Evet melisa asya ya baktirdim diger dedigini bilmiyorumHangisine melisa asya mi. Benim icimden ona fal atmak hic gelmedi. Bi de su dedigim nyks i merak ettim.
Youtubeda melisa asya haziran ayi burc yorumlarina baslamis. Benim bi ona baktirasim hic gelmedi nedense. Arada videolarina bakiyorum. Bi de nyks tarot diye sayfaya denk geldim. Bir dete sec bi de haziran ayi burc tarotunu izledim. Basarili geldi. Olurda bi bakarsaniz yorumunuz beklerim
Ben ikisine de baktirmafim. Bosuna denemeyim de o zamanYoutube kanalları olduğunu bilmeden ikisine de aynı ay baktırdım. An ve vade olarak çıkmadılar. Nyks anda karşı tarafın çok önemli olmayan bir şeyini bildi. Benim için de söyledikleri doğruydu. Melisa ise geçmişi bildi. Ve karşı tarafın meğer var olan önemli bir durumunu yok olarak gördüler. Yine de Nyks Melisa'dan bir tık daha iyi.
Ben de gecen onun ex-partner videolarını izledim. Bildikleri çok şaşırtıcı, şok oldum. Mail atıp baktırmak istedim ama yurtdışına bakmadığını söylediYoutubeda melisa asya haziran ayi burc yorumlarina baslamis. Benim bi ona baktirasim hic gelmedi nedense. Arada videolarina bakiyorum. Bi de nyks tarot diye sayfaya denk geldim. Bir dete sec bi de haziran ayi burc tarotunu izledim. Basarili geldi. Olurda bi bakarsaniz yorumunuz beklerim
Bende emin olamadim bakim konusunda. Videolari iyi gibi ama bi denesem mi diyorum. Bi de kesin kotu olur bosuna baktirmia olurum diyorumBen de gecen onun ex-partner videolarını izledim. Bildikleri çok şaşırtıcı, şok oldum. Mail atıp baktırmak istedim ama yurtdışına bakmadığını söyledi
Tarot dolu yaşam diye bi kanal daha var, orayı da beğenip fal baktırmıştım. Beğenmedim
Ben ikisine de baktirmafim. Bosuna denemeyim de o zaman
Ara ara bakiyorum butun falcilar online 0 da bekliyorlar zaten. Kendi kendini bitirdi Binnaz.Ben nokta koyuyorum binnazda son biriken kredilerime Nil ve gizem sitareye baktırdım ikisi de aynı şeyi söyledi gibi hatta TElwede kalan kredimle de uyumsuzza baktırdım o da kısa yazılı bir fal yollamış ama o da neredeyse aynı bu söylediklerimde. Daha fala para vermek istemiyorum umarım parayı saçmam kapatıyorum defteri
Nakta tellwe de mi acabaŞimdi siz yaptığınız yoruma saygı bekliyorsunuz ya aynı şeyi ‘çöp’ diye yorum yapan kişi de bekleyebilir.
Bana baktığı fal komple çıkan bir falcı bir başkasında anda bile aşırı saçmalamıştı. O kişi kalkıp çöp dese ‘sen faldan anlamıyorsun kesinlikle’ diye saldırmam.
Farklı görüşler olduğunu da kabul etmek lazım.
Kartlar sana birswy anlatamiyorsa senin algin mi dar? Boyle biseyleri savunmussunda birkac mesaj önceŞimdi ben diğer falcıları bilemem sadece kendi adıma konsuabilirim zaten bu işin de ustası değilim sadece benim tartışma sırasında 5 yıllık twitter falciligimı soylememdeki amaç falcıların nasıl tiplerle muhattap olduğunu biliyorum demekti. Ve falın çıkmadı diye donus aldığında neden çıkmadı diye sorduğumda benim söyledigim şeyi algilayamayan ya da soylemek istedigim seyi yanlış anlayan bugüne kadar çok insanla karsilastigimi ifade etmek içindi.
Enerji meselesine gelince ben kendi adıma konuşayım genel olarak heralde falcilarda da böyledir; fincana baktığın anda insanın içini korku kaplar böyle değişik karmaşık anlam veremediğin olaylar vardır bu yüzden senden enerji alamadım diyebilir bir falci. Ben böyle durumlarda diyordum. Nedeni de işte karşındaki insanın böyle çok saçma sapan dengesiz olaylar yaşamış olması olabilir. Direkt senden değil de fincandan ya da kartlardan enerji alamıyor demek ki kartlar ona hiçbir şey anlatmıyor ya da anlatmak iatemiyordur.Ama eger uygulama falcısıysa senin birilerine düşük puan verdiğini profilinde belki görüntülemiştir. Kendisine de düşük puan vermemen için sana enerjimiz uymadı diyebilir. Yani bunlar benim görüşüm tabii ki her falcinin bakim tarzı ve bu konudaki yorumu farklıdır
Etkilemek istemem çünkü sonradan kanallarını izlediğimde de bana uymamıştı.Eğer videoları seninle uyumluysa belki sana söyledikleri çıkar.
Benim için İrisle Tarot ve Tarot Dolu Yaşam'ın söyledikleri bazen özel açılım gibi neredeyse birebir uyuyor. Onların dedikleri başkasına çıkmasa dahi ben baktırmak isterim. O yüzden merak ediyorsan baktır bence.
Bende emin olamadim bakim konusunda. Videolari iyi gibi ama bi denesem mi diyorum. Bi de kesin kotu olur bosuna baktirmia olurum diyorum
Tarot dolu yaşam’ın videoları da bana uymuştu ama baktırdıktan sonra farkettim ki. Bakmadan ilişkimi ve olayları anlatan upuzun bi yazı istedi benden onları burdan birine de anlatsam o kişinin bana hayırlı olmadığını söyler zaten
Şu kadını konuşmasanız burda olur mu ne zaman ismi açılsa olan bana oluyor 2 3 sayfa açıklamalar günah keçisi olarak ban yemeler o kadar falcıya laf söyleniyor eleştiriliyor bi tek o eşşiz ulaşılamaz laf söylenmez oluyorNakta tellwe de mi acaba
Yaaçok haklısın. O neymiş öyle. Hiç bir şey bilmeden videolarında tutturabilen birinin özel bakım için detayın detayını istemesi komik bir durum
Bu şekilde protesto mesajları, Binnazın bir yerlerini daha çok kaldırır. Vayy beee, biz neymişiz yahu, KK bize yalvarıyor, diye düşünürler.Bir şey isteyeceğim. Şimdi burayı her gün 100 kişi okuyor en az okuyan herkez binnaz bize ulaşın kısmından çark olayını ve en önemlisi soru kısmını kaldırmaları ile ilgili şikayetini yazmalı.Çünkü geçen ay iki kere indirim yapmalarına rağmen bu ay indirimde yapmayım özellikleride kaldırdılar. Nasıl olsa bu enayiler her türlü para veriyor diye düşüşünüyor.Fal fiyatlarını maksimum 100 liraya çekseler kaldırmalarını anlarım tek soru ve çark olayını kimi 5 10 kredi ile tamamlayıp fal baktırıyor. Bizi şu an nasıl yolarız diye düşünüyorlar ama biz yüklenirsek geri adım atmaları muhtemel lütfen diyorum lütfen mesaj atın sitem edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?