Hediye carkindan ziyade ben soru kismina sinir oldum zaten bana hep 5 kredi veriyolardi. Soru kismi cunku sesli ve yazili fal bakan yorumcular var kafa karistirici birsey soyleseler soru da soramiycaksin falda sigara tiryakiligi gibi ee napacagiz hadi bir daha mi fal at parayla ve bunu yapan olur. Bunu sordugumda yani karsilikli konusma veya chatla soru cevap seklinde artik demisler ya. Dedim yazili ve sesli fal vakan yorumculariniz var onlara aklimiza takilani nasil soracagiz tekrarmi fal bakacagiz musteri memnuniyeti nerde hersey parami oldu gibisinden cvp vermediler tabikiBu şekilde protesto mesajları, Binnazın bir yerlerini daha çok kaldırır. Vayy beee, biz neymişiz yahu, KK bize yalvarıyor, diye düşünürler.
Hiç gerek yok. Çünkü birkaç falcısı hariç, öyle aman aman bir kalite yok. Çok gereksiz Binnaz'ın peşine düşmek, noolurr hediye kredi verin, indirim yapın, diye yalvarmak. Binnaz, velinimetlerine (Yani biz müşterilerine) bir saygı gösterip de, bir açıklama yapma ihtiyacı bile duymadan, bir gün küt diye sistemi değiştirdi.
Demek isteğim yağ çekmek değil sormak sitem ekmek sadece herkes aynı şeyi sorar sitem ederse geri adım atarlar 30 kere yazarım ama 31.de dönüş yapmak zorundalar bir şey daha farkettim Facebook a baktım açıklama var mı diye ordan da Binnaz ablaya sürekli yağ çeken günaydın diyen bir kitle var ne gerek var günaydın dediğinizde kredi mi verecek bedavaBu şekilde protesto mesajları, Binnazın bir yerlerini daha çok kaldırır. Vayy beee, biz neymişiz yahu, KK bize yalvarıyor, diye düşünürler.
Hiç gerek yok. Çünkü birkaç falcısı hariç, öyle aman aman bir kalite yok. Çok gereksiz Binnaz'ın peşine düşmek, noolurr hediye kredi verin, indirim yapın, diye yalvarmak. Binnaz, velinimetlerine (Yani biz müşterilerine) bir saygı gösterip de, bir açıklama yapma ihtiyacı bile duymadan, bir gün küt diye sistemi değiştirdi.
Bir şey isteyeceğim. Şimdi burayı her gün 100 kişi okuyor en az okuyan herkez binnaz bize ulaşın kısmından çark olayını ve en önemlisi soru kısmını kaldırmaları ile ilgili şikayetini yazmalı.Çünkü geçen ay iki kere indirim yapmalarına rağmen bu ay indirimde yapmayım özellikleride kaldırdılar. Nasıl olsa bu enayiler her türlü para veriyor diye düşüşünüyor.Fal fiyatlarını maksimum 100 liraya çekseler kaldırmalarını anlarım tek soru ve çark olayını kimi 5 10 kredi ile tamamlayıp fal baktırıyor. Bizi şu an nasıl yolarız diye düşünüyorlar ama biz yüklenirsek geri adım atmaları muhtemel lütfen diyorum lütfen mesaj atın sitem edin.
Duygu dediginiz kim nerde bakiyor ay ben birde fali biraktim yeni isim duymaya goreyimBen sürekli farklı uygulamalar denedim. Binnazdan memnundum ama bu son değişiklikler beni de soğuttu. Ne kredi kazanma kaldı, ne de soru sorma olayı...
Ben Sihirly ile devam edicem bundan sonra. ilk falımı bedava gönderdim sesli cevap aldım. Luna'ya gönderdim Sihirly'de sesine baktım basirly deki eftelya :) Kredilerine baktım binnazla aynı fiyatlar, ama webden bonus kredi satın alınabiliyor o kısmını da beğendim. Hepsinden öte her gün ücretsiz kredi kazandırma seçenekleri var. Fala çok para harcadım biraz da onlar bize kazandırsınlar... Basirly vardı sanki onun yan ugulaması gibi ordaki yorumcuların bazıları burda da var ama daha uygun fiyatlısı... biraz kredilerim biriksin Duygu'ya göndericem ondan iyisini görmedim bugüne kadar...
Benden söylemesi kızlar bir deneyin derim...
Bana sikayetinizi yonetimw iletecegiz diye cevap vermisler sadeceBir şey isteyeceğim. Şimdi burayı her gün 100 kişi okuyor en az okuyan herkez binnaz bize ulaşın kısmından çark olayını ve en önemlisi soru kısmını kaldırmaları ile ilgili şikayetini yazmalı.Çünkü geçen ay iki kere indirim yapmalarına rağmen bu ay indirimde yapmayım özellikleride kaldırdılar. Nasıl olsa bu enayiler her türlü para veriyor diye düşüşünüyor.Fal fiyatlarını maksimum 100 liraya çekseler kaldırmalarını anlarım tek soru ve çark olayını kimi 5 10 kredi ile tamamlayıp fal baktırıyor. Bizi şu an nasıl yolarız diye düşünüyorlar ama biz yüklenirsek geri adım atmaları muhtemel lütfen diyorum lütfen mesaj atın sitem edin.
Duygu dediginiz kim nerde bakiyor ay ben birde fali biraktim yeni isim duymaya goreyim
Binnazda kimleri beğeniyordunuz? Ben sihirlyi hiç denemedim ama yükleyince 150 kredi geldi duygu dediğiniz 500 baktım da kredi alınıp denenebilir gibi geldiBağımlısı olabilirsin o yüzden deneme derim. Daha iyisini görmedim çünkü o kadar tutarlı ve o kadar içten yorumluyor ki kafelerdeki en iyileri bile sollar bence... Sihirly uygulamasında bakıyor canım
Ne alakasi var ya istedigimi sorarim konudan haberim bile yokŞu kadını konuşmasanız burda olur mu ne zaman ismi açılsa olan bana oluyor 2 3 sayfa açıklamalar günah keçisi olarak ban yemeler o kadar falcıya laf söyleniyor eleştiriliyor bi tek o eşşiz ulaşılamaz laf söylenmez oluyor
Ben binnazda sizem sitareye baktırıyordum. sonra Duygu'ya rastladım bir kaç yerde en son uygulamalr arasında dolaşırken Sihirly uygulamasında denk geldim. uygulamayı ben çok beğendim çünkü sürekli kredi kazandırıyor. hep müşteriden almaya oynamıyorlar en azından kendileri de veriyor. bugün de bildirim geldi bana kredilerde indirim de yapmışlar indirim kupon kodu göndermişler. o yüzden ben beğendim. gelecek vaadediyor uygulama falcılar da iyi ama daha fazla falcı olabilirdi. umarım daha fazla eklerler ilerdeBinnazda kimleri beğeniyordunuz? Ben sihirlyi hiç denemedim ama yükleyince 150 kredi geldi duygu dediğiniz 500 baktım da kredi alınıp denenebilir gibi geldi
siz oranın reklamını yapıyorsunuz gibiBen binnazda sizem sitareye baktırıyordum. sonra Duygu'ya rastladım bir kaç yerde en son uygulamalr arasında dolaşırken Sihirly uygulamasında denk geldim. uygulamayı ben çok beğendim çünkü sürekli kredi kazandırıyor. hep müşteriden almaya oynamıyorlar en azından kendileri de veriyor. bugün de bildirim geldi bana kredilerde indirim de yapmışlar indirim kupon kodu göndermişler. o yüzden ben beğendim. gelecek vaadediyor uygulama falcılar da iyi ama daha fazla falcı olabilirdi. umarım daha fazla eklerler ilerde
Aynı şeyi düşünüyorum.siz oranın reklamını yapıyorsunuz gibi
Şimdi o falcıyı eleştirdiğimizde veya falı patladığında veya yahut falını değersiz bulduğumuz vakit hemen buraya adminler aracılığı ile yazı gönderiyor ardından forumdan 2 3 kişi 1 2 haftalığına ban yiyor eleştirmek mümkün değil yaniNe alakasi var ya istedigimi sorarim konudan haberim bile yok
Ben yükleyip baktım neymiş diye şu basirly uygulaması vardı ya bir ara oradaki falcılar var galiba bi kaç tanesinin adını biliyorum ordan öyle bi çıkarım yaptım:))Aynı şeyi düşünüyorum.
İsim de aynı gibi zaten :))Ben yükleyip baktım neymiş diye şu basirly uygulaması vardı ya bir ara oradaki falcılar var galiba bi kaç tanesinin adını biliyorum ordan öyle bi çıkarım yaptım:))
Merak edip mesajlarina baktim,gecmistede Basirly’de Duygudan memnunum demissiz oranın reklamını yapıyorsunuz gibi
keşke duysalar da ekiplerine alsalar, falı bedavaya getirirdik. öyle düşünecek olursanız şu başlık altında yazılan yazıların %50 si binnaz reklamı yapıyor diyebilir miyiz?Merak edip mesajlarina baktim,gecmistede Basirly’de Duygudan memnunum demisBasirly ile Sihirly’e sarmış sanırım arkadaş...
Hiii ilgimc ben eskiden beri cok falci elestirdim ban yemedim sistem degismis olabilir ben uzun suredir yokum neyse , fal atmadigim icin degerlendirme yapamiyorum :/ nakta tellwedeki nakta miŞimdi o falcıyı eleştirdiğimizde veya falı patladığında veya yahut falını değersiz bulduğumuz vakit hemen buraya adminler aracılığı ile yazı gönderiyor ardından forumdan 2 3 kişi 1 2 haftalığına ban yiyor eleştirmek mümkün değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?