Binnaz Abla

Canim yüklenen kredi geçen aydan baktirdigin fallarin hediyesi ay bitti diye

Kızlar merhaba
Şöyle iyi bir falcı arıyorum
İsim verebilir misiniz ya
Çok uzun zamandır baktırmadım

Canim yüklenen kredi geçen aydan baktirdigin fallarin hediyesi ay bitti diye
Ben sildim uygulamayi ya. Baktirmayagim artik bu fiyatlarla. Zaten cogu yalan olmus bile. Aklimds 2 kisi var onlara da temmuzdan sonra baktiracagim o kadar. Coo zorlamaya gerek yok galiba binnazi da. O kadar paraya hicbi sey olmamis

Ben sildim uygulamayi ya. Baktirmayagim artik bu fiyatlarla. Zaten cogu yalan olmus bile. Aklimds 2 kisi var onlara da temmuzdan sonra baktiracagim o kadar. Coo zorlamaya gerek yok galiba binnazi da. O kadar paraya hicbi sey olmamis
Binnazda biriken kredi var dün kızdığım için indirimli kredi almadım. Benimde orda beğendiğim 2 yorumcu var bende bundan sonra başka sitelere yönelirim keşke bırakabilsem ama zor

falsepeti yağmur'un dediği bir şey oldu. fal attığımda çok düşük bi ihtimaldi hatta, ama dediği gibi oldu.

Arkadaşlar birazdan kahve icmeyi düşünüyorum en iyi falci/fal uygulamasını soyler misiniz ya da anlayan varsa bakar mi

Bugün Elfin Demet denk getiren var mı 3 kere girmiş denk getiremedim hiç 1500 kredi bir de 5 fal baktı çıktı ya da hangi saatler girdiğini biliyor musunuz?

Bugün Elfin Demet denk getiren var mı 3 kere girmiş denk getiremedim hiç 1500 kredi bir de 5 fal baktı çıktı ya da hangi saatler girdiğini biliyor musunuz?
1500 tl vereceksin soru hakkında yok. Telefon fallari bu saatten sonra daha iyi gibi tabi bu benim fikrim

Ya bir de ali yollarken yazi yaziyoruz ya oturumun suresi bittigi anda tekrar uzatmak ister misiniz ibaresini dahi kaldrimslar pat kapanio oturum bir daha yakalarsan ne mutlu. Her seyi kaldırmışlar soru, oturum, kredi her seyi. Yeter ya napmaya calisio bunlar. Sanku bana falcilari da falci olsa bari iyice bitti binnaz. Bi taraflari kalkti. Ben madem kredi alamiyorum bir daha biriktirrmiceme gore son krediyi vasatbirine harcadim gitti. Binnaz bitmiştir.!

Kızlar kafam allak bullak oldu iyice
Binnazda elfin pelin ares zümra doğa çağrı bilgin emre inal ve birkaç kişi fal sepeti mısırlı talia buğra telwee de yeşilçingene hep çocuk senden hoşlanıyor dedi ama yine telweede uyumsuz ile falsepeti yağmur sadece arkadaş olarak görmüş başka biriyle konuşuyor dedi iyice allak bullak oldum yardım edin

Burda okuduklarıma göre arkadaş olarak görmüş vs yorumunu yapan kişilerden en azından yağmur için falları çıkar vs gibi bir şey hatırlamıyorum. Hatta aklımda genelde olumsuz yorum yapan biri ama dedikleri de fos çıkan biri gibi kalmış. Siz enerjinizin tuttuğu kişiyi hissetmişsinizdir. Onu baz alın. Zaten insan çok içinde bi yerde gerçekten hisseder karşısındaki kişi ondan hoşlanmış mı arkadaş olarak mı görmüş. O hissi de dinleyin derim. Fal yani sonuçta bunlar kafanızı çok karıştırmasın. Ne karalar bağlayın ne havalara uçun.

Onun bana ilgisi var diye hissetmiştim ondan hoşlandım sonra aramıza soğuklukla girdi mayıs 14ten sonra iyice koptuk hiç konuşmadık eski anılarımıza bakıyorum nasıl bu hale geldik diye şaşıp kalıyorum
Yani bilmiyorum bana ilgisi var mı yok mu artık iyice allak bullak uyumsuz ve yağmur sadece arkadaş olarak görmüş seni sen yanlış anlamışsın diyor diğerleri karşılıksız değil sadece çekinceleri var hayatıyla ilgili sıkıntıları var şuan ilişki sorumluluğuna hazır değil cart curt diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…