- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Zümraya en son nisanda atmistim,hic bu kadar kötü bakmamıştı..O kadar saçma bir fal bakmışki,bugun yine dinledim,bir sürü kötü şey sıralayıp uyarmış hiçbiride olmadi..Ustelik gecmiste surekli savundugu birseyin tersini savunmus ama o da olmadi.Boş yere hem para hem enerji cekiyorlar resmen..Binnazin hediye kredisini kullanip iliskimi kestim dun gece komple..Ares ve nile attim..Allah bir daha bulaştırmasın diyorumTelefon fallarinda da zaman onu da sorayim derken bir dunya kresi yiyor üstune. Ben zumraya baktirmistim oyle. Butun kredilerim bitince kapandi
O krediye biraz zor birini onermek..Nilin katinasi iyidir,Aslıhan yılmaz da tarot olabilir,bir miktar hissi vardı,cok baktırınca cılkı çıkmıştı gerci ama dusuk kredililer icin ilk kez atacaksan denenebilirKızlar 470 kredim var birine kahve atayım da bitsin kapatayım uygulamayı diyorum. Kimi tavsiye edersiniz? Tarot, katina falan da olur gerçi. Öyle mükemmel öngörülü birini beklemiyorum, özenli baksın yeterli.
Canım alexe attım dedi ki sana karşı hisleri var aranızda bir çekim var şuan sarsılmış durumdasınız ama toplayacak felan dedi Alex umarım çıkar falıBu arada alex’i denemediysen tavsiye ederim, hisli birisi bence. O da ne yapman gerektiği hakkında yardımcı oluyor ve realist biri
Bİldiği şeyler oldu mu gelecekle ilgili?Kimse burada pek beğenmemiş ama ben falsepetinde Senanuru cok iyi buldum.Iki uc defa attim ve hep binnazdaki en iyilerle paralel konustu.Kahve attım yalnız ben surekli
Gelecek icin henuz beklemede ama anı guzel bildiBİldiği şeyler oldu mu gelecekle ilgili?
O krediye biraz zor birini onermek..Nilin katinasi iyidir,Aslıhan yılmaz da tarot olabilir,bir miktar hissi vardı,cok baktırınca cılkı çıkmıştı gerci ama dusuk kredililer icin ilk kez atacaksan denenebilir
Arkadaşım binnazda soruyorsan fiyatlar öyle pahalı ki önermiyorum çünkü enerji meselesi telvede soruyorsan yeşil çingene iyidir fiyatı da düşükArkadaşlar en iyi kahve tarot ne olursa artik onerdiginiz var mii uygulama veya ücretli?
Bana bi cogu temmuz agustos hatta 10. Ay dedi. Bi nil bayrama kadar boyle olacak demis oldu da. Ben cozemedim iyi mi kotu mu faliBana da ilk falında cok degil ama ikinci falında soyledigi seyler olmustu tabi gelecek ongorusunun olacagına inanmıyorum o kısımda yanıldı ama anlık bildi bir cok seyi.
Anda iyi mi peki senanur?Kimse burada pek beğenmemiş ama ben falsepetinde Senanuru cok iyi buldum.Iki uc defa attim ve hep binnazdaki en iyilerle paralel konustu.Kahve attım yalnız ben surekli
Geçen Eylül baktırmıştım Senanur’a geçmişe dair bilmiş ama gelecek her zamanki gibi tırtKimse burada pek beğenmemiş ama ben falsepetinde Senanuru cok iyi buldum.Iki uc defa attim ve hep binnazdaki en iyilerle paralel konustu.Kahve attım yalnız ben surekli
Önce sartli fal sonra bi tane olumlu bi sey yokikisinde de iyi anladığım kadarıyla. Yani iyiden anladığın olumsuzluksabence kahve falı her zaman daha iyi sonuç veriyor bakmasını bilen için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?