Binnaz Abla

Bilmiyorum bu fallar bitirdi iyice beni ya gerçekle yüzleşemiyorum kabul etmiyorum sürekli bir umut bu yukarıdaki falcılardan çıkan çıkmayan lütfen yazsin artık aklimı kaybedeceğim

Siz biliyotmusunuz suan hayatind biri olup olmadigini en azindan ondam cikarim yapabilirsiniz

Siz biliyotmusunuz suan hayatind biri olup olmadigini en azindan ondam cikarim yapabilirsiniz
Bana 1.5 yıldır kimseyle konuşmadığını hayatında biri olmadığını söyledi hep ayın 14ündr bir kopuş yaşadık ondan beri bilmiyorum biri var mı yok mu ama bu 1.5yılda fal baktırdığım zaman konuştuğu kızlar var diyen de oldu böyle laf arasında sorduğumda hep gülerek yalnız değilsem neden tek başımayım felan diyordu konuştuğum kimse yok diyordu

Yani çok saçma bir durumdayım eğer konuştuğu biri varsa hayatında aklında bir başkası varsa beni sadece arkadaş olarak görüyorsa neden gizlesin açıkca söylerdi diye düşünüyorum ama bilmiyorum gerçekten kaçma isteği mı bu bilemiyorum

Ben binnazda biriktirdiğim kredilerimle son kez nil güneşe attım. Birikeni kullanıp uygulamayı silmek için. Bana aşırı pembeci gibi geldi, bilemiyorum. Karşı tarafın hayatında başka bir kadın enerjisi var ama dedi şüpheye düşürdü biraz. İnanıp inanmama arasında kaldım nil için

Belki arkadaş olarak görüyordu ama sizin de başka türlü, arkadaşlık dışında bir şey anlamadığınızı düşündüğü için açıklama yapma gereği duymamıştır. Aranızda geçen konuşmaları, arkadaşlığınızın veya ilişkinizin boyutunu bilmediğimiz, sizi ve karşı tarafı tanımadığımız için buna zaten yorum yapamayız. Belki bir sürü kişiyle zaman geçirmek için öylesine konuşan biridir belki de gerçekten arkadaşlıktan başka amacı yoktur bunu bilemeyiz çünkü tanımıyoruz e haliyle yorumda yapamayız.

Tabikide hani sizden beklediğim falcıları yorumlamanız daha önce fal baktırdıysanız zümra elfin ares doğa emre inal pelin çağrı bilgin Kemal devrim mısırlı talia yeşilçingene ve başka falcılar hisleri var diyor tek uyumsuz ile yağmur bana hisleri yok arkadaş olarak gördü dedi daha önce fal baktıranlar yorum yaparsa hangisinin daha iyi olduğuyla ilgili

ben binnazda hiç baktırmadım, falsepetinde de buğra hiç tutturamadı, talia gelecekle alakalı küçük bi detayı bildi. yağmur aylar önce baktırdığımda çok zıt şey söylemişti, geçen attığımda baya tutturdu. fal işinin tamamen falcıyla senin arandaki enerjinin uyuşmasına bağlıyorum ve sana bakan falcıların %90ı aynı şeyi söylüyosa muhtemelen hoşlanıyodur kuzum.
ben geçen sene baktırdığımda senin gibiydi. çoğu geri dönecek dedi, birkaçı unutmuş bile dedi. ve döndü. yani sana diyeceğim çocuğa nasıl davrandığına dikkat et yeter. bu konuda falsepeti nesibe bana çok tavsiye vermişti. onun dediklerini yaptıktan sonra arkadaşça olan takılmalarımız onun isteğiyle yeniden sevgililiğe dönmüştü. şu an da onun dediğini yapıyorum ve 2 gündür konuşmaya başladık.
kısacası hoşlanıyodur kafana çok takma. hayır diyenlere de odaklanıp olumsuza çağırma

Ben

Nesibe bana da hoşlanıyor sadece hayatı belirsiz o yüzden ciddi ilişki istemiyor ama seni kaybetmekte istemiyor felan dedi çoğu falcı gibi ben de hoşlandığını düşünmek istiyorum çoğu öyle dedi diye inanmak istiyorum bir nebze rahatlattın beni gerçekten umarım güzel olur her şey çok teşekkür ederim

Bu arada alex’i denemediysen tavsiye ederim, hisli birisi bence. O da ne yapman gerektiği hakkında yardımcı oluyor ve realist biri

Nil gunesin ilk falindan bir sey daha dedigi gibi oldu. Hic baktirmayanlar deneyebilir. Ikinci fali da bi o kadar kötüydü. 7 dakikada dogru duzgun bi sey demedi bile

Telefon fallarinda da zaman onu da sorayim derken bir dunya kresi yiyor üstune. Ben zumraya baktirmistim oyle. Butun kredilerim bitince kapandi
Canım bende senin gıbı düşünüyordum ama şu aşamada telefon falı daha iyi seçenek ayrıca ben tam fal tutarı kadar alıyordum.Suan binnaza gıcığım kredi var ama beklemedeyim

Ilk defa farkli birinden bahsedecegim ama boyle bir durum benimde var hani herseyimi bilen birisi bazen arkadastan farkli hissediyor gibi geliyor zaten ikidir gorusmemizde fln cok farkli bir enerji var arada ama hani bir diyorum arkadas gibi yok ya bir diyorum degil bazen insan boyle oluyor

Ben 1.5yıldır böyleyim doğum günlerine önem vermez geçen yıl bana sürprizler yapmıştı annem seni çok merak ediyor tanıştırayım dedi bu martta ya da tavırları eskiden hoşlanıyor gibiydi aramıza bir soğukluk girdi sonra toplayamadık benim de hatalarım oldu en son geçen açıldım bir kıskançlık yaptıktan sonra bana bunları yüzyüze konuşalım beklemiyordum hiç felan dedi ve öyle kaldı

Nil gunesin ilk falindan bir sey daha dedigi gibi oldu. Hic baktirmayanlar deneyebilir. Ikinci fali da bi o kadar kötüydü. 7 dakikada dogru duzgun bi sey demedi bile
Bana da ilk falında cok degil ama ikinci falında soyledigi seyler olmustu tabi gelecek ongorusunun olacagına inanmıyorum o kısımda yanıldı ama anlık bildi bir cok seyi.

Elfine dün denk getirdim yeni dinledim yorumunu köyde net çekmiyor du tam begenmedim gibi tekrar dinlemek istemiyorum dinlersem yazarım soru hakkı yok diye detay vermiştim karma karışık geldi detayda verdiğim bir şeyi yanlış anlamış fal zaten komple olumsuz çıkmış soru hakkı olmadığı için de tekrar soramadım artık fal baktırmam hediye olayı kalktığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…