bir tutar var ortalama da madem hayali orda da 25 30 tl ye idare eden yorumcular var.

Binnazdan uzaklasip tellweye takilmaya karar verdim.Tellwedeki 1 fal parasi ile orada 5 kisiye bedel bir tutar var ortalama da madem hayali orda da 25 30 tl ye idare eden yorumcular var.
Ben fal baktirnayi biraktim birakmadan once uyumsuz a attim ama hep zaman asimindan iade oldu kredim var ama fal baktiracak kisi bulamadim uyumsuz u bekliyorum ve fal sepeti daha iyi degilmi

Youtubeda melisa asya haziran ayi burc yorumlarina baslamis. Benim bi ona baktirasim hic gelmedi nedense. Arada videolarina bakiyorum. Bi de nyks tarot diye sayfaya denk geldim. Bir dete sec bi de haziran ayi burc tarotunu izledim. Basarili geldi. Olurda bi bakarsaniz yorumunuz beklerim

Ben baktirmistim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…