Binnaz Abla

Bir de ben kendime zen tarot karti aldim. Cok daraldigimda kendime bakiyorum. Youtubeda da videolara bakiyorum bu ara o yuzden. Baya degisik kisiler varmis. Binnaz kredileri kendini aşinca youtube a kalan ben

Soyle bir sey yaptim bi de binnazda attigim fallara baktim. Son 1 ayda tarotta gelen kartlara baktim. Ve cogunlukla ayni karti secmisim. Ama falcidan falciya yorumlar cok degismis. 10 karttan en az 5i ayni mesela. Bu tesaduf mu yoksa burda bi kurgu mu var anlamadim.

Youtube kanalları olduğunu bilmeden ikisine de aynı ay baktırdım. An ve vade olarak çıkmadılar. Nyks anda karşı tarafın çok önemli olmayan bir şeyini bildi. Benim için de söyledikleri doğruydu. Melisa ise geçmişi bildi. Ve karşı tarafın meğer var olan önemli bir durumunu yok olarak gördüler. Yine de Nyks Melisa'dan bir tık daha iyi.

Ben ikisine de baktirmafim. Bosuna denemeyim de o zaman

Ben de gecen onun ex-partner videolarını izledim. Bildikleri çok şaşırtıcı, şok oldum. Mail atıp baktırmak istedim ama yurtdışına bakmadığını söyledi

Tarot dolu yaşam diye bi kanal daha var, orayı da beğenip fal baktırmıştım. Beğenmedim

Ben nokta koyuyorum binnazda son biriken kredilerime Nil ve gizem sitareye baktırdım ikisi de aynı şeyi söyledi gibi hatta TElwede kalan kredimle de uyumsuzza baktırdım o da kısa yazılı bir fal yollamış ama o da neredeyse aynı bu söylediklerimde. Daha fala para vermek istemiyorum umarım parayı saçmam kapatıyorum defteri

Bende emin olamadim bakim konusunda. Videolari iyi gibi ama bi denesem mi diyorum. Bi de kesin kotu olur bosuna baktirmia olurum diyorum

Ben ikisine de baktirmafim. Bosuna denemeyim de o zaman

Etkilemek istemem çünkü sonradan kanallarını izlediğimde de bana uymamıştı.Eğer videoları seninle uyumluysa belki sana söyledikleri çıkar.
Benim için İrisle Tarot ve Tarot Dolu Yaşam'ın söyledikleri bazen özel açılım gibi neredeyse birebir uyuyor. Onların dedikleri başkasına çıkmasa dahi ben baktırmak isterim. O yüzden merak ediyorsan baktır bence.

Ara ara bakiyorum butun falcilar online 0 da bekliyorlar zaten. Kendi kendini bitirdi Binnaz.

Nakta tellwe de mi acaba

Kartlar sana birswy anlatamiyorsa senin algin mi dar? Boyle biseyleri savunmussunda birkac mesaj önce

Tarot dolu yaşam’ın videoları da bana uymuştu ama baktırdıktan sonra farkettim ki. Bakmadan ilişkimi ve olayları anlatan upuzun bi yazı istedi benden onları burdan birine de anlatsam o kişinin bana hayırlı olmadığını söyler zaten

Yaa çok haklısın. O neymiş öyle. Hiç bir şey bilmeden videolarında tutturabilen birinin özel bakım için detayın detayını istemesi komik bir durum

Yaa çok haklısın. O neymiş öyle. Hiç bir şey bilmeden videolarında tutturabilen birinin özel bakım için detayın detayını istemesi komik bir durum

Aynen öyle. Nyks tarot muydu neydi ona sorduğumda sadece soru soruyorsun 40 dk telefonda bakıyorum demişti. Onu çok istedim de türkiyeye dönünce artık

Bir şey isteyeceğim. Şimdi burayı her gün 100 kişi okuyor en az okuyan herkez binnaz bize ulaşın kısmından çark olayını ve en önemlisi soru kısmını kaldırmaları ile ilgili şikayetini yazmalı.Çünkü geçen ay iki kere indirim yapmalarına rağmen bu ay indirimde yapmayım özellikleride kaldırdılar. Nasıl olsa bu enayiler her türlü para veriyor diye düşüşünüyor.Fal fiyatlarını maksimum 100 liraya çekseler kaldırmalarını anlarım tek soru ve çark olayını kimi 5 10 kredi ile tamamlayıp fal baktırıyor. Bizi şu an nasıl yolarız diye düşünüyorlar ama biz yüklenirsek geri adım atmaları muhtemel lütfen diyorum lütfen mesaj atın sitem edin.

Bu şekilde protesto mesajları, Binnazın bir yerlerini daha çok kaldırır. Vayy beee, biz neymişiz yahu, KK bize yalvarıyor, diye düşünürler.
Hiç gerek yok. Çünkü birkaç falcısı hariç, öyle aman aman bir kalite yok. Çok gereksiz Binnaz'ın peşine düşmek, noolurr hediye kredi verin, indirim yapın, diye yalvarmak. Binnaz, velinimetlerine (Yani biz müşterilerine) bir saygı gösterip de, bir açıklama yapma ihtiyacı bile duymadan, bir gün küt diye sistemi değiştirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…