Zevk alıyorlar insanı karartmaktan bacımÖnce sartli fal sonra bi tane olumlu bi sey yokask icin de kariyerim icin de butun olumsuzluklari dizmis
Binnazin hediye carkini ve ilave soruyu kaldirmasi sadece %30 indirim yapmasi tam zamaninda olmus. Yoksa bütun parami krediye yatirip butun tatil boyunca bosluktan fal baktirirmisim
Merhaba iyi bayramlar önceliklekızlar merhaba bu başlığa yorum yapabilmek için üye oldum ve üyeliğim onaylanır onaylanmaz fal deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum
Hoşlandığım kişinin istek atmasına rağmen birbuçuk ay boyunca adım atmaması ve benim bunu bu süre boyunca aklımdan çıkaramamdan dolayı(normalde de herşeyi kafaya takan biriyim ama bu sefer sosyal hayatım sıfıra inecek kadar takmıştım) binnaza fal atma kararı aldım toplamda 4 fal 3 falcı deneyimim oldu
sırayla
mehmet yıldızsüren-kahve
eylül acar-tarot
doğa dan-katina
eylül acar-tarot
hepsine bu çocukla bir ilişki yaşamam gerektiğini ama olumlu olumsuz her yoruma açık olduğumu söylemiştim
mehmet yıldızsürren 10 gün içinde adım atacak iki hafta sonra da yüz yüze iletişim olacak dedi net tarih verdi 10 gün içinde evet adım attı(adımcık desek daha doğru olur) ama dediği tarihte yüzyüze görüşmedik zaten bu kadar net tarihlerin çıkmasını beklemem
eylül acar ilk gidişimde çocuğun aklında olduğumu bu yaz aylarında ilişkimizin olabileceğini söyledi adım atmamı da söyledi ayrıca benden emin olması için
ben dayanamadım bir de çok övülen doğaya baktırdım bana hayatında bir kadın olduğunu(tam ilişki değil ama bir konuşuyorlar bir konuşmuyorlar dedi) ve bana bir adım atacağını ama devamının olmayacağını söyledi ben olumsuz yoruma açığım demiştim ama birden öyle deyince içime bişey oturdu sanki bir de bu kadar övülen bir falcı iken.tekrar bir de ben açayım dedi ben öyle kalınca. ve yine aynı şeyler çıktı bu çocuğun aklında olmadığımı söyledi adım atsa bile ilişkiniz olmayacak dedi ama su grubu bir burç görüyorum dedi çok heyecanlanacakmışım kapatırken de inşallah benim dediklerim çıkmaz dedi artık nasıl sesimden anladıysa hayal kırıklığımı bu arada her ne derse desin sırf kredim gitmesin diye lafı uzatmadan söyledi teşekkür edemedim kendisine silmiştim zaten hemen falı
doğa dana baktırdığım gün akşamı direk eylül acara yazdım dedim böyle böyle sizden sonra gittiğim falcı bana olumsuz dedi bana direk seçtiğim kartlarda bu kişinin beni düşündüğünü ve 1buçuk ay içinde adım atacağını söyledi
doğa dan da 2 vadede adım atacak demişti eylül de devamı net değil dedi ilişkiniz olacak ama dedi bu bahsettiğim olayları gerçekleşirse güncellerim ama şunu da belirtmek istiyorum
bundan iki yıl önce fal hiç baktırmamıştım asla baktırmam da diyordum o ara ilk faladdinin çıktığı zamanlardan sonra bir bağımlılık oldu asla bırakamadım şimdi düşünüyorum da faladdinde de daha önceki fal deneyimmlerimde de toplasan yüz tanesinden 5i tutmuştur zaten olumlu olup çıkan fallarımda da başta herşey iyi olsa da bozmaya başlamıştı demem o ki herşeyi allahtan isteme kararı aldım biz kadınların zayıf noktası bu fal inşallah bir daha baktırmayacak sabır olur içimde binnazdaki fallarıma da demiyorum inşallah olur veya olmaz artık hayırlısı neyse o olsun zaten o sürece girince anlıyoruz neyin iyi neyin aslında bizim için hayırlı olmayacağını
Merhaba öncelikle güzel dilekleriniz için teşekkür ederim takipleştiğimizden beri kız arkadaşının olduğuna dair herhangi bir paylaşım hareketi vs olmadı zaten olsa bu kadar fal işleriyle uğraşmaz yoluma bakardım.Ama tabiki bazı insanlar özel hayatını sosyal medyaya yansıtmıyor bu ihtimali de düşünmedim değil.Bir de hikayeme cevap vermişti zaten eğer ciddi birisi olsa böyle birşey yapmazdı herhalde.ilk takipleştiğimiz zamanlar bir bahaneyle yazdım ama devamı gelmedi normalde çok utangaç biriyim beni yanlış anlamayacağını bilsem atarım adımı.Ama burda beni endişelendiren reddetmesi değil beni farklı birisi olarak algılaması halbuki bilse daha önce doğru dürüst bir ilişkim olmadı normalde hisleri kuvvetli birisi de değilim zaten ama bazı önemli şeyler içime doğuyor mesela hangi okulu kazanacağımı(çok düşük ihtimal olmasına rağmen) hissetmiştim bu olayda da sanki bişeyler olacağı içime doğuyor ama tabi herşey nasip umarım hepimiz hakkında hayırlısı olurMerhaba iyi bayramlar öncelikleinşallah hayrına olan neyse o gerçekleşsin Yanlış anlama belki karışmak haddime değil ama çok içimden geldi, benden 2 yaş küçüksün akran sayılırız, naçizane bir arkadaş görüşü kabul et diyceklerimi:) konuyu yanlış anlamamışımdır umarım.. sosyal medyadan takipleştiyseniz hayatında biri varsa takiplediği kızlardan/ yorumlarından/ ya da resimlerinden hikayelerinden anlaşılırdı bence?
Hikayesine yanıt verip ya da fotosunu beğenip vs adım atmayı denedin mi? Sen de bilirsin artık işler böyle yürüyo ve emin ol rezil falan olmuyosun.. en kötü mesajı geri çekersin isteyenin bi yüzü kara vermeyenin iki
Seninle aynı fikirdeyim bugün elfini yakaladım ama soru hakkı yok diye baktirmadim zaten 1500 çok fazla ben baktirirsam sadece ares ama o da anda iyi yoksa dediği şey olmadı zaten ayrıldıkBu topik artik bos kalacak sanirim. Binnaz'da Elfin'e son falimi gonderdim ve kalan kredilerimi bitirdim artik Binnaz'da kesinlikle fal baktirmam. Buradan cogu kisinin de ayni fikirde oldugunu dusunuyorum. Soru soramamak gercekten cok kotu, Elfin detayli bakmis ama ne olursa olsun insanin kafasina birkac sey takiliyor. Ilk soru gonderdigimiz kisim da cok kisitli cunku, hem detayli soru istiyorlar hem de azicik alan veriyorlar durumu bile anlatamiyoruz.
Elfin tutarli ve daha gelecek odakli ve genel yorumluyor, Ares daha detayli ve ana yonelik, onu i ben de seviyorum ama zaten benim de baktiracagim bir konu kalmadi. Ares bende de bir kac seyi bilemedi gelecekle ilgili, anda iyi o gercekten. Benim Zumra'nin fali gibi ilerliyor su an, Nisan basinda baktigi faldan 2-3 sey dedigi gibi oldu, Agustos ve Eylul doneminde de soyledigi gibi olursa hepsi cikmis olacak.Seninle aynı fikirdeyim bugün elfini yakaladım ama soru hakkı yok diye baktirmadim zaten 1500 çok fazla ben baktirirsam sadece ares ama o da anda iyi yoksa dediği şey olmadı zaten ayrıldık
Özelden de yazdım ya detaylı soru yazdım ben öyle olunca yanlış okumuş bi yeri 3-4 boşu boşuna konuşuyor. Bir detayı sorduğum bir şeyide cevaplamadan bırakmış soru hakkı olmayınca boşa gitti 1500 kredi. Son kez Mısırlı Talia denemek istiyorum sürekli yazıyorsunuz. Fal sepetinde soru hakkı var mı orda nasıl soracağım?Bu topik artik bos kalacak sanirim. Binnaz'da Elfin'e son falimi gonderdim ve kalan kredilerimi bitirdim artik Binnaz'da kesinlikle fal baktirmam. Buradan cogu kisinin de ayni fikirde oldugunu dusunuyorum. Soru soramamak gercekten cok kotu, Elfin detayli bakmis ama ne olursa olsun insanin kafasina birkac sey takiliyor. Ilk soru gonderdigimiz kisim da cok kisitli cunku, hem detayli soru istiyorlar hem de azicik alan veriyorlar durumu bile anlatamiyoruz.
Talia guzel bence, 8 dk ses kaydi gonderiyor, soru hakki var evet ve cevapliyor hemen Talia.Özelden de yazdım ya detaylı soru yazdım ben öyle olunca yanlış okumuş bi yeri 3-4 boşu boşuna konuşuyor. Bir detayı sorduğum bir şeyide cevaplamadan bırakmış soru hakkı olmayınca boşa gitti 1500 kredi. Son kez Mısırlı Talia denemek istiyorum sürekli yazıyorsunuz. Fal sepetinde soru hakkı var mı orda nasıl soracağım?
Merhaba hoşgeldin iyi bayramlarMerhaba
Ben de bu başlığa yazı yazabilmek için üye oldum. Bu ilk yorumum :) Binnaz ile ilgili anlatacaklarım çok ! O sitedeki hemen herkese 1 yıl içinde fal baktırdım. Sanırım 100 ü geçmiştir.
Yardımcı olması için paylaşacağım. Bazı kişilerden çok eminim, bazılarını çözemedim.
Nil Güneş: En fazla falı ona baktırdım. Çünkü her falda söylediği 1-2 şeyi yaşadım. Ana konu dışında da bir seyler söylüyor. İşin değişecek, terfi teklifi alacaksın, arkadasin nisanlanacak vb... Bazı söylediklerini dediği gun yaşadım. Kötü tarafı bazen aynı seyleri tekrarlıyor. Bunlar geçecek, ferahlayacaksın vb.. 20 faldan yani 6 aydan sonra yolumu Nil Güneş ile ayırdım. Çok özensiz bakmaya başladı çünkü. Ama 1-2 kere baktıracaksınız tavsiye ederim.
Mert Göktürk: O an modunuzu yükseltiyor. Mantıklı konuşuyor. Akıl vermek noktasında iyi. Sakinleştiriyor. Olgun. Dediklerini yaşamadım. Olmadı. 2 kere baktırdım. Dürüst biri. Ancak dedikleri olmadığı için bir daha baktırmam. Konuya göre danısılabilir.
Maya Demir: En merak ettiğim kişiydi. Uzun fal kuyrukları vardı. Çok bekledim. Baktırdım. Çok yükseltiyor, övüyor, pohpohluyor.
Dedikleri olmadı. Moraliniz bozuksa ve gülmek icin fal baktırıyorsanız denenebilir. 2 kere baktırdım. Tekrar baktırmam.
Engin Gümüş: Durum ve kişi analizleri iyi. Enerjisi hoş. Geçtiğimiz ay 2 kere baktırdım. Dediklerinin vadesi gelmedi. Bakalım, göreceğiz... Bazı harfleri bildi. Söylediklerinin 1-2 tanesi oldu. Henüz yeni tanıştım kendisiyle.... Pozitif ve mantıklı biri.... Dediklerinin olmasına göre tekrar baktırabilirim.
Meral Saydam: Nokta atışları var. Bazı dediklerini yaşadım. Ama yazılı ve kısa bakıyor. Arada bir baktırıyorum. Tavsiye ederim. Belki de bizim enerjimiz uymuştur.
Kemal Devrim: 1 kere baktırdım. Bir daha baktırmam. Çok olumlu bir faldı olmadı.
Benna Küçüker: O an duymak istediklerimi söyledi. Bildi zannettim. Olmadı.
Haleh Çetiner: Benimle ilgisiz bir faldı. Hiç tutmadı. Ben tüm fallarda yardımcı olmak için açık, net ve uzun uzun anlatıp soruyorum. Ona rağmen bilemedi. 1 kere baktırdım tekrar baktırmam.
Hülya Demir: Çok saçmaydı. Benimle hiç ilgisi yoktu. Mühendis birini anlattı. Parası yok falan dedi. Benimle ne mühendis birinin alakası var. Ne öyle durumlar var... 1 yıl önceydi. Tabii iade etmiştim. 1 daha baktırmadım.
Firuze: Üslubu vs beğenmedim. Tutmadı. Çok attı. Yüzük var, düğün var, sana tapıyor vb
.. 1kere baktırdım tekrar baktırmam
Marzuka Yavuz: Çok alakasız, genel bir faldı. Hiç tutmadı. 1 kere baktırdım tekrar baktırmam.
Pelin Bilge : Anlayamadım. Bir falı tutmamış. Bir falında verdiği zaman tutmuştu. Bugün tekrar baktırdım. Ne düşüneceğimi bilemedim. Oladabilir, olmayadabilir, tıkanık gibi ama açılabilir, beğeniyor, gözleri üstünde, ama hareket yok, bir iliskiye baslama enerjsi yok ama çabalarınla olabilir, ilişki olursa güzel olur, uyarsınız, cabala demiş. Ne düşünüyorsunuz?
Pelin Bilge Özdoğru ya 3 kere baktırdım. Hâlâ karar veremedim. Uzun ve ozenli baktığı icin sanirim 3 kere tercih ettim. Ancak bugun bana baktığı fal sanki çok ortaydı. Siz de fal böyle ortada olunca tekrar başka birine baktırmak ihtiyacı duyuyor musunuz?
Pelin Bilge ile ilgili deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mı? Herkese iyi bayramlar.
Benim 1 ilişki , 1 iş konum vardı. İliski konusunda olumlu konuştu ama olmadı ana ilişki konusu dışındakileri örneğin iş konusunu daha cok bildi... Hatta ben sormadan söylemişti. İlişki konusunda ilk etapta tarifi uyuyor sandım ama olmadı. Nil içinden gelenleri söyleyince oluyor. Soruyla yonlendirilince bence olmuyor. Bildikleri genelde kendisinin içinden gelip söylediği ama benim sormadığım konu dışı şeyler...Merhaba hoşgeldin iyi bayramlar❤❤ Nil güneşin ana konuyla ilgili dediği şeyler çıktı mı peki? Yoksa sadece ana konu dışı söyledikleri mi çıktı?
Merhaba
Ben de bu başlığa yazı yazabilmek için üye oldum. Bu ilk yorumum :) Binnaz ile ilgili anlatacaklarım çok ! O sitedeki hemen herkese 1 yıl içinde fal baktırdım. Sanırım 100 ü geçmiştir.
Yardımcı olması için paylaşacağım. Bazı kişilerden çok eminim, bazılarını çözemedim.
Nil Güneş: En fazla falı ona baktırdım. Çünkü her falda söylediği 1-2 şeyi yaşadım. Ana konu dışında da bir seyler söylüyor. İşin değişecek, terfi teklifi alacaksın, arkadasin nisanlanacak vb... Bazı söylediklerini dediği gun yaşadım. Kötü tarafı bazen aynı seyleri tekrarlıyor. Bunlar geçecek, ferahlayacaksın vb.. 20 faldan yani 6 aydan sonra yolumu Nil Güneş ile ayırdım. Çok özensiz bakmaya başladı çünkü. Ama 1-2 kere baktıracaksınız tavsiye ederim.
Mert Göktürk: O an modunuzu yükseltiyor. Mantıklı konuşuyor. Akıl vermek noktasında iyi. Sakinleştiriyor. Olgun. Dediklerini yaşamadım. Olmadı. 2 kere baktırdım. Dürüst biri. Ancak dedikleri olmadığı için bir daha baktırmam. Konuya göre danısılabilir.
Maya Demir: En merak ettiğim kişiydi. Uzun fal kuyrukları vardı. Çok bekledim. Baktırdım. Çok yükseltiyor, övüyor, pohpohluyor.
Dedikleri olmadı. Moraliniz bozuksa ve gülmek icin fal baktırıyorsanız denenebilir. 2 kere baktırdım. Tekrar baktırmam.
Engin Gümüş: Durum ve kişi analizleri iyi. Enerjisi hoş. Geçtiğimiz ay 2 kere baktırdım. Dediklerinin vadesi gelmedi. Bakalım, göreceğiz... Bazı harfleri bildi. Söylediklerinin 1-2 tanesi oldu. Henüz yeni tanıştım kendisiyle.... Pozitif ve mantıklı biri.... Dediklerinin olmasına göre tekrar baktırabilirim.
Meral Saydam: Nokta atışları var. Bazı dediklerini yaşadım. Ama yazılı ve kısa bakıyor. Arada bir baktırıyorum. Tavsiye ederim. Belki de bizim enerjimiz uymuştur.
Kemal Devrim: 1 kere baktırdım. Bir daha baktırmam. Çok olumlu bir faldı olmadı.
Haleh Çetiner: Benimle ilgisiz bir faldı. Hiç tutmadı. Ben tüm fallarda yardımcı olmak için açık, net ve uzun uzun anlatıp soruyorum. Ona rağmen bilemedi. 1 kere baktırdım tekrar baktırmam.
Hülya Demir: Çok saçmaydı. Benimle hiç ilgisi yoktu. Mühendis birini anlattı. Parası yok falan dedi. Benimle ne mühendis birinin alakası var. Ne öyle durumlar var... 1 yıl önceydi. Tabii iade etmiştim. 1 daha baktırmadım.
Firuze: Üslubu vs beğenmedim. Tutmadı. Çok attı. Yüzük var, düğün var, sana tapıyor vb
Marzuka Yavuz: Çok alakasız, genel bir faldı. Hiç tutmadı. 1 kere baktırdım tekrar baktırmam.
Pelin Bilge : Anlayamadım. Bir falı tutmamış. Bir falında verdiği zaman tutmuştu. Bugün tekrar baktırdım. Ne düşüneceğimi bilemedim. Oladabilir, olmayadabilir, tıkanık gibi ama açılabilir, beğeniyor, gözleri üstünde, ama hareket yok, bir iliskiye baslama enerjsi yok ama çabalarınla olabilir, ilişki olursa güzel olur, uyarsınız, cabala demiş. Ne düşünüyorsunuz?
Pelin Bilge Özdoğru ya 3 kere baktırdım. Hâlâ karar veremedim. Uzun ve ozenli baktığı icin sanirim 3 kere tercih ettim. Ancak bugun bana baktığı fal sanki çok ortaydı. Siz de fal böyle ortada olunca tekrar başka birine baktırmak ihtiyacı duyuyor musunuz?
Pelin Bilge ile ilgili deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mı? Herkese iyi bayramlar.
Merhaba. Size de iyi bayramlar.Merhaba
Daha önce yazdığım gibi, ben Pelin'e 5 yıl önce baktırmıştım. Bu sıralarda ise baktırmadım, çünkü Pelin'in bana söyleceklerini tahmi ettiğimden sanırım, korktum ve baktırmadım.Biray Demir e hiç baktırmadım .
Pelin beni çok ortada bıraktı. Hakkında kısmında 47 yaşında olduğu yazıyor. Bu bence ona bir artı sağlıyor. Bir de sitenin en eskilerindenmiş. Hem yaşı hem de baktığı fal sayısı ve aldığı geri dönüşler ilişkiler hakkında bir içgörü kazandırmıştır. Hangi ilişki nereye varır, çıkarım yapabilir. Zaten genel,aşk,iş yazanları kabul etmiyormuş. Detay istiyor. İlişki koçluğu yapıyor gibi düşünebiliriz. Pelin benim 3 falımda da beni ortada bıraktı. Bir önceki falda 9 ay sonra hareketlenme olacak demişti. 9 ay sonra hareketlenme oldu. Bu nedenle tekrar onu seçtim. Bilmiyorum bu bilgiyle çok bilmiş diyebilir miyiz?
Şimdi iş ve ilişki konusunda danıştım. İş için olumlu ama 1 koşul var yerine getirmen gereken ve getireceksin dedi, ilişki için sana bakıyor, ilgileniyor ama ilişki düşünmüyor, sen düşündür, aklına sen sok, çabala, bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur gibi bir durumdasınız, ufak tefek hareketlerle belli et, eğer ilişki başlarsa güzel devam eder, dedi. Önumuzdeki 3-4 ay çabala, bu dönemler şanslı dedi.
Yani bilmiyorum Pelin den benzer şeyler duyan oldu mu? Fal denince akla gelen, harf, tarih, tarif, burç vermedi. Ama pembe tabloda çizmedi, umut da satmadı. Olmaz da demedi. Sanki yol gösterdi... Bu yaklaşımı güven veriyor.
Belki de benim durumum net değildir, ne olacağı belli değildir, o yüzden olur veya olmaz net konuşamamıştır diye düşündüm. Sormak istedim. Genelde net midir, olur ya da olmaz der mi? Yoksa tarzı mı budur?
Geçenlerde binnaz da fallarımı sildim. Silerken açıp bir göz attım. Aslında aynı dönem hepsi farklı bir şey söylemiş. Kimi 3 ay demiş, kimi olmaz demiş. Kimi yeni biri demiş, kimi başka biri demiş. Hiçbiri de olmamış. O an anlamlı bulduğun bir fal 1-2 ay sonra, sanki falımdan çıkmış gibi oluyor. Aslında bir şey yazmadığını görüyorsun. Ben geçen seneyi zor geçirdim. Haftada 2- 3 kez fal baktırdıgım oldu. Faldan çıkıp dertlenmeye dönmüştü olay. Şimdi ayda 1-2 kez baktırıyorum. Bu bile çok aslında ama sanırım uygulamalarla çok pratik bir hal aldığı içinde fal baktirma sıklığı arttı. Evden giyinip otobüse binip 1 kişinin evine fal baktırmaya haftada 2-3 kez, hatta ayda 2-3 kez bile kim gider? Uygulamayla gece gündüz kafana takılan bir şey olduğunda sorabiliyorsun. Artık ayda 1-2 kez fal baktıracak kadar azaltmayı ilginç bir olay sayesinde başardım. En eski fal uygulaması Falcı Bacı dan gelen metinler o an yasadiklarima detaylıca değinmiyordu. Bir eğitime gideceksin, bir erkek akraba gelecek vb... Ben de kendi kendime dedim ki, bir makineden bile sana uyan metinler geliyor, bu falları Binnaz dan biri gönderse, gönül gözü acıkmış, durugörü yapıyor vb derdin, hep ona baktırmak isterdin, makinenin de mi gönül gozu açık. 100 fal baktırırsan makineye orada da tutan olur . 1000 lerce cümle duyuyoruz toplamda 100 ünü yaşıyoruz belki ama 900 ünü yaşamıyoruz...
Benim mutluluk oranım arttıkça fal baktırma oranım düşüyor. Hem mutlu olup hem fal baktırdıgım zamanlar çok nadirdir. Sizde de öyle mi? Geçen sene olsaydı, kesin Pelin net konuşmadığı için falı birine daha gönderirdim. O net konuşurdu. Huzurla uyurdum. Sonra dedikleri çıkmazdı :) Pelin yine uzun vade verdi, çıkarsa yazarım. Gönül gözü, durugörü, hisler Engin Gümüş de var biraz gibi geldi bana ama herkesin deneyimi farklı olur. Engin Gümüş şaşırtıcıydı.
Burada faldan beklentilerimiz de devreye giriyor galiba. Ona gore bir tarz seçiyoruz. Eğlenmek için Maya, yol göstersin diye Pelin Bilge, dertlesmek için Mert, moral için Meral gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?