Seni gördüm yazmak istedim. Nasılsın? Nerelerdeydin, özlemişim :)Hiii ilgimc ben eskiden beri cok falci elestirdim ban yemedim sistem degismis olabilir ben uzun suredir yokum neyse , fal atmadigim icin degerlendirme yapamiyorum :/ nakta tellwedeki nakta mi
30% indirim var, bu mu bayram sürprizi imiş peh
Valla Binnaz, mübarek bayramı da önemsemiyor galiba:))) İnsan bayram hürmetine en az %50 indirim yapardı.30% indirim var, bu mu bayram sürprizi imiş peh
Bayramda %50 gelirse son kez kredi alir fal atarim demistim o da olmadi%50 de değil
Şimdi o falcıyı eleştirdiğimizde veya falı patladığında veya yahut falını değersiz bulduğumuz vakit hemen buraya adminler aracılığı ile yazı gönderiyor ardından forumdan 2 3 kişi 1 2 haftalığına ban yiyor eleştirmek mümkün değil yani
Böyle bir şey yazdığın için teşekkür ederim. Biz ceza aldığımız vakit siteye giremiyoruz. Cezamız bitince gelen kutusuna girip orda ki uyarıyı görüyoruz. Benim isteğim o zamanda bana adminlerin veya moderatörlerin şu an yazdığınız şekilde bir mesaj atıp böyle yapmamalısınız şundan dolayı şeklinde yazılsa hiç şu an bir şey demezdim.Falcıları sevmem hatta hiç haz almam. Lakin evine ekmeğini bu yolla götürenlerin yaptığı işe böyle çöp derseniz ceza alırsınız. İnsanların ekmeğine laf söyleyemezsiniz. İşte sizde ki sorun bu; siz keyif için fal baktırırken onlar ailesini geçindirmek için fal bakıyor. Bu detaylar beni çok bağlamıyor ama kimseye veya yaptığı işe çöp diyemezsiniz.
Onlar çöpse, sizde o çöplüğün içindesiniz...
Ben bir defa baktirmistim cikmadiBi sey sorcam haleh cetiner nasil bi de cok yuksek krediye bakan bi suru burada denk gelmedigim isim var. Onlar nasil
Bi sey sorcam haleh cetiner nasil bi de cok yuksek krediye bakan bi suru burada denk gelmedigim isim var. Onlar nasil
Baktim zaten o sekilde cok yoeum gormedim. Her fiyati yuksek olanin iyi olmadigini bildigim icin buraya sormak geregi duydum. Bir de bu topik bu yuzden var. Guncel olarak kim nasil sorabilmek icin.Her yüksek fiyattan bakan iyi değil. Bazıları fiyatlarıyla çok oynuyor. Gündüz 3te 1000 krediye bakanı gece 300 kredide falan görebiliyorsunuz. Fiyatı bir kıstas değil. Falcılar için de bu konu içinde üstteki arama çubuğuna falcının ismini yazarak arama yapabilirsiniz burada tek tek sormak yerine.
ya ben de özledim baktım aylar olmuş iş bulma hayatımı değiştirme yolundaydım ikisi de oldu çok şükür kızları özledim ama sistem çok hızlı değişiyor ya farklı isimler gördüm aksiyonu değişmemiş amaSeni gördüm yazmak istedim. Nasılsın? Nerelerdeydin, özlemişim :)
Haleh cetinerden gecen sene yorum almistim hicbir seyi bilemedi bende acikcasi, dedikleri de cikmadi o yuzden ben sahsen tavsiye etmemBi sey sorcam haleh cetiner nasil bi de cok yuksek krediye bakan bi suru burada denk gelmedigim isim var. Onlar nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?