Binnaz Abla

kizlarr merhabaa basligi gördüm geldim içeriği okumadim cunku cok uzun kahve tarot vs bakmayi bilen varsa bana ozelden yazabilir mi lütfen bakılmıyorsa da en iyi cikan falcilari yazar misiniz

%30 indirim için mi bildirim göndermişler, büyük sürpriz falan ahahah. Sevgili Binnaz Fal çalışanları, millet fal kıtlığı içinde birbirini mi yiyor sanıyorsunuz bilmiyorum ama size yüzlerce lira para dökerek kredi alan insanların zaten durumları iyidir anlatabildim mi, %30 indiriminiz olmasa da olur onlar için yani. :) %50 indirim yapsanız yine hadi bir derece. Son kredilerimi de birine atarım öylesine, 320 kredim mi ne var. Artık bu uygulamayla daha da işim olmaz. Bu zamana kadar hiç kredi satın alarak fal baktırmışlığım yoktu zaten, hep biriktirerek.

arkadaşlar oneride bulunabilir misin fal icin en uygunu en cok bileni hangisi

Elma ile armutu karıştırıp bizi hedef gösterdiğiniz için teşekkür(!) ederiz.

Falcı eleştirdi diye kimse ceza almıyor öncelikle bunu anlayın. İstediğiniz falcıyı eleştirebilirsiniz, fakat eleştirirken kelimelere dikkat etmelisiniz. Bırakın falcıyı hiç bir şahsa dolandırıcı, beş para etmez gibi kelimeler kullanamazsınız.

Kişilik haklarına saldırı yaparsanız ceza alırsanız. Bu sadece buraya değil tüm site geneline ait bir kuraldır.

Ayrıca her falcı hakkında konuşuyorsunuz biz de üye olmalarına izin vermediğimiz için cevaplarını yazılı gönderip buradan bizim aracılığımız ile paylaşacağımızı ifade ediyoruz.

Bunun neyi sizi rahatsız etti ?

Konuyu anlamadan yorum yapmak sizin yazdığınız olsa gerek.

Burada hakaret etmeden bir falcıyı eleştirdim de ceza aldım diyen var mı ? YOK

Kaleminizin ayarı yok yazmak için yazmışsınız işte ....

Mümkün değilmiş, siz fal baktırırken kahve içtiğinize emin misiniz ? İnanın yan etkileri hiç iyi değil....

Falcıları sevmem hatta hiç haz almam. Lakin evine ekmeğini bu yolla götürenlerin yaptığı işe böyle çöp derseniz ceza alırsınız. İnsanların ekmeğine laf söyleyemezsiniz. İşte sizde ki sorun bu; siz keyif için fal baktırırken onlar ailesini geçindirmek için fal bakıyor. Bu detaylar beni çok bağlamıyor ama kimseye veya yaptığı işe çöp diyemezsiniz.

Onlar çöpse, sizde o çöplüğün içindesiniz...

Hayır işin komik tarafı mesajınızı beğenen 4 üyenin üçü falcı diye rapor edilmiş : ) ve hiç ceza almamışlar.

Böyle bir şey yazdığın için teşekkür ederim. Biz ceza aldığımız vakit siteye giremiyoruz. Cezamız bitince gelen kutusuna girip orda ki uyarıyı görüyoruz. Benim isteğim o zamanda bana adminlerin veya moderatörlerin şu an yazdığınız şekilde bir mesaj atıp böyle yapmamalısınız şundan dolayı şeklinde yazılsa hiç şu an bir şey demezdim.

Onlar ekmek götürüyorda aramızda da ekmek götürenler var. Bazen kopyalaya yapıştır veya cinsiyet yanlışlığı tekrar baktırayım diye geçiştirme durumlar oluyor. Böyle kişilere de laf söylemeyin diyorsanız söylemeyiz.

Daha önce de açıkladım her falın yanında çöp kutusu simgesi bulunuyor. İşimize yaramadığı an simgeye tıklanıp siliniyor. O yüzden sadece 1 falcıya değil çıkmayan patlayan tüm fallara öyle dedim ama sadece o falcıya laf etmişim gibi görüldü. 2.cezamdan sonra neden ban yediğimi anladım. Gene tekrar ediyorum bana özelden ya böyle böyle demişsin hoş değil ablacım bak şundan dolayı diyemezsin deseydiniz kesinlikle yazmazdım zaten özür diledim sonralardan farkedince umarım hep böyle bana veya başkalarına açıklama yaparsınız mümkün oldukça Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bi sey sorcam haleh cetiner nasil bi de cok yuksek krediye bakan bi suru burada denk gelmedigim isim var. Onlar nasil

Bi sey sorcam haleh cetiner nasil bi de cok yuksek krediye bakan bi suru burada denk gelmedigim isim var. Onlar nasil

Her yüksek fiyattan bakan iyi değil. Bazıları fiyatlarıyla çok oynuyor. Gündüz 3te 1000 krediye bakanı gece 300 kredide falan görebiliyorsunuz. Fiyatı bir kıstas değil. Falcılar için de bu konu içinde üstteki arama çubuğuna falcının ismini yazarak arama yapabilirsiniz burada tek tek sormak yerine.

Baktim zaten o sekilde cok yoeum gormedim. Her fiyati yuksek olanin iyi olmadigini bildigim icin buraya sormak geregi duydum. Bir de bu topik bu yuzden var. Guncel olarak kim nasil sorabilmek icin.

Kızlar bugün fal baktırma konusunda tereddüte düştüm Kadir Gecesi olduğu için zten günah yaptığımız şey birde iyi falcılar ruhani varlıklardan destek alıyor o yüzden onlarında yanılma ihtimali var nasıl olsa indirimden kredi aldık yarın baktırsak daha iyi olur gibi?

Seni gördüm yazmak istedim. Nasılsın? Nerelerdeydin, özlemişim :)
ya ben de özledim baktım aylar olmuş iş bulma hayatımı değiştirme yolundaydım ikisi de oldu çok şükür kızları özledim ama sistem çok hızlı değişiyor ya farklı isimler gördüm aksiyonu değişmemiş ama siz napıyosunuz nasılsınız

Az once uygulamaya girdim, yeni bildirimlar gorunuyordu, uygulamayi acar acmaz 5 kredi hesabiniza yuklendi seklinde pop-up mesaji aldim! Kredi hareketlerinde, sebep "bonus" olarak belirtilmis. Lutfetmisler, simdi bi de ben bu bes krediyi harca harca bitiremem Bakalim uygulamaya yarin girdigimde ne olacak, merakla bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…