Binnaz Abla

yiğit olayı her geçen an dahada büyüyor.şansa bakın tamda baktırmaya niyetlenmişken.artık telefonda bakım falan yapmaz o.

yiğit kim cancağızım...hangi site ay aman işten güçten fala zaman bulamaz oldum.. Izmirde çok iyi bi falcı varmış.bugün adamın yanından geçtimde baktıramadım ((( kısmet değilmiş o kadar yoğundum ki...
Ay bugün yarım kalan istihare çalışmalarımada devam edecem inşallah

Yiğit online değil cancağızım,ama telde bakıyo.Bizde ist topicte öğrendik.Ama olaylar olmuş karmakarışık şeyler artık bakmaz telde sanırsam.Ay istihareyi yap şekercim vallahi ben senden çok merak ediyorum.

kızlar istihare demişken,dün ve bugün felaket hastaydım.gece dermanım yoktu yasin okumaya.yattım uyuyana kadar mülk 14ü okudum aynı niyetle.yine benim eskiyi gördüm gibi hatırlıyorum.sanırım psikolojik ya:S

Evet palamutum hastalıklarda görülen ruyalar yorumu tâbi tutulmuyo.

Ay canimsin yaparim bugun 3, gecem istiharede:))))

kızlar dışarı çıkmadan yazdım da yollanmamış herhalde:) akşamüstü kendimi kurban ediyorum dedikten sonra yiğite baktırdım.çok kesin ve emin konuşuyor.anda çok iyi değildi,biraz klothonun söylediklerine benzer şeyler söyledi. verdiği vade 1 ay. sürekli sorular soruyor bakalım görücez çok yüksek beklentiyle gitmeyin..

Palamut bende yiğide baktırmak istiyorum numarasını verirmisin bana lütfennn

Yigit telde bakiyormus canlar ödemeyi nasil yapiyorsunuz birde ne kadara bakiyor

yukarıda daimon adlı falcıdan bahsedilmişken ben de yorumda bulunayım.. Aralık gibi baktırdığım son fallardandı , şimdi okudum. en geç 8 haftaya kadar gündeme yeni bir şeylerin geleceğini bu yüzden sosyal çevremin falan değişeceğini söylemiş.. hiç hesapta yokken şubatta maalesef evden yurda çıkacağım.. ama tabi asıl sorumbu değildi, asıl olay için mart ayını verdi bakalım.

ne baktırmıştın canım

ne baktırmıştın canım

tarottu, ben baktığımda 5 tl idi şimdi 10 olmuş.. an durum analizi de fena değildi, ama yukarda yazılanlara bakınca da soru işaretleri oluyor tabi, gerçekleşecek dediği bir başka olaya da 3 hafta kaldı, bakalım olacak mı. olmazsa şayet asıl olay için martta beklentiye girmeme gerek kalmaz, paylaşırım burdan.

:44::44:
bende yiğitin telefon numarasını alabilir miyim?

naptın canım yorumladı mı?

Yorumlamış şekerim.

Hayatta en nefret ettiğim şeyi söylemiş.Yeni biriyle tanışcakmışım,ilk başta etkilenmeyecekmişim,zamanla sevecekmişim.Maddi durumu iyiymiş, mantıklı bulup evlenicekmişim.

Ben zamanla sevmek istemiyorum kardeşim, aşık olmak istiyorum. İşyerinde,arkadaş ortamında tanışabilirsin veya arkadaşın tanıştırabilir demiş.Eh zaten bu seçeneklerden biridir, geriye ne kalıyor?Ailecek de görüşeceksiniz demiş,ailemle farklı ülkelerde yaşıyoruz. Buralar sallamaydı bence,inanmadım.Yeni biriyle tanışcaksınların bana zaten hiçbiri tutmadı.

Gelelim ana,anı bildiyse fena.Adamn kişiliğini hiç beğenmemiş, söylediiği her şey sinirimi bozdu.Haleh hanımla taban tabana zıt gitmiş.

Son düzenleme:

Ay valla ben ilk kez duydum efsun ile haleh'i. daha yeni bakıp duruyorum bikaç gündür sitelere. Zıt mıydı yani söyledikleri birbiriyle tamamen? aile mevzusu pek mantıklı değil gibime geldi benim de

Ay valla ben ilk kez duydum efsun ile haleh'i. daha yeni bakıp duruyorum bikaç gündür sitelere. Zıt mıydı yani söyledikleri birbiriyle tamamen? aile mevzusu pek mantıklı değil gibime geldi benim de

Uzak gelecek genelde sallama olur zaten.

Sen buraya yeni düştün galiba kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…