Binnaz Abla

Hediye carkindan ziyade ben soru kismina sinir oldum zaten bana hep 5 kredi veriyolardi. Soru kismi cunku sesli ve yazili fal bakan yorumcular var kafa karistirici birsey soyleseler soru da soramiycaksin falda sigara tiryakiligi gibi ee napacagiz hadi bir daha mi fal at parayla ve bunu yapan olur. Bunu sordugumda yani karsilikli konusma veya chatla soru cevap seklinde artik demisler ya. Dedim yazili ve sesli fal vakan yorumculariniz var onlara aklimiza takilani nasil soracagiz tekrarmi fal bakacagiz musteri memnuniyeti nerde hersey parami oldu gibisinden cvp vermediler tabiki

Demek isteğim yağ çekmek değil sormak sitem ekmek sadece herkes aynı şeyi sorar sitem ederse geri adım atarlar 30 kere yazarım ama 31.de dönüş yapmak zorundalar bir şey daha farkettim Facebook a baktım açıklama var mı diye ordan da Binnaz ablaya sürekli yağ çeken günaydın diyen bir kitle var ne gerek var günaydın dediğinizde kredi mi verecek bedava

Ben sürekli farklı uygulamalar denedim. Binnazdan memnundum ama bu son değişiklikler beni de soğuttu. Ne kredi kazanma kaldı, ne de soru sorma olayı...
Ben Sihirly ile devam edicem bundan sonra. ilk falımı bedava gönderdim sesli cevap aldım. Luna'ya gönderdim Sihirly'de sesine baktım basirly deki eftelya :) Kredilerine baktım binnazla aynı fiyatlar, ama webden bonus kredi satın alınabiliyor o kısmını da beğendim. Hepsinden öte her gün ücretsiz kredi kazandırma seçenekleri var. Fala çok para harcadım biraz da onlar bize kazandırsınlar... Basirly vardı sanki onun yan ugulaması gibi ordaki yorumcuların bazıları burda da var ama daha uygun fiyatlısı... biraz kredilerim biriksin Duygu'ya göndericem ondan iyisini görmedim bugüne kadar...

Benden söylemesi kızlar bir deneyin derim...

Duygu dediginiz kim nerde bakiyor ay ben birde fali biraktim yeni isim duymaya goreyim

Bana sikayetinizi yonetimw iletecegiz diye cevap vermisler sadece

Duygu dediginiz kim nerde bakiyor ay ben birde fali biraktim yeni isim duymaya goreyim

Bağımlısı olabilirsin o yüzden deneme derim. Daha iyisini görmedim çünkü o kadar tutarlı ve o kadar içten yorumluyor ki kafelerdeki en iyileri bile sollar bence... Sihirly uygulamasında bakıyor canım

Bağımlısı olabilirsin o yüzden deneme derim. Daha iyisini görmedim çünkü o kadar tutarlı ve o kadar içten yorumluyor ki kafelerdeki en iyileri bile sollar bence... Sihirly uygulamasında bakıyor canım
Binnazda kimleri beğeniyordunuz? Ben sihirlyi hiç denemedim ama yükleyince 150 kredi geldi duygu dediğiniz 500 baktım da kredi alınıp denenebilir gibi geldi

Ne alakasi var ya istedigimi sorarim konudan haberim bile yok

Binnazda kimleri beğeniyordunuz? Ben sihirlyi hiç denemedim ama yükleyince 150 kredi geldi duygu dediğiniz 500 baktım da kredi alınıp denenebilir gibi geldi
Ben binnazda sizem sitareye baktırıyordum. sonra Duygu'ya rastladım bir kaç yerde en son uygulamalr arasında dolaşırken Sihirly uygulamasında denk geldim. uygulamayı ben çok beğendim çünkü sürekli kredi kazandırıyor. hep müşteriden almaya oynamıyorlar en azından kendileri de veriyor. bugün de bildirim geldi bana kredilerde indirim de yapmışlar indirim kupon kodu göndermişler. o yüzden ben beğendim. gelecek vaadediyor uygulama falcılar da iyi ama daha fazla falcı olabilirdi. umarım daha fazla eklerler ilerde

siz oranın reklamını yapıyorsunuz gibi

Ne alakasi var ya istedigimi sorarim konudan haberim bile yok
Şimdi o falcıyı eleştirdiğimizde veya falı patladığında veya yahut falını değersiz bulduğumuz vakit hemen buraya adminler aracılığı ile yazı gönderiyor ardından forumdan 2 3 kişi 1 2 haftalığına ban yiyor eleştirmek mümkün değil yani

Merak edip mesajlarina baktim,gecmistede Basirly’de Duygudan memnunum demis Basirly ile Sihirly’e sarmış sanırım arkadaş...
keşke duysalar da ekiplerine alsalar, falı bedavaya getirirdik. öyle düşünecek olursanız şu başlık altında yazılan yazıların %50 si binnaz reklamı yapıyor diyebilir miyiz?

Hiii ilgimc ben eskiden beri cok falci elestirdim ban yemedim sistem degismis olabilir ben uzun suredir yokum neyse , fal atmadigim icin degerlendirme yapamiyorum :/ nakta tellwedeki nakta mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…