- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
yiğit olayı her geçen an dahada büyüyor.şansa bakın tamda baktırmaya niyetlenmişken.artık telefonda bakım falan yapmaz o.
Yiğit online değil cancağızım,ama telde bakıyo.Bizde ist topicte öğrendik.Ama olaylar olmuş karmakarışık şeyler artık bakmaz telde sanırsam.Ay istihareyi yap şekercim vallahi ben senden çok merak ediyorum.yiğit kim cancağızım...hangi site ay aman işten güçten fala zaman bulamaz oldum.. Izmirde çok iyi bi falcı varmış.bugün adamın yanından geçtimde baktıramadım((( kısmet değilmiş o kadar yoğundum ki...
Ay bugün yarım kalan istihare çalışmalarımada devam edecem inşallah
Evet palamutum hastalıklarda görülen ruyalar yorumu tâbi tutulmuyo.kızlar istihare demişken,dün ve bugün felaket hastaydım.gece dermanım yoktu yasin okumaya.yattım uyuyana kadar mülk 14ü okudum aynı niyetle.yine benim eskiyi gördüm gibi hatırlıyorum.sanırım psikolojik ya:S
Yiğit online değil cancağızım,ama telde bakıyo.Bizde ist topicte öğrendik.Ama olaylar olmuş karmakarışık şeyler artık bakmaz telde sanırsam.Ay istihareyi yap şekercim vallahi ben senden çok merak ediyorum.
Ay canimsin yaparim bugun 3, gecem istiharede:))))
Yigit telde bakiyormus canlar ödemeyi nasil yapiyorsunuz birde ne kadara bakiyor
ne baktırmıştın canımyukarıda daimon adlı falcıdan bahsedilmişken ben de yorumda bulunayım.. Aralık gibi baktırdığım son fallardandı , şimdi okudum. en geç 8 haftaya kadar gündeme yeni bir şeylerin geleceğini bu yüzden sosyal çevremin falan değişeceğini söylemiş.. hiç hesapta yokken şubatta maalesef evden yurda çıkacağım.. ama tabi asıl sorumbu değildi, asıl olay için mart ayını verdi bakalım.
ne baktırmıştın canım
kızlar dışarı çıkmadan yazdım da yollanmamış herhalde:) akşamüstü kendimi kurban ediyorum dedikten sonra yiğite baktırdım.çok kesin ve emin konuşuyor.anda çok iyi değildi,biraz klothonun söylediklerine benzer şeyler söyledi. verdiği vade 1 ay. sürekli sorular soruyor bakalım görücez çok yüksek beklentiyle gitmeyin..
a baktırdım kızlar,yakaladım.Umarım çıkmaz.
naptın canım yorumladı mı?
Yorumlamış şekerim.
Hayatta en nefret ettiğim şeyi söylemiş.Yeni biriyle tanışcakmışım,ilk başta etkilenmeyecekmişim,zamanla sevecekmişim.Maddi durumu iyiymiş, mantıklı bulup evlenicekmişim.
Ben zamanla sevmek istemiyorum kardeşim, aşık olmak istiyorum. İşyerinde,arkadaş ortamında tanışabilirsin veya arkadaşın tanıştırabilir demiş.Eh zaten bu seçeneklerden biridir, geriye ne kalıyor?Ailenle de vakit gecircek demiş,ailemle farklı ülkelerde yaşıyoruz. Buralar sallamaydı bence,inanmadım.
Gelelim ana,anı bildiyse fena.Adamn kişiliğini hiç beğenmemiş, söylediiği her şey sinirimi bozdu.Haleh hanımla taban tabana zıt gitmiş.
Ay valla ben ilk kez duydum efsun ile haleh'i. daha yeni bakıp duruyorum bikaç gündür sitelere. Zıt mıydı yani söyledikleri birbiriyle tamamen? aile mevzusu pek mantıklı değil gibime geldi benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?